80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam da yerine geldin canım ceee ee deyip kaçmassın umarım sen şanslısın 82den başlıyorsun ben 89dan başlamıştım kaydirigubbakcemile3

ewett toprağım göztepenin narin kızlarıı halt etsin yanımızda kızz yakıcazz yalıyı bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
1.liğini kutlamıştım bu arada tebrik ederim canım gerisi gellir inşallah opuyorumnanaktan

süpersin şekerim bende gene egeyi alıp yürüycem 45 dakika-1 saat arası gaza geldim iyicee sempatiksalakcinni

canım ne çuval gibi pontolunuu giy şöle etekleri şık şıkırdım bluzları sen gelin olucaksın bak kendine biraz makyajını yap şöle bir silkelen bakimm tadını çıkar şekerim lütfen bu zamanların bi daha eline geçmez aklinialirimsmile

canımmm aman haaaa ucunu kaçırmaa lmaz:

merhaba kızlar geçmişim okuyup geliyorum

hadi ben okudum bekliyorum semacımmmm hadiii zemuszemus

rakiiiiiiiiiiiiibbbbbbeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naparsın kızzz kapışıcaz mı yarın kaydirigubbakcemile3

Okudum geldim eee naber kızlar beni sorarsanız depresyondamıyım neyim bir isteksizlik bir halsizlik yorgunluk dökülüyorum..
Başağrısıda cabası sürekli uyumak istiyorum...
Yarın tartıda bişey beklemiyorum... Bu hafta hiç yürümedim..
Tartısı olmayan yada bozuk olanlar yarın BİM de dijital tartı 14,90 mış ( biraz reklam mı oldu ne )yerimseniben

cnm allah kolaylık versn sana hep düşünürm zaten ikiz anneleri ne yapar diyeeee
cnm geçmş olsn 20 lik diş fenadr hemen çürür ve çektrmek gerekir.
aaaaa ne çabuk bozuldu ne markaydı garantisi vardr heralde
kizlar cokbilmis girmiyor topige degil mi artik yoksa ben mi oyle saniyorum
cnm girmeyen biri daha var kimse farkında degilmi acaba oda asutaha
rakiiiiiiiiiiiiibbbbbbeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naparsın kızzz kapışıcaz mı yarın kaydirigubbakcemile3

ayıp ettin kapışmam mı acayip gaza geldm ben yürüyp geliyimkaydirigubbakcemile2

aaa bim in ürünleri genel olarak ii çıkıyor ne marka cnm. bu arada geçmş olsn sanada

se
lam kızlar bu gün cok işim var o yüzden pek gıremıyecegım bende tartımı bım almıştım cok memnunum tavsıye ederım

bugünki menüm
sabah 2 bardak su ( biri sirkeli ballı )
yolda 0,5 lt su ( ben hala kayısı alacam )
kahvaltı
kepekli ekmek tost ( b peynirli )
yarım salatalık yarım domates
çay

ara
yarım armut

öğle
1 kase çorba
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara
portakal+armut

akşam
evde yemek yok gidince ayarlıcam aklımada bişey gelmiyor dolapta kereviz var zyağlı seviyorum ben soğumadan yenmez hmmm aaa kabak da vardı onu bol domatesli kavururm yanındada yoğurt...))

üff yaa 1 km yürüdmki oglş uyandı bırakmk zorunda kaldm.neyse ki bnde bacak egzerszleri yaptım bide mekik.ama dün misafrlerm vardı ve işlerm duruyor.evi süpürmm lazım.havada çok güzel işim bitince dışarımı çıksam ki.kızz darkolive sennle dışarda karşılaşrmışz sen nerde ben nerde.hala yemegn bitmedimi senn bakimaklinialirimsmile

günaydın kısalr
sabah 1 saat yaptım sporumu yarın bend ekilo bildircem birazdan eşimin teyzesine gidcez
umarım çok pişiy hazırlamamıştır

sabah
1 dilim ekmek,
6 zetin
peynir
domates ve salatalık
şekersiz çay

öglen
5 yk bamya
1 kase mantar çorbası irmikli
yogurt

ara yemedim şimi gidince yerim orda bişiyler diye

bakalım yarın tartım bana ne diycek
peyn

cnm bu sirkli suyun faydasını gördünmü sen bend eiçtim işe yaramadı

İzlemez miyim?! Bana da bir arkadaş söyledi, kaptım kumandayı direkt...:dance:
Bu arada çok şükür boğazımı tutabildim dün. Gayet sağlıklı bir şekilde filmimi seyredaldım. Ahh ahh boshayallersmile:roflol:

Kabızlık problemini dert etme, arada bir vücudun dengesi bozuluyor. Regl öncesi yada sonrası olabilir, posalı gıdaları azaltmış olabilirsin....
Ben de bir ara baya kafaya takmıştım, sonra "günlük tuvalete çıkma" sıklığı yediklerinden ziyade bünyeden bünyeye değiştiğini öğrenince içim rahatlamıştı. Sen bu iradenle her halükarda hedefine ulaşırsın canım, merak etme...:1rolleyes:

cnm bu sirkli suyun faydasını gördünmü sen bend eiçtim işe yaramadı

Ben de, diyete başladığım günden beri (ki 25 gün falan oluyor sanırım) sirkeli suyu hiç aksatmadım. Baya faydalı oluyor, yada bana öyle geliyor psikolojik olarak emin değilim. Sabah kalkar kalkmaz, ılık suyun içine 1 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı sirke koyuyorum, karıştırıp içiyorum. Ardında bir bardak oda sıcaklığındaki suyu içiyorum.

Bu sayede, gün boyunca açlık krizim minimuma, en azından dayanılır seviyelere iniyor, ayrıca tatlı isteğim de kalmadı. Yediğim tüm çikolataları isteyerek, "amaaan, bu da ödül olsun bana" diyerek yemeye başladım. Ki ben eskiden, pijamalarla akşamın köründe mahalle bakkalına çikolata almak için giden biriydim.

Dün yediklerimi yazmayı unutmuşum, onları da yazıp çıkayım şimdilik...
Sonra görüşürüz kızlar, gününüz güzel geçer umarım!

Sabah:
3 zeytin
Beyaz peynir
1 Dil. Ekmek

Öğle:
1 Kase Çorba

Akşam:
Brokoli

Su: Yeterli
Spor : Yok

Selam güzeller.Temizlik yapıyorum .sizi merak ettim bi sesleniyim sonra devam ederim dedim :)

İ

hadi bakim sen temizliğini yap bende biraz yürüyüp geleyim yarına hazırlık :teytey:

ewet canım yaa süper bir film gerçekten arada biraz pot kırdım ama düzelttim allahtan eyvahedigeldismile
şu karaoke yarışmasında şarkı söylediği blmüm varya orda çok tatlı yaaa :asigim: kocişten tatlı değil ama benim gözümde :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

kabızlığı hallettim alaha şükür :teytey: :teytey: :teytey:

darolive nasıl hallettin cnm kabızlı
gı ya banada söle 3 günde bir gdiyorum tuvalete yaaaaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…