80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn herkese aaa kimsecikler gelmemiş
hemen hemen bildirim yapayım 3 gün spor ve diyeti sıkılaştırdım veridm kilolalrı

başlangıç: 89.9
şimdiki kilo::83.9
şubat sonu hedef 80

aaa tükkanı ben mi açıyom bakalım..günaydın kızlar..ben sabitim kilom 86.5...kötü bir hafta geçirdim regl olcam heryerim de şiş..moralim de bozuk aslında biraz ümitsizliğe kapıldım dün akşam kızlarla planımız iptal olmuştu bir dolu zararlı şey yiyip saat 21.30 da bunalım bunalım uyudum..kendimi resetlemem gerek..canım bu aralar hiçbişi yapmak istemiyor..bu akşam şirketin motivasyon yemeği var ..orda kafamı dağıtıp yarın sabah eski kararlı nihal olarak uyanmak istiyorum..bakalım..
kaptanım ;
başlangıç:90.3
geçen hafta:86.5
Bu hafta :86.5
ölçülerimi almamıştım yarın alır yazarım..

merhaba sevgili arkadaşlar, bu haftaki kilomu bildireyim 84,9 başlangıç kilom 87, uzun zamandır girememiştim, bilemiyorum hala takımdamıyım?

günaydın arkadaşlar, kilo bildirimini yapıyım bende kaptanım
başlangıç kg (yani geçen hafta):85.5
şimdiki kg:84.4
hedef kg:75
sevgiler...

yok öyle bir şey canlarım bak vallahi benim de yazdıklarımın havada kaldığı oluyor,geçmiş sayfada can havliyle sordum durdum herkese bir Nihal cevap verdi,hatta izlem bilir diye izleemmmmmm cevap ver nolur bile demiştim ama görmedi,olabiliyor böyle şeyler alınmayın lütfen,selma cım sen de canım,tamam mı.Yaaaaa lütfen ya beni gelin edeceksiniz daha böyle kırgın falan konuşmayın benneyaptımki

SELAM bende 1,70 boyunda 87 kilo dayım bende kendime bir kilo cetveli yapmak istiyorumm yardımcı olursanız sevinirim olumunekankayizsmile

aaaa kızlar nerelerdesiniz yoksa hepiniz artıda mısınız da yazmıyorsunuz? kaydirigubbakcemile3
kilo bildirimi yapayım

geçen hafta : 78.5
bu hafta : 78 = fakirin tavuğu yine bana düştü bu hafta da gram gram gitti :)
şubat hedef : 74= nasıl olacaksa bu tavuklarla kaydirigubbakcemile3
hedef : 65 = rüyalarda buluşuruz sanırsam :)

slm arkadaşlar bende kilo bildirimi yapıyım
geçen haftaki kilom 79.9
şimdiki kilo:78.8
yupiiiiiii.....:lepi:

günaydinnnnnnn
bugünden itibaren cok cok dikkat edicem artikkk

cünkü 500gr artidayim (
gecen hafta 90.3
bu hafta 90,8
subat hedef 88 idi ama rüyamda görürüm

aylin90, elimphia, masumm, NALCY hoşgeldiniz şekerler

hosbuldukk
naber canim?
heycan dorukta mi :)

bende sözleniyorum yakinda :) cok heycanliyim.....eyvahedigeldismile
aileler tanisicak yakinda.... babam suskunlugunu bozsunda kaydirigubbakcemile

gecen haftaki tabloyu bulamadim kizlar, güncelleyin

Aylincim seni tebrik edemedim de daha yaşın çok genç be güzelim ..bekleseydin biraz daha hayatını yaşa nasılsa birgün evleneceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…