- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Süper Eş-----------------forumdaki konudan alıntı
Ailenin biri 30 yaşındaki oğullarını evlendirmek için bir çöpçatana başvurmuşlar iyi bir eş bulsun oğlana diye.
Çöpçatan eve gelmiş ailenin gelinden beklentileri hakkında uzun bir liste hazırlayıp çöpçatana vermişler.
İki hafta kadar sonra çöpçatan dönmüş ve aileye çok iyi bir kız bulduğu müjdesini vermiş.
Tam oğlunuza göre; Mutlu bir yuva kurar, sık sık camiye gider, duaların çoğunu ezbere okur, harika yemek yapar, çocukları çok sever, büyük bir aile sahibi olmak ister ve en iyisi de gerçekten bir içim su!.. demiş.
Bunları duyunca aile pek bir memnun olmuş.. hemen telaş başlamış düğün dernek nasıl yaparız filan diye
Ama oğlan bir duraksamış ve çöpçatana sormuş
-Peki yatakta da iyi mi?
-Valla kimisi iyi diyooor kimisi kötü
günadydın geçmişi okuyamadım ama fırsat bulunc aokurum benim sizlere bir sorum olacak
sporun saati olurmu? sabahları bebeklerdne kaynaklı yapamıyorum öglen 1 de uyuyorlar ozamn yapsam faydası olurmu acaba en güseli çıkıp yürümek ama fırsat yok
bol kalorisiz günler
canım biraz geç bir cevap oluyor ama kusura bakma oğlum geldiği için çıkmak zorunda kaldım netten ben AŞK VE CEZAyı izledim sonra birazda PAPATYAM a baktımyagmurgozlum canim sen ne izliyorsun?
bravo canım iradene hayran kaldım alkisalkisalkisalkisalkisalkis:bugün kilo vermemde bana büyük destek olan topiğimizi çok ihmal ettim hafta sonu olmamasına rağmen egeyi boy kilo ölçümü için sağlık ocağına götürmüştüm hava mükemmeldi hadi dedim yolumu biraz daha uzatayım malum tartı gününede az kaldı 4km kadar yürüdüm çok iyi geldi...
oradanda eşim hadi yemeğe götüreyim sizi dedi ehh hadi dedim kendime(nefsime) güveniyorum artık eşimin iş yerine giderken hazır çabuk çorba ve kepekli galeta almıştım şimdi orda acıkırım hazır bu kadar spor yapmışken hamurlu şeyler yiyip harcamayayım diye zemuszemus iyide oldu akşamda alışveriş merkezine gittik inanırmısınız ne yediğime aklinialirimsmile taze sıkılmış portakal suyu ile 4tane kepekli galeta ohaoldumsmile artık yok öle koca koca menüleri mideye indirmek kendime söz verdim 72 kiloya düşeyim kocaman bir burger kingden wopper yiycem düşemessem yemiycem guclubacismile
kaçamaksız ve bol sporlu bir gün geçirdim anlıyacağınız arkadaşlar eşim kumpir yedi banada yediriyor inanın yemek gelmedi bile içimden 1kaşık aklımda kalmasın diye aldım sadece :lepi:
işte böyle alışveriş merkezinde kafamı nereye çevirsem dal gibi zarif izmirin güzel kızlarını gördüm daha bir şevke geldimm sositososito tutmayın beniii delikafadulden
bu direnişin mükafatını görürüm inşallah kızlar yaa :1rolleyes:
allah rahmet eylesın başınız sagolsun
aman boşver ben hiç görmedım canı gönülden eşine hedıye alanı varsada bılmıyorum alanlarda bıraz mecburıyettenmı alıyorlar acaba bılemıyorum ya benımeşımhiç almadıgı içiiiiiin ben hiç bilmem öyle şeylerisenağlama senağlama senağlama
ıyıyım canımsen nasılsın
ıyıyım nilaycım sen nasılsın
ıyı geceler
olumunekankayizsmile:roflol:aynı uyuyamama sorunu bendede var canım gece temızlık yapıyorum gündüz 12 kadar uyuyorum sabah 6 da cocukları okula yollayıp tekrar yatıyorum bır türlü uykum gelmıyor yatakta citten atlayan koyunları saymaktan yoruluyorum ama yinede uykum gelmıyor:1shok: :1shok: :1shok:
:roflol::roflol::roflol:Süper Eş-----------------forumdaki konudan alıntı
Ailenin biri 30 yaşındaki oğullarını evlendirmek için bir çöpçatana başvurmuşlar iyi bir eş bulsun oğlana diye.
Çöpçatan eve gelmiş ailenin gelinden beklentileri hakkında uzun bir liste hazırlayıp çöpçatana vermişler.
İki hafta kadar sonra çöpçatan dönmüş ve aileye çok iyi bir kız bulduğu müjdesini vermiş.
Tam oğlunuza göre; Mutlu bir yuva kurar, sık sık camiye gider, duaların çoğunu ezbere okur, harika yemek yapar, çocukları çok sever, büyük bir aile sahibi olmak ister ve en iyisi de gerçekten bir içim su!.. demiş.
