80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

klava:klava:klava:

arkadaşım cok sıkı degilmi diyetin doktorlar pek tavsiye etmiyor siz ne dersiniz? Sonra sıkılmayın bende tam olarak bu gün başladım bakalım neler olacak?

öncelikle tebrik ederim. diyetisyenler regl döneminde 3- 4 kilo fark edebileceğini söylüyorlar. Normal bence. bir de sorum olacak 7 kg kaç ayda ve nasıl verdin?

Teşekkürler öncelikle,
Ben 7 kg 'ı 1 ayda verdim ancak şöyle bir durum var; işim gereği çok yoğun çalışıyorum normalde ancak son 3 aydır yoğunluğum oldukça arttı ve ben de çalışırken abur cubura çok yoğunlaştım.
son 3 ayda 5 kg almıştım.
Yani 7 kg verdim ama 5'ini yakın geçmişte aldığımdan onları vermem zor olmadı d.ye düşünüyorum.Yani onlar yerleşemişti vucuduma...
Nasıl verdiğime gelince sabahları mavi yeşil'in diskleri böyle yuvarlak yuvarlak marketlerde görmüşsünüzdür.
Sabahları çok erken çıktığım için kahvaltı hazırlayamyorm o yüzden işe gittiğimde 1 paket ondan yiyip bitki çayı içiyorum.Aslında o paketi de bi oturuşta bitirmiyorum.Ufak ufak 1-1.5 saat boyunca yiyorum.böylece sürekli midemi meşgul tutmuş oluyorum.Bir de paketi bitiene kadar 2 bardak bitki çayı içtiği için onlar midemde şişiyorum ve açlık hissetmiyorum.
Öğlen ise 2 kaşık sebze yemeği 2-3 tane ızgara köfte ve bol salata yiyorum.Şanslıyım k şirketimin yakınında ev yemekleri yapan biryer var.Oraya gidiyorum her öğlen...
Arada 1 elma yiyorum ya da kivi ...
Akşam 7 den sonra yemek yemiyorum.Akşam yemeği olarak da bol beyasz peynirli limonlu zeytinyağlı salata yiyorum.
Sadece bol su içmediğimden bi dönem kabızlık yaşadım ama bitki çayları sayesinde özellikle sinameki ve mate çayı bunun da üstesinden geldim.
Tek sorunum spor yapamamak işte...
Olabildiğince merdiven kullanıyorum ama sanırım ilerleyen aylarda sıkıntı yaşıycam spor yapmadığım için...
:1no2:

selam arkadaşlar

Ben de sizlerden biriyim...85 kg gibi büyük bir kitleyim yani...fazlamsa 25 kilo yani normalde 60 kilo olmam lazım VKİ göre... bir zamanlar öyleydim ama o bir zamanlardı işte... benim kilo vermem benim için çok önemli çünkü tedaviye başlıycam ne zaman kilo verirsem o zaman beklediğim şeye kavuşmam daha yakın olucak... ama ne zaman kilo vermeye başlasam hep bir iş geldi başıma ve fazlasıyla geri aldım... şimdi yavaş yavaş vermek istiyorum... 1 senede anca olur herhalde...eskiden daha rahat kilo verirken şimdi nerdeyse haftada 1 kilo zor gidiyor...

Anladığım kadarıyla sizler burda yaptığınız dietleri paylaşıyorsunuz bende aranızda olmaktan mutluluk duyucam...

Kilo takip çizelgesi yapıcaktım ama o sayfayı bulamadım nedense...

herkese selam yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
benim de bir arkadaşım gün içinde çok dikkat etmeden sadece akşam yemeği yemeyerek ayda 4 kilo vermiş ben de 2 gündür bunu uygulamaya başladım ben gündüz de az yemeğe çalışıyorum bakalım bir hafta sonra durum ne olacak

hoşgeldin canım,,aramızda muhakkak sende vereceksin,senin 25 benimse 30 kilo fazlam var ,heralde boyun uzun senin,neyse hepimize kolay gelsin....kaydirigubbakcemile5

oncelikle herkezee iyi gunler dilerim arkadaslar ben 14.takim kaptaniyimm icinizde eger takima girmek istiyen varsaa bizim takima gelebilir azimli ve istekli olmasi sartiylaa
takima ilk gelen deneme suresine alinacaktir bilginizee......

