Günaydın herkese sizleri genelde takip etmeye çalışıyorum gayretinizi gördükçe gaza geliyorum bazen ama kısa sürüyor hamileliğimde 20 kilo aldım hamile kaldığımdada zayıf değildim zaten doğum sonrası 82 ye indim ama süt olsun diye yediklerimde 89 u buldum şu an kendi çabamla çok dikkat etmesemde ve emzirmemin faydasıyla 82 ye indim ama daha vermeliyim hemde çooook bunu kendim yapamıyorum onun için sizlere katılmaya karar verdim aranıza kabul ederseniz sizlerinde yardımıyla motive olur bu kiloları veririm inşallah hepinize iyi günler
ay kızlar ben 1. olmuşum inanamadım bi azim geldi sormayın gitsin artık kaçamak falan yok kendimi çok sevdim bu akşam hemen spor açayıp nivea cdmi birazda sıkılaşmak lazım demi sağımız solumuz sarkmasın sonra hemende havaya girerim bu hafta artı çıkmayımda morarmayım iyice motive eden herkeze teşekkür darkoline toprağım senle aynı kilodayız hemen hemen yazın şöyle salınalım eski kotlarımızı giyip ısrarla vermiyorum onları yazın giyicem öpüyorum hepinizi
1 saatlik yürüyüşümü v parkta hareketlerimi yaptım geldim..yanaklarım al al oldu..ara öğün portakal yerine kave dünyasında mocha içtim,diyetim boyunca hiç kahve içmeye ben kahve manyağı oldum bu aralar..şimdi de sitenin sabah kahvesi günü var oraya gidiyorum,oradan da öğlen yemeğimi yiyip okula..akşama göüşürüz anacıımm bye...
günaydın arkadaşlarım,yarın tartı günü ve ben azimle devam ettirdiğim diyetim de yine gram mı vermiş olacağım merak etmekteyim.Kızıyorum önce bu duruma sonra kendime kızıyorum sihirli bir değnek mi var elinde ki 6 yıl içerisinde bedenine yüklediğin bu +15 kg,bir çırpıda gidiversin diye.
Kızlar öyle imreniyorum ki şu iştahım hiç yok deyip hazırladığı sandwiçten 3 ısırık alıp bırakanlara offf offff bugün yine bir tuhafım,ama uzunca bir süredir üzerimden çıkarmadığım çuval gibi pantolonu çıkardım bu açıdan da huzurluyum :)
selam kızlar..herkese günaydınlar...kaptanım ben unuttum bu akşam arkadaşlarla taksimde olacağım bir arkadaşta kalcam ondan bu sabah tartıldım maalesef sabitim..bu hafta kötü geçti yarın da şirket yemeği var..bu iki akşam kaçak yapmamam lazım..
merhaba kızlar geçmişim okuyup geliyorum
hi keyfim yok
uzun zamandır
iyiyim dersem
selam ben geldim kıslar spor yaptım 1 saat
20 dk bisiklet
15 dk t&s
25 dk da egzersiz yaptım
50 tane ip atladımm
heyttt hanigi kiloymuş balalım o gitmeyen :))))
cuma günü bildirim yapıcam bu arad bende
darkolive ve aşperenim[/COLOR uykusuzlugu bana sorun siz hamileligimn son iki ayı ve 17 ayda bebekler olunca ekle 2 ylıa yakın süredir gözleirm uykuya hasret sürekli mız mızlar benimkilerd e
gaz bitti diş başladı sonra azı dişş
sms yspacak bişiy yok bu uykusuzlukla spor yap didyet yap iki çocuga bak ev işi
ölmüşüm aglayanım yokkk
cnm geçmş olsn 20 lik diş fenadr hemen çürür ve çektrmek gerekir.kızlarr slm herkese..
Dün gece diş ağrısı yüzünden hiç uyuyamadım .Yüzüm davul gibi şişti mafoldumben sabah doktora gittim 20 lik dişimmiş.yaşım 24 oldu hala 20 likler bitmedi off .şimdi dindi biraz biraz ağrısı sızısı kalmadı şükür.tabi bende iştah falanda kalmadı .hazır canm bişey istemezken lapa diyetine başladım bende .fırsattan istifade.
