80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinnn iyyizz sen nasilsinnn
hava süper almanyada... moralda süper :)
kizlar ben bu rejimi nasil tutacam? 1 ay sonra sinavim....
stres icindeyim, cnm skliyio :)

gunaydın kıslar

dun yedıklerımı yazıyorum.

sabah haslanmıs yumurta domates salata
ögle:mantar sote
aksam:yarım tabak kabak yarım tabak bulgur pılavı cacık
2,5 lt su
aksam spor yapamadım kendıme cok sınırlendımm..bu sabahta işe yurume geldım

valla ben dün yediklerimi yazayim ama kizacaksiniz....
sabah kalktim ama 2 ye kadar birsey yemedim, sadece alman pastanesinden kücük yuvarlak bi pide mi desem yumusak beyaz ekmek mi desem nasil diyim bilmiom
sabah 8-16 yürüdüm sayilir.
14 de bi kek yedim. 4-5 zeytin attim agzima.
muz yedim
aksam da 2 tabak bezelye patates yemegi, birazda pilav

bu cok oldu biliom :)
bugün sabah da simdi ise geldim ama birsey alamadim yanima.
alisveri yapicam bürom icin, toparlicam cumaya kadarrr 87 göstermezse aglarim vallaaa

ıbre 87 gostermez canım bu yedıklerın ne boyle rejımmı yapıyorsun yoksa kılo almayamı calısıyorsun..

beyaz ekmek yemıssın..kek yemıssın.
neden ıkı tabak sulu yemek yedın hadı ıkı tabak yedın yedınde neden pılavda yedın

canım yapmayın ya az tutun kendınızı..yazı dusunun..nasıl o kılolarla terlıycez.bunları dusun..valla ben arada cok yoruluyorum spor yapamıyorum..ona bıle ne kadar sınırlenıyorum..hele boyle yemek yesem..3 gun bısey yemem..yemeyın kardeslerım abartmayın..lutfen zayıflayalım..gobeklerden kurtulalım..:lepi:

aylin canım yapma kendini konyırol et çok yiyince bizi aklına getir yeme canım şüşün canım bak 88 bu kilodan nakadar zor gidiyor düşün dahacok kiloalırsan nakadar zor olacakkaydirigubbakcemile

ya biliyorum :bbo: bugün sinirden birsey yemedim zatennn :bbo:
2 pantolon aldim ama icim rahat etmedi, bacaklarim nebicim :çok üzgünüm:
bende üzüldüm yemedim birsey mirmirmirmir
izin aldim 1 bucuk hafta.... 12.04 de dügün var, ozamana kadar 3 kilo gidicek 85 olmam lazim. ozaman göbegim cikmiyo Çok üzgünüm çoook
spor salonuna gidicem hergün. tembellik yokkk aylin hanimmm...
ya valla sadece DÜN kacamak yaptimmm... rejime basliyali 10 gün oldu....
söz bugün cok sebze meyve yicem...
tmm aklima sizi getiririm.....
basarcammm... cok güzel bir kizim ama cok kilo yakismiyo tabi....
bacaklar forma girse tam olcak sırnaşık şey

aylin canım yapma kendini konyırol et çok yiyince bizi aklına getir yeme canım şüşün canım bak 88 bu kilodan nakadar zor gidiyor düşün dahacok kiloalırsan nakadar zor olacakkaydirigubbakcemile

tmm abla beni böyle sürüklee... cok seviyorum su smily yi yaa kaydirigubbakcemile hehe

tamam soz aldıgıma sevındım..
kızlar ben markette mudurluk yapıyorum..ınanın benım ısım o kadar zorkı bu kadar gıdanın ıcınde savas verıyorum..dusunsenıze cıkolatalar...hepsı gozumun onunde sız eve almadıgınız zaman bu tur seylerle pek karsılasmıyorsunuz..ama ben oyle deıl markette hersey elımın altında..senağlama

asil problem aslinda ne biliyormusunuz?
AZ YEMEYI ÖGRENMEK!
Benim bir huyum var..... hani dersiniz ya herseyden yiyin ama AZ, bir Adet veya bir kasik veya bikere isirmak, tadimlik.....
Ama bu olmuyor iste... Bikere yedimmi migde daha cok istio... hedefimiz BU olmali, AZ YEMEYIO ÖGRENMEK........ valla ben kesin ögrenmeliyim, ama bu fazla sürmez :)
ben 105 kilodan 83 e düsmüstüm... sonra 90 oldum tekrar,... aslinda 89 diyelim ama neyse :)
benimkide büyük basari. hatta eski fotomu göstersem size, bu aylin degil dersiniz :) tam 50 beden giyordum, 14 yasimda 50 beden!!!!!!! en güzel yaslarimi sisman bir kiz olarak gecirdim....
ama 83 olduktan sonra iste ozaman AYLIN oldugumu hissettim..............

allah kimseye okadar cok kilo vermesin...
yine halimize sükredelim ki amerikan sismanlari degiliz!!!

ooo burdakıler rejım krızıne gırmıs kızlar nerdesınız ya arada bır gırın burdayım yasıyorum deyın..olmaskı boyle konu acın paylasalım hadı ya boyle olmaz ama..

evdeee veya arkadas ortamii rejiminizi bozmak isteyen birileri varmi???
meselaa sizi denemek icin azminizi demek icin, hmmmmmmmm nefiiis cikolata yiyorumm kokla istermisin diyen varmi gicik eden felan :) merak ettim :)

hepinize merhaba kk nın güzel bayanları :)

nidam sanada allah kolaylık versin gerçekten işin zor.Allaha şükür benim tatlıyla aram iyi değil öyle krizlerim olmuyor.ama hamur işlerine dayanamıyorum.annemde sanki özellikle yapıyo gibi tam rejime başladığım hafta uzun zamandır şunu yapmıyorum diyor pat ortaya bişey gelde yeme.malum bide çerkeziz hamur işlerimiz maşallah

valla bana yapan yok..eger olursada o elındekınden once o ınsanı cıg cıg yerım..benı bıldıklerı ıcın pek bana bu durumlarda yanasamzlar..agresıfım sınırlıyım..pskopata baglamayın len benı.:))

kıslar sıze bır konu daha acayım

DIYELIM Kı HEDEFLEDIGINIZ KILOYA ULASTINIZ..ILK YAPACAGINIZ SEY NEDIR..

konuyu ben actıgım ıcın ılk ben cevaplayayım..tamam formumumu koruyacagım ama..bır gunlugune gıdıp fastfood bır cafede patlayana kadar yıyecegım ıcım rahat rahat daha sonrada ıstedıgım zevk te bır kot pantolon alma rahatlıgı yasıyacagım..daha sonra denıze gıttıgım zaman mayo yerıne bıkını gıycemm..oo baya yapcak seyım varmıs..

ya sızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…