Ne demek
Tebrikler Darkolive!!!alkisalkisalkis
Ben bu haftanın birincisi kuvvetle muhtemel sen olursun diye düşünüyorum. a.s
Yediklerine ve gün içindeki hareketlerine istinaden söylüyorum : "hakkındır arkadaşım!"
kızlar kendimden nefret ediyorum kilolarımdanda yarın kendime söz verdim bu kilolar gidecek diyete başlıyorum bir ara ilaç kullanmıştım 15 kilovermiştim şimdigeri başlasammı diye düşünüyorum :uhm:
cnm benim başlangıç 80 ondan burdaydum olumunekankayizsmile şimdide 74 şubat sonu inşlah 68 olursam zemuszemus inanılmaz gibi ama inşlah başarıcam :Saruboceq:
çok güzel bir söz ama benim ormantik kocam anlamaz heleki ben ona kapıyı açar açmaz bu sözleri söylesem resmen yüzüme şöyle bakar :1shok: :1shok: :1shok:
ıyı geceler kızlar cuma günü günüm var ve şimdı pogaca yaptım katmerli pogaca derın dondurucuya attım cuma gunu cıkarıp pişırırım hıç degılse kolaylık olsun dıye ve resmen belım kırıldı şu an kac saat sürdü ya ne zor
bugunku menumu de yazayim hemen
sabah kalkinca 1 bardak su
kahvalti : beyaz peynirli yagsiz kepek ekmegi ile tost
ara:unuttum ya yogunluktan
oglen:1 kase tavuklu sehriye corbasi +sulu patates kofte yemegi vardi bende susuz olarak 3 kofte 3 patates koydum tabagima + yagsiz bolll limonlu salata
ara: 1 portakal
aksam: eve geldim bir baktim annemler cay esliginde bir masa kurmuslar ohh dedim size iyi sohbetler ve yemeler,aldim ben de 1 bardak cay + 1 dilim beyaz peynir + 1 dilim sosis + 1 dilim kepek ekmegi ve bolll roka
simdide bir yandan limonlu yesil cayimi iciyor bir yandan size yaziyorum
Günaydın herkese sizleri genelde takip etmeye çalışıyorum gayretinizi gördükçe gaza geliyorum bazen ama kısa sürüyor hamileliğimde 20 kilo aldım hamile kaldığımdada zayıf değildim zaten doğum sonrası 82 ye indim ama süt olsun diye yediklerimde 89 u buldum şu an kendi çabamla çok dikkat etmesemde ve emzirmemin faydasıyla 82 ye indim ama daha vermeliyim hemde çooook bunu kendim yapamıyorum onun için sizlere katılmaya karar verdim aranıza kabul ederseniz sizlerinde yardımıyla motive olur bu kiloları veririm inşallah hepinize iyi günler
ay kızlar ben 1. olmuşum inanamadım bi azim geldi sormayın gitsin artık kaçamak falan yok kendimi çok sevdim bu akşam hemen spor açayıp nivea cdmi birazda sıkılaşmak lazım demi sağımız solumuz sarkmasın sonra hemende havaya girerim bu hafta artı çıkmayımda morarmayım iyice motive eden herkeze teşekkür darkoline toprağım senle aynı kilodayız hemen hemen yazın şöyle salınalım eski kotlarımızı giyip ısrarla vermiyorum onları yazın giyicem öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?