80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim canım umarım işe yarar yazılarımyerimseniben
bende aynı durumdayım canım bir gün yürüsem ertesi gün kalıyor yaz gelsede dışarda yürüsem bantta yürümek çok sıkıcı neyseki bu akşam yaprak dökümü var onu izlerken sıkılmadan yürürümhihoyyythihoyyyt
nihall senden özendim dün lor peyniri aldım şöle yumurtalı lorlu bi omlet yapayım :kedi: daha kahvaltı edemedim çene çalmaktan kaydirigubbakcemile3
canım çekti ya cokacimcoookhaftasonu mutlaka yapmam lazım bizde bu iştah varken zor anacım yuh bana:tomato::tomato::tomato:

slm arkdşlar cumaya 2 gün kala çok dikkt etmeyi bol spor yapmayı planlıyrdum veeee tel çaldı misafirim geliyor.şimdide ne hamur işi yapsam diye plan yapıyorum.üfff yaaa yemesen olmuyor.yesen ayrı dert ne
yapsam bilmm.yarına kaldı benm sporlar.
bu arada izlemcim sennki 5 kere kalkıyormş gece.benm oglan en az 10 kere kalkıyor.12 ile 8 arası.mahfoluyorum.deliksz uykuları özledim.....boshayallersmile

baslayip birakmak kötüdür diye birsey yok 3 gün yapin alisicaksiniz vucudunuz istiycek zaten ben spor yaptigim zaman dinc oluyorum yapmadigimdaysa uyuzlaniyorum habire siz bir baslayin devami gelicektir spordan korkmayin hic bir zaman sismanlatmaz :)))

Son düzenleme:
selam ben geldim kıslar spor yaptım 1 saat
20 dk bisiklet
15 dk t&s
25 dk da egzersiz yaptım
50 tane ip atladımm

heyttt hanigi kiloymuş balalım o gitmeyen :))))
cuma günü bildirim yapıcam bu arad bende

darkolive ve aşperenim[/COLOR uykusuzlugu bana sorun siz hamileligimn son iki ayı ve 17 ayda bebekler olunca ekle 2 ylıa yakın süredir gözleirm uykuya hasret sürekli mız mızlar benimkilerd e
gaz bitti diş başladı sonra azı dişş

sms yspacak bişiy yok bu uykusuzlukla spor yap didyet yap iki çocuga bak ev işi
ölmüşüm aglayanım yokkk

sabah:2 kayısı 3 ceviz..
çavdar ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket etiform
öğle:yarım kase mercmek çorba,kuru fasulye,yoğurt,iki kaşık pilav(aslında bana pilav vermemişti ama çok canım çekti 2 dilim ekmek yerine yarım dilim yedim o nedenle..
ama göbeğim deli gibi şiş kafayı yicem..

bende yemekten geldim hemen yazayım

sabah 2 bardak su

yolda bişey yemedim kayısım bitmiş almayı unutuyorum..))

kahvaltı

1 kk sütaş süzme peynir ( sonunda buldum markette )..))
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
yarım salatalık
şekersiz çay

ara
2 kupa ( yeşilçay,papatya,adaçayı,çubuk tarçın,limon karışımı )

öğle
1 kase çorba
4 kaşık kıymalı ıspanak
1 közlenmiş kırmızı biber turşusu
1 dilim ekmek

ara
portakal+galeta

akşam
roka salatası yapmayı düşünüyorum

menün süper canım..tebrikler:lepi:
ya canım ben şu spor olayını hala halledemedim ya..bu sabah tartıldım +200 gr dayım

arkadaşlar çizelgede kilo değişimi yapıcam nasıl yapılıyo 500 gr vermişim de

çizelgeni baştan yapıyorsun canım ..verdiğin 500 gr a göre şimdiki kilonu yazıyorsun..Böylece güncelleniyor..ama tartı günü cuma..Cumaya kadar daha verirsin belki o zaman yapsan..:uhm:

çizelgeni baştan yapıyorsun canım ..verdiğin 500 gr a göre şimdiki kilonu yazıyorsun..Böylece güncelleniyor..ama tartı günü cuma..Cumaya kadar daha verirsin belki o zaman yapsan..:uhm:

sağol canıııma.s. baktım biraz yaptım sonunda yeniyim ya bilmiyordum cuma günü öylemi boşuna uğraşmışm desene yavaş yavaş öğrenicez işte sen kaç kilosun çizelgen yok ta

canım cumaya değiştir daha fazla kilo gittiğini görünce daha iyi olur değiştiremiyorum bende her hafta yenisini yapıveriyorum herkes yenisini yapıyor canım

bilmiyordum tatlım sağolasın baştan yaptım çizelgeyi neyse artık cumaya bir daha yapıveririma.s.

bende egeyi koydum kanguruya, 45 dakika 10kiloluk yükle yürüdüm kaydirigubbakcemile3 canım çıktı ama iyi geldi ya şimdide form çayımı içiyorum 3 kayısı 2 ceviz yedim

isteyen varya buyursun çay ikram edeyim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…