Bende yeşil çay içiyorum.limonlu portakallı falan denedim içemedim şimdi aktardan aldım kendim demliyorum onu daha kolay içiyorum.bide şu biber hapından aldım ama cesaret edemedim kullanmaya öyle duruyor parama acıdım valla .ama içemem korkuyorum o tip haplardan yaa ne akla hizmet edip aldıydam artık :)
aaaaa ne çabuk bozuldu ne markaydı garantisi vardr heraldeselamlar kk nın güzel hatunları zemuszemus
misafirim geliyor akşama son anda haber verdiler ikramlık bişiyler vardı bide irmik tatlısı yaptım iyi oldu onlar gittikten sonra muhabbete dahil olurum artık kaydirigubbakcemile3
inşallah bi muhabbet olur aklinialirimsmile
dido tebrik ederim şekerim birinciğini devamı gelir inşallah olumunekankayizsmile
bende 2. mi olmuşum neee delikafadulden
bu hafta bakalım kim olucak
benim tartım bozuldu sanırım yaa çok moralim bozuk :1shok:
cnm girmeyen biri daha var kimse farkında degilmi acaba oda asutahakizlar cokbilmis girmiyor topige degil mi artik yoksa ben mi oyle saniyorum
rakiiiiiiiiiiiiibbbbbbeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naparsın kızzz kapışıcaz mı yarın kaydirigubbakcemile3
Okudum geldim eee naber kızlar beni sorarsanız depresyondamıyım neyim bir isteksizlik bir halsizlik yorgunluk dökülüyorum..
Başağrısıda cabası sürekli uyumak istiyorum...
Yarın tartıda bişey beklemiyorum... Bu hafta hiç yürümedim..
Tartısı olmayan yada bozuk olanlar yarın BİM de dijital tartı 14,90 mış ( biraz reklam mı oldu ne )yerimseniben
aaa bim in ürünleri genel olarak ii çıkıyor ne marka cnm. bu arada geçmş olsn sanada
bugünki menüm
sabah 2 bardak su ( biri sirkeli ballı )
yolda 0,5 lt su ( ben hala kayısı alacam )
kahvaltı
kepekli ekmek tost ( b peynirli )
yarım salatalık yarım domates
çay
ara
yarım armut
öğle
1 kase çorba
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara
portakal+armut
akşam
evde yemek yok gidince ayarlıcam aklımada bişey gelmiyor dolapta kereviz var zyağlı seviyorum ben soğumadan yenmez hmmm aaa kabak da vardı onu bol domatesli kavururm yanındada yoğurt...))
evrelll bizim adamın filmi var kız inşallah seyrediyorsundur kanal d'de :asigim: lokum lokumm :dance:
iboyada böle dedim dalgınlıkla bozuldu bana :1rolleyes:
neyse sonra gönlünü aldım a.s filmi görür görmez aklıma sen geldin canım seyrederken yanında bişiyler yemiyorsundur umarım :mymeka:
cnm bu sirkli suyun faydasını gördünmü sen bend eiçtim işe yaramadı
Selam güzeller.Temizlik yapıyorum .sizi merak ettim bi sesleniyim sonra devam ederim dedim :)
İ
İzlemez miyim?! Bana da bir arkadaş söyledi, kaptım kumandayı direkt...:dance:
Bu arada çok şükür boğazımı tutabildim dün. Gayet sağlıklı bir şekilde filmimi seyredaldım. Ahh ahh boshayallersmile:roflol:
Kabızlık problemini dert etme, arada bir vücudun dengesi bozuluyor. Regl öncesi yada sonrası olabilir, posalı gıdaları azaltmış olabilirsin....
Ben de bir ara baya kafaya takmıştım, sonra "günlük tuvalete çıkma" sıklığı yediklerinden ziyade bünyeden bünyeye değiştiğini öğrenince içim rahatlamıştı. Sen bu iradenle her halükarda hedefine ulaşırsın canım, merak etme...:1rolleyes:
hadi bakim sen temizliğini yap bende biraz yürüyüp geleyim yarına hazırlık :teytey:
ewet canım yaa süper bir film gerçekten arada biraz pot kırdım ama düzelttim allahtan eyvahedigeldismile
şu karaoke yarışmasında şarkı söylediği blmüm varya orda çok tatlı yaaa :asigim: kocişten tatlı değil ama benim gözümde :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
kabızlığı hallettim alaha şükür :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?