ben gündüzde uyumuyorum hiç ama yaa sabah 9 da kalkıp daha hiç yatmıyorum gün boyu. 3 gün spora gidip deli gibi yorulduğumda bile durum aynı
izlemcim tebrik ederim azmini canım .bende bugün az kaldı lahmacun yicektim ama neyseki son anda fikir değiştirip yemedim ablamada yedirmedim :)
izlem sen izmırlimisın
opuyorumnanaktan tüllaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy naber bacuuummmmm
ewet tatlım izmirliyim bayanssulusmile ama mersin(silifke) geliniyim kaydirigubbakcemile3
İyidir bacım sende gayet iyi gidiyorsun valla :) Şimdi kendime bi papatya çayı yaptım biraz uyurum belki :)
Selmacım duruyorum ama nasıl sempatiksalakcinni çocuk olunca mecbur duruluyor canım .Normalde düzenlidir benm uykularım şu haftalar bozuldu biraz .yoksa uykuyu bende severim ama 9 za kadar en fazla kaydirigubbakcemile3
İyidir bacım sende gayet iyi gidiyorsun valla :) Şimdi kendime bi papatya çayı yaptım biraz uyurum belki :)
Selmacım duruyorum ama nasıl sempatiksalakcinni çocuk olunca mecbur duruluyor canım .Normalde düzenlidir benm uykularım şu haftalar bozuldu biraz .yoksa uykuyu bende severim ama 9 za kadar en fazla kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaa bende mutluyum mersın mut
canım uçmuşsun...opuyorumnanaktan
kaçamaklar kraliçesi geldiiiii-diyecektim ama baktım evrel tahtımı elimden almışş
delikafadulden delikafadulden delikafadulden kız bunları normalde diyet yapmayan biri bile zor yerrr kaydirigubbakcemile3 anaaammmmklava:
Biraz abartılı ve bol çikolatalı bi menü evrelcim yaa şu çikolata krizlerine bi yol bulsak süper olucak valla akannehir
Bu hafta bol bol kaçak var canım cumayı merak ediyorum cidden ohaoldumsmileohaoldumsmile
geç kıss vallahi yeme ve geç benide be nasılsa 2 aydır aynı kilodayım 2 ay da seni beklerim olur :tomato:ewet canım süperdi, güzel bir yürüyüş sonrası babamız bizi bide yemeğe götürdü akannehir
amaaa sadecee tazee sıkılmışş portakal suyu içtimm yanındada kepeli galeta :lepi:
süper gidiyorsun izlemcim tebrikler sanırım 1 aya kalmaz çok yol katetmiş olacaksın
ewet canım çok iyi geldi zemuszemus
delikafadulden delikafadulden delikafadulden kız bunları normalde diyet yapmayan biri bile zor yerrr kaydirigubbakcemile3 anaaammmmklava:
allah rahmet eylesin canım yaa, allah size ömür versin :Saruboceq:
bak senide geçerimmm haaaa :sm_cool:
bugün kilo vermemde bana büyük destek olan topiğimizi çok ihmal ettim hafta sonu olmamasına rağmen egeyi boy kilo ölçümü için sağlık ocağına götürmüştüm hava mükemmeldi hadi dedim yolumu biraz daha uzatayım malum tartı gününede az kaldı 4km kadar yürüdüm çok iyi geldi...
oradanda eşim hadi yemeğe götüreyim sizi dedi ehh hadi dedim kendime(nefsime) güveniyorum artık eşimin iş yerine giderken hazır çabuk çorba ve kepekli galeta almıştım şimdi orda acıkırım hazır bu kadar spor yapmışken hamurlu şeyler yiyip harcamayayım diye zemuszemus iyide oldu akşamda alışveriş merkezine gittik inanırmısınız ne yediğime aklinialirimsmile taze sıkılmış portakal suyu ile 4tane kepekli galeta ohaoldumsmile artık yok öle koca koca menüleri mideye indirmek kendime söz verdim 72 kiloya düşeyim kocaman bir burger kingden wopper yiycem düşemessem yemiycem guclubacismile
kaçamaksız ve bol sporlu bir gün geçirdim anlıyacağınız arkadaşlar eşim kumpir yedi banada yediriyor inanın yemek gelmedi bile içimden 1kaşık aklımda kalmasın diye aldım sadece :lepi:
işte böyle alışveriş merkezinde kafamı nereye çevirsem dal gibi zarif izmirin güzel kızlarını gördüm daha bir şevke geldimm sositososito tutmayın beniii delikafadulden
bu direnişin mükafatını görürüm inşallah kızlar yaa :1rolleyes:
süper süper süper ne diyeyimbugünkü menümü iftiharla sumarım :1rolleyes:
kahvaltı
1 bardak ılık su
1 portakal (geceden canım çekmişti sabah il işim portakal soymak oldu :dance: )
1 kupa form çay :içelim:
1yumurta
ara 1 elma
1 kupa çabuk çorba (76 kalori)
3kepekli grisini
akşam
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
3 kepekli grisini
2lt su spor 4.5 km bebek arabası itmek suretiyle yürüyüş :hooray:
çok sağlıklı olmadı bu menü fakat kalori bakımından zayıf bir gün geçirdim :smiley-cool:
:roflol: :roflol: :roflol:
Ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum!
Saat 03:31 ve yarın erken kalkmam lazım ama garip bir şekilde hala ayaktayım.
Düzenim iyice kaydı, acilen silkelenip hayatıma dönmem lazım.
Ayrıca keşke o yediklerim açlık krizinden ya da, çikolata isteğinden olsaydı.
Çoook pişmanım, inşallah bu hafta (+) çıkmam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?