eflatun canım kızının hediğide hayırlı olsun ben kızıma yapamadım öyle oldu inşallah dahada inceleceksinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kızlar çevremdekiler inceldiğimin farkına varıyor artıkkkk:dance:annem daha önce yaptığın diyetlerde hiç bu kadar çabuk incelmemiştin dedi.çok mutluyum kızlar amaaa açıııııımmmm:çok üzgünüm:
selam kızlar ben geldim yine kimsecikler yok ama çok berbat bir haldeyim bugün resmen cozuttum yaa acaip yemeğe verdim kendimi bir iştahım açıldı çok kötü durumdayım iki avuç fındık azcips bol meyve ve yarım döner tabi bunlar gün boyu olan kaçamaklar tabii döneri öğle yemeği olarak yedim ama fazla olduğunu biliyorum ya çok üzgünüm biri bana dur desin artık kendime hakim olamaz duruma geldimmsenağlama
eflatun canım kızının hediğide hayırlı olsun ben kızıma yapamadım öyle oldu inşallah dahada inceleceksinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar arkadaşlar sanki takımda bir durgunluk vede sessizlik varmış gibi geldi bana
kızlar günaydın dün hiç yazamadım yazmaya utandım dün deli gibiydim çok açtım evde ne var ne yok silip süpürdüm kaydirigubbakcemile buraya h,ç yazmiyim uçurursunuz beni bu aralar kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum sebepsiz yere sanırım bahar çarptı senağlamaneyse bugün ertesi gün diyetine benzer bişey yapıyorum karbonhidratı en aza indirip protein ağırlıklı besleniyorum umarım işe yarar yarın sonucu bildiririm
kızlaaar büyük güne 1 gün kaldııııı....inşallajh emeklerimiz boşa gitmez.kaçamaklara da çok canınızı sıkmayın.ertesi gün telafi edin.bi de bi şey soracaktım hep unutuyorum.bazı diyetisyenler haftada birgün izin veriyorlar herşeye.aşırıya kaçmamak şartıyla.çünkü metabolizma az yemeğe alışınca kendini korumaya mı alıyomuş ne.arada bir şaşırtmak lazımmış.ben hiç yapmadım.acaba haftada 1 gün yapsakmı.geçen tvde bi kız çıkmıştı 35 kg vermiş.haftada 1 gün istediğini yemiş.baklava dahil dedi.ne yapalım?yapmaya çok meraklı olduğumdan söylüyorum sanmayın.ben başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım sayılır evet evet yapmadım.
canim bozma moralini, düzeltiriz
canim karbonhidrat ve protein ayirma diyeti uzun süreli bir cözüm degilmis.
ikisindende tüketmen gerekiormus:)
bilginize arz ederuuuuum:)delikafadulden
lavita haklısın canım ama tartıda biraz eksik görmeye ihtiyacım var motivasyon için onuda bu tip diyetler 1 -2 günde sağlıyo 1 kilo vereyim eski düzenime dönücem ufff yaaa
lavita eylülce flatliners ve herkese günaydın nasılsınız ben yarın net e giremicem o yüzden bugünden bildireyim diyorum kilo mu .diyetime dikkat ettim fakat sporu aksatmıştım bu hafta o yüzden olacakki hiç verememişim yani bu haftada 84.5 kilom.
serraaam hosgeldin nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?