kız selmaaammm yeni mi uyandın yoğğsammm kaydirigubbakcemile3
darklolive form çayını hergün içiyomusun ben arada bir içiyorum bağırsak tembelliği yapıyomuş bim den almıştım arkadaşın önerisiyle içinde sinemaki var ya
sırf sinameki yok canım içinde bende duymuştum uzun süreli kullanımlarda bağırsak tembelliği yapıyor sinameki çayı diye ama günde 1 kupa filan içiyorum bende bimdekini seviyorum green wood muydu öyle bişiydi diğerlerini içemiyorum şeker filan koymadan içiyorum zemuszemus
kızlarr slm herkese..
Dün gece diş ağrısı yüzünden hiç uyuyamadım .Yüzüm davul gibi şişti mafoldumben sabah doktora gittim 20 lik dişimmiş.yaşım 24 oldu hala 20 likler bitmedi off .şimdi dindi biraz biraz ağrısı sızısı kalmadı şükür.tabi bende iştah falanda kalmadı .hazır canm bişey istemezken lapa diyetine başladım bende .fırsattan istifade.
Bende yeşil çay içiyorum.limonlu portakallı falan denedim içemedim şimdi aktardan aldım kendim demliyorum onu daha kolay içiyorum.bide şu biber hapından aldım ama cesaret edemedim kullanmaya öyle duruyor parama acıdım valla .ama içemem korkuyorum o tip haplardan yaa ne akla hizmet edip aldıydam artık :)
Ahh ahhh bende aynı canım haftanın 5 günü süper gidiyor ne oluyorsa haftasonu oluyor anlamıyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıonun suçu yok ki canım haftasonu çok kötü geçti..c.tesi çok aç kaldım..pazar günü de kaçak yaptım ve adam gibi yemek yemedim..spor da zaten yok..ondan..laelaelaelaelae
artık teyze olmak istiyoruz haberin ola doğur şöyle çatır çatır da bebek sevelim:ecrin_bebek:ben varım toprağım..ben de oturmuş hangi ayda bebek yapmak daha doğru olur diye onu hesaplıyordum...:))ben erteliyorum arkadaşlar kızıyor 40 ında mı doğurcan diye..
canım hoşgeldin özlettin kendini hala devammı yoğunlukolumunekankayizsmileherkese merhaba ne paylaşımda bulunabiliyorum nede geçmişi okuyabiliyorum.çok yogun bu aralar işyeri.hepinizi çok özledim.ben bugün regli oldum 8 gün önce oldum bu ay.bakalım cuma ne çıkacagım tartıda
kızlarr slm herkese..
Dün gece diş ağrısı yüzünden hiç uyuyamadım .Yüzüm davul gibi şişti mafoldumben sabah doktora gittim 20 lik dişimmiş.yaşım 24 oldu hala 20 likler bitmedi off .şimdi dindi biraz biraz ağrısı sızısı kalmadı şükür.tabi bende iştah falanda kalmadı .hazır canm bişey istemezken lapa diyetine başladım bende .fırsattan istifade.
Bende yeşil çay içiyorum.limonlu portakallı falan denedim içemedim şimdi aktardan aldım kendim demliyorum onu daha kolay içiyorum.bide şu biber hapından aldım ama cesaret edemedim kullanmaya öyle duruyor parama acıdım valla .ama içemem korkuyorum o tip haplardan yaa ne akla hizmet edip aldıydam artık :)
kızlarr slm herkese..
Dün gece diş ağrısı yüzünden hiç uyuyamadım .yüzüm davul gibi şişti mafoldumben sabah doktora gittim 20 lik dişimmiş.yaşım 24 oldu hala 20 likler bitmedi off .şimdi dindi biraz biraz ağrısı sızısı kalmadı şükür.tabi bende iştah falanda kalmadı .hazır canm bişey istemezken lapa diyetine başladım bende .fırsattan istifade.
bende egeyi koydum kanguruya, 45 dakika 10kiloluk yükle yürüdüm kaydirigubbakcemile3 canım çıktı ama iyi geldi ya şimdide form çayımı içiyorum 3 kayısı 2 ceviz yedim
isteyen varya buyursun çay ikram edeyim kaydirigubbakcemile3
canım benim kıyamam yaaa sana çok zor olur o 4 ay önce bende 20lik dişimi çektirdim çürümüştü inşallah bi de o derdin çıkmaz canım yaa bende diyorum sabahtır neden giremedi diyorum :1no2: çoookkk geçmiş olsun gülüm ya acil şifalar opuyorumnanaktan
bende biber hapını ne yaptın kullanıyormusun diye sorucaktım sana kullanmamışsın :1closedeyes:
hoşgeldin canımSLM KIZLARRRR.........zemuszemus
cok gecmiş olsun canım bende aldım bıber hapı ama içmedim öyle duruyor korkuyorum
cok gecmiş olsun canım bende aldım bıber hapı ama içmedim öyle duruyor korkuyorum
sağol canım allah kimseye vermesin diş ağrısı çok zor valla ..
Kullanma boşver giden sağlığımız değilde paramız olsun napalım
Neslihancım nerde gülüm senin kahvaltın??sebzen,etin,yoğurdun,ekmeğin??hımmmkafamçokkarıştıBUGÜNKÜ YEDİKLERİMİ YAZIYIM;
SABAH:
1 orta şekerli türk kahvesi
ÖĞLE:
Ispanak yemeği,yoğurt
ARA:
sıcak çikolata,neskafe
AKŞAM:
bol yeşillikli salata
ARA:
1 portakal,1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?