80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar fazla giremiyorum arada en azından sabah yada gece girmeye çalışıyorum
girmişkende bugün yediklerimi yazıyım uykum çok var çokta yorgunum nedense mirmirmirmir
sabah:2bardak sıcak su bir dilim kızarmış etimek bir şekerli kahve
öğlen:bir rendelenmiş havuç 1 haşlanmış yumurta k.k kadar peynir
ara:şekersiz çay
akşam:1kase yoğurt 3 litre su
yarın bakalım ne olcak kızlar görüşmek üzere byee opuyorumnanaktan

valla ben yazıyorum ama kimse yorum yapmıyor cvpta veren yok bira z kendim çalıp kendim oynuyorum galibabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ıyi geceler kızlar,
Yediklerimi yazıp kaçıyorum hemen yine...

Sabah:
2 Dilim Ek.
Çemen (Seviyorum, seviyorum, seviyoruuuum)

Ara:
Haşlanmış Patates
Kaşar Pey.

Öğle:
Yeşillik Salatası

Akşam:
Tahıllı mısır gevreği

Su: Yeterli
Spor: Oturdum yine tüm gün.

Yarını bekliyorum!!!
Görüşmek üzere...:)

ben yaklaşık 2 haftadır takip eidyorum siteyi bir dosluk oluşmuş çok güsel ama yazıyorum hep havaya gidiyorr ya sayfalar çok ilerleidig için diye olanilir diye düşünüyorum ama insan biraz sıkılıyor e böle oluncada neyse bizide gören olur inşşş kafamçokkarıştı

selam herkese benim menü
3-4 bisküvi 2 kaşık yoğurt
3 kızarmış köfte
1 küçük kupa sütlü türk kahvesi
yarım tabak pırasa yemeği 1 kaşık etli yemekten
1 şekerpare 1 çatal börek
çay yeşilçay

slmmmm millet

kızlar bugün kargo geldi veeeee bi baktım eşim bana gecikmeli sevgililer günü sürprizi yapıp kaç zamandır çok istediğim ama maddi durum düzelsin azcık diye beklettiğim koşu bandını almışşşşşş..

çok mutlu oldum görünce adamlarda şaşırdı halime..:))

yanına şu mekik çekme aletinden de hediyesi varmış rocketlerden..

yaniiii bundan sonra bahanem falan kalmadı kızlar bu kilolar hala bu bedende kalırsa yuh banaaaa..
ama sanırım yarın artıda çıkacam

yarın malum liste günüüüüü..
ölçü günü de yapalım kızlar vücut ölçülerimiz ne alemde...

listeye yeni girmek isteyenler ilk kilo,şimdiki kilo,hedef kilo olarak kilosunu belirtsin bir de şubat sonu hedefi tabi..

masumcum geçen haftaki kilon çok önemli değil canım önemli olan kaçgün olursa olsun giden varmı?
bu arada alınganlık yapma lütfen herkes msjlarını okuyor emin ol ama çoğu zaman arada kaynayabiliyor yada cvp verilmek istense de unutulabiiliyor canım..
çok kalabalığız takılma bunlara...

slm handerya ben gırmek ıstıyom lısteye ılk kılo 84.2
hedef kılo 65
subat sonu hedefim 78
su anda 79.6 yım 25 ocakta basladım rejıme
ayrıca ben cızelgede hazırlayıp yapıştıramadım yardımcı olurmusun bana yanı yapıştıramadım profıle sureklı formata uygun deıl deyıp yapıstırmıyor

oowwww kaptanım hayırlı uğurlu olsunn koşu bandınn süper bir hediye olmuş gerçekten alkisalkisalkis

artı martı yokk bak seni geçerim yarın haaaa :jeyyar:

saol izlemcim sen bu azimle geçcen valla beni.. yerin dibine giren smileyyy:kedi:

ama haftaya korkun benden..bahnem kalmadı artık!

tamam kumrucum yarın listeye eklerim canım..
hoşgeldin aramıza..
çizelge için de onun için topik var anlatan diet grupları sayfasında üstte ordan bi bak canım neyi yanlış yapıyorsun..

kaptanım melocuğumuzun diyet başarı öyküsünü okumuşsundur heralde

gurur duydum vallahi :teytey:

ondan sonra ilk ben yazmak istiyorum başarı hikayemiii :hooray:

var mı meydan okuyan bakemmm :dilcikar: :smiley-cool:

yarın bide artı çıkıyormuşum ayran çorbası diyetindeyim şu anda davul gibi şişim iner inşallah

oki yarın belirtirim
koşubandın hayırlı olsun bol kalori yakmalr

alınganlık yapmadım şekerim zaten deidm bend ekalabalık birde sayfalar ilerliyo çabucak ondan kaynaklıdır diyeeee

bakalım sabah ne olcekbilmiyorumkismile

haydi iyi geceler hanımlar ege uyumuşken fırsat bu fırsat yatim hemen yarına dinç kalkmam lazım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…