80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper Eş-----------------forumdaki konudan alıntı
Ailenin biri 30 yaşındaki oğullarını evlendirmek için bir çöpçatana başvurmuşlar iyi bir eş bulsun oğlana diye.
Çöpçatan eve gelmiş ailenin gelinden beklentileri hakkında uzun bir liste hazırlayıp çöpçatana vermişler.
İki hafta kadar sonra çöpçatan dönmüş ve aileye çok iyi bir kız bulduğu müjdesini vermiş.
Tam oğlunuza göre; Mutlu bir yuva kurar, sık sık camiye gider, duaların çoğunu ezbere okur, harika yemek yapar, çocukları çok sever, büyük bir aile sahibi olmak ister ve en iyisi de gerçekten bir içim su!.. demiş.
Bunları duyunca aile pek bir memnun olmuş.. hemen telaş başlamış düğün dernek nasıl yaparız filan diye
Ama oğlan bir duraksamış ve çöpçatana sormuş
-Peki yatakta da iyi mi?
-Valla kimisi iyi diyooor kimisi kötü

günadydın geçmişi okuyamadım ama fırsat bulunc aokurum benim sizlere bir sorum olacak
sporun saati olurmu? sabahları bebeklerdne kaynaklı yapamıyorum öglen 1 de uyuyorlar ozamn yapsam faydası olurmu acaba en güseli çıkıp yürümek ama fırsat yok

bol kalorisiz günler

hahahayttttttttt ilehi melo hiç gülecegi m yoktu çok yaşa sen

canım ben saate falan uyamıyorum çalıştığım için ne zaman boş kalırsam yapıyorum mesela imdi çarşıya yürüyerek gidicem 5 km :hooray:

günaydın kızlar..nasıl keyifler...dün akşam ton balıklı salata yapacaktım eşime ben geç gelicem ben gelene dek göbek alır mısın dedim benim sebzelerle arası süper kocam da gitmiş göbek yerine küçük bir lahana almış:))ee napayım ben de beyaz lahana,kırmızı lahana ve havuç ve ton balıkla salata hazırlayıp onu yedim bir dilim ekmekle..:

yagmurgozlum canim sen ne izliyorsun?
canım biraz geç bir cevap oluyor ama kusura bakma oğlum geldiği için çıkmak zorunda kaldım netten ben AŞK VE CEZAyı izledim sonra birazda PAPATYAM a baktım
bravo canım iradene hayran kaldım alkisalkisalkisalkisalkisalkis:

olumunekankayizsmile:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
afiyet olsun canım göbek niyetine:roflol::roflol::roflol:

Neden Yürümelisiniz?

Egzersizler arasında en rahat yapılanı yürüyüştür. Üstelik yürümek için, spor salonuna gitmeye veya para harcamaya da ihtiyacınız yok. Sadece dışarı çıkın. Neden yürümelisiniz diye düşünüyorsanız, işte cevabı:

Neden Yürümelisiniz?

Yürüyüş, kan akımını ve kan damarlarının miktarını artırarak, dolaşımı iyileştirir, kalp-damar ve beynin damarsal hastalıkları riskini azaltır.

Kalp kası dahil, vücut kaslarını kuvvetlendirerek, daha etkin çalışmalarını sağlar.

Her bir kasılmada, kalbin pompaladığı kan miktarını arttırarak, istirahat zamanı kalp atım sayısını azaltır.

Egzersiz ve stres durumunda arteriel kan basıncında (tansiyonda) oluşan yükselmeyi azaltır.

Kan basıncını düzenler.

Kalp kasının yan damarlardan beslenmesini destekler. Böylece kalbin ana damarlarında oluşacak tıkanıklıkların vereceği zararı azaltır.

Şişmanlık riskini azaltır.

Sindirimi kolaylaştırır.

Beynin oksijen sağlamasını artırarak, zihinsel keskinlik ve yaratıcı düşünce potansiyelini yükseltir.

Egzersiz sırasında ve sonrasında metabolizmayı uyarır.

Solunumsal kapasiteyi ve aerobik gücü arttırır.

Büyümeyi ve travma sonrası toparlanmayı olumlu etkiler.

Kan yağlarının düzeyini düşürür.

Kolesterol dengesini düzenler.

Koordinasyona olumlu etki yapar.

Eklem ve kasların esnekliğini artırarak, bel ve boyun ağrılarını hafifletir.

Kemiklerin sertleşmesini ve kuvvetlenmesini sağlar.

Dayanıklılığı arttırır, yorgunluk duyumunu engeller.

Uykusuzluğu azaltır.

Vücudun doğal keyif verici hormonları olan endorfinin, salınmasını sağlar.

Yaşlanma sürecini geciktirir, genç görünmeyi sağlar.

Moral, özgüven ve iyimserliği arttırır.

