ARKADAŞLAR ÇILDIRCA YAHUUU...
Diyet yapınca sütüm bir damlacık geliyor. diyette öle sıkı değil. Ama bana tatlı süt yapıyor.doğumdan sonraki 2. aydan beri (20 gündür) 3. girişimim. diyete başlıyorum 2. gün göğüslerim balon gibi sönüyor, haydiiiii tatlıya dayan. Bebeğim herşeyden önemli ama kilo vermem lazım. Nefret ediyorum bu halimden. Sevgililer günü için tish-o dan alışveriş yapmak istiyordum ama bu vücutla hiçbişey giyememmmmmm.
Hamileyken bile ne güzel şeyler aldım, strech kot, t-shirtler, giymek istiyorum onları.
Çok mutsuzum ben.senağlamasenağlamasenağlamaEşimde gelcek yurtdışından 20 güne kadar, doğumdan beribir değişiklik yok diye bana laf eder kesin.
Şu anne çaylarından alsam bir faydası olurmu acaba.
Ne olur kimse diyet için erken demesin dayanamıyorum bu bedene.
Bana akıl verin nasıl bir uygulayayım....
Diyet yapınca sütüm bir damlacık geliyor. diyette öle sıkı değil. Ama bana tatlı süt yapıyor.doğumdan sonraki 2. aydan beri (20 gündür) 3. girişimim. diyete başlıyorum 2. gün göğüslerim balon gibi sönüyor, haydiiiii tatlıya dayan. Bebeğim herşeyden önemli ama kilo vermem lazım. Nefret ediyorum bu halimden. Sevgililer günü için tish-o dan alışveriş yapmak istiyordum ama bu vücutla hiçbişey giyememmmmmm.
Hamileyken bile ne güzel şeyler aldım, strech kot, t-shirtler, giymek istiyorum onları.
Çok mutsuzum ben.senağlamasenağlamasenağlamaEşimde gelcek yurtdışından 20 güne kadar, doğumdan beribir değişiklik yok diye bana laf eder kesin.
arkadaşım,ağızdan yutularak alınan bişey yerine krem deneseniz?ben slim cream kullandım ve hiç bir yanetkisini görmeden 15 kilo verdim 3 paket kullandım,önümüz ay 2 paket alıp 9-10 kilo daha vermek istiyorum,sağlığınız için kremi seçin (sanki ben satıyom reklamda yaptım)neyse kolestrolüm yüksekti krem sayesinde o bile düzene girdi,hiç problemsiz rahat ve sağlıklı kilo verdim ve almadım....tavsiye ederim...a.s.
selam arkadaşlar galiba ardığım grubu buldum.bende 6 günde 3 kilo vermiştim.ondan sora tık yok neden acaba sizce.bu hafta cumartesiye kadar 84 olmak istiyorum olamazsam gerçekten çok üzüleceğim yardımmmmmmmmmmm
tramissu1986, yaylagüzeli ve eylülce arkadaşlarım, desteğiniz için çok teşekkürler.
tramissu1986 arkadaşım senin ve senin durumunda olan arkadaşlar için herzaman ve canı gönülden dua ediyorum emin ol.
Bu sabah yine yememe kararıyla kalktım.
Bakıyım 2 gün ne olcak.
Beni en çok kasan eşim aslında,
Resmen utanıyorum, gelince yanına sokulamam bu halde.
Ama tabii bebeğim herşeyden daha önemli.
Kızımdada aynı sorun olmuştu ve sütüm su gibi geldiğinden bebişim erimişti,mamaya başlamıştık, çok çok zor olmuştu.
Aslında o da ne kadar zorlandığımızı unutmamıştır eminim.
Neyse ben dikkat ederek gideyim de eğer sorun olursa yerim normal şekilde.
Tatlı krizleri beni vuruyor, evet emzirirken kalori yakılıyor ama fazlasıyla yersen nolur?
Aynı kiloda kalıyorum ne kadar yersem yiyeyim.
İşte o yüzden biraz kıssam çok kolay vereceğimi biliyorum ama, tatlı yemeyince sütüm gelmiyor, gelmiyor, gelmiyor.
Aslında şu tatlıları gece yemesem o bile yetecek ya, ben herşeyi farkındayım.
Denemedeyim canlarım, inşallah bu sefer tatlısız yaşamaya başlayacağım.
Anne sütü arttırıcı çayı deneyen varmıydı? onu yazan olmamış....
tramissu1986, yaylagüzeli ve eylülce arkadaşlarım, desteğiniz için çok teşekkürler.
tramissu1986 arkadaşım senin ve senin durumunda olan arkadaşlar için herzaman ve canı gönülden dua ediyorum emin ol.
Bu sabah yine yememe kararıyla kalktım.
Bakıyım 2 gün ne olcak.
Beni en çok kasan eşim aslında,
Resmen utanıyorum, gelince yanına sokulamam bu halde.
Ama tabii bebeğim herşeyden daha önemli.
Kızımdada aynı sorun olmuştu ve sütüm su gibi geldiğinden bebişim erimişti,mamaya başlamıştık, çok çok zor olmuştu.
Aslında o da ne kadar zorlandığımızı unutmamıştır eminim.
Neyse ben dikkat ederek gideyim de eğer sorun olursa yerim normal şekilde.
Tatlı krizleri beni vuruyor, evet emzirirken kalori yakılıyor ama fazlasıyla yersen nolur?
Aynı kiloda kalıyorum ne kadar yersem yiyeyim.
İşte o yüzden biraz kıssam çok kolay vereceğimi biliyorum ama, tatlı yemeyince sütüm gelmiyor, gelmiyor, gelmiyor.
Aslında şu tatlıları gece yemesem o bile yetecek ya, ben herşeyi farkındayım.
Denemedeyim canlarım, inşallah bu sefer tatlısız yaşamaya başlayacağım.
Anne sütü arttırıcı çayı deneyen varmıydı? onu yazan olmamış....
hoşgeldin a.s.
6 günde 3 kiloyu nasıl verdin bahseder misin?
arkadaşlar yarın tartılacakmıyız sonuçları yazalım lütfen ben bugünden tartılmak istiyorum ama beklemeliyim diyorum yarın görüşürüz
tatlım merhaba.bende aynı şeyleri yaşadım emin ol.92 kiloydum doğumdan sonra.sonra 1-1.5 ayda 87 ye düştüm hoşuma gitti tabi az yemeye devam ettim.ama ne oldu sütüm azaldı ve geri gelmedi.oğlum en fazla 7 ay emebildi.ben sonra güzel diyetle 15 kilo verdim .zaman geçiyo çocuklarımız büyüyo oğlum şimdi 2.5 yaşında ve ben çok üzülüdm keşke biraz daha anne sütü alabilseydi.
1. önceliğin bebeğin olmalı.bana da çevre çok baskı yapmıştı şimdi çok kızıyorum sanki tek kilolu bendim dünyada.eşinle de konuş.psikolojik olarak etkilendiğinden bahset.zaten lohusalık çok yoğun duygu dalgalanmalarının olduğu bir dönem .bu dönemde onun desteğine ihtiyacın olduğunu söyle.güzel birkaç çeşit giysi al bedenine göre şimdilik onlarla idare edersin .yaza düşün kilo vermeyi.o zaman daha kolay olur .günler uzun .dışarda oğlunla yürüyüşler yaparsın.şimdilik sıkı diyet yapma.meyve suyu iç süt için.badem ye süt yapar.maydanoz süt yapar yer elması sü havuç süt yapar.sadece gece geç yeme bol sıvı al.oğlunun bebekliğinin tadını çıkar.kokusunu içine çek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?