rica ederim canım umarım işe yarar yazılarımyerimsenibenyağmurgözlümm paylaşım için teşekkürlerr
kız melocummm benim 1 tanecik bebeğim var 2 nerden çıktı kaydirigubbakcemile3 o da 8aylık kaydirigubbakcemile3
sunshine canım nerelerdesin seni merak ediyorummm :gitme:
bende aynı durumdayım canım bir gün yürüsem ertesi gün kalıyor yaz gelsede dışarda yürüsem bantta yürümek çok sıkıcı neyseki bu akşam yaprak dökümü var onu izlerken sıkılmadan yürürümhihoyyythihoyyytgünaydın kızlar dün akşam yarım tavuk gögsü tavaya attım yagsız birazda yogurt ve 1 dilim ekmek yedim bu sabah rutin kahvaltı yanındada ayran içtim değişiklik olsun diye aradada 5 kuru üzüm attım ağzıma spor yapamıyorum ben kızlar ya akşam elim kolum kalkmıyor eve gelince yorgunluk çöküyor üstüme şu tartı gününe kadar biraz spor yapsam nivea cd si aldım ama bende iş yok
canım çekti ya cokacimcoookhaftasonu mutlaka yapmam lazım bizde bu iştah varken zor anacım yuh bana:tomato::tomato::tomato:nihall senden özendim dün lor peyniri aldım şöle yumurtalı lorlu bi omlet yapayım :kedi: daha kahvaltı edemedim çene çalmaktan kaydirigubbakcemile3
süpersin canım tebrikler..:lepi:
selam kızlar
kızlar evde egzersıze baslıcam ama devam edemem dıye korkuyorum sızce herseye ragmen baslamalımıyım yoksa hıc denemeyeyımmı
bırı de benı sopalarsa ıyı olur bugun dırencım dustu galıba suraklı ac bı halım var ne yapayım bırı benı kendıme getırsın lutfennnnnn
bende yemekten geldim hemen yazayım
sabah 2 bardak su
yolda bişey yemedim kayısım bitmiş almayı unutuyorum..))
kahvaltı
1 kk sütaş süzme peynir ( sonunda buldum markette )..))
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
yarım salatalık
şekersiz çay
ara
2 kupa ( yeşilçay,papatya,adaçayı,çubuk tarçın,limon karışımı )
öğle
1 kase çorba
4 kaşık kıymalı ıspanak
1 közlenmiş kırmızı biber turşusu
1 dilim ekmek
ara
portakal+galeta
akşam
roka salatası yapmayı düşünüyorum
menün süper canım..tebrikler:lepi:
ya canım ben şu spor olayını hala halledemedim ya..bu sabah tartıldım +200 gr dayım
arkadaşlar çizelgede kilo değişimi yapıcam nasıl yapılıyo 500 gr vermişim de
canım bunu diyetisyeninle konuş ona göre liste verir bir terslik var bu iştebilmiyorumkismile
arkadaşlar çizelgede kilo değişimi yapıcam nasıl yapılıyo 500 gr vermişim de
çizelgeni baştan yapıyorsun canım ..verdiğin 500 gr a göre şimdiki kilonu yazıyorsun..Böylece güncelleniyor..ama tartı günü cuma..Cumaya kadar daha verirsin belki o zaman yapsan..:uhm:
kızlar hadi bi yardım kimse yok mu yahuuuu
canım cumaya değiştir daha fazla kilo gittiğini görünce daha iyi olur değiştiremiyorum bende her hafta yenisini yapıveriyorum herkes yenisini yapıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?