80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarim dün gece giremedim, utandim

tabu oynarken 6 haftadir icki icmiordum dün bi bira ve iki karadut sarabi ictim.
ama yanina gelen hic birsey den yemedim

dün yediklerim:

sabah 8.00:
iki cok tahili ekmek arasina labne peynir ve salatalik

ara: -

ögle 13.00:
brokoli corbasi bi kepce ve 3 tahta kasik ispanak yemegi

ara 15.00:
bir portakal

aksam 19.00:
patates püresi ve tavuk sote

ara :- birsey yemedim alkol aldim icin

he 3 bardak 5in1 cayi ve 3 litre su ictim

canim bence listen guzel...ama bu alkol olayini bu ara fazla tuketme... bir de patates puresi tereyagi ile yapilir,onu da tuketmemeye calis

iyiym cnm ve daha da iyi olacagim,ozellikle kilo verdigimde
afiyet olsun bol meyve bol sebze....
bitanem ben püreye süt ve tereyag koymuorum, cünkü cok hasliorum ve blendirden gecirince püre kivamini alio:)

alkol olayini biliorum ama bi daha olmucak:)
16 mayisa kadar yani

vercez bitanem, cok güzelsin dahada güzel olcaksin

kızlar merhaba bugün ortalarda gözükmedim pc bozuldu. Sabahtan beri onunla uğraşıyorlardı. Artık burdayımm geldim. Superiz değil mi kaçırdığım birşeyler yok. Çikolatacım hoş geldin tekrar.. Nidam sen nasılsın? Ben kilo verince kesinlkle kendime kıyafet almayı düşünüyorum. Giyemediğim ve giremediğim tüm kıyafteleri almaya gideceğim. Tabi hepsi bir seferde olmaz. Benim allahtan fast foodla aram iyi değil yerim ama acayip de sayıklamam. Ama tekk yoğurtlu iskendere de hayır demem hanii

çukolata canım nasılsın inşallah daha iyisindir yazdıklarını görünce sevindim
sabah 1tost
ögle hic birşey
akşam bolca salata ve haşlanmış tavuk eti
2litre su ve elma

selam kızlar. ben de zayıflayınca dehal gidip kocaman bir bigmac yiycem :) sonra da alışveriş tabii ki.
bugün yediklerimi yazayım;
sabah: kepekli tost+ayran
ara: 1 bardak ayran
öğlen: bir kepekli simit, domates, salatalık, 5 siyah zeytin, 2 incecik dilim salam, 1kk peynir.
akşam: tavuklu salata (activia yoğurdundan sos yaptım, marul ve 2 yk haşlanmış kuru fasulye ekledim)
3 lt. su ve yeşil çay. Bugün tartıda 76'yı gördüm çok mutluyum.
hepinizi öpüyorum.

iyi aksamlar kizlar yediklerimi yazayim hemen
sabah: sandoloz sakizi+sirkeli su+2 dilim peksimet, peynir,domates,salatalik, 2ad.y.zeytin
ara :3 yemek kasigi yogurt
oglen: bol karisik salata, 1 kepce corba, 2 kasik tavuk patates yemegi, 2 kasik bulgur
ara: 1 ad bademli kurabiye
aksam: 1 kepce corba, 2 kasik kereviz yemegi, 1 kasik makarna, 3 yemek kasigi yogurt

bugün yediklerim,,,,

sabah : /
öglen: bi kücük kutu vanilyali yogurt
Ara: Tekrar yogurt (i$teydim disari cikma firsatim yoktu baska birsey yemeye, ve yanima almaya unutmusum birseyler

Aksam: tavuk gögsü kavurma, soganli mantarli (1 kasik zeytinyag ile yaptim) ve baharat soslu) yarim paket kullandim tek

bukadar....

Merhaba kizlarr..

Benim bugun yediklerim:

sabah : Cornflaks (sutlu)
ara : Cay
Oglen : 1 dlm kepekli ekmek light peynir ile.. 1 buyuk bardak ayran.
ara : meyveli yogurt , galeta
Aksam : bi prsiyon balik .. salata ve bir dlm ekmek.

Sizce nasil boyle asagi yukari hergun boyle yiyorum ama cuma gunu hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum. Bu gidisle ayni kiloda kalirim .. inise gecemem diye dusunuyorum :sm_confused:

iyi akşamlar arkadaşlar sanki takımda bir durgunluk vede sessizlik varmış gibi geldi bana
bu arada ben bu gün isvec diyetine başlamıştım ama akşam bıraktım cünki cok ac gözlü oldum yemeklere karşı resmen elim kolum tutmuyordu halim kalmadı zaten doktorlarda az sık yiyin diyor o yüzsen bıraktım zaten hep yanlış diyet yüzünden vücudumun dengesini bozdum yag oranını yükselttim o yüzden bundan sonra az ama sık yiyecegim cooooook yanlış yaptıgım iş ondan sonra iki gün sonra diyetten sıkılacagım biliyorum ve verdigim lkg leri tekrara fazlasıyla alacam beni fikrim bu siz ne dersiniz
bu arada artık yarından itibaren ne yedimse hem deftere not tutacagım hemde burada harfiyen yazacagım

bende bıraktım cok zordu evet insanın daha cok yeme isteği oluşuyor kesinlikle herşeyden yiyecez ama az tansiyonum cıktı valla acaba kime uydum malesef benim iki arkadaşımda kilolu beraber yürüyünce üç tombul kızlar gibiyiz çok komiyiz vala selmacım

ceren gercekten cok kötü ydü ne canımıza kastimizmi var hahu boşver herşeyden azar azar yeriz bundan sonra inşallah cünki benim akşam elim ayagım resmen sanki felc gibiydi bu iş resmen sacmalık

iyi akşamlar kızlar.çikolatacım hoşgeldin.senin yorumlarına çok ihtiyacımız var.tabi senin mutlu olman herşeyden önemli canım..bugün yediklerime gelince
sabah
sirkeli ballı su,1 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,4 zeytin,domts,salatlk,1haşlanmş yumurta,çay
ara
elma
öğle
1 kepçe yoğurt çorbası,5 kaşık patates salatası
ara
yarım dilim kepekli ekmk,1 ince dilim salam,azıcık kaşar
2. ara(akşam yemeği geciktiği için)
portakal
akşam
1 kepçe taze fasulye,4 kaşık bulgur
sirkeli ballı su

kızlar çevremdekiler inceldiğimin farkına varıyor artıkkkk:dance:annem daha önce yaptığın diyetlerde hiç bu kadar çabuk incelmemiştin dedi.çok mutluyum kızlar amaaa açıııııımmmm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…