80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben varım toprağım..ben de oturmuş hangi ayda bebek yapmak daha doğru olur diye onu hesaplıyordum...:))ben erteliyorum arkadaşlar kızıyor 40 ında mı doğurcan diye..

darklolive form çayını hergün içiyomusun ben arada bir içiyorum bağırsak tembelliği yapıyomuş bim den almıştım arkadaşın önerisiyle içinde sinemaki var ya

herkese merhaba ne paylaşımda bulunabiliyorum nede geçmişi okuyabiliyorum.çok yogun bu aralar işyeri.hepinizi çok özledim.ben bugün regli oldum 8 gün önce oldum bu ay.bakalım cuma ne çıkacagım tartıda

darklolive form çayını hergün içiyomusun ben arada bir içiyorum bağırsak tembelliği yapıyomuş bim den almıştım arkadaşın önerisiyle içinde sinemaki var ya

sırf sinameki yok canım içinde bende duymuştum uzun süreli kullanımlarda bağırsak tembelliği yapıyor sinameki çayı diye ama günde 1 kupa filan içiyorum bende bimdekini seviyorum green wood muydu öyle bişiydi diğerlerini içemiyorum şeker filan koymadan içiyorum zemuszemus

ben de doğadanın limonlusunu içiyorum onun tadını beğendim..

kızlarr slm herkese..

Dün gece diş ağrısı yüzünden hiç uyuyamadım .Yüzüm davul gibi şişti mafoldumben sabah doktora gittim 20 lik dişimmiş.yaşım 24 oldu hala 20 likler bitmedi off .şimdi dindi biraz biraz ağrısı sızısı kalmadı şükür.tabi bende iştah falanda kalmadı .hazır canm bişey istemezken lapa diyetine başladım bende .fırsattan istifade.

Bende yeşil çay içiyorum.limonlu portakallı falan denedim içemedim şimdi aktardan aldım kendim demliyorum onu daha kolay içiyorum.bide şu biber hapından aldım ama cesaret edemedim kullanmaya öyle duruyor parama acıdım valla .ama içemem korkuyorum o tip haplardan yaa ne akla hizmet edip aldıydam artık :)

canım benim kıyamam yaaa sana çok zor olur o 4 ay önce bende 20lik dişimi çektirdim çürümüştü inşallah bi de o derdin çıkmaz canım yaa bende diyorum sabahtır neden giremedi diyorum :1no2: çoookkk geçmiş olsun gülüm ya acil şifalar opuyorumnanaktan

bende biber hapını ne yaptın kullanıyormusun diye sorucaktım sana kullanmamışsın :1closedeyes:

BUGÜNKÜ YEDıKLERıMı YAZIYIM;

SABAH:
1 orta şekerli türk kahvesi

ÖĞLE:
Ispanak yemeği,yoğurt

ARA:
sıcak çikolata,neskafe

AKŞAM:
bol yeşillikli salata

ARA:
1 portakal,1 elma

onun suçu yok ki canım haftasonu çok kötü geçti..c.tesi çok aç kaldım..pazar günü de kaçak yaptım ve adam gibi yemek yemedim..spor da zaten yok..ondan..laelaelaelaelae
Ahh ahhh bende aynı canım haftanın 5 günü süper gidiyor ne oluyorsa haftasonu oluyor anlamıyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben varım toprağım..ben de oturmuş hangi ayda bebek yapmak daha doğru olur diye onu hesaplıyordum...:))ben erteliyorum arkadaşlar kızıyor 40 ında mı doğurcan diye..
artık teyze olmak istiyoruz haberin ola doğur şöyle çatır çatır da bebek sevelim:ecrin_bebek:
herkese merhaba ne paylaşımda bulunabiliyorum nede geçmişi okuyabiliyorum.çok yogun bu aralar işyeri.hepinizi çok özledim.ben bugün regli oldum 8 gün önce oldum bu ay.bakalım cuma ne çıkacagım tartıda
canım hoşgeldin özlettin kendini hala devammı yoğunlukolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmilegeçmiş olsun diş ağrısıda ne kötüdür yaa Allah acil şifa versin

cok gecmiş olsun canım bende aldım bıber hapı ama içmedim öyle duruyor korkuyorum

Çok iradeli gidiyosun bu haftalarda valla imreniyorum san benide şevke getirdin sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

sağol canım yaa her 4 -5 ayda priodik olarak tekrarlanıyor bitselerde kurtulsam yaa..
yüzüm doğumdan sonraki halime döndü kaydirigubbakcemile3
neyse ağrımıo da rahatladım biraz
biber hapına cesaret edemedim yaa kullanamıcam .Sağlıklı besleniorum nede olsa geç veriyim temiz veriyim sonra onun problemleriyle uğraşmıyım bidaha :)

SLM KIZLARRRR.........zemuszemus
hoşgeldin canım

sağol canım allah kimseye vermesin diş ağrısı çok zor valla ..

Kullanma boşver giden sağlığımız değilde paramız olsun napalım

ben arkadaşlarla bırlıkte almıştımhapı onşlart kullanı ama ben kullanmadım cünkı ben başka türlü hapların hepsiini kullamnndım lida dahıl ama şımdı cesaretım yok malesef korkuyorum bu arada arkadaşlarım hepsı kg aldılar tekrardan haptan sonra malesef

bence de kızlar bakın o haptan gencecik biri öldü biliyorsunuz...Allah korusun..yavaş verelim sağlıklı verelim..çok geçmiş olsun gayecim ya..ben 32 oldum hala 20 liklere tık yok..

BUGÜNKÜ YEDİKLERİMİ YAZIYIM;

SABAH:
1 orta şekerli türk kahvesi

ÖĞLE:
Ispanak yemeği,yoğurt

ARA:
sıcak çikolata,neskafe

AKŞAM:
bol yeşillikli salata

ARA:
1 portakal,1 elma
Neslihancım nerde gülüm senin kahvaltın??sebzen,etin,yoğurdun,ekmeğin??hımmmkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…