80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyı dayanıyorsun buterful canım ya ben ölürüm uyumassam cok sevıyorum uykuyu sabahları cep tlf kapatıyorum kımse aramasın dıye gercı herkesten fırca yıyorum alsanaalsanasmileama olsun uyumak ıcın dger bencesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan tüllaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy naber bacuuummmmm

İyidir bacım sende gayet iyi gidiyorsun valla :) Şimdi kendime bi papatya çayı yaptım biraz uyurum belki :)

Selmacım duruyorum ama nasıl sempatiksalakcinni çocuk olunca mecbur duruluyor canım .Normalde düzenlidir benm uykularım şu haftalar bozuldu biraz .yoksa uykuyu bende severim ama 9 za kadar en fazla kaydirigubbakcemile3

bugünkü menümü iftiharla sumarım :1rolleyes:
kahvaltı
1 bardak ılık su
1 portakal (geceden canım çekmişti sabah il işim portakal soymak oldu :dance: )
1 kupa form çay :içelim:
1yumurta

ara 1 elma

1 kupa çabuk çorba (76 kalori)
3kepekli grisini

akşam
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
3 kepekli grisini

2lt su spor 4.5 km bebek arabası itmek suretiyle yürüyüş :hooray:
çok sağlıklı olmadı bu menü fakat kalori bakımından zayıf bir gün geçirdim :smiley-cool:

allah kolaylık versın benım buyuduler cok şükür kurtuldum cocuklardan gercı küçükken daha ıyıymış ama olsun allah saglık versın cocuklarımıza

saol canım sende iyi güdüyorsun ya haksızlık etme kendine lmaz:

benimki de 8de kalkar mamasını yer altı değişir sonra gene devam eder yarım saatlık rötarla 11e kadar ana oğul uyuruz boshayallersmile ama bu ara gece çok kalkıyor bide oturma odasında yatıyor biz yatak odasında(bebek telsizi var naniknanik ) 5 kez filan gel git yapıyorum bi gecede çok zor geliyor :1shok:

karnım gurulduyor yaa az biraz su içeyim bari bugünde çok yoruldum yemekteyizi seyredememiştim bugün şimdi tekrarı var ama adam nasıl katılmış ya yarılmaya karısı telefonda tarif ediyor o yapıyor çok komik kaydirigubbakcemile3

ben yatıyorumm bacularıııımmm :1hug: a.s.

ben de gece kuşu oldum bu ara şimdi yediklerim
2 haşlanmış yumurta, kibrit büy. peynir ,1 lokma ekmek
2 elma
büyük bi kupa sütlü nescafe
1 kase mercimek çorbası ,4-5 çatal yoğurtlu soslu makarna
çay şekerli,2-3 bisküvi
1 kupa yeşil çay

canım uçmuşsun...opuyorumnanaktan

kaçamaklar kraliçesi geldiiiii-diyecektim ama baktım evrel tahtımı elimden almışş

delikafadulden delikafadulden delikafadulden kız bunları normalde diyet yapmayan biri bile zor yerrr kaydirigubbakcemile3 anaaammmm klava:

Biraz abartılı ve bol çikolatalı bi menü evrelcim yaa şu çikolata krizlerine bi yol bulsak süper olucak valla akannehir

Bu hafta bol bol kaçak var canım cumayı merak ediyorum cidden ohaoldumsmileohaoldumsmile

:roflol: :roflol: :roflol:

Ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum!
Saat 03:31 ve yarın erken kalkmam lazım ama garip bir şekilde hala ayaktayım.
Düzenim iyice kaydı, acilen silkelenip hayatıma dönmem lazım.
Ayrıca keşke o yediklerim açlık krizinden ya da, çikolata isteğinden olsaydı.

Çoook pişmanım, inşallah bu hafta (+) çıkmam!

Son düzenleme:
geç kıss vallahi yeme ve geç benide be nasılsa 2 aydır aynı kilodayım 2 ay da seni beklerim olur :tomato:

görürsün tatlım ya süper gidiyorsun.. seni görenler,aa 2 ane çocuğu var ama taş gibi hatun diyecek

süper süper süper ne diyeyim

canım hemen kendine bir gün seç ve o günün sabahı sıfırdan başla eyvahedigeldismile

misafiiiiiiirrrr...kimsin ya...çokbilmiş sensen niee beni yalnız başıma bıraktın kusummm ben sana ne yaptım

kızlar az sonra evden çarşıya yürüyerek gidicem işlerim var.
menümü yazayım

sabah
1ekmek üstü labne
domates sosu
maydanoz
yeşil çay(aslında her sabah içiyorum ama yazmayı unutuyorum)

ara
portakal

öğle
balık-ya da ızgara 1 porsiyon(dışarda yiyeceğim ama karar veremedim henüz)
boolll salata

ara
hurma 4 tane

ara
elma

bamya yemeği 6 kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…