80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eflatun canım kızının hediğide hayırlı olsun ben kızıma yapamadım öyle oldu inşallah dahada inceleceksinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben geldim yine kimsecikler yok ama çok berbat bir haldeyim bugün resmen cozuttum yaa acaip yemeğe verdim kendimi bir iştahım açıldı çok kötü durumdayım iki avuç fındık azcips bol meyve ve yarım döner tabi bunlar gün boyu olan kaçamaklar tabii döneri öğle yemeği olarak yedim ama fazla olduğunu biliyorum ya çok üzgünüm biri bana dur desin artık kendime hakim olamaz duruma geldimmsenağlama

CANIM COK YEMİŞSİN HEMDE CUMAYA AZKALDI LÜTFEN DİKKAT ETkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5klava:

eflatun canım kızının hediğide hayırlı olsun ben kızıma yapamadım öyle oldu inşallah dahada inceleceksinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

saol canım ama malesef dün yapamadık.bakliyatçılarda buğday kalmamışsenağlama.bakmadığım yer kalmadı yakınlarda.neyse haftaya falan yaparım artık.

kızlaaar büyük güne 1 gün kaldııııı....inşallajh emeklerimiz boşa gitmez.kaçamaklara da çok canınızı sıkmayın.ertesi gün telafi edin.bi de bi şey soracaktım hep unutuyorum.bazı diyetisyenler haftada birgün izin veriyorlar herşeye.aşırıya kaçmamak şartıyla.çünkü metabolizma az yemeğe alışınca kendini korumaya mı alıyomuş ne.arada bir şaşırtmak lazımmış.ben hiç yapmadım.acaba haftada 1 gün yapsakmı.geçen tvde bi kız çıkmıştı 35 kg vermiş.haftada 1 gün istediğini yemiş.baklava dahil dedi.ne yapalım?yapmaya çok meraklı olduğumdan söylüyorum sanmayın.ben başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım sayılır evet evet yapmadım.

kızlar günaydın dün hiç yazamadım yazmaya utandım dün deli gibiydim çok açtım evde ne var ne yok silip süpürdüm kaydirigubbakcemile buraya h,ç yazmiyim uçurursunuz beni bu aralar kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum sebepsiz yere sanırım bahar çarptı senağlamaneyse bugün ertesi gün diyetine benzer bişey yapıyorum karbonhidratı en aza indirip protein ağırlıklı besleniyorum umarım işe yarar yarın sonucu bildiririm

iyi akşamlar arkadaşlar sanki takımda bir durgunluk vede sessizlik varmış gibi geldi bana

canim banada öyle geliyor, canlanin kizlar
ya diger topiklerin icerigne bakmadim, bizim kadar destek oluorlarmi birbirlerine bilmiorum ama 500 sayfasi gecmis yazilari, canlanalim bizde.
kendi adima konusim ben buraya girip sohbet ettikce hem kafa dagtiorum hemde aciktim aklima gelmior...
bu aralar sk giremiorum, malum görümce... ama girincede kimse olmuor,arada bi dertlesecek insan ariyorum.
zaten dün onun yüzünden sevgilimle kavga ettik ya of of of...

dün laptop sevgili görümce adayimda oldu icin bütün gün aksam girip yazamadim.

dün:

sabah 9:
iki dilim cavdar ekmegi, peynir, kasar, bi tane zeytin, ve yumurta:)

ara:-

ögle 13.00:
sehrie corbasi (corbalarimi hep yagsiz yaparim)2 kepce ve 1 cavdar ekmegi

ara 15.30: k bar

aksam 19.15:
bir kepce tarhana corbasi,iki tane orta boy dolmabiber:)

ara21.30:yarim portakal paylastdik:)

3 bardak 5in1 cay, 3 litre su...

canim bozma moralini, düzeltiriz

canim karbonhidrat ve protein ayirma diyeti uzun süreli bir cözüm degilmis.
ikisindende tüketmen gerekiormus:)
bilginize arz ederuuuuum:)delikafadulden

guzum benim diyetsin sey derdi ya canin istedini ye
mesela adanaya gidecektim ve bana dediki salgamini ic adanani ye ama ekmegini fazla kacirma.
ve ara ögünde (15.00) en cok sevdin sey ne dedi, ben dondurma dedim o zaman 3 top külahsiz yiyebilirsin, ama onun disinda canin cok cikolata ister mesela o zamanin dondurma yerine cikolata yiyebilirsin demisti:))

haftada bi gün kendine izin vermektense bence canin istedini yiyip (erken bi saate) vermek daha mantikili,
ayrica mesela haftada bir gün ya sen onu yiyebilmek icin o günü beklicen,ama canin cok cekti zaman yesen asiriya kacmadan, ertesi gün daha cok baglanirsin diyetine seversin onu, sahsen bana öle oluor, ne güzel diyetmisin sen:)diyp uyuorum herseyine

canim bozma moralini, düzeltiriz

canim karbonhidrat ve protein ayirma diyeti uzun süreli bir cözüm degilmis.
ikisindende tüketmen gerekiormus:)
bilginize arz ederuuuuum:)delikafadulden

lavita haklısın canım ama tartıda biraz eksik görmeye ihtiyacım var motivasyon için onuda bu tip diyetler 1 -2 günde sağlıyo 1 kilo vereyim eski düzenime dönücem ufff yaaa

lavita haklısın canım ama tartıda biraz eksik görmeye ihtiyacım var motivasyon için onuda bu tip diyetler 1 -2 günde sağlıyo 1 kilo vereyim eski düzenime dönücem ufff yaaa

anladim bitanem,
yarin büyük gün bende cok bir kipirdama yok, nasil olsun durmadan disarda ve yagli yemekler yemek istiyen görümcem ve onun kalbi kirilmasin die onun dedini yapan bir sevgilim var
benim saglikli beslenmem kimin umrundasenağlama

lavita eylülce flatliners ve herkese günaydın nasılsınız ben yarın net e giremicem o yüzden bugünden bildireyim diyorum kilo mu .diyetime dikkat ettim fakat sporu aksatmıştım bu hafta o yüzden olacakki hiç verememişim yani bu haftada 84.5 kilom.

günaydin canim:) iim tsk ederim sen

spor cok önemli yayapamayinca huzursuz oluorum spor olmadan gitmior yoksa kilolar

benimdeee ya dün çok kaçırdımm okadar üzülüyorumki sporda yapamıyorummm yani sadece yürüyüşe çıkıyodum onada çıkamıyorum işte of offff

gunaydın kıslar dun actıgım konuya fetena dısında yorum yapan olmamıs pek paylasım olmadıgı ıcın uzuldum acıkcası aslında bu tarz seyler ınsanları hedefıne daha cok yakınlastırır ama neyse..

sabah:1 bardak bıtkı cayı etı form lımon lıflı
ögle:tavuklu patates fırında bır tabak (derısı alınmıs baget)
aksam:yarım tabak kabak yarım tabak bulgur pılavı

gece:yarım greyfurt ve 2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…