Lenf, yani beyaz kan sistemini düzenler.

günaydinn

hayirli olsun diyenlere tsk ederim...

basin sagolsun ortanca...

rejime giremedim tekrar birtürlü off

söz olacak ben halen yiyom yaa...
olacak aylin olacak,...

mutu duymuşmuydun ızlem

kız duymam mı izmirden silifkeye giderken içinden geçiyoruz kaydirigubbakcemile3 hemşeri sayılılırız uzaktan haa kaydirigubbakcemile3 mut meyvesinide severim ayrıca zemuszemus

2gün akşamları biraz dikkat et leslie ilede randevularını aksatma olay tamamdır evrelcim sıkma canını opuyorumnanaktan

canım ben saate falan uyamıyorum çalıştığım için ne zaman boş kalırsam yapıyorum mesela imdi çarşıya yürüyerek gidicem 5 km :hooray:

çok güldüm yaaa saol melocummmm kaydirigubbakcemile3

günaydinn

hayirli olsun diyenlere tsk ederim...

basin sagolsun ortanca...

rejime giremedim tekrar birtürlü off

söz olacak ben halen yiyom yaa...
olacak aylin olacak,...

kız aylin sen buraları neden aksatıyorsun bakalım, bi geliyorsun bi gelmiyorsun sen zaten diyetttesin bi gün fazla kaçırdım diye diyet bozulmaz kş ertesi günü telafi et hadi bakalımm seni takipteyim cumaya artı çıkma sakın klava:

yağmurgözlümm paylaşım için teşekkürlerr

kız melocummm benim 1 tanecik bebeğim var 2 nerden çıktı kaydirigubbakcemile3 o da 8aylık kaydirigubbakcemile3

sunshine
canım nerelerdesin seni merak ediyorummm :gitme:

bana bana bişi yok mu toprağım..idolümün dedik o kadar sanakaydirigubbakcemilemelocum iki çocuklu halin de taş olucak sen böyl devam et demek istedi gülümşutarafagitti

canım ya bende diyorum nerde bu kız hiç girmedi msn e sempatiksalakcinniçok iyi yapmışsın canım süpersin 72 ye de çok az kaldı ha gayrettttttttt......sositososito yazın salınalım bakalım senle inşallahhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhh valla bazen gevşiyorum hafiften böyle senin gibi azimli arkadaşları görüncede hadi kzım gevşeme hadi bakalım devam diye gaz veriyorum kendime ...çok öpüyorum canım seni hep birlşikte bol bol kilo vermelere..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar dün akşam yarım tavuk gögsü tavaya attım yagsız birazda yogurt ve 1 dilim ekmek yedim bu sabah rutin kahvaltı yanındada ayran içtim değişiklik olsun diye aradada 5 kuru üzüm attım ağzıma spor yapamıyorum ben kızlar ya akşam elim kolum kalkmıyor eve gelince yorgunluk çöküyor üstüme şu tartı gününe kadar biraz spor yapsam nivea cd si aldım ama bende iş yok

bana bana bişi yok mu toprağım..idolümün dedik o kadar sanakaydirigubbakcemilemelocum iki çocuklu halin de taş olucak sen böyl devam et demek istedi gülümşutarafagitti

toprağımm aşk olsun kız bu sıpayla olunca dikkatimden kaçabiliyor ne idolü kız kaydirigubbakcemile3 79 kiloyla idol mü olunurmuşş kaydirigubbakcemile3

şöle bir 70lere düşeyimde sonra şımarayım dimi ama sempatiksalakcinni

haaaa öle mi demek istedi vallahi 2.yi bilemiyorum canım yaa ege beyi bi kazasız belasız büyütelimde azucukkk

dooooosstttttttuuuuuuuuuummmmmmmm canımsın yaa güzel yürekli arkadaşım benimm diğer ay silifkedeyim kızz yakıcaz ortalığıı bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınz ?

ben bır turlu cızelge hazırlayamadıgımdan yazarak belırtıyorum durumu. 22 gun oldu başlayalı rejıme 84.2 ıle basladım su anda 79.6 yı gordum 4.6 kg gıttı. sandolaz sakızının faydası olmalı vede selmanın ıkı gunluk kuru. herkeze kolay gelsın.
muckssss

nihall senden özendim dün lor peyniri aldım şöle yumurtalı lorlu bi omlet yapayım :kedi: daha kahvaltı edemedim çene çalmaktan kaydirigubbakcemile3

ay bana yumurta demeyin ben kaç haftadır yemiyorum çok özledim...iradenle idolümsün gülüm..var mı ötesi..hemen kahvaltını et izlemcim kahvaltını da bu kadar geçe bırakma..

süpersin canım tebrikler..:lepi:

tmm darkolive insallah artida degilimdir

canım hemen kendine bir gün seç ve o günün sabahı sıfırdan başla eyvahedigeldismile

2gün akşamları biraz dikkat et leslie ilede randevularını aksatma olay tamamdır evrelcim sıkma canını opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim arkadaşlarım inşallah dediğiniz gibi telafi edebilirim bir an önce... benneyaptımki
Bugün iyi bir başlangıç yaptım Allah'tan. Şimdi de Leslie ile yürümeye gidiyorum. Dizlerimi nasıl kaldırabileceğimin endişesi sardı şimdiden. mafoldumben

Akşama görüşürüz kızlar, herkese başarılar!!! hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…