80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oohh izlemcim sefan olsun ne güzel biz şirketten çıkınca hava kötü oluyor maalesef..ama bugün tam yürüyüş havasıydı iyi yapmışsın canım..:lepi:

ewet canım süperdi, güzel bir yürüyüş sonrası babamız bizi bide yemeğe götürdü akannehir

amaaa sadecee tazee sıkılmışş portakal suyu içtimm yanındada kepeli galeta :lepi:

cok ıyı yapmısın bravo valla hergun yarısı kadar yurusek bıle yeter kaydirigubbakcemile5

ewet canım çok iyi geldi zemuszemus

delikafadulden delikafadulden delikafadulden kız bunları normalde diyet yapmayan biri bile zor yerrr kaydirigubbakcemile3 anaaammmm klava:

kayınvalidem vefat etti canım

allah rahmet eylesin canım yaa, allah size ömür versin :Saruboceq:

bak senide geçerimmm haaaa :sm_cool:

kızlaar iyi geceler hepinize.Bugün ablamla kadıköy bahariyedeydik alt üst ettik tüm mağazalar .3 saat dolanmışız tam heralde spor yerine geçer.Hele bide kucağımda celal bey varken acayio yorucuydu valla aklinialirimsmile
bugün öğünlerim karıştı gitti onun için yediklerimi yazıyım öğün vermeden .

2 dilim çavdar ekmeği ,1 kibrit kutusu kadar peynir ,yarım elma ,közde patlıcan salatası yağsız olduğu için bol bol yedim ,1 kase çorba ,3-4 kaşık yağsız makarna
1 tanede piko boshayallersmile

Özlem bunu bikaç kere daha tekrarlamıştım ama olsun benim direncim düşünce başarı öykülerini okuyorum. nette beğendiğim kıyafetlere bakıyorum biraz toparlıyor nefsimi akannehir

oh ohh iyi yapmışsın canım. Bizim burda havalar o kadar düzelmedi şekerim .Biraz düzelsede oğlusumla bizde babamıza süpriz yapsak sempatiksalakcinni

Biraz abartılı ve bol çikolatalı bi menü evrelcim yaa şu çikolata krizlerine bi yol bulsak süper olucak valla akannehir

Bu hafta bol bol kaçak var canım cumayı merak ediyorum cidden ohaoldumsmileohaoldumsmile

kızlar hiç sıkılaştırıcı krem kullanan var mı bilmiyorumkismile

ben avonunkileri aldım denemek için kullanan arkadaşlarım işe yaradı diyince bende başladım ama bugün 3 gün daha ayrıyetende 3 gün fitnees a gidiyorum canım.sırf kremle sıkılaşmak zor olsa gerek .

canım ben 88 kilodan 67 kiloya düştüm şu anda yemeği az yiyip istediği kıyafeti giyen gruptayım

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: opuyorumnanaktan

Allah rahmet etsin canım ...

Hehehe . Bu adamlara göre butür günler hep ticari olarak düşünülmüş .Sanki 14 şubatta almasalar diğer günler süprizlere boğuyorlar bizi .allahtan çenemiz varda bastırıyoruz aklinialirimsmile

valla ben kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum çünkü şubat sonu hedefim 68 ulaşmam lazım yoksa utancımdan bir daha buraya giremem kızlar :kedi:

Bebekten değilde ne biliyim geceleri 4 kadar yatınca bile uyuyamıyorum .Sabahta 9 da mecbur kalkıyorum oğlum uyandığı için. Sonrada tüm gün sersem oluyorum.Ama geceleri gidiyor bu sersemlik kaç gündür aynıyım yaa .Acil bi çözüme ihtiyacım var

hımm gece uykusunun yerinide hiç bişey tutmuyor tatlım yaa Allah yardımcın olsun aslında bir kaç gün gündüz çok erken saatte kalkıp ve gün boyunca hiç uyumasan belki gece uykun düzene biner ben öyle düzene bindiriyorum

bugün kilo vermemde bana büyük destek olan topiğimizi çok ihmal ettim hafta sonu olmamasına rağmen egeyi boy kilo ölçümü için sağlık ocağına götürmüştüm hava mükemmeldi hadi dedim yolumu biraz daha uzatayım malum tartı gününede az kaldı 4km kadar yürüdüm çok iyi geldi...

oradanda eşim hadi yemeğe götüreyim sizi dedi ehh hadi dedim kendime(nefsime) güveniyorum artık eşimin iş yerine giderken hazır çabuk çorba ve kepekli galeta almıştım şimdi orda acıkırım hazır bu kadar spor yapmışken hamurlu şeyler yiyip harcamayayım diye zemuszemus iyide oldu akşamda alışveriş merkezine gittik inanırmısınız ne yediğime aklinialirimsmile taze sıkılmış portakal suyu ile 4tane kepekli galeta ohaoldumsmile artık yok öle koca koca menüleri mideye indirmek kendime söz verdim 72 kiloya düşeyim kocaman bir burger kingden wopper yiycem düşemessem yemiycem guclubacismile

kaçamaksız ve bol sporlu bir gün geçirdim anlıyacağınız arkadaşlar eşim kumpir yedi banada yediriyor inanın yemek gelmedi bile içimden 1kaşık aklımda kalmasın diye aldım sadece :lepi:

işte böyle alışveriş merkezinde kafamı nereye çevirsem dal gibi zarif izmirin güzel kızlarını gördüm daha bir şevke geldimm sositososito tutmayın beniii delikafadulden

bu direnişin mükafatını görürüm inşallah kızlar yaa :1rolleyes:

allah rahmet eylesın başınız sagolsun
aman boşver ben hiç görmedım canı gönülden eşine hedıye alanı varsada bılmıyorum alanlarda bıraz mecburıyettenmı alıyorlar acaba bılemıyorum ya benımeşımhiç almadıgı içiiiiiin ben hiç bilmem öyle şeylerisenağlama senağlama senağlama
adacım butterfly86 nalcy selma12 canlarım sizleri görüyorum nasılsınız opuyorumnanaktan
ıyıyım canımsen nasılsın
selmacım nasılsın canım
ıyıyım nilaycım sen nasılsın
kızlar ben gidiyorum allah rahatlık versin by
ıyı geceler

şubat sonu hedef 68 mi delikafadulden kız zilan sen kaç kilosun allah seni 80-89 topğünde ne gezersün o zaman ban seni acayip kıskandim şimcikk kaydirigubbakcemile3

aynı uyuyamama sorunu bendede var canım gece temızlık yapıyorum gündüz 12 kadar uyuyorum sabah 6 da cocukları okula yollayıp tekrar yatıyorum bır türlü uykum gelmıyor yatakta citten atlayan koyunları saymaktan yoruluyorum ama yinede uykum gelmıyor:1shok: :1shok: :1shok:

bende kendimi yatağa zor atıyorum yaa ama 2den önce yatmıyoruz gece wallahi kız selma egeyi sanaa gönderebilirim şekerim nasıl olsa uyumuyorsun kaydirigubbakcemile3

ben gündüzde uyumuyorum hiç ama yaa sabah 9 da kalkıp daha hiç yatmıyorum gün boyu. 3 gün spora gidip deli gibi yorulduğumda bile durum aynı

izlemcim tebrik ederim azmini canım .bende bugün az kaldı lahmacun yicektim ama neyseki son anda fikir değiştirip yemedim ablamada yedirmedim :)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…