80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım çok haklısın işte ben de bir silkelendim çok beğendiğim nişanlımın bana aldığı ve o zaman dar gelen bluzumu giydim,altına da bol olmayan ama tayt gibi sarmayan ( önceleri sarıyordu) kumaş pantolonumu giydim.Ohhh çok hoş geldim gözüme hiiihhiiiiii :)

cnm girmeyen biri daha var kimse farkında degilmi acaba oda asutaha

ya neden girmiyorlar ne oldu acaba ki? cokbilmis ve asutaha kızlar neredesiniz kendinizden bir haber verin merak ediyorum ya

kızlar bugün kahvaltı için girdim mutfağa bakındım bakındım canım bişiy istemedi hadi dedim bugün ayran çorbası diyetini yapim akannehir ne alaka dimi benim eser böle arada ikizler burcu işte ohaoldumsmile

1 yumurta yedim hemen alelacele 1de domates yedim

malzemeleri hazırladım hemencikk allahtan hafta sonu hazır ayran almıştım delikafadulden içine birazda tuzssuz normal yoğurt koydum dengelendi 1 kase içtim süperdi 2 saatlik ara hemen geçsin diye bekliyorum naniknanik

1 kase daha içebilmek için :1rolleyes:
çamaşır asıcam geliyorum şimdi tarifi verebilirim...

merhaba
nasilsiniz

yarin kesin artidayim off (
söz elbiselerine bakiyorum simdiden... 42 bedene inecem insallahhhhh...... nisanimda da 40 yeterli
offf
darkolive narin nazenin göz hapsinde tutun beni nolur

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım epeydir giremedim girsem de bişeyler yazmaya fırsat olmadı geçmişi de henüz okuyamadım
bana gelince bende değişen bişey yok malesef hala aynı gel gitle al verlerle devam ediyor hayat moral bozuk kendime inancım sıfır kaç kere kendime söz verdim ve kaç kere sözümde durmadım artık hatırlamıyorum bile neyse bu ara kardiyolojiden doktor arayışıu içindeyim en azaından şu ödem olaytını çözeyim sonra diyetime devam edeceğim çünkü şevkimi kırıyor bir insan 1 günde 2,5 3 kilo alabilirmi ben alıyorum çok güzel diyetine devam ederken tartıya çıkıp 3 kilo fazla görmek insanda ne azim bırakıyor ne devgam etme gücü şimdilik öncelikli hedefim şu ödemin kaynağını bulup tadavimi olmak sonra yoluma devam edeceğim çok konuştum şimdi geçmişi okumaya gidiyorum

bence sen başaracaksın çnkü aa kilo alıyorum nasılsa diye akışına bırakmak yerine üstüne gidiyorsun olayların bu azim ve kararlılıkla herşyin üsüesinden gelirsin bence
kolay gelsin

canım yaa ewet diyetten önce bu durumu çözmen lazım minecim yaa gerçekten dualarım seninlee tatlımmm en kısa zamanda üstesinden gelirsin inşallah :Saruboceq:

haaa canlarım kabızlık olayını sormuşsunuz

benim çok bir sorunum olmuyordu zaten son 2-3 gündür çıkmıyordum form çayı içsem bile bu sabah ılık su içti 2-3 bardak bişiy yemedim sonra çıktım :kedi: bunun bir faydası oldu mu bilemiyorum :1rolleyes:
dün kayısı ve ceviz filanda yemişti hangisinin faydası oldu bilemiyorum ama sıcak suyu içince mideminde rahatladığını hissettim :sm_cool:

neeee ikizler burcumusun bende bende.ikizler kadınları iyi bir eş iyi bir ev hanımı ve fedakar bir annedr.akıllı ve dikkat çekicidir.cazibeli ve iltifat duymaktan hoşlanırlar.çok hareketli oldukları için ev ve iş hayatını çok güzel idare ederlr.gezmeyi severler. çift kişiliklidirler ama mantıklı hareket ederler
bu arada sen yarın beni geçersn söylemedi deme:icecream:ben biraz önce dondurma yedimklava:.

naber kızlar ya çok keyifsizim bugün nedense..hiç çalışasım yok..hiçbişi yapasım yok...sizler ne alemdesiniz bugün kopuktum kusura bakmayın..

cnm bu sirkli suyun faydasını gördünmü sen bend eiçtim işe yaramadı
canım ben yeni başladım şunu farkettim tatlı isteğini azaltıyor yerimseniben
minecim hoşgeldin canım inş çaresini bulursun bende aynı dertten muzdaribim biliyorsun sen bir git bakalım memnun kalırsan bende giderim olumunekankayizsmile
ben teraziyimyerimsenibenyerimsenibenne alaka dimi:dilcikar:

ewet canım ikizler kadınını süper özetlemişsin aynen öyle bu kilolarla bilem cazibeliyiz dimi ama bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

izlemmm..toprağım..gel yamacıma sana bir dokunayım da enerji alayım yaw..

al toprağım alll bende de enerji fışkırıyor 1 saat yürüdük geldik egeyle bugün ayran çorbası detoxu yapıyorum bakalım hayırlısı acaba 1 gün yapsam ne olur bilmiyorumkismile

noldu bize gülüm yaa bende aynıyımolumunekankayizsmile

şöyle bir silkeleniin baklaım topiiikkk uyumaa delikafadulden

slm kızlar hepinize bu günkü yediklerimi yazıyım

SABAH:
1 yumurtayla menemen,peynir,zeytin,1 dilim ekmek

ARA.
1 muz

ÖĞLE:
ızgara tavuk,yoğurt,1 dilim ekmek

ARA:
türk kahvesi neskafe

AKŞAM:
mercimekli bulgur,salata

ARA:
1 elma ve 1 armut yiyecem...

bol su içtim spor olarak temizlik yaptım..

ben teraziyimyerimsenibenyerimsenibenne alaka dimi:dilcikar:

Bende teraziyim bende kaydirigubbakcemile5 zemuszemus zemuszemus

hadi bakim sen temizliğini yap bende biraz yürüyüp geleyim yarına hazırlık :teytey:

off spor yapmak daha hafif gelir bu ev işlerinin yanında kaydirigubbakcemile3

bana lapa detoxu daha kolay geliyor yaa ben bu ayranlı olanı yapamadım bilmiyorumkismile

Sıkma canını güzelim .Önce sağlık tabiki .İlk şu probremini çöz sonra bak nasıl veriyorsun kiloları.
sıkıntı yaptıkça daha kötü oluyor insan .İnş önemli bişey değildir çabucak gider şu ödemler :) a.s.
noldu bize gülüm yaa bende aynıyımolumunekankayizsmile
neler oluyor sana bana neler oluyor. kaydirigubbakcemile3
kızlar bırakın şu rehaveti .Kuşlar ,ağaçlar,böcekler bayanssulusmile etrafı inceleyin beyniniz boşalsın azcık :teselli:

selam kızlar nasılsınız ben gene yoktum ve gene sızlerı cok ozledım
nasılsınız
Hoşgeldin güldalcım bizde seni özledik umarım buralara uğramadığında rejimide aksatmamışsındır. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…