80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben seni yanlış anlamadım zaten.aslında senin dediklerin çok doğru.şu anki aklım olsaydı bende geç evlenirdim.gençliğimi yaşamadan evlendim.şimdide eve hapis oldum.4 aydır hiçbir yere çıkamıyorum.aman bebek üşümesin hastalanmasın diye..benim yaşıtlarım ise her gün bir yerlerde gezmelerde, okullarda vs..
tabikide zorla olmadı kendi isteğimle evlendim..işte yani içimde bir keşke kaldı sadece...........

Of offff..

ya ben neden gram gram veriyorum yaa.Hafta boyu tek kaçamağım yok.+ 4 gün spor +2 gündürde lapa diyeti boshayallersmile gide gide100 grm gitmiş mafoldumben mafoldumben

başlangıç 90,5 ohaoldumsmile

geçen hafta 81 ,4

bu hafta 81,3 aman ne kadar güzel :mymeka:

şubat hedefim 79,9 zor gibi biraz ama :sinifsinif:

Göğüs 91
bel 79
basen 110

gunaydın lar arkadaslar nasılsınız bakalım ben kılo bıldırımını aksama yapacagım
cunku doktor tartıyor benı opuldunuz

şu anda çok açım ama kararlıyım bu kilolar gidecek biz kadınlar kendimize bakmayı unutuyoruz ev çocuklar eş derken birde bakmışız yaş gelmiş geçiyor

Son düzenleme:
eger tek bı mesaja cevap yazmak ıstıyorsan mesajın alt kısmında alıntı yap butonunu tıklaman yeterlı ama bır cok mesaja cevap yazmak ıstıyorsan alıntı yap butonunun hemen yanında NQ tıklamasın,itediğin mesajların bu NQ butonuna tıkladıktan sonra en son mesajın alıntı yap butonuna tıklarsan sırayla yanıtlarsın
umarım anlatabılmısımdır

sen bana mı bişiy sordun gülümm ee ben görmedim hiçç allah allaahh bazen ege bilgisayara yönelliyor laptopu havaya kaldırıp okuyorum geçmişi kaydirigubbakcemile3 gözümden kaçmış olabilir efedersin şekerim

bilmiyordum canım yeni haberim oldu tebrik ederimopuyorumnanaktan

merhaba kızlar moralim 0 kaptanım yaz haftanın yüzkarası+400 gr
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,1
bu hafta...108,5
giden yok gelen 400 gr:mymeka:

CADIARZU kız ben menünü okuyorum hiç öyle kaçamağında olmuyor semacım :1closedeyes:

canım nihal doğru söylüyor bencede ama tabikis enin tercihin evlenince istediğin herşeyi yapamıyorsun hayatını doyasıya yaşamıyorsun eşinin bişiy demesinden değil evli olduğun için adımlarını ona göre atma ihtiyacı hissediyorsun ama sen ben hayatımı yaşadım hazırım diyorsan sen bilirsin mutluluk dileriz biz yerimseniben

nihalcim bu arada bayanların yaşı sorulmaz ama sn kaç yaşındasın??bilmiyorumkismile

bebeğinin olduğunu yeni öğrendim canım tebrikler allahım size bağışlasın opuyorumnanaktan bende 27 yaşındayım 83doğumluyum canım :lepi:

annaaammmm ne oldu sana kuuuu aaaa çok şaşırdım şekerim yaa :1hug:

gunaydın lar arkadaslar nasılsınız bakalım ben kılo bıldırımını aksama yapacagım
cunku doktor tartıyor benı opuldunuz

eee hani bu hafta cumaya aldırıcaktın kız ne oldu :jeyyar:

adaer+, aygltn, BuTTeRfLy86, darkolive, dido_7777, guldal, ortanca3, ozlemyb ..OO HERKES BURDA NE GÜZEL TOPıK ŞENLENDı...ama ben yemeğe çıkıcam şimdi..

