slm arkadaşalar.bende bugün sabah az kahvaltı yaptum .arda elma ve az öncede kepekli light ekmekle yapılmış tost yedim.bugün başka bişey yemem artık.akşam yersem bi meyve okadar.bende lahana çorbası diyeti yapacaktım ama salı gün çook yoğun bi misafgirim gelecek.nasipse çarşamba felan başlayabilirim.yada ender saracın 3 günlük detoks diyetini yapabilirim.en iyi ve etkilisi bunlar diye düşünüyorum.
öncelikle tebrik ederim. diyetisyenler regl döneminde 3- 4 kilo fark edebileceğini söylüyorlar. Normal bence. bir de sorum olacak 7 kg kaç ayda ve nasıl verdin?
selam arkadaşlar
Ben de sizlerden biriyim...85 kg gibi büyük bir kitleyim yani...fazlamsa 25 kilo yani normalde 60 kilo olmam lazım VKİ göre... bir zamanlar öyleydim ama o bir zamanlardı işte... benim kilo vermem benim için çok önemli çünkü tedaviye başlıycam ne zaman kilo verirsem o zaman beklediğim şeye kavuşmam daha yakın olucak... ama ne zaman kilo vermeye başlasam hep bir iş geldi başıma ve fazlasıyla geri aldım... şimdi yavaş yavaş vermek istiyorum... 1 senede anca olur herhalde...eskiden daha rahat kilo verirken şimdi nerdeyse haftada 1 kilo zor gidiyor...
Anladığım kadarıyla sizler burda yaptığınız dietleri paylaşıyorsunuz bende aranızda olmaktan mutluluk duyucam...
Kilo takip çizelgesi yapıcaktım ama o sayfayı bulamadım nedense...
hoşgeldin canım,,aramızda muhakkak sende vereceksin,senin 25 benimse 30 kilo fazlam var ,heralde boyun uzun senin,neyse hepimize kolay gelsin....kaydirigubbakcemile5
kızlar tammm 1.250 verdim bu gün lahana çorbası dietimin 4. gününe başladım 7 gün sonunda bakalım 3 kilo bari olsa.....
kızlar tammm 1.250 verdim bu gün lahana çorbası dietimin 4. gününe başladım 7 gün sonunda bakalım 3 kilo bari olsa.....
slm pinarim lahana diyetine baslamisin hadi hayirlisi ins basarirsin gunde 1 bucuk litre su icmeyi ihmal etme... k.i.ba.s.
ins verirsin pinarim verdikten sonra cok dikkat etmelisin nu tur rejimlerde cabuk geri aliniyo o yuzden onumuzdeki hafta dikkat et bol yesilik ve sebze yesağolasın canım... başladımda bititririm inşallah..çok zor ha..çin işkencesi gibi..neyse devam bakalım 3 bari versem....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?