kuşummm sen söylee daha etkili olur kaydirigubbakcemile3
çok anlamlı bir söz yaa bayıldımm bayanssulusmile
kıyamam bebişim geçmiş olsun..lapa diyeti mi...ben yapamam kafamçokkarıştıkolay gelsin tatlım
kızlar kendimden nefret ediyorum kilolarımdanda yarın kendime söz verdim bu kilolar gidecek diyete başlıyorum bir ara ilaç kullanmıştım 15 kilovermiştim şimdigeri başlasammı diye düşünüyorum :uhm:
biz kadınlar kendimizi salıyoruz ye ye ye sonra bakımsız biri olup çıkıyoruz yaşıtlarımın yanında daha yaşlı duruyor aynı kıyafet başkasına daha güzel oluyor bu gidişe dur demek lazım saldım çayıra mevlam kayıra yiyoruz şişiyoruz sonra su içsem kilo oluyor diyoruz
Dido ve kilo veren herkesi tebrik ederim .Bakalım cumaya 1 gün kaldı neler olucak :)
Bugünkü menüm
Lapa diyeti yapıyorum malum.
sabah - öğlen akşam 1 çay bardağı pirinçten lapa akşamkine 3 tatlı kaşığı yoğurt ekledim
aralarda 1 dilim armut -2 kivi - 2 de mandalina yedim
1 buçuk saat fetnees (süper ter attım gün geçtikçe alışıyorum zemuszemus )
2, buçuk litre su
canım fitness ı nasıl yapıyorsun
sıkılaştırıcı krem kullananınız varmı
ben hayatıma yeni bir yön vereceğim 87kiloyum 1.70 boyum mart 17 ye en az 6 kilo verecem 65 olana kadar devam hayat güzel ama bu kilolarla hiç çekilmiyor bayanssulusmile
anladım canım ben de o yüzden sordum evde cd falan mı var yoksa programla mı diye
şubat sonu hedef 68 mi delikafadulden kız zilan sen kaç kilosun allah seni 80-89 topğünde ne gezersün o zaman ban seni acayip kıskandim şimcikk kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınz ?
ben bır turlu cızelge hazırlayamadıgımdan yazarak belırtıyorum durumu. 22 gun oldu başlayalı rejıme 84.2 ıle basladım su anda 79.6 yı gordum 4.6 kg gıttı. sandolaz sakızının faydası olmalı vede selmanın ıkı gunluk kuru. herkeze kolay gelsın.
muckssss
kızlarr slm herkese..
Dün gece diş ağrısı yüzünden hiç uyuyamadım .Yüzüm davul gibi şişti mafoldumben sabah doktora gittim 20 lik dişimmiş.yaşım 24 oldu hala 20 likler bitmedi off .şimdi dindi biraz biraz ağrısı sızısı kalmadı şükür.tabi bende iştah falanda kalmadı .hazır canm bişey istemezken lapa diyetine başladım bende .fırsattan istifade.
çok geçmiş olsun cnm bende çok çektim yirmilik dişten çıkması bir dert çıktıktan sonrada hemen çektiriliyor zaten
Bende yeşil çay içiyorum.limonlu portakallı falan denedim içemedim şimdi aktardan aldım kendim demliyorum onu daha kolay içiyorum.bide şu biber hapından aldım ama cesaret edemedim kullanmaya öyle duruyor parama acıdım valla .ama içemem korkuyorum o tip haplardan yaa ne akla hizmet edip aldıydam artık :)
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
herkes bu sözleri söylesin kocalarına bu akşam kapıyı açtıklarında haaaa kaydirigubbakcemile3
Neslihancım nerde gülüm senin kahvaltın??sebzen,etin,yoğurdun,ekmeğin??hımmmkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3çok güzel bir söz ama benim ormantik kocam anlamaz heleki ben ona kapıyı açar açmaz bu sözleri söylesem resmen yüzüme şöyle bakar :1shok: :1shok: :1shok:
bugünkü menüm
sabah:2 büyük bardak sıcak su bir şekerli türk kahvesi
öğlen:150 gr haşlanmış ıspanak 1 domates 1 meyve
ara:3-4 şekersiz çay içtim
akşam:2 haşlanmış yumurta 1 dilim salam 1 tabak yağsız limonlu yeşil salata
ve gün boyunca toplam 3 litre su spor yapamıyorum
koşubandımız bozuk dışarı yürüyüşede çıkamıyom maalesef
bu arada kızlar bişey sormak istiyorum koşu bandı tamir etmek için nereye haber vercez bir bilgisi olan varmı bizim ilk defa böyle bir sorun oldu koşarken tekliyor hafif durur gibi oluyo tekrar hareket ediyor lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa cvp yazabilirlermi markası ALTIS
canım hırs yaptım biliyormusun..
biliyorum çok sağlıksız oldu ama yarın kahvaltı yapıcam söz....cokacimcoook
selam kızlar
ben sıkı spor yaptım bugün cuma tartılcam bende bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?