Aylincim seni tebrik edemedim de daha yaşın çok genç be güzelim ..bekleseydin biraz daha hayatını yaşa nasılsa birgün evleneceksin..
neden böyle diyorsun :gitme:
adini koyalim dedik.
seneye temmuzda evlenicem kismetse
neden öyle düsündünki simdi mafoldumben
ben 1-2-3 sene sevgili kalmam.
merhaba kızlar moralim 0 kaptanım yaz haftanın yüzkarası+400 gr
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,1
bu hafta...108,5
giden yok gelen 400 gr:mymeka:
canım benim daha 19 yaşındasın diye dedim..İyice tanı,emin ol ve hayatını yaşa diye ..Seni düşündüğüm için..18 yaşında bir kuzenim var o evlenmeye kalksa da aynı şeyi söylerdim canım benim..İşallah çok mutlu olursunuz...Ben abla olarak söyledim..
slm nihalcim.bu hafta değişmemişsin neyse bozma moralini haftaya telafi edersin canım.zemuszemushoşbulduk adacım naber??aylincim haftaya daha sıkarsın canım verirsin sen ben inanıyorum...selam nesli..
merhaba kızlar moralim 0 kaptanım yaz haftanın yüzkarası+400 gr
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,1
bu hafta...108,5
giden yok gelen 400 gr:mymeka:
canım benim daha 19 yaşındasın diye dedim..İyice tanı,emin ol ve hayatını yaşa diye ..Seni düşündüğüm için..18 yaşında bir kuzenim var o evlenmeye kalksa da aynı şeyi söylerdim canım benim..İşallah çok mutlu olursunuz...Ben abla olarak söyledim..
aylin90, elimphia, masumm, NALCY hoşgeldiniz şekerler
bilmiyorumkismile
sagol ablammm ama ben 20 yasindayim yerimseniben
seneye de evlendigimde 21 bucuk olucam
bende normal bir yas
cooooooook arkadasim var 18 yasinda gittiler
benim yasima bakma sen, ben olgunum, akilliyim düsüncelerim de farkli 20 yasindaki bi bayanla karsilastirirsan... elimden her is gelir, yemek temizlik hersey.. ben hazir hissediyorum kendimi zaten...
Aylincim seni anlıyorum canım sen bana bakma..Ben kendi çevrem,kendi düşünce tarzım ve yaşama tarzıma göre erken dedim...Çevremde hiç 20 yaşında evlenen olmadı belki de ondan bilmiyorumkismileSen kendini hazır hissediyorsan ,ben böyle mutlu olcam diyorsan bana da sadece sana mutluluklar dilemek kalır canım..Hakkında hayırlısı olsun..Kırılma bana seni kızkardeşim gibi gördüğüm için öyle dedim..söz ve nisan süresi zaten TANIMA süresi...
ben babama laf getirmek istemem, sözleneyimki millet gördügünde aaaa aylinin sevgilisi var diye konusmasinlar, SÖZLÜ desinler.
anlatabiliyormuyum...
babama laf gelirse canim yanar kendimi affetmem
nihalcim ben 21 yaşındayım 4 aylık kızım var...
sen bana söyleneceksin..ona değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?