80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bence sakın bebeğine dokunacak bişiy yapma boşwer cnm ya bı kaç ay daha sabret tatlım bak ne güzel bebişin war enınde sınunda werırsın bak bana kılom war we aynı zamanda diet yapıorum we bebiş tedawisi görüyorum bebişim olsun da 100 kg da olsam olur diorum eminim burda bnm gıbı dusunenler wardır bence bıraz daha sabret we emzirme dönemınde cok kilo alınıyomus bunları alma normal dewam et bence sana yeter tatlım bebişin kaç aylık bılmıorum ama ne kdr emerse emsin kılo wercem die bebişinin emmesini engelleme tatlım bu arada bizim içinde dua et tatlım ................

selam arkadaşlar galiba ardığım grubu buldum.bende 6 günde 3 kilo vermiştim.ondan sora tık yok neden acaba sizce.bu hafta cumartesiye kadar 84 olmak istiyorum olamazsam gerçekten çok üzüleceğim yardımmmmmmmmmmm

canim benim yapma ogle nolur benim bildigim kadariyla her emzirmede 500 kalori kadar yakiliyormus

tşk.canım.a.s..ben aslında başarabilirsem bir şey kullanmak istemiyorum.diyetim iyi gidiyo ama bazen iştahımı bir süre sonra kontrol edemeyeceğimi düşünüyorumcokacimcoook.tabii en doğrusu böyle şeyler kullanmamak:1no2: ama zararını bile bile aklımdan da geçmiyor değilfisfisfis

canım ne demişler "damdan düşen yanıma gelsin" senin yaşadıklarını çok iyi anliyorum, 3 yıl önce ben de aynı şeyleri yaşadım. Oğlum 5 aylıkken diyetisyene başladım kalorisi çokta düşük olmayan bir diyete başladım ama ne oldu o güne kadar düzenli kilo alan karnı doyan bebek gitti doymadığı için ağlamalar başladı, çocuk doktorumuz böyle giderse mamaya başlamak zorunda kalırız dedi; hemen diyeti falan bir kenara bıraktım eskisi gibi yemeğe devam ettim çocuk birden kendine geldi. Azda yemiyordum ama belkide piskolojik olarak etkileniyordum sen de bilirsin yorgunluk stres sütü azaltıyor kalitesini düşürüyor diyette aynı etkiyi yapıyor olabilir. Bence sende abartmadan ama diyet zayıflama fikrinden uzak yemene devam et unutma bebeğini taş çatlasa 4 ay sonra ek gıdalara başlar sende o zaman daha dikkat edersin kocanda 4 ay katlansın bir zahmet kendini üzme mis kokulu bebişinin tadını çıkar

selam arkadaşlar galiba ardığım grubu buldum.bende 6 günde 3 kilo vermiştim.ondan sora tık yok neden acaba sizce.bu hafta cumartesiye kadar 84 olmak istiyorum olamazsam gerçekten çok üzüleceğim yardımmmmmmmmmmm

hoşgeldin a.s.

6 günde 3 kiloyu nasıl verdin bahseder misin?

tramissu1986, yaylagüzeli ve eylülce arkadaşlarım, desteğiniz için çok teşekkürler.
tramissu1986 arkadaşım senin ve senin durumunda olan arkadaşlar için herzaman ve canı gönülden dua ediyorum emin ol.
Bu sabah yine yememe kararıyla kalktım.
Bakıyım 2 gün ne olcak.
Beni en çok kasan eşim aslında,
Resmen utanıyorum, gelince yanına sokulamam bu halde.
Ama tabii bebeğim herşeyden daha önemli.
Kızımdada aynı sorun olmuştu ve sütüm su gibi geldiğinden bebişim erimişti,mamaya başlamıştık, çok çok zor olmuştu.
Aslında o da ne kadar zorlandığımızı unutmamıştır eminim.
Neyse ben dikkat ederek gideyim de eğer sorun olursa yerim normal şekilde.
Tatlı krizleri beni vuruyor, evet emzirirken kalori yakılıyor ama fazlasıyla yersen nolur?
Aynı kiloda kalıyorum ne kadar yersem yiyeyim.
İşte o yüzden biraz kıssam çok kolay vereceğimi biliyorum ama, tatlı yemeyince sütüm gelmiyor, gelmiyor, gelmiyor.
Aslında şu tatlıları gece yemesem o bile yetecek ya, ben herşeyi farkındayım.
Denemedeyim canlarım, inşallah bu sefer tatlısız yaşamaya başlayacağım.
Anne sütü arttırıcı çayı deneyen varmıydı? onu yazan olmamış....