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
darkolive, adaer+, aygltn, BuTTeRfLy86, dido_7777+, elimphia, guldal, ortanca3, ozlemyb, sunshine78+

woowwww herkesler burdaaa buyurun muhabbeteee zemuszemus hihoyyyt

ee artık bende kilo bildirimimi yapim dimi ama sositososito

başlangıç tarihim 19.12.2009 (bugün tam 2 ay oldu hihoyyyt )
başlangıç 89
geçen hafta 79.4:1rolleyes:

veeeeee bu haftaaaa 77.900 delikafadulden delikafadulden

kafayı yiycemmm çok mutluyummmm

allahhıımmm ne güzel bir mutluluk hamile kaldığım kiloma çok yaklaştım sonrada diğer fazlalıkları vericemm süprizzzzz :sm_cool:

nihalcim afiyet olsun sana canım biz burdayız yede gel bekliyoruz :)

ya izlem yaa off çok canım sıkıldı bütün hırssım gitti yaa mafoldumben

kiloları veren herkesi tebrik ederim aklinialirimsmile

kızlar ben oğlumu 1 saat dolaştırıp geliyim canı sıkıldı mızıldanıo habire

oooo vallahi dediğiniz gibi topik şenlenmiş :)
aylin canım hayırlısı olsun ne diyelim siz kararınızı verdikten sonra mutluluklar dilemek kalıyor bizlere.
bana gelince 81 doğumluyum yani 2010 haziranın da 29 dan gün mü almış olacağım.Olsun ben hala 28 diyorum kaydirigubbakcemile3 30 um da da doğurursam( çünkü bizimkisi pek bekliyeceğe benzemiyor) koca bir yarı ömür olacak çocuğumla aramda işte sırf bu açıdan erken evlilik güzel olurdu yaş farkı az olması için ama diğer türlü de ohhh sefam olsun diyorum,üniversiteyi başka bir şehirde okudum,gezdim,arkadaşlarımla başka şehirlere seyahete çıktım,ailemden ayrı tatile de gittim,akşam 9 da arkadaşlarımla sinemaya gideceğiz deyip,arabanın anahtarını ve ruhsatını alıp,babamın yanağına bir öpücük kondurup,iyi eğlenceler dileğiyle dışarıya da çıktım vs...... bunlar da işte madalyonun diğer yüzü,tercih meselesi hepsi bu kaydirigubbakcemile3 erken ya da geç,evlenecek olanlara ya da evlilere herkese mutluluklar diliyorummmmmmm

canım çok sağol delikafadulden

amin ablam aminn, yokk kirilmadim, sadece önyargi yapmayin yeter...
beni tanisaydiniz erken demezdiniz bile...
cevremde cok sevilirim, tam ev hanimi olucak bir kiz derler...
öyle pek fazla özgürlügümede düskün degilimdir, kova olduguma ragmen :lepi:

ben de gezmeyi severim o da... kendimi cok cok hazir hisediyorum... ben cok olgunum, kücük yasta cok hirpaladim kendimi ve olgunlastim...

allah anali babali büyütsün canim...

ayni ben istee ayniiiii aklinialirimsmile,.... yeri geldi cocuk ruhlu olurum yeri geldi bir KADIN..... a,ma hazirim...

saygi duyariz ablam... herkesin kendi hayati Şeniz
allah sanada bir bebis verir insallah

aaa cok iyi hatirliyorum ben seni 22 saniyordum, hatta sormustum kafamçokkarıştı

ben meslegimi 19 yasinda aldim canim. is KIZI oldum hehe.
almanyada cok farkli oluyor. cok farkli yetisiyorsun.
bu saydiklarini ben simdide yapiyorum. zaten arkadasim yokki :bbo:
kimle gezeyim tozayim...
E$IM aSkimm var yanimda... oda gezmeyi sever... herseyi beraber yapicaz insallahh...
arkadasimda esimde dostumda o......

sunshine78+

woowwww herkesler burdaaa buyurun muhabbeteee zemuszemus hihoyyyt[/QUOTE]

eeee buyurduk muhabbete hadi bakalım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…