slm kızlarrrr.........zemuszemus
bizim semtteki aktarda çok methetti biber hapını ama almaya cesaret edemedim kullananlar çok memnun kalmışlar bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmilegeçmiş olsun diş ağrısıda ne kötüdür yaa Allah acil şifa versin
bizim semtteki aktarda çok methetti biber hapını ama almaya cesaret edemedim kullananlar çok memnun kalmışlar bilmiyorumkismile
ben arkadaşlarla bırlıkte almıştımhapı onşlart kullanı ama ben kullanmadım cünkı ben başka türlü hapların hepsiini kullamnndım lida dahıl ama şımdı cesaretım yok malesef korkuyorum bu arada arkadaşlarım hepsı kg aldılar tekrardan haptan sonra malesef
Gaye ben oluyorum galiba :) Tülay adım ama olsun gayeyide severim sempatiksalakcinnibence de kızlar bakın o haptan gencecik biri öldü biliyorsunuz...Allah korusun..yavaş verelim sağlıklı verelim..çok geçmiş olsun gayecim ya..ben 32 oldum hala 20 liklere tık yok..
akannehirakannehirakannehirakannehirbenım üç tane arkadaşım verdı ve verdıklerı gıbı fazlasıyla gerı aldılar malesef tavsıye etmem yagmurgözlü
slmmm kıslarrrr..
ben en son misafirlerim gelcek diye çıkıp kayıplara karıştım ve malumunuz hem yedirdim,hem de yedim..
bi daha misafir falan kabul etmiycem..
listede yalan oldu tabi yoğunluktan yapamadım yapabilirsem yapıyım da karışmasın 2 hafta..
umarım hepiniz süpersinizdir bi geçmişi okuyum ben..
bu arada 8,5 km yürüyüp geldim kendimi iyi hissediyorum yürüyünce..o kadar yersen yürüsen de kar etmez diyorum kendime..umarım artı çıkmam bu hafta
öptüm sizi kızlarr ben kaçarrrr
güle güle canım ben de çıkıcam birazdan...
sıkma canını kaptanım ben de bu haftayı kötü geçirdim toparlıcaz işallah..
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
herkes bu sözleri söylesin kocalarına bu akşam kapıyı açtıklarında haaaa kaydirigubbakcemile3
Merhaba Özlem, aynı açlık hali bende de var. O kadar aç hissediyorum ki, yiyorum yiyorum bir süre. Doyunca da yaptığım şeyin farkına varıp, bir çeşit suçluluk duygusuna kapılıyorum. Bu sefer kendimi cezalandırırcasına hiçbir şey koymuyorum ağzıma; bazı zamanlar da tersi olarak, evde ne bulursam, -çatlayacak durumda olsam dahi- yemeye başlıyorum. Tam bir kısır döngü farkındaysan..
Bu yaptığımın bu denli farkındayım, ama bu süreç içinde de çok "anormal" olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaşamımızda birşeyleri "kökten" değiştirmeye karar verdik. Bir başka ifadeyle geçmişte yaptıklarımızla yüzleşip onlarla savaşmaya başlıyoruz. Böyle aşırı tepkilerin gelmesi son derece normal o yüzden. Değişen vücudum, onu değiştiren ise zihnim. Ve benliğimin bu "iki" parçası arasındaki ilişkinin "istediğim gibi" devam etmesi resmen pamuk ipliğine bağlı. Bunu bildiğimden o kadar da üstün bir performans beklemiyorum kendimden. Zamanla bu değişim süreci, benim zihnimi ve vücudum arasındaki o "esrarengiz" ilişkiyi kontrol etmemle birlikte rutin bir sürece dönüşecek. Sonra bir bakmışsın, artık sadece karnımın doyması için, aklımda yemekle ilgili tek bir düşünce olmaksızın yemeye başlamışım.
Nereden nereye geldim yalnız. bilmiyorumkismile Şu açlık konusu benim için sadece "yemekler" değil, "yazma" ile de ilgili sanırsam. :smiley-cool:
Spordan bahsedecektim aslında. Özlemcim, evde yapacağın spor ağır bir spor olmayacaksa; (ağırlık kaldırmak, koşu bandında koşmak gibi) mutlaka başla bana sorarsan. Haftada 3 mekik çekmek hiç mekik çekmemekten çok çok iyidir. Elinde bulaşık yıkarken, karnını çekebildiğin kadar içine çekmek bile, sadece ayakta durmaktan yararlıdır. Evde spor yapmak derken ne gibi bir hareketten bahsettiğini bilmiyorum ama, elinden geldiğince başla ve bırakmaktan korkma canım.
