valla ben dün yediklerimi yazayim ama kizacaksiniz....
sabah kalktim ama 2 ye kadar birsey yemedim, sadece alman pastanesinden kücük yuvarlak bi pide mi desem yumusak beyaz ekmek mi desem nasil diyim bilmiom
sabah 8-16 yürüdüm sayilir.
14 de bi kek yedim. 4-5 zeytin attim agzima.
muz yedim
aksam da 2 tabak bezelye patates yemegi, birazda pilav
bu cok oldu biliom :)
bugün sabah da simdi ise geldim ama birsey alamadim yanima.
alisveri yapicam bürom icin, toparlicam cumaya kadarrr 87 göstermezse aglarim vallaaa
aylin canım yapma kendini konyırol et çok yiyince bizi aklına getir yeme canım şüşün canım bak 88 bu kilodan nakadar zor gidiyor düşün dahacok kiloalırsan nakadar zor olacakkaydirigubbakcemilevalla ben dün yediklerimi yazayim ama kizacaksiniz....
sabah kalktim ama 2 ye kadar birsey yemedim, sadece alman pastanesinden kücük yuvarlak bi pide mi desem yumusak beyaz ekmek mi desem nasil diyim bilmiom
sabah 8-16 yürüdüm sayilir.
14 de bi kek yedim. 4-5 zeytin attim agzima.
muz yedim
aksam da 2 tabak bezelye patates yemegi, birazda pilav
bu cok oldu biliom :)
bugün sabah da simdi ise geldim ama birsey alamadim yanima.
alisveri yapicam bürom icin, toparlicam cumaya kadarrr 87 göstermezse aglarim vallaaa
ıbre 87 gostermez canım bu yedıklerın ne boyle rejımmı yapıyorsun yoksa kılo almayamı calısıyorsun..
beyaz ekmek yemıssın..kek yemıssın.
neden ıkı tabak sulu yemek yedın hadı ıkı tabak yedın yedınde neden pılavda yedın
canım yapmayın ya az tutun kendınızı..yazı dusunun..nasıl o kılolarla terlıycez.bunları dusun..valla ben arada cok yoruluyorum spor yapamıyorum..ona bıle ne kadar sınırlenıyorum..hele boyle yemek yesem..3 gun bısey yemem..yemeyın kardeslerım abartmayın..lutfen zayıflayalım..gobeklerden kurtulalım..:lepi:
aylin canım yapma kendini konyırol et çok yiyince bizi aklına getir yeme canım şüşün canım bak 88 bu kilodan nakadar zor gidiyor düşün dahacok kiloalırsan nakadar zor olacakkaydirigubbakcemile
ya biliyorum :bbo: bugün sinirden birsey yemedim zatennn :bbo:
2 pantolon aldim ama icim rahat etmedi, bacaklarim nebicim :çok üzgünüm:
bende üzüldüm yemedim birsey mirmirmirmir
izin aldim 1 bucuk hafta.... 12.04 de dügün var, ozamana kadar 3 kilo gidicek 85 olmam lazim. ozaman göbegim cikmiyo Çok üzgünüm çoook
spor salonuna gidicem hergün. tembellik yokkk aylin hanimmm...
ya valla sadece DÜN kacamak yaptimmm... rejime basliyali 10 gün oldu....
söz bugün cok sebze meyve yicem...
tmm aklima sizi getiririm.....
basarcammm... cok güzel bir kizim ama cok kilo yakismiyo tabi....
bacaklar forma girse tam olcak sırnaşık şey
kızlar tatlı kriziniz gelince ne yiyorsunuuuuuuuuuuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?