80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olumunekankayizsmilegeçmiş olsun diş ağrısıda ne kötüdür yaa Allah acil şifa versin

Sağol canım Çok teşekkürler..

bizim semtteki aktarda çok methetti biber hapını ama almaya cesaret edemedim kullananlar çok memnun kalmışlar bilmiyorumkismile

boşver canım Herşeyden önce sağlık .Sonra geri alıp uğraşmakta var .

iyiki kullanmamışsın sende canım.lida damı kullandın akannehir iyi vucudunda hasar bırakmamış ama dikkat et bundan sonra .

bence de kızlar bakın o haptan gencecik biri öldü biliyorsunuz...Allah korusun..yavaş verelim sağlıklı verelim..çok geçmiş olsun gayecim ya..ben 32 oldum hala 20 liklere tık yok..
Gaye ben oluyorum galiba :) Tülay adım ama olsun gayeyide severim sempatiksalakcinni
çok sağol canım allah vermesin hiçbirinize Çıkması çok sancılı oluyor çıkmamasıda sorun die biliyorum. bi araştır istersen opuyorumnanaktan

benım üç tane arkadaşım verdı ve verdıklerı gıbı fazlasıyla gerı aldılar malesef tavsıye etmem yagmurgözlü
akannehirakannehirakannehirakannehir

Ben geri almak istemiyoruum kullanmıcam o yüzden hatta evdede tutmayım atıyım gitsin aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kız tülay gaye kimdi ayol...:)benim hatlar karıştı ama baştan uyarmıştım sizi ben isimleri artık karıştırıyorum diye..pardon canımm ya...

slmmm kıslarrrr..

ben en son misafirlerim gelcek diye çıkıp kayıplara karıştım ve malumunuz hem yedirdim,hem de yedim..

bi daha misafir falan kabul etmiycem..
listede yalan oldu tabi yoğunluktan yapamadım yapabilirsem yapıyım da karışmasın 2 hafta..
umarım hepiniz süpersinizdir bi geçmişi okuyum ben..

bu arada 8,5 km yürüyüp geldim kendimi iyi hissediyorum yürüyünce..o kadar yersen yürüsen de kar etmez diyorum kendime..umarım artı çıkmam bu hafta

güle güle canım ben de çıkıcam birazdan...
sıkma canını kaptanım ben de bu haftayı kötü geçirdim toparlıcaz işallah..

Hoşgeldin kaptanım.Bu misafir olayları girince böyle oluyor malesef yaa .Toparlasın haftaya sıkma canını :)

öptüm sizi kızlarr ben kaçarrrr

güle güle canım . kaydirigubbakcemile5

İnşallah canım inşaallah kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere

herkes bu sözleri söylesin kocalarına bu akşam kapıyı açtıklarında haaaa kaydirigubbakcemile3

herkes bu sözleri söylesin kocalarına bu akşam kapıyı açtıklarında haaaa kaydirigubbakcemile3

yüzüm bu haldeykenmi ohaoldumsmile ohaoldumsmile yüzüm normale dönsünde sonra söyleyim .:)

oyle guzel seyler yazmısın kı her cumle sonunda kafama bı balyoz indi bilmiyorumkismile
cok sagol canım

canım ben o dort kıloyu 2 ayda verdım kafamçokkarıştı aslında oyle hepsınden bır anda kurtulmak gıbı bı dayatmam yok az da olsa vereyım her hafta ıstıyorum ama bu hafta hıc ıyı degılım ınsallah verebılmısımdır cumayı iple cekıyorum bilmiyorumkismile
sıcak suyu hıc denememiştim hmen baslıyorum sagol canımolumunekankayizsmile

evet bende baslıcam ama baslayıp bırakmak benım çökertiyor hıc bı işin sonunu getıremıyorum sonra da kendımı kotu hıssedıyorum
mafoldumben

şu ara cok ıhmal etmiştim soyleyeyımopuyorumnanaktan

haftanın geciken tablosuuu...

tebrikler didoooo ve kilo veren herkess!