özlemcim bende evde spor yapıyorum
kondisyon bsikletim ve twesten sahape denilen aletim var günlük 20 dk bisiklet ve 20 dk digeirni yapmaya çalşıyorum fırsat buldukça bölgesel çalışıyorum ama çocukları biliyosun ya seninkindede fırsat vermiyorlar yere yatınca oyun yaptıgımı zannediyorlar
bi şekilde erteliyorum spor aleteirnide eşinm gelince kullanmaya çalışıyorum
sporun bir saati var mı bilmiyorumm ama en verimlisi sanırım sabah yapmak hatta sabah 7.0 da kalkıp yürüsüemmi diyede düşünmüyor degiim ama çocuklar gece çokk huzursuz olunca onada halim kalmıyoru
eger hiç bişiy yapamazsan evde ip atla dr larda diyor bütün bölgeler çalışıyor ple
yeme istegne gelince evrel özlem bunu bastırmanın en ii yolu sıcak su içmek gerçekten faydalı
ben diyete başlamadna çocuklar gece uyumazlardı sürekli uyanırlardı ve sinirlenirdimm dogru mutfaga aça dolabı zeytini çıkar ekmegi çıkar ye bir güsel sonra pişman ol aynen bunu yaşardımm
birde çocukalr uyudu haid eyın yanına bişeyler yiyim deridm bi bakardım yemişim bir paket büskviiyi
şimdi nları yemeden laorisine bakıyorummm ve nekadar yanlış diiym alıyorum elime sıcak suyuuu
ha buarada bunları yapıyorumda bu hafat kaç kilo gitti dersiniz 0
sen yine ii vermişsin özlem 4 kio tebrikler yani
baslayip birakmak kötüdür diye birsey yok 3 gün yapin alisicaksiniz vucudunuz istiycek zaten ben spor yaptigim zaman dinc oluyorum yapmadigimdaysa uyuzlaniyorum habire siz bir baslayin devami gelicektir spordan korkmayin hic bir zaman sismanlatmaz :)))
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
herkes bu sözleri söylesin kocalarına bu akşam kapıyı açtıklarında haaaa kaydirigubbakcemile3
yüzüm bu haldeykenmi ohaoldumsmile ohaoldumsmile yüzüm normale dönsünde sonra söyleyim .:)
yaa...topikte kimin ikizi vardı :bbo: banunun mu onunla karıştırdım kusura bakma bilmiyorumkismileyağmurgözlümm paylaşım için teşekkürlerr
kız melocummm benim 1 tanecik bebeğim var 2 nerden çıktı kaydirigubbakcemile3 o da 8aylık kaydirigubbakcemile3
sunshine canım nerelerdesin seni merak ediyorummm :gitme:
iyi gidiyorsun canım bu arada tebrik ederim haftanın şampiyonu sen olmuşsunnn :hooray:günaydın kızlar dün akşam yarım tavuk gögsü tavaya attım yagsız birazda yogurt ve 1 dilim ekmek yedim bu sabah rutin kahvaltı yanındada ayran içtim değişiklik olsun diye aradada 5 kuru üzüm attım ağzıma spor yapamıyorum ben kızlar ya akşam elim kolum kalkmıyor eve gelince yorgunluk çöküyor üstüme şu tartı gününe kadar biraz spor yapsam nivea cd si aldım ama bende iş yok
yaaaaaaa....benim de canımı istettinissss..yarın zabanaan ben de yapıcammmmnihall senden özendim dün lor peyniri aldım şöle yumurtalı lorlu bi omlet yapayım :kedi: daha kahvaltı edemedim çene çalmaktan kaydirigubbakcemile3
kıyamam bebişim geçmiş olsun..lapa diyeti mi...ben yapamam kafamçokkarıştıkolay gelsin tatlımkızlarr slm herkese..
Dün gece diş ağrısı yüzünden hiç uyuyamadım .Yüzüm davul gibi şişti mafoldumben sabah doktora gittim 20 lik dişimmiş.yaşım 24 oldu hala 20 likler bitmedi off .şimdi dindi biraz biraz ağrısı sızısı kalmadı şükür.tabi bende iştah falanda kalmadı .hazır canm bişey istemezken lapa diyetine başladım bende .fırsattan istifade.
Bende yeşil çay içiyorum.limonlu portakallı falan denedim içemedim şimdi aktardan aldım kendim demliyorum onu daha kolay içiyorum.bide şu biber hapından aldım ama cesaret edemedim kullanmaya öyle duruyor parama acıdım valla .ama içemem korkuyorum o tip haplardan yaa ne akla hizmet edip aldıydam artık :)
BUGÜNKÜ YEDİKLERİMİ YAZIYIM;
SABAH:
1 orta şekerli türk kahvesi
ÖĞLE:
Ispanak yemeği,yoğurt
ARA:
sıcak çikolata,neskafe
AKŞAM:
bol yeşillikli salata
ARA:
1 portakal,1 elma
evet kaptanım bu hafta topikte herkes bi tuhaf...bi dağıldıgüle güle canım ben de çıkıcam birazdan...
sıkma canını kaptanım ben de bu haftayı kötü geçirdim toparlıcaz işallah..
oyle guzel seyler yazmısın kı her cumle sonunda kafama bı balyoz indi bilmiyorumkismile
cok sagol canım
haftanın geciken tablosuuu...
tebrikler didoooo ve kilo veren herkess!
dido tebrik ederim şekerim birinciğini devamı gelir inşallah olumunekankayizsmile
bende 2. mi olmuşum neee delikafadulden
bu hafta bakalım kim olucak
benim tartım bozuldu sanırım yaa çok moralim bozuk :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?