80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kendimden nefret ediyorum kilolarımdanda yarın kendime söz verdim bu kilolar gidecek diyete başlıyorum bir ara ilaç kullanmıştım 15 kilovermiştim şimdigeri başlasammı diye düşünüyorum :uhm:

biz kadınlar kendimizi salıyoruz ye ye ye sonra bakımsız biri olup çıkıyoruz yaşıtlarımın yanında daha yaşlı duruyor aynı kıyafet başkasına daha güzel oluyor bu gidişe dur demek lazım saldım çayıra mevlam kayıra yiyoruz şişiyoruz sonra su içsem kilo oluyor diyoruz

kuşummm sen söylee daha etkili olur kaydirigubbakcemile3

çok anlamlı bir söz yaa bayıldımm bayanssulusmile

evet güzel söz gerçekten ama şu ara modumda değilim o beni şımartsın aklinialirimsmile

kıyamam bebişim geçmiş olsun..lapa diyeti mi...ben yapamam kafamçokkarıştıkolay gelsin tatlım

Sağol canım opuyorumnanaktan 3 günde anca gidermiş yüzümün şişi ağrımasında ben razıyım opuyorumnanaktan

Bak kendin diyorsun ilaçkullandım ama yine kilo aldım die .bence en güzeli sağlıklı beslenmek canım gerisi hikaye.Yeme şeklimize çeki düzen vermedikçe hep verir sonrada alırız .Beyin olarak hazırsan hiç durma başla canım her geçen gün kilo almak yerine vermek yeterince motive ediyor zaten kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5 benim bu gidişe dur deme serüvenim üzerinden 1 buçuk ay geçti ve 9 kilo verdim ya başlamasaydım kesin o kadar eklemiş olurdum kilomun üzerine boshayallersmile

Dido ve kilo veren herkesi tebrik ederim .Bakalım cumaya 1 gün kaldı neler olucak :)

Bugünkü menüm

Lapa diyeti yapıyorum malum.

sabah - öğlen akşam 1 çay bardağı pirinçten lapa akşamkine 3 tatlı kaşığı yoğurt ekledim
aralarda 1 dilim armut -2 kivi - 2 de mandalina yedim

1 buçuk saat fetnees (süper ter attım gün geçtikçe alışıyorum zemuszemus )
2, buçuk litre su

ben hayatıma yeni bir yön vereceğim 87kiloyum 1.70 boyum mart 17 ye en az 6 kilo verecem 65 olana kadar devam hayat güzel ama bu kilolarla hiç çekilmiyor bayanssulusmile

canım fitness ı nasıl yapıyorsun

canım fitness ı nasıl yapıyorsun

haftada 3 gün salona yazıldım canım .evde yapamıyorum ben yaa mecbur kılan bişeyler olması gerekiyor . bilmiyorumkismile

sıkılaştırıcı krem kullananınız varmı

Cevap vermişmiydim daha önce bilmiyorum ama ben avonun sıkılaştırıcı krem ve losyonlarını kullanıyorum .Arkadaşlarım memnun kaldılar bende 4 gündür kullanıyorum.
Sürdükten sonra bi kaç saat yanıyor sürdüğüm yerler işe yarıyor gibi geldi bana ama hemende belli olmaz tabi

şubat sonu hedef 68 mi delikafadulden kız zilan sen kaç kilosun allah seni 80-89 topğünde ne gezersün o zaman ban seni acayip kıskandim şimcikk kaydirigubbakcemile3

cnm benim başlangıç 80 ondan burdaydum olumunekankayizsmile şimdide 74 şubat sonu inşlah 68 olursam zemuszemus inanılmaz gibi ama inşlah başarıcam :Saruboceq:

cnm tebrkler inşlah devamı gelir ama kilolar geri gelmesin

Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere

herkes bu sözleri söylesin kocalarına bu akşam kapıyı açtıklarında haaaa kaydirigubbakcemile3

çok güzel bir söz ama benim ormantik kocam anlamaz heleki ben ona kapıyı açar açmaz bu sözleri söylesem resmen yüzüme şöyle bakar :1shok: :1shok: :1shok:

bugünkü menüm
sabah:2 büyük bardak sıcak su bir şekerli türk kahvesi
öğlen:150 gr haşlanmış ıspanak 1 domates 1 meyve
ara:3-4 şekersiz çay içtim
akşam:2 haşlanmış yumurta 1 dilim salam 1 tabak yağsız limonlu yeşil salata
ve gün boyunca toplam 3 litre su spor yapamıyorum
koşubandımız bozuk dışarı yürüyüşede çıkamıyom maalesef
bu arada kızlar bişey sormak istiyorum koşu bandı tamir etmek için nereye haber vercez bir bilgisi olan varmı bizim ilk defa böyle bir sorun oldu koşarken tekliyor hafif durur gibi oluyo tekrar hareket ediyor lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa cvp yazabilirlermi markası ALTIS

selam kızlar yediklerim
2 kaşarlı yumurta ,kib.büy. peynir
1 kupa nescafe
3-4 bisküvi
1 avuç kabak çekirdeği
1 hazır meyveli kek
yarım tabak etli yemek

selam kızlar
ben sıkı spor yaptım bugün cuma tartılcam bende bakalım ne olacak

çok güzel bir söz ama benim ormantik kocam anlamaz heleki ben ona kapıyı açar açmaz bu sözleri söylesem resmen yüzüme şöyle bakar :1shok: :1shok: :1shok:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol zilancım 20lik zor malesef ama atlatıcam inş :)

isveç diyetimiydi bu yaa 18 li yaşlarımda denemiştim bikere ne kadar etkili gelmişkiunutamamışım kaydirigubbakcemile3 sabah kahvaltısız olan diyetler hepsağlıksız geliyor bana .Sende en azından az peynir ve 1 dilim k ekmeği yesen mi acaba boshayallersmile
canım hırs yaptım biliyormusun..
biliyorum çok sağlıksız oldu ama yarın kahvaltı yapıcam söz....cokacimcoook

Kahvaltı günün en önemli öğünü canım .İlla kahvaltı diye 7 de yapmak gerekmiyor zaten.. uyanınca vucududa uyandırmak için şart .ben bunu anladım ama geç oldu :)
önceden kahvaltının mutlaka sabah en geç 8 de yapılması gereken bişey olduğunu sanırdım :sinifsinif:

ıyı geceler kızlar cuma günü günüm var ve şimdı pogaca yaptım katmerli pogaca derın dondurucuya attım cuma gunu cıkarıp pişırırım hıç degılse kolaylık olsun dıye ve resmen belım kırıldı şu an kac saat sürdü ya ne zor

valla şekercim sorma bir hafta 1 kilo veriyorum ikinci hafta 0
aslında salı günü benim tartoı günüm ama sizlerle birlikte ögrenmek için cumaya aldım
birde deidm salıdan beri ii sporyapim bakalım ne olcek

kızlar kilo vermeye tuvaleteçıkmakta yardımcı oluyormu ben bu konuya çare bulamıyorum ya 3 günde bir neredeyse gidiyorum kabızlıgı nasıl gidercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…