80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menumu de yazayim hemen
sabah kalkinca 1 bardak su
kahvalti : beyaz peynirli yagsiz kepek ekmegi ile tost
ara:unuttum ya yogunluktan
oglen:1 kase tavuklu sehriye corbasi +sulu patates kofte yemegi vardi bende susuz olarak 3 kofte 3 patates koydum tabagima + yagsiz bolll limonlu salata
ara: 1 portakal
aksam: eve geldim bir baktim annemler cay esliginde bir masa kurmuslar ohh dedim size iyi sohbetler ve yemeler,aldim ben de 1 bardak cay + 1 dilim beyaz peynir + 1 dilim sosis + 1 dilim kepek ekmegi ve bolll roka
simdide bir yandan limonlu yesil cayimi iciyor bir yandan size yaziyorum

canım yaa çok teşekkür ederim ama sanki bu hafta kilo veremiyecekmşim gibi geliyor hiç kabızlık problemim olmazdı şu ara oluyor o yüzden böyle hisediyor olabilirim

ee ortanca sen bir selam verdin bi daha gelmedin hergün buraya girmen lazım bak hergün menümü buraya yazıyorum diye elim hiç kaçamaklara gitmiyor aklında olsun burası olumunekankayizsmile

oooo süpersin zilan yaa tebrik ederim canım ne kadar zamanda verdin 6kiloyu eyvahedigeldismile

demek böyle bakar haa eşin :roflol: ay zilanım çok yaşa sen :1rolleyes:

ewet canım yapması ne zor yemesi ne kolay dimi mirmirmirmir

kız sen nerelerdeydin bugün yasakkelime

evrelll bizim adamın filmi var kız inşallah seyrediyorsundur kanal d'de :asigim: lokum lokumm :dance:

iboyada böle dedim dalgınlıkla bozuldu bana :1rolleyes:

neyse sonra gönlünü aldım a.s filmi görür görmez aklıma sen geldin canım seyrederken yanında bişiyler yemiyorsundur umarım :mymeka:

17 şubat menüm
sabah ılık su içine limon sıkmıyorum unutuyorum hep

lor peynirli 2 yumurtalı menemen süper gitti valla
2dilim kepek ekmeği
2domates

ara
3 kayısı
2 ceviz
1elma

form çayı

akşam
tavuk ciğeri yoğurt
2 kaşık da barbunya

spor ege beyle 45dk yürüyüş(10kilo ağırlıkla kaydirigubbakcemile3 )
su 2litre yi tam geçemedim sanırım

bugün akşam misafirim vardı irmik tatlısı yaptım 1çatal tadına baktım sadece güzel olmuş elime sağlık kaydirigubbakcemile3 ablamda tuzlu peynirli kek getirmiş değişik geldi bi lokmada ondan aldım ama yağlıydıı bayaa oooffff cumaya 78e inerim inşallah yaa aklinialirimsmile
iyi geceler kızlar yatıyorum ben egeyle yürüyünce bacaklarım çok ağrıyor bugün. düşünün 2-3 bebek ağırlığı kadar fazlalık var vücudumuzda :1no2: yazık bu vücuda yaa :1closedeyes:

bi an önce kurtulmamız lazımm vereliniortak

günaydın kızlar..
menümü yazıp yürüyüşe gidiyorum

sabah
1kaşık lorla tavada yumurta
domates
maydanoz-yeşil çay

ara
mocha(kahve dünyası)

öğle
5 köfte
bol salata

ara
yoğurt
ara
elma

akşam
çorba
salata

akşam da leslie ile yürüyeceğim ama şimdi 9-10 arası 1 saat yürüyüş yapıcam

Son düzenleme:
kızlar günaydın ben dünkü menüde bişey unuttum bir dilimde kızarmış ekmek yemiştim sabah kahvaltısında onu yazmayı unutmuşum:)) şimdi yaziyim dedim
vallahi dakolive ben bu topiğe gireli ne kadar oldu bilmiyorumki geçmiş sayfaları kurcalamam lazım tarihi tam olarak bilmem için ama tahminimce en az 5-6 hafta olmuştur tatlım bu süre zarfında vermişimdir bence ben bu kiloları yinede ben kontrol edeyim dönerim sana:))

