aman be canım bak şimdi ne duruma düştüm...opuyorumnanaktantutamıyorum ki kendimi hemen söylüyorum içimdekini işte..ben kıyamıyorum erken o kadar sorumluluk alınmasına ben 22 yaşında okulu bitirdiğimde hayat benim için yeni başlıyordu..O süreci dolu dolu yaşayıp sonra kendimi hazır hissedince evlendim..Ben onu demek istiyorum yoksa bak sen de ne kadar genç anne olmuşsun ne güzel ben 32 yaşındayım daha bebeğim yok bir süre de düşünmüyorum vs..Herkesin kendi dünyası var kendi istekleri ve beklentileri ..Benim annem 19 yaşında evlenmiş 20 yaşında benn olmuşum..Arkadaş gibiyiz çok mutluyum az yaş farkı olmasına..Çok da mutlu bir evliliği var..Hala babama aşık ve bakkala bile el ele giderler ama hep söyler keşke daha sonra evlenseydim o küçük yaşta o kadar sorumluluk,kayınvalide baskısı vs..daha az yaşardım daha bilinçli olurdum sizleri daha iyi yetiştirirdim vs der..Beni hep 25 inden önce seni asla evlendirmem diye yetiştirdi belki de ondandır böyle düşünmem..Ben de bazen düşünüyorum keşke eşim daha önce karşıma çıksaydı 26-27 de falan evlenseydik diye.Kimse söylediklerimden yanlış birşeyler çıkarmasın lütfen kimseyi yargılıyor değilim..Aman çok korkarım yanlış anlaşılmaktan..Ben fikrimi söyledim sadece o kadar ..dediğim gibi kıyamadığımdan...
yok öyle bir şey canlarım bak vallahi benim de yazdıklarımın havada kaldığı oluyor,geçmiş sayfada can havliyle sordum durdum herkese bir Nihal cevap verdi,hatta izlem bilir diye izleemmmmmm