80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben 1.65 boyundayım ve 81 kiloyum bende bu gruba katılmak istiyorum.takım kaptanımız bellimi benimde listeye ismimi yazarsanız sevinirm.neler yapıyorsunuz (spor,diyet)ben bu sabah şekersiz çay ve simit yedim arada elma yedim sizce nasıl kızlar

canım benim rabbim hayırlısını versin olur inş.benim de tedaviyle oldu.hep sabırla bekledik oldu sonunda.rabbim sana ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.kolay değil heyecanlısındır muhakkak ama sakın stres yapma bu çok önemli.güzel haberlerini bekliyoruz:asigim:

selam kızlar buğün moralim bozuk .sabah tartılayım dedim.89,7 geldim.zaten kilo vermem çok zor oluyor birde fazla çıkmak moralimi bozdu....

tşk.canım...ben de lida kullanmıştım geçen yıl.hiç yan etkisi olmadı kilo da verdim ama ilerde ortaya çıkacak yan etkileri olur diye şimdi kullanmaya korkuyorum.yasaklandı deniliyo fakat hala sitelerden satış yapılıyo.hoodia nın yan etkisi yokmuş hatta mehmet öz kitabında da bahsetmiş üstelik sağlık bakanlığı onaylı ..kullanmayı düşündüm am yinede cesaret edemiyorum-kararsızımCADIARZU

selam kızlar buğün moralim bozuk .sabah tartılayım dedim.89,7 geldim.zaten kilo vermem çok zor oluyor birde fazla çıkmak moralimi bozdu....

bence moralini hiç bozma günlük değişimler çok oluyor belki ödem yapmıştır vücudun bol bol su iç haftada bir veye 2 kere tartıl hergün tartılma motivasyonunu kaybedersin yerimseniben

moral diyette önemli sakın bozma sabırlı ol.bazen böyle iniş-çıkışlar olabilir canım.biz bu kiloları 3-5 günde almadık aldığımız süre kadar hatta biraz da ceza olrak daha uzun sürede vericez inş.hep birlikte yaza incecik girerizkaydirigubbakcemile5

slm kızlar uğrayamıyom ama aklım sizde küçük cadım ADA hanım bırakmıyoo ilgi istiyoo
gamzeli canım allah hayırlısını versin canım inş. güzel haberlerinide duyarız gülüm
bende sabah tartılıdım ama hiç werememişim yaw spor yapamıyorum ondan galibaa
ama olsun dewam yemiycemö zararlı olan hiç bişey sokmıycam ağzıma
dewamm yani kararlıyım gidicek bu kilolarrr

eylülce ,periza ve ader teşekkür ederim bana moral verdiniz.zaten durumumdan bahsetmiştim kilo vermem zor. biraz önce doktorumla konuştum salı günü büyük bir ihtimalle konseye sokacaklarını söyledi.guatırdan ameliyat olup olmadığımı sordu.konseyin vereceği karara göre ne yapacagımıza karar vereceğiz.dua edin iki sene önceki yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum İnşallah.....

her şey gönlünce olur ve en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım a.s.

kıslar neler yapıyor sunuz? ne yediniz ne içtiniz yazın bakalım.

ben bu hafta spor yapamadım yarın inş. spor salonuna gidebilirim :çok üzgünüm:

bugün bu saate kadar hiç kaçırmadım diyebilirim;

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği ve peynir
ara: mandalina
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü, bol bol yeşil salata

umarım bu saaten sonra da kaçırmam :dance:

arkadaşım,ağızdan yutularak alınan bişey yerine krem deneseniz?ben slim cream kullandım ve hiç bir yanetkisini görmeden 15 kilo verdim 3 paket kullandım,önümüz ay 2 paket alıp 9-10 kilo daha vermek istiyorum,sağlığınız için kremi seçin (sanki ben satıyom reklamda yaptım)neyse kolestrolüm yüksekti krem sayesinde o bile düzene girdi,hiç problemsiz rahat ve sağlıklı kilo verdim ve almadım....tavsiye ederim...a.s.

süpersin gamzeli devamı gelir inş. benimde mi dişim ağrısa CADIARZU pis boğazım kesilir belki kaydirigubbakcemile

valla canım bende iyi ki ağrımış diyorum faydası dokundu :)) inşallah devamı da gelir...tabii ağrının değil,kiloların devamı sırnaşık şey

canım bu slim cream fiyatı ne kadar ayda kaç paket kullanılıyor biraz açıklarmısın???

canım bu slim cream fiyatı ne kadar ayda kaç paket kullanılıyor biraz açıklarmısın???

valla canım fiyatı ben kullanırken 155 ytl(1 aylık kullaqnım için) idi ..şimdi 105 ytl olmuş çok hoşuma gitti,debelenip duracağıma 9-10 kilo için 2 paket alıp kurtulmayı istiyorum...kolunun iç tarafına sürüyorsun,içeriğive hakkında yorumlar için slim cream sitesini ziyaret et derim:....a.s.

slm kızlar bugün hrşey çok güzel gitti inş. bööle gider
sizler ne yaptınız

ya bende yeni başladım ne olur birbirimizi motive edelim ve birlikte zayıflayalım...her adımımızı da birbirimizle paylaşalım..kolay gelsin arkadaşlar inşaallah en kısa sürede bu kilo belasından kurtuluruz..

hg elifer elbette kurtulucaz bu kilolardan onlarla yaşamak zorunda değiliz...

iyi akşamlar arkadaşlar bugün benim de gayet iyi geçti hiç kaçırmadım :dance:
bu hafta tek eksiğim spor cumaya az kaldı hadi bakalım yarın işi sıkı tutalım cumaya eksilsin kilolar hihoyyyt

ARKADAŞLAR ÇILDIRCA YAHUUU...
Diyet yapınca sütüm bir damlacık geliyor. diyette öle sıkı değil. Ama bana tatlı süt yapıyor.doğumdan sonraki 2. aydan beri (20 gündür) 3. girişimim. diyete başlıyorum 2. gün göğüslerim balon gibi sönüyor, haydiiiii tatlıya dayan. Bebeğim herşeyden önemli ama kilo vermem lazım. Nefret ediyorum bu halimden. Sevgililer günü için tish-o dan alışveriş yapmak istiyordum ama bu vücutla hiçbişey giyememmmmmm.
Hamileyken bile ne güzel şeyler aldım, strech kot, t-shirtler, giymek istiyorum onları.
Çok mutsuzum ben.senağlamasenağlamasenağlamaEşimde gelcek yurtdışından 20 güne kadar, doğumdan beribir değişiklik yok diye bana laf eder kesin.
Şu anne çaylarından alsam bir faydası olurmu acaba.
Ne olur kimse diyet için erken demesin dayanamıyorum bu bedene.
Bana akıl verin nasıl bir uygulayayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…