80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kıslar yarın büyük gün kilo verdik mi acep?

bugün iştahım çok açıktı zor tuttum kendimi biraz kaçırdım hatta yarın tartılmıycak olsak kesin daha çok yerdim burası bana çok iyi geldi sayenizde motive oldum :enbuyukkk:

yarın görüşürüz, iyi uykular mirmirmirmir

iyi geceler canlarım bende bugun kacamaklarım oldu yarın sonucu merakla bekliyorum napacam ayyy bugun aksama kadar idare ettim de arkadaslarım geldi browni yapmıştım ondan yedım ayyy bırazda kuruyemiş insallah çok çıkmam yarın öğlenden sonra heber verebilirim kilomu o zaman yedıklerimden eser kalmaz dimisositosositosositosositosositososito hadi hepimize iyi geceler yarın görüşürüz.:1hug::enbuyukkk:

kızlarr günaydın uyanın artık
üzgünüm şekerler ben bu hafta veremedim ama motivasyonumuzu bozmak yok
tam gaz dewam

kızlarr günaydın ..sadece 400 gram bu hafta 84 olmuşum .eee yersen koca tabak aşureyi olacağı bu:) bide kısır yedim bu hafta..ama söz işi sıkı tutucam bu hafta

günaydın kızlar malesef kilo veremedim .vucudumda ödem var var ,elim yüzüm şiş. buğünkü kilom89,1 haftaya veririz inşAllah......

günaydın kızlar,haftaiçi dayanamayıp tartılmıştım zaten ,bu sabahta tartıldım 82...........devamı gelir inşalah...

kızlar bende kilo vermemişim..valla kilo verenlere hayran kalıyorum..ama yılmak yok yola devam..verecez allahın izniyle..öptüm canlarım..

bende aynıyım .86 bir ara 87 dim 1 kilo gitti aslında ama buraya başlangıç kilomla aynıyım şimdi.
bi dergi aldım bugün beslenme diyet adında .çok güzel tavsiye ederim ..ayrıntılı yazmaya çalışırım şimdi vaktim az.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum .öptüm şekerler

kizlar kusura bakmayim erken yazamadim ama eve gelir gelmez hemen actim bilgisayari ben sabah tartildigimda 82.2 geldim:sm_cool: cok mutluyum ya hic boyle kilo vermemistim iki aydir ugrasiyorum hepinizin motivasyonu olmasa bide sorumluluk hissettim inanirmisiniz az biraz fazla yemek istesem hemen burasi geliyo aklima birakiyorum hemen. sekeri neredeyse kestim ben iki hafta once yari tok halimle 86 geliyordum bi agir grip gecirince 1 veya 2 kilo gitti sonrada buraya sizlere katildim iyikide katildim simdiden uzuluyorum teker teker ayrilacagiz insallah, 70 li kilolara gececegiz orada bulusuruz dimi amakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar gerçekten sporsuz olmuyormuş bunu birkez daha anladım istersen hiç bir şey yeme spor yapmazsan zayıflayamıyorsunnnnn spor spor sporr başka yolu yok...

slm arkadaşlar yazmayacaktım ama dayanamadım çnkü bi tek ben diilmişim kilo weremeyen yarım kg wermişim sdece yani 88.5 kg oldum buna şükür ikinci haftam çok kötü oldu ama olsum tam gaz dewam kg werenleri görünce insan daha cok hırs yapıyo arkadaşlar iiki warsınız hepimizi öpüyorum.....................

arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum aranıza katıla bilirmiyim kilomu şuan bilmiorum yarın ttartılıp yazarım görüşmek üzere iiyi diyet yorumları yazsın

selam arkadaşlar bende 85.5 olmuşum.sadece 500 gr vermişim.bu hafta elma sirkeli suyu deneyeceğim.bakalım ne kadar farkedecek

herkese günaydınnn..yaa kızlar biri beni durdursunn,kilo verdim diye şımardım :)) akşam eşim börek istedi,tabii yalnız yemesine içim el vermedi bende götürdüm börekleri.....bugün daha çok dikkat etmem lazım...bugünkü mönüm:
sabah: beyaz peynir,salatalık,2 dilim ekmek ve çayy
öğlen : mevsim salatası
ara : 1 tane elma veya portakal
akşam: ıspanak ve yoğurt

arkadaşlar tartıldım 88 400kilom inşallah bu sefer başaraçam ne olur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…