80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melocum sen kaç kilosun biz bu kiloları nasıl vereceğiz canım aynı yaşta olduğumuz kişilerden daha yaşlı duruyor aynı kıyafeti alıyoruz onlara daha çok yakışıyor homili gırtlak yiyor sonra tığ gibi olmak istiyoruz

Son düzenleme:

canım ben 88 kilodan 67 kiloya düştüm şu anda yemeği az yiyip istediği kıyafeti giyen gruptayım

mrb kızlar iyi geceler herkese
ada ben senin 2 gün önce bana yazdığın yazıyı okudum alıntı yaparak cvp yazmak istedim yazmıyor mesajın çok kısa en az 5 karakterden oluşması gerekir diyor mesajı ne kadar uzun yazsamda aynı şeyi söylüyor bir türlü beceremedim anlıycagın şimdi söyliyim tşk ederim tesellin için opuyorumnanaktan

butterfly86 senin yazın içinde bişeyler yazmak istedim aynı şeyi söyledi eşim sevgililer gününü unutmuştu onunla ilgili konuşmuştun ben cvp yazmak istedim ama olmadı ben şimdi yazam içime dert olur yazmassam kaydirigubbakcemile3 takmıyom kız artık adamı çünkü benim adamda romantikliğin Rsi yok adam resmen ormantik ohh be rahatladım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çıkmalıyım ben çıkmadan bugün yediklerimi yazayım
sabah:2 büyük bardak sıcak su şekerli türk kahvesi
öğlen:bir dilim salam küçük bir kase yoğurt
ara:2 tane şekersiz çay
akşam:200 gr yağsız et 2 tane mandalina bir tabak yeşil salata gün boyunca 3 litre su
özel günümde olduğum için canım çok tatlı çekti dayanamadım 1 tane pötibör bisküvi yedim saat 21.30 da
çok yememişim inşlah kızlar başka kaçamak yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…