kayınvalidem vefat etti canım
Oohh izlemcim sefan olsun ne güzel biz şirketten çıkınca hava kötü oluyor maalesef..ama bugün tam yürüyüş havasıydı iyi yapmışsın canım..:lepi:
cok ıyı yapmısın bravo valla hergun yarısı kadar yurusek bıle yeter kaydirigubbakcemile5
:1no2:
Ama bugün gördüğüm elbise o kadar güzeldi ki. En son 40 bedeni vardı, zaten 44'dü olsaydı da hayatta almazdım hatta
1 Tavuk Jambon
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Çemen
Yumurta
3 Zeytin
1 Haş. Pat. & Kaşar
Nar
Yarım simit
Fıstık, badem
(Bu kadar mıydı, düşününce insana ne kadar da fazla geliyor halbuki :uhm: )
(Pişkinliğin de bu kadarı, yuh bana yuh)
Ara:
Orta Şek. Türk kahvesi
1 parça bitter
Yemek:
1 Sıcak Çikolata
Çikolata
Çikolata
"
"
:bbo:
Spor : Yok
Su: 2 lt
kaçamaklar kraliçesi geldiiiii-diyecektim ama baktım evrel tahtımı elimden almışş
akşam 3 tane parmak büyüklüğünde çikolata yedim.klava:
sonra da kahve dünyasında latte içtim ...kaçamak...offf..off..ne oldu bizim topiğe???:uhm:
selam kızlar
kızlar evde egzersıze baslıcam ama devam edemem dıye korkuyorum sızce herseye ragmen baslamalımıyım yoksa hıc denemeyeyımmı
bırı de benı sopalarsa ıyı olur bugun dırencım dustu galıba suraklı ac bı halım var ne yapayım bırı benı kendıme getırsın lutfennnnnn
kızlar geçmişi okuyamadım bugün bebeği sağlık ocağna götürdüm kontrole baktım hava süper kocişin iş yerine gittim sürpriz yaptım 4km filan iyi oldu bana hep leslie ablayla mı yürüycem :)) ordan yazıyorum beni merak etmeyin şekerler akşama girerim herkesi öpüyorumm açık ahava çok iyi geldi tavsiye ederimm mutlakaaa mucuukk opuyorumnanaktan
:1no2:
Ama bugün gördüğüm elbise o kadar güzeldi ki. En son 40 bedeni vardı, zaten 44'dü olsaydı da hayatta almazdım hatta deneyemezdim bile.
O elbisenin "cuk" diye bedene oturması var, bir de yanlardan yağların pörtleyip, damacana bacaklarımdan dolayı kiloş olan elbise eteğinin dar etek gibi durması var.
O ince askılı, kalp dekolteli bele oturan siyah elbiseyi hep hatırlarsam, bir nebze daha çetin durabilirim sanırım, bu sürecin zorluklarına karşı. benneyaptımki
Bugün yediklerim: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Sabah:
1 Tavuk Jambon
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Çemen
Yumurta
3 Zeytin
1 Haş. Pat. & Kaşar
Nar
Yarım simit
Fıstık, badem
(Bu kadar mıydı, düşününce insana ne kadar da fazla geliyor halbuki :uhm: )
(Pişkinliğin de bu kadarı, yuh bana yuh)
Ara:
Orta Şek. Türk kahvesi
1 parça bitter
Yemek:
1 Sıcak Çikolata
Çikolata
Çikolata
"
"
:bbo:
Spor : Yok
Su: 2 lt
kaçamaklar kraliçesi geldiiiii-diyecektim ama baktım evrel tahtımı elimden almışş
akşam 3 tane parmak büyüklüğünde çikolata yedim.klava:
sonra da kahve dünyasında latte içtim ...kaçamak...offf..off..ne oldu bizim topiğe???:uhm:
kızlar hiç sıkılaştırıcı krem kullanan var mı bilmiyorumkismile
canım ben 88 kilodan 67 kiloya düştüm şu anda yemeği az yiyip istediği kıyafeti giyen gruptayım
mrb kızlar iyi geceler herkese
ada ben senin 2 gün önce bana yazdığın yazıyı okudum alıntı yaparak cvp yazmak istedim yazmıyor mesajın çok kısa en az 5 karakterden oluşması gerekir diyor mesajı ne kadar uzun yazsamda aynı şeyi söylüyor bir türlü beceremedim anlıycagın şimdi söyliyim tşk ederim tesellin için opuyorumnanaktan