Bunları duyunca aile pek bir memnun olmuş.. hemen telaş başlamış düğün dernek nasıl yaparız filan diye
Ama oğlan bir duraksamış ve çöpçatana sormuş
-Peki yatakta da iyi mi?
afiyet olsun canım göbek niyetine:roflol::roflol::roflol:günaydın kızlar..nasıl keyifler...dün akşam ton balıklı salata yapacaktım eşime ben geç gelicem ben gelene dek göbek alır mısın dedim benim sebzelerle arası süper kocam da gitmiş göbek yerine küçük bir lahana almış:))ee napayım ben de beyaz lahana,kırmızı lahana ve havuç ve ton balıkla salata hazırlayıp onu yedim bir dilim ekmekle..:
mutu duymuşmuydun ızlem
:roflol: :roflol: :roflol:
Ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum!
Saat 03:31 ve yarın erken kalkmam lazım ama garip bir şekilde hala ayaktayım.
Düzenim iyice kaydı, acilen silkelenip hayatıma dönmem lazım.
Ayrıca keşke o yediklerim açlık krizinden ya da, çikolata isteğinden olsaydı.
Çoook pişmanım, inşallah bu hafta (+) çıkmam!
Süper Eş-----------------forumdaki konudan alıntı
Çöpçatan eve gelmiş ailenin gelinden beklentileri hakkında uzun bir liste hazırlayıp sormuş
-Peki yatakta da iyi mi?
canım ben saate falan uyamıyorum çalıştığım için ne zaman boş kalırsam yapıyorum mesela imdi çarşıya yürüyerek gidicem 5 km :hooray:
günaydinn
hayirli olsun diyenlere tsk ederim...
basin sagolsun ortanca...
rejime giremedim tekrar birtürlü off
söz olacak ben halen yiyom yaa...
olacak aylin olacak,...
yağmurgözlümm paylaşım için teşekkürlerr
kız melocummm benim 1 tanecik bebeğim var 2 nerden çıktı kaydirigubbakcemile3 o da 8aylık kaydirigubbakcemile3
sunshine canım nerelerdesin seni merak ediyorummm :gitme:
bugün kilo vermemde bana büyük destek olan topiğimizi çok ihmal ettim hafta sonu olmamasına rağmen egeyi boy kilo ölçümü için sağlık ocağına götürmüştüm hava mükemmeldi hadi dedim yolumu biraz daha uzatayım malum tartı gününede az kaldı 4km kadar yürüdüm çok iyi geldi...
oradanda eşim hadi yemeğe götüreyim sizi dedi ehh hadi dedim kendime(nefsime) güveniyorum artık eşimin iş yerine giderken hazır çabuk çorba ve kepekli galeta almıştım şimdi orda acıkırım hazır bu kadar spor yapmışken hamurlu şeyler yiyip harcamayayım diye zemuszemus iyide oldu akşamda alışveriş merkezine gittik inanırmısınız ne yediğime aklinialirimsmile taze sıkılmış portakal suyu ile 4tane kepekli galeta ohaoldumsmile artık yok öle koca koca menüleri mideye indirmek kendime söz verdim 72 kiloya düşeyim kocaman bir burger kingden wopper yiycem düşemessem yemiycem guclubacismile
kaçamaksız ve bol sporlu bir gün geçirdim anlıyacağınız arkadaşlar eşim kumpir yedi banada yediriyor inanın yemek gelmedi bile içimden 1kaşık aklımda kalmasın diye aldım sadece :lepi:
işte böyle alışveriş merkezinde kafamı nereye çevirsem dal gibi zarif izmirin güzel kızlarını gördüm daha bir şevke geldimm sositososito tutmayın beniii delikafadulden
bu direnişin mükafatını görürüm inşallah kızlar yaa :1rolleyes:
bana bana bişi yok mu toprağım..idolümün dedik o kadar sanakaydirigubbakcemilemelocum iki çocuklu halin de taş olucak sen böyl devam et demek istedi gülümşutarafagitti
canım ya bende diyorum nerde bu kız hiç girmedi msn e sempatiksalakcinniçok iyi yapmışsın canım süpersin 72 ye de çok az kaldı ha gayrettttttttt......sositososito yazın salınalım bakalım senle inşallahhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhh valla bazen gevşiyorum hafiften böyle senin gibi azimli arkadaşları görüncede hadi kzım gevşeme hadi bakalım devam diye gaz veriyorum kendime ...çok öpüyorum canım seni hep birlşikte bol bol kilo vermelere..opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınz ?
ben bır turlu cızelge hazırlayamadıgımdan yazarak belırtıyorum durumu. 22 gun oldu başlayalı rejıme 84.2 ıle basladım su anda 79.6 yı gordum 4.6 kg gıttı. sandolaz sakızının faydası olmalı vede selmanın ıkı gunluk kuru. herkeze kolay gelsın.
muckssss
canım hemen kendine bir gün seç ve o günün sabahı sıfırdan başla eyvahedigeldismile
2gün akşamları biraz dikkat et leslie ilede randevularını aksatma olay tamamdır evrelcim sıkma canını opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?