80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende bu hafta tık yok hiç kilo verememişim inşallah bir dahaki haftaya kadar bir kilo veririm de öbür gruba geçerim
gerçi sizlerden ayrılması güç olacak ama ne yapalım orda görüşürüz yine birlikte oluruz

aaaaaa ben burayı daha yeni gördüm.ben 80-89 u gurp adı olarak anımsamıştım kilo olarak değill. bende varım ozamn .benide unutmayın kader arkadaşlarım.bende 83.5 tum.7li rakamlara geçincede ötekine geçiyoruz yani öylemii..hımm şimdi anladımm.ohh be ne güzelmiş burası.herkes aynıı.

arkadaşlar ben bugun tam gaz yine başladım bakalım ama artık kaçırmak yok kaçamak yok kendimize we stres yaparak çewremizede zarar weriyoruz
bu haftada herkesten dolu dolu 2 kg gitsin imşallah........................

merhabalar arkadaşlar.... ben hızlı yağ yaktıran lahana çorbası dietine başladım...bugün ilk günümdü..1. gün meyve ve çorba ..2. gün sebze ve çorba...3. gün meyve ,sebze ve çorba...4. gün süt,muz ve çorba...diye gidiyo..7 gün yapılıak..kesin uyulduğu taktirde.4-5 kilo veriliyormuş.4 kilo olsa bana yeter gerisini ben getiririm...
neyse 5 kase kadar çorbamdan içtim gün boyu,ve 2 elma 1ayva, 1 portakal.2 mandalin yedim,az sonrada 1 maden suyu içicem kaçamak yapmadım, 1 lokma yemekten ağzıma attım ama devede tüy misali....

slm rose14 arkadasim bende buraya gecen gun kesfetim arada gelip bakiyorum burda insan kendini daha ii ifade ediyo herke sbizim gibi oplulduna.s.

slm pinarim bizim takim(14) arkadaslar denediler lahana rejimini bozmamak srtiyla guzel sonuclar aldilar basarilar sana..

slm rose14 arkadasim bende buraya gecen gun kesfetim arada gelip bakiyorum burda insan kendini daha ii ifade ediyo herke sbizim gibi oplulduna.s.

slm eylülcüm.ya gerçekten çook güzelmiş burası.daha iyi motive olabiliriz.çünkü hepimizin amacı öncelikle 7 li rakmlara ulaşmak.haydi arkadaşlar zafer bizimdir.bu sefr hep beraber başarıcaz bee.heeyyy yazz bekle bizzz geliyoruzzz.busene çok güzel bi bahar ve yaz mevsimi yaşıycaz inşallah.:dance::sm_cool:

selam arkadaşlar bende 86 yım.bugün diyete başladım.ben hiç 70 li rakamları görmedim.görürsem mucize olacak benim içinkafamçokkarıştı

Kilo veren arkadaşları kutlar başarılarının devamını dilerimmmm :) ben malesef bu hafta kaçamak yaptım,bol bol misafir geldi onlara pasta börek yapıp kendim yemeden duramadım ama 700 gr gitmiş 84.300 olmuşum artık kaçamak yokkkkk....

iyide kizlar neden uzuluyorsunuz anlamadim bende 700 gr verdim ama cok sevincliyim almadim ya ona sukur. sizce 1 haftada kac kilo verilir 2-3-4 kilomu vermek istiyorsunuz giden su olur sadece hem yavas ve kalici olsun diye demiyormuyduk iste ne guzel almiyacagiz insallah verdiklerimizi.

çooook doğru söylüyorsun canım...tabiki 1 haftada 3-5 kilo vermek istemek çılgınlık olur,200 gr. bile versek bu almış olmaktan çoook iyidir..şöyle bir düşünürsek haftada düzenli 200 gr. versek zaten1senede 10 kilo vermemiz demektir,keşke düzenli şekilde hep versek ve 200-300 gr. versek.....kaydirigubbakcemile5

slm pinarim 14 takimdan nukerya arkadasimiz 5 gun lahana diyetiyle 3 bucuk kilo verdikaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3teşekkürler canım..zaten ben bu şok dieti sırf metabolizbamı çalıştırmak için yapıyorum,kilo vermem durdu ve hatta aldım o yüzden,1 hafta yapıp az yemeye devam edicem herşeyden ama az yiyerek çok daha güzel v e düzenli veriliyor....hihoyyyt

Evet arkadaşlar 84 kg'a düşüp toplamda 7 kg vermiş bulunmaktayım.
Regl başladığında 88.5 çıkmıştım.
Bittiğinde 85.0 tartıldım.3.5 kg da oynar mı ya ben çok şaşırdım yani...?

tebrikler canım..oynayabilir tabi..öncesinde metabolizman direniyorduysa eğer,birden gitmiş olabilir,etek, pantolonlarında fark yok mu?vardır muhakkak,bence verdim diye hiç salmazsan 70 li rakamlara inmemen için nedenin kalmaz canım...kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar misafirim vardı 2 gündür gelemedim şöyle bir okudum herkes tam gaz devam burayı çok seviyorum motive oluyorum sizlerle öpüldünüz

slm arkadaşalar.bende bugün sabah az kahvaltı yaptum .arda elma ve az öncede kepekli light ekmekle yapılmış tost yedim.bugün başka bişey yemem artık.akşam yersem bi meyve okadar.bende lahana çorbası diyeti yapacaktım ama salı gün çook yoğun bi misafgirim gelecek.nasipse çarşamba felan başlayabilirim.yada ender saracın 3 günlük detoks diyetini yapabilirim.en iyi ve etkilisi bunlar diye düşünüyorum.

öncelikle tebrik ederim. diyetisyenler regl döneminde 3- 4 kilo fark edebileceğini söylüyorlar. Normal bence. bir de sorum olacak 7 kg kaç ayda ve nasıl verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…