çok teşekkür ederim canımm ..bugün biraz daha iyi sayılırım,çok fazla ağrı yapmıyo artık.ama hala ağzımı açamıyorum...bir de bebek için tedavi görüyorum ben ,bugün çatlatma iğnesi vurulacak.benim için dua edin kızlarr...
merhaba periza HOODİA' yı ilk defa senden duydum zayıflama hapı falan sanırım eğer öyle ise ben uzak dur derim. Reductil kullanmıştım ben tamam iştahı kesiyor kilo veriyosun ama bırakınca iştahın çok açılıyo kilolar hızla geri geliyor.
selam kızlar buğün moralim bozuk .sabah tartılayım dedim.89,7 geldim.zaten kilo vermem çok zor oluyor birde fazla çıkmak moralimi bozdu....
selam kızlar buğün moralim bozuk .sabah tartılayım dedim.89,7 geldim.zaten kilo vermem çok zor oluyor birde fazla çıkmak moralimi bozdu....
eylülce ,periza ve ader teşekkür ederim bana moral verdiniz.zaten durumumdan bahsetmiştim kilo vermem zor. biraz önce doktorumla konuştum salı günü büyük bir ihtimalle konseye sokacaklarını söyledi.guatırdan ameliyat olup olmadığımı sordu.konseyin vereceği karara göre ne yapacagımıza karar vereceğiz.dua edin iki sene önceki yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum İnşallah.....
tşk.canım...ben de lida kullanmıştım geçen yıl.hiç yan etkisi olmadı kilo da verdim ama ilerde ortaya çıkacak yan etkileri olur diye şimdi kullanmaya korkuyorum.yasaklandı deniliyo fakat hala sitelerden satış yapılıyo.hoodia nın yan etkisi yokmuş hatta mehmet öz kitabında da bahsetmiş üstelik sağlık bakanlığı onaylı ..kullanmayı düşündüm am yinede cesaret edemiyorum-kararsızımCADIARZU
ay canim insallah geri almazsin tebrik ediyorum seniŞenizŞeniz
süpersin gamzeli devamı gelir inş. benimde mi dişim ağrısa CADIARZU pis boğazım kesilir belki kaydirigubbakcemile
arkadaşım,ağızdan yutularak alınan bişey yerine krem deneseniz?ben slim cream kullandım ve hiç bir yanetkisini görmeden 15 kilo verdim 3 paket kullandım,önümüz ay 2 paket alıp 9-10 kilo daha vermek istiyorum,sağlığınız için kremi seçin (sanki ben satıyom reklamda yaptım)neyse kolestrolüm yüksekti krem sayesinde o bile düzene girdi,hiç problemsiz rahat ve sağlıklı kilo verdim ve almadım....tavsiye ederim...a.s.
canım bu slim cream fiyatı ne kadar ayda kaç paket kullanılıyor biraz açıklarmısın???
ya bende yeni başladım ne olur birbirimizi motive edelim ve birlikte zayıflayalım...her adımımızı da birbirimizle paylaşalım..kolay gelsin arkadaşlar inşaallah en kısa sürede bu kilo belasından kurtuluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?