- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
malum lapa detoxu yapıyorum.Ama kendime göre değiştirdim bugün biraz
akşam 2 kivi daha yiyip günümü bitirmeyi planlıyorum .
wallahi ben lapada kilo veremiyorum sanki şekerim yaa bi kere daha yapıcam ama tartılıcam öncesinde ve sonrasında bakalım artık yerimseniben
dişin nasıl oldu tülaycım
ayran çorbasından az bişiy kaldı benimde çoğu gitti azı kaldı kaydirigubbakcemile3 egeyle yürüdüm gene bugün dizlerimden aşağısı acayip acıyor ayak bileklerimin üstü :kedi: ağırlıkla yürüyünce zorlandım sanırım kaydirigubbakcemile3
iyi akşmlar tülaycım
hoşbulduk bebişimAğrılar gittide şişlik duruyo daha antibiotik kullanıorum canım .2 güne kalmaz inş..
Bu lapada geçen sefer 1 buçuk vermiştim ben bakalım şimdi ne olucak:)
senin sonucunuda merak ediyorum bunda daha iyi kilo verirsin belki.Bu hafta senden umutluyum ama her şeyiyle tam yaptın kaçaksız falan :) yarın sabahı iple çekiyorum sempatiksalakcinni
melocum hoşgeldin canım
melocum süper yazmışsın kutlarım cnmkaydirigubbakcemile3
aşk-ı memnu başladı.
Biraz entrika öğrenelim aklinialirimsmile
sago canım sanada yakısır sadece merak kendımı ıyı hıssetım:kedi:Bu arada güldal pembe kürkünde çok yakışmış ccanım aklinialirimsmile
Sağol canım sanada .nasılgidiyor heyean varmı heyecan aklinialirimsmile
malum yarın tartı günü sempatiksalakcinni
aşk-ı memnu başladı.
Biraz entrika öğrenelim aklinialirimsmile
sagol canım valla aksatmamaga calıstım ama dısarda olunca aksıyor halıyle ınsaallah tartıda yuzumuz guler ruya gordum dun gece oyle zayılamısımkı pantolonum cok genıstı oyle sevındım kı[/QUOTE]Hoşgeldin güldalcım bizde seni özledik umarım buralara uğramadığında rejimide aksatmamışsındır. kaydirigubbakcemile5
olmaz mı hemde nasıl.ama kaçamaklarım çok oldu bu hafta çok verdigimi zannetmiyorum aman artı olmayayımda kafamçokkarıştı
herkes aşkı memnu seyretmeye daldı heralde bende kaçar cnm
valla melocum oldum 20 tl pembe kurkunu gıyıyorsun harıka bır kupada hedıye canımgüldalım sen de pro olmuşsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?