ben MELOCUM la birlikte pazartesi yeni bir başlangıç yapmıştım.bu yüzden henüz tam hafta dolmadıgı için belli değil kaç kilo oldugum ama ben yinede cuma kilo bildirimi yapayım.aynı kilodayım
başlangıç kilo : 85.900
geçen hafta : 76.700
bu hafta : 76.700
tsklerrr :)
dün kek yemeseydim 89,9 bile olurdu hehe
nihalcim olsun sonuçta zaten azalacak istikrarlı olması bence daha sğlıklıgünaydın güzeller nasılsınız bakalım??
önce kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç:90.3
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden kg:700 gr...
2 hafta daha beklicem yine aynı olursa azalttırcam yediklerimi ya bu ne böyle gram gram gidiyor
günaydın hanımlarrr kilo bildirimimmmm
tam istediğim sonuç değil ama genede idare eder
başlangıç 89
geçen hafta 80.700
şimdi 79.400 delikafadulden delikafadulden
sonunda 7li rakamları gördümmm şükür kavuçturanaaa -tatlicadiarzu-
şubat sonu hedefimmm 75 (inşallahhh)
günaydın bebişim tebrik ederim ben senden önce ineyim 65 e de gör :umursamaz: bu arada test yaptın mı?kaçırdım ben?kıslar günaydınlar
nasılsınız
hamiş değilmişim
regl oldum bugün
az sonada tartılıp bildirimimi yapiciiiiim
geçmişi okuyamadım bana önemli bi msj yazan olduysa rica ediyorum özelden çekiversin bi zahmet
zaman yok artı belim ağrıyor pc başında oturamıyorum
başlangıç:82
bu hafta:66.400
bu hafta giden:900gr
hedef:65
hala 65 ve altına inemedim
çok uzun süre oldu çoooook
ebrikler canım 1kilo çok iyi bir rakam..bu arada ben de 2 gündür yazdığım mesajlar kaynamasına rağmen burdayım yok ööle :)gecen hafta 87 500
bu hafta 86 500
gıden 1 kg
ya hayırrrr neden?sabahları benim yoldaşım kim olacak?hadii kızlarr herkes kendine iyi baksın yok olma düşüncesndeym. misafir olarak girerm bundan sonra belki hadii byyy
süper durmak yok !ewet canımcım 19şubatta 2 ay olucak şu ana kadar 9.600gitti :kedi:
merhaba kızlar 2 gündür yeni aldığım kararı size yazmıştım ama arada kaynadı sanırım,bundan sonra bilgisayarda geçirdiğim uzuuun zamanı spor yaparak geçirme kararı almıştım.o nedenle burda yoksam ya okulda ya da yürüyüşteyim şu sevdemerden önce 65 e inmem gerek
menümü yazayım
1 ekmek
1peynir
domates sos
ara
portakal
öğle
2 lahmacun
salata
ara
ayran
ara
elma
akşam
1 kepçe çorba
boll salata
evden okula kadar yürüdüm normalde minübüsle 15 dakika sürüyor 55 dakika yürüdüm süperdi
iyi akşamlr melocum ve sunshine
nasılsınız bakalım.sevgili rakibem lesllie yapmaya gitmş ben niye burda oturuyorumki.zaten başabaş gidiyoruz.ogluşda kucagımda uyudu.ben yürüyüp geliyim.hadi görüşürz canlarım.....