Bu arada halen normal mekik çekemiyorum, AB ROCKET
aldım

netten, 2 gündür onu yapıyorum. Bakalım etkisi olcakmı?
Buradan sölerim sizde alırsınız işe yararsa.hihoyyyt

serayy merhaba canım çayı bilmiyorum ama ben vitamalt içmiştim gerçi tatlı yesen bunun yerine daha iyi hem kalorili hem tadı çok kötü vitamaltın :dilcikar:

canım öncelikle bebeğini allah bağışlasın
benimde 7 buçuk aylık kızım var emziriyorum tabi artık biz ek gıdalara geçtik canım benim bebeğini etkileyecek bişey yapma kilolarını nasılsa verirsin problem etme eminim eşinde anlayışla karşılayacaktır
ben humananın emziren anneler için olan çayından almıştım ilk aylarımda gnde 3 fincan içtim faydası oldu istersen sende deneyebilirsin
seni ve bebişini öpüyorum sağlıklar diliyorum:1hug:

tatlım merhaba.bende aynı şeyleri yaşadım emin ol.92 kiloydum doğumdan sonra.sonra 1-1.5 ayda 87 ye düştüm hoşuma gitti tabi az yemeye devam ettim.ama ne oldu sütüm azaldı ve geri gelmedi.oğlum en fazla 7 ay emebildi.ben sonra güzel diyetle 15 kilo verdim .zaman geçiyo çocuklarımız büyüyo oğlum şimdi 2.5 yaşında ve ben çok üzülüdm keşke biraz daha anne sütü alabilseydi.
1. önceliğin bebeğin olmalı.bana da çevre çok baskı yapmıştı şimdi çok kızıyorum sanki tek kilolu bendim dünyada.eşinle de konuş.psikolojik olarak etkilendiğinden bahset.zaten lohusalık çok yoğun duygu dalgalanmalarının olduğu bir dönem .bu dönemde onun desteğine ihtiyacın olduğunu söyle.güzel birkaç çeşit giysi al bedenine göre şimdilik onlarla idare edersin .yaza düşün kilo vermeyi.o zaman daha kolay olur .günler uzun .dışarda oğlunla yürüyüşler yaparsın.şimdilik sıkı diyet yapma.meyve suyu iç süt için.badem ye süt yapar.maydanoz süt yapar yer elması sü havuç süt yapar.sadece gece geç yeme bol sıvı al.oğlunun bebekliğinin tadını çıkar.kokusunu içine çek.

arkadaşlar yarın tartılacakmıyız sonuçları yazalım lütfen ben bugünden tartılmak istiyorum ama beklemeliyim diyorum yarın görüşürüz

kızlar protein diyetinin 3. günündeyim .zor bir diyet çalışan bayanlara daha da zor çünkü malum et ve türevleri geç pişiyor.yarın burda özel hastanede diyetisyen varmış ona gitmeyi düşünüyorum.vücuttaki kas yağ ve su oranını da ölçüyormuş.hafta sonu 87 çıkıyordum baskülde inşallah yarın 85 çıkar .

kızlar evet yarın tartılıyoruz bakalım en çok kiloyu hangimiz vermiş?
bende cumartesi lahana dietine baqşlıycam kısmetse...hadin görüşürük.....

slm arkadaşlar ya ben yarın tartılmak istemiyorum cunku dun gece ark dogum gunu wardı bugun de arkadaşta 1 er dilim pasta yedim aslında dun bı kasık bal kahwaltıda aksamustü yarım tabak ıspanak we pasta bugun ise 2 dilim tramissu yedım başkada bişiy yemedım aç da diilim ama korkuyorum zaten bı haftada 4 kg wermiştim şimdi durdu
ama söz cumadan itibaren tam gaz dewam edicem we b u hafta hedefım 3 kg inşallah olur hepımız inceliriz............

Canım haklısın aslında bende ileride vicdan azabı çekicem çünkü kızımda öyle olmuştu, mamayla besledim ve halen üzülürüm.
Eşimden destek almam sözkonusu değil pek, kendisi oldukça fit ve bu konuda takıntılı biri.
Neyse artık sorun değil kalacağı 15- 20 gün. birdahaki sefere zayıf görür.
Havaların düzelmesini çok istiyorum çünkü dışarı adım atamıyoruz. Dün ve bugün hava çok güzel, güneşliydi, hemen bebişimi arabasına koyup yollara düştüm. Hemen gidip balık ve bol yeşillik aldım. Yaz olsa bu kilolar kuş gibi uçup gitcek dimi.yerimseniben
Dediklerini deneyeceğim, sanırım faydası olur. İlgin için teşekkürler.

ader arkadaşım seninde bebeğini Allah size bağışlasın.
Bende acil çay denemesi yapıcam.
İlgin için teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…