butterfly86 senin yazın içinde bişeyler yazmak istedim aynı şeyi söyledi eşim sevgililer gününü unutmuştu onunla ilgili konuşmuştun ben cvp yazmak istedim ama olmadı ben şimdi yazam içime dert olur yazmassam kaydirigubbakcemile3 takmıyom kız artık adamı çünkü benim adamda romantikliğin Rsi yok adam resmen ormantik ohh be rahatladım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adacım butterfly86 nalcy selma12 canlarım sizleri görüyorum nasılsınız opuyorumnanaktan
kızlar ben gidiyorum allah rahatlık versin by
allah rahmet eylesın başınız sagolsunkayınvalidem vefat etti canım
aman boşver ben hiç görmedım canı gönülden eşine hedıye alanı varsada bılmıyorum alanlarda bıraz mecburıyettenmı alıyorlar acaba bılemıyorum ya benımeşımhiç almadıgı içiiiiiin ben hiç bilmem öyle şeylerisenağlama senağlama senağlamamrb kızlar iyi geceler herkese
ada ben senin 2 gün önce bana yazdığın yazıyı okudum alıntı yaparak cvp yazmak istedim yazmıyor mesajın çok kısa en az 5 karakterden oluşması gerekir diyor mesajı ne kadar uzun yazsamda aynı şeyi söylüyor bir türlü beceremedim anlıycagın şimdi söyliyim tşk ederim tesellin için opuyorumnanaktan
butterfly86 senin yazın içinde bişeyler yazmak istedim aynı şeyi söyledi eşim sevgililer gününü unutmuştu onunla ilgili konuşmuştun ben cvp yazmak istedim ama olmadı ben şimdi yazam içime dert olur yazmassam kaydirigubbakcemile3 takmıyom kız artık adamı çünkü benim adamda romantikliğin Rsi yok adam resmen ormantik ohh be rahatladım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ıyıyım canımsen nasılsınadacım butterfly86 nalcy selma12 canlarım sizleri görüyorum nasılsınız opuyorumnanaktan
ıyıyım nilaycım sen nasılsınselmacım nasılsın canım
ıyı gecelerkızlar ben gidiyorum allah rahatlık versin by
hımm gece uykusunun yerinide hiç bişey tutmuyor tatlım yaa Allah yardımcın olsun aslında bir kaç gün gündüz çok erken saatte kalkıp ve gün boyunca hiç uyumasan belki gece uykun düzene biner ben öyle düzene bindiriyorum
Bebekten değilde ne biliyim geceleri 4 kadar yatınca bile uyuyamıyorum .Sabahta 9 da mecbur kalkıyorum oğlum uyandığı için. Sonrada tüm gün sersem oluyorum.Ama geceleri gidiyor bu sersemlik kaç gündür aynıyım yaa .Acil bi çözüme ihtiyacım var
aynı uyuyamama sorunu bendede var canım gece temızlık yapıyorum gündüz 12 kadar uyuyorum sabah 6 da cocukları okula yollayıp tekrar yatıyorum bır türlü uykum gelmıyor yatakta citten atlayan koyunları saymaktan yoruluyorum ama yinede uykum gelmıyor:1shok: :1shok: :1shok:
aynı uyuyamama sorunu bendede var canım gece temızlık yapıyorum gündüz 12 kadar uyuyorum sabah 6 da cocukları okula yollayıp tekrar yatıyorum bır türlü uykum gelmıyor yatakta citten atlayan koyunları saymaktan yoruluyorum ama yinede uykum gelmıyor:1shok: :1shok: :1shok:
ben gündüzde uyumuyorum hiç ama yaa sabah 9 da kalkıp daha hiç yatmıyorum gün boyu. 3 gün spora gidip deli gibi yorulduğumda bile durum aynı
izlemcim tebrik ederim azmini canım .bende bugün az kaldı lahmacun yicektim ama neyseki son anda fikir değiştirip yemedim ablamada yedirmedim :)
bende kendimi yatağa zor atıyorum yaa ama 2den önce yatmıyoruz gecewallahi kız selma egeyi sanaa gönderebilirim şekerim nasıl olsa uyumuyorsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?