süppersin melocum menün de yürüyüşde önümüz bahar güzelim bol bol yürürsün artık malesef benim böyle bir şansım yok ama bende bazı kararlar aldım akşam iş dönüşü üzerimi değişip hemen stedeki yürüyüş parkuruna gitcem yok yemek yokmuş yok çocuk ihmal olurmuş bahaneleri yok artık babasıyla vakit geçirsin dimi sositososito
selammmmm nasılsınız hatun kızlar aranızda adanalı varmı yediklerimi yazayım
sabah herzamanki kahvaltı
ara meyvalı yoğurt
öğle çorba 1 dilim ekmek az yoğurt
ara misgibi türk kahvesi içtim
akşam huvuç salatası ekmek şimdide çay içiyorum
canım nabersin afferin sana bak ben şu metabolizma hızlandıran çaydan sonra su içmez oldum günde 3 lt yakın bu çayı içiyorum laelaelaelaelaeyeşilçay böğürtlen derken suya yer kalmıyor yerimsenibenbende menümü yazimm
1 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 domates
1dilim kepek ekmeği
2-3 parça haşlanmış patates /değişik bişiy yiyim dedim kaydirigubbakcemile3
ara 1 türk kahvesi yanında 1 parça çikolata
ara 1kase yoğurt 3 kepekli grisini
akşam kocişimin getireceği etli ekmek ama yarısını yerim bu saatten sonra ohaoldumsmile
1saat spor 2 lt su offfffffffffff bahar gel artık sokaklara atim kendimii kaydirigubbakcemile3
bende menümü yazimm
1 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
2 domates
1dilim kepek ekmeği
2-3 parça haşlanmış patates /değişik bişiy yiyim dedim kaydirigubbakcemile3
ara 1 türk kahvesi yanında 1 parça çikolata
ara 1kase yoğurt 3 kepekli grisini
akşam kocişimin getireceği etli ekmek ama yarısını yerim bu saatten sonra ohaoldumsmile
1saat spor 2 lt su offfffffffffff bahar gel artık sokaklara atim kendimii kaydirigubbakcemile3
kırılma şekerim ben hep öyleyim kendim çalıp kendim oynuyorum sende alışırsın benim yazdıklarımıda kimse önemseyipte bişey yazmıyor ben alıştım
kızlar ya size misafir gelince kaç çeşit yapıyorsunuz?ilk defa ağır misafirim geliyor çaya ..Bizim yazlıktan komşu teyzelerim aile dostlarımız kızları da arkadaşlarım onlar geliyor..
ben ;
ıspanaklı börek
tırtıl kurabiye
tiramisu
mercimekli köfte
z.yağlı sarma düşündüm..
haydaaaaaaaa buyur burdan yak kıss noluyor size alıngan gününüzdemisiniz....
burda hepimiz bir aile olduk..... ben kızkardeşimle bile bu kadar paylaşım yapmıyorum
kendinize gelin heeklava: klava: klava:dellendirmeyin beniiii-tatlicadiarzu-
afiyet olsun şifa olsun yağ olmasın canım yerken bizide düşünerekboshayallersmile ye bi ısırıkta benim:jeyyar: için ısır bende etli ekmeği çok severimcokacimcoook unutma benim içinde yeolurmuvereliniortak canım
İyi geceler canımlar,
Rutin olduğu üzere yediklerimi bildirip hemen kaçayım.
Nedense acayip bir uyku hali var üstümde, bir de yavaştan acıkmaya başlıyorum.
Açlığım daha dayanılmaz hale gelmeden bir an evvel gözlerimi kapatsam iyi olacak.akannehir
Yarın görüşürüz, herkese kolay gelsin!
Sabah:
2 zeytin
1 Dilim Ekmek
Beyaz Peynir
Ara:
1 Mandalina
Öğle:
Tahıllı Mısır Gevreği
Ara:
1 Adet Diyet Bis.
Akşam:
Et Köftesi
Gece:
1 Elma
Su: Bugün içtim baya çok şükür...
Spor: 30 dk, Lesli ile...
slm kızlar bu aralar çok yoğunum giremiyorum fazla .yarında giremem misafirim var pazarda kahvaltıya gidicez kayınvalideme yani anca bu saatlerde girip bakabiliorum .
izlemcim , evrel ve 70 li rakanmalrı gören herkesi tebrik ediyorum inş 60 larıda görürsünüz en sağlıklısından :)
bu arada kilo veren herkesi kutlarım bol başarı herkese.
bende bildirimimi yapıyım yatıyım yarın erkenden kalkmam lazım.
geçen hafta = 82 ,3
bu hafta = 81.4
giden 900 grm
şubat sonu hedefim 79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?