Son düzenleme:
yaa...topikte kimin ikizi vardı :bbo: banunun mu onunla karıştırdım kusura bakma bilmiyorumkismile

iyi gidiyorsun canım bu arada tebrik ederim haftanın şampiyonu sen olmuşsunnn :hooray:

nihall senden özendim dün lor peyniri aldım şöle yumurtalı lorlu bi omlet yapayım :kedi: daha kahvaltı edemedim çene çalmaktan kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaa....benim de canımı istettinissss..yarın zabanaan ben de yapıcammmm

kıyamam bebişim geçmiş olsun..lapa diyeti mi...ben yapamam kafamçokkarıştıkolay gelsin tatlım

BUGÜNKÜ YEDİKLERİMİ YAZIYIM;

SABAH:
1 orta şekerli türk kahvesi

ÖĞLE:
Ispanak yemeği,yoğurt

ARA:
sıcak çikolata,neskafe

AKŞAM:
bol yeşillikli salata

ARA:
1 portakal,1 elma

canım listelerini takip ediyorum süper gidiyorsun hadi bakalım

evet kaptanım bu hafta topikte herkes bi tuhaf...bi dağıldı

iyi akşamlar arkadaşlar biraz ödevimi okudum hepsini bitiremiycem haftasonu eğlenceliydi düğün

darkolive döktürdümn canım

adaer kuzenin gelinliği bel kısmı düz ince boncuklarla süslenmniş omuzlar ve kollar açık fakat dantelle kapatılmış kol ağzı verev kesim diyorlardı galiba canım böyle özetle etek köşeden toplatılmış biraz sade idi tarlatan fazla kullanılmamıştı tabi kilo ve boy olunca zaten havası yerinde oluyor ; )

arkadaşlar fazla gelemiuyorum şimdilik hoşçakalın

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bu arada alarm durumlarındayım :))

kilo veren arkadaşları tebrik ederim

handerya kaptan senin durumundayım misafirlerime yediriyor ve yiyorumda 2 gün bol bol meyve yemem lazım cumaya eyvahh ben kaçar hoşçakalın

selamlar kk nın güzel hatunları zemuszemus

misafirim geliyor akşama son anda haber verdiler ikramlık bişiyler vardı bide irmik tatlısı yaptım iyi oldu onlar gittikten sonra muhabbete dahil olurum artık kaydirigubbakcemile3

inşallah bi muhabbet olur aklinialirimsmile

dido tebrik ederim şekerim birinciğini devamı gelir inşallah olumunekankayizsmile

bende 2. mi olmuşum neee delikafadulden

bu hafta bakalım kim olucak

benim tartım bozuldu sanırım yaa çok moralim bozuk :1shok:

oyle guzel seyler yazmısın kı her cumle sonunda kafama bı balyoz indi bilmiyorumkismile
cok sagol canım

Ne demek canım, sana yazarken kendimle de resmen iç hesaplaşmalar yaşadım. Bendeki hisleri sende de uyandırdığına çoook sevindim.
Çok kolay gelsin hepimize!olumunekankayizsmile

haftanın geciken tablosuuu...

tebrikler didoooo ve kilo veren herkess!

Liste için teşekkürler Handeryacım, ellerin dert görmesin...zemuszemus

dido tebrik ederim şekerim birinciğini devamı gelir inşallah olumunekankayizsmile

bende 2. mi olmuşum neee delikafadulden

bu hafta bakalım kim olucak

benim tartım bozuldu sanırım yaa çok moralim bozuk :1shok:

Tebrikler Darkolive!!!alkisalkisalkis
Ben bu haftanın birincisi kuvvetle muhtemel sen olursun diye düşünüyorum. a.s
Yediklerine ve gün içindeki hareketlerine istinaden söylüyorum : "hakkındır arkadaşım!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…