kimsecikler yok nerelerdesiniz arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz

ben yazıyim bari
sabah: 2 etimek peynir 3 zeytin
ara elma
öğlen: 2 temek kaşığı barbunya 2 y.k pilav

akşam sadece meyve yerim

hoşgeldin canım,,aramızda muhakkak sende vereceksin,senin 25 benimse 30 kilo fazlam var ,heralde boyun uzun senin,neyse hepimize kolay gelsin....kaydirigubbakcemile5

hoşbulduka.s.

boyum 1.69 çok uzun olmasamda kısada sayılmam...inşallah kilolar dönmemek üzere giderler:hooray:...ilkemiz bu olsun az yiyelim çok hoplayalim:dance:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

benim kendi diet programım var çoğunlukla ona uymaya çalışıyorum
o nedenle

sabah: bir kupa yeşil çay,5 zeytin,bir domates ve salatalık,bir katı yumurta,bir dilim kepek ekmeği
ara ögün :bir elma,bir çay bardağı light süt
öğle:8 yemek kaşığı börülce(baklagil),salata,bir dilim kepek ekmeği
ara öğün:bir portakal,bir çay bardağı süt
akşam: ızgara tavuk ve yağsız salata (bol miktarda)
saat 9da:bir kase light yoğurt

benim günlük düzenim genelde böyle gidiyor yemek çeşitleri değişiyor sadece arada da kaçamak tabii günler var malum:içelim:

sabah şekersiz çay ve beyaz peynirle hazırlanmış yağsız tost.
öğlen bir portakalyadim.az öncebir dilim kek yanında sade kahve içtim.
akşamada tavuk, salata ve yoğurt düşünüyorum..
bugün temizlik yaptım çok yoruldum ve biraz düzensiz yedim ama neyse.aralarda bol suyumu içtim.cumaya kadar inşallah 2 kilo gider.

bu günüde kaçamaksız atlattım, 1 yudum keki saymazsak..az sonra da 1 meyve ile günü kapatıcam,bugün 3. günümdü ve bitti,yarın tartılıcam hemen yazarım sabah..bakalım lahana dieti işe yarıyor mu?

arkadaşlar bende bu gün öylende salata akşam yumurtalı ıspanak yedim şimdide bir portakal yiyeçem ve günü bitirecem hepinize kolay gelsin

slm arkadaşlar walla tartılmaya korkuyorum ben ya bı ben mı bööleyim ya sankı cok yawaş weriyorum eskiden cok cabuk werırdım ama şimdi olmuoo arada kaçırıyorumda zaten of offfffffff bu kilolar sizi okudukca da hırslanıorum ama bu ara cokda mısafır geldi bana ya zaten ne zaman cok kılo wermek istesm bırılerı gelır bana allahtan almıyorum bari buna şükür............... bu haftayıda 87 ile kapasam cok iii olucak inşallah ya...............

kızlar ben buraya çok yazamasam da sizleri okuyorum.hepiniz gayet iyisiniz.böyle giderse yaza incecik olursunuzzzzz.

kızlar tammm 1.250 verdim bu gün lahana çorbası dietimin 4. gününe başladım 7 gün sonunda bakalım 3 kilo bari olsa.....

kızlar tammm 1.250 verdim bu gün lahana çorbası dietimin 4. gününe başladım 7 gün sonunda bakalım 3 kilo bari olsa.....

Oooooo ne güzel 7 günde kesin gider 3 kilo bu hızla tebrikler arkadaşım

ben o tip diyetleri hiç yapamıyorum defalarca lahana diyetine hollywood diyetine başladım 3 günü geçemedim bırakıncada açlıktan kat kat fazlasını yedim yapanlara hayranım.
ben de bugünlerde akşam ya meyve yiyorum ya salata ya da hiç br şey ve cumadan beri 1 kilo vermişim bakalım bu haftayı 2 kilo vererek kapatabilecek miyim? akşam yediklerimi yazarım kızlar, hadi görüşürük....

slm pinarim lahana diyetine baslamisin hadi hayirlisi ins basarirsin gunde 1 bucuk litre su icmeyi ihmal etme... k.i.ba.s.

sağolasın canım... başladımda bititririm inşallah..çok zor ha..çin işkencesi gibi..neyse devam bakalım 3 bari versem....kaydirigubbakcemile3

sağolasın canım... başladımda bititririm inşallah..çok zor ha..çin işkencesi gibi..neyse devam bakalım 3 bari versem....kaydirigubbakcemile3
ins verirsin pinarim verdikten sonra cok dikkat etmelisin nu tur rejimlerde cabuk geri aliniyo o yuzden onumuzdeki hafta dikkat et bol yesilik ve sebze ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…