Günaydın herkese sizleri genelde takip etmeye çalışıyorum gayretinizi gördükçe gaza geliyorum bazen ama kısa sürüyor hamileliğimde 20 kilo aldım hamile kaldığımdada zayıf değildim zaten doğum sonrası 82 ye indim ama süt olsun diye yediklerimde 89 u buldum şu an kendi çabamla çok dikkat etmesemde ve emzirmemin faydasıyla 82 ye indim ama daha vermeliyim hemde çooook bunu kendim yapamıyorum onun için sizlere katılmaya karar verdim aranıza kabul ederseniz sizlerinde yardımıyla motive olur bu kiloları veririm inşallah hepinize iyi günler

bu arada geçmişe baktım kızlar ben aranıza 1.ayın 7sinde katılmışım perşembe günü oluyor o haftayı saymasak 5 hafta filan olmuş canlarım bu arada bazı arkadaşların fotolarınızı gördüm(darkolive,kaptanımızın,aylinin,melonun) harikasınız kızlar ben kendimi hiç göstermiyim ohaoldumsmile sizler o kiloda bu kadar güzel çıkmışsınız ben resimlerde berbat çıkıyom
gerçi çok kiloluyken foto çektirmedim moralim sıfır oluyordu onlara bakınca çünkü bırakın fotoyu aynaya bakınca sinir oluyordum neyse canlarım 68 düşersem eşimden izin aliyim bir foto koyarım birde eskileri kurcalar bir tanede kilolu olanından bulmaya çalışırım yırtmamışsam:)) moral olsun diye :))

günaydın kızlar bu hafta çok kaçamak yaptım yaerın tartı günü umarım + çıkmam ben bi geçmişi okuyum kolay gelsin herkeze

ay kızlar ben 1. olmuşum inanamadım bi azim geldi sormayın gitsin artık kaçamak falan yok kendimi çok sevdim bu akşam hemen spor açayıp nivea cdmi birazda sıkılaşmak lazım demi sağımız solumuz sarkmasın sonra hemende havaya girerim bu hafta artı çıkmayımda morarmayım iyice motive eden herkeze teşekkür darkoline toprağım senle aynı kilodayız hemen hemen yazın şöyle salınalım eski kotlarımızı giyip ısrarla vermiyorum onları yazın giyicem öpüyorum hepinizi

canım hoşgeldin..buraya düzenli yazarsan sana katkısı olacağını sanıyorum insan kendini sorumlu hissediyor ve dikkat etmeye çalışıyor.

tekrar tebrik ederim canımmm.

1 saatlik yürüyüşümü v parkta hareketlerimi yaptım geldim..yanaklarım al al oldu..ara öğün portakal yerine kave dünyasında mocha içtim,diyetim boyunca hiç kahve içmeye ben kahve manyağı oldum bu aralar..şimdi de sitenin sabah kahvesi günü var oraya gidiyorum,oradan da öğlen yemeğimi yiyip okula..akşama göüşürüz anacıımm bye...

günaydın arkadaşlarım,yarın tartı günü ve ben azimle devam ettirdiğim diyetim de yine gram mı vermiş olacağım merak etmekteyim.Kızıyorum önce bu duruma sonra kendime kızıyorum sihirli bir değnek mi var elinde ki 6 yıl içerisinde bedenine yüklediğin bu +15 kg,bir çırpıda gidiversin diye.
Kızlar öyle imreniyorum ki şu iştahım hiç yok deyip hazırladığı sandwiçten 3 ısırık alıp bırakanlara offf offff bugün yine bir tuhafım,ama uzunca bir süredir üzerimden çıkarmadığım çuval gibi pantolonu çıkardım bu açıdan da huzurluyum :)

selam kızlar..herkese günaydınlar...kaptanım ben unuttum bu akşam arkadaşlarla taksimde olacağım bir arkadaşta kalcam ondan bu sabah tartıldım maalesef sabitim..bu hafta kötü geçti yarın da şirket yemeği var..bu iki akşam kaçak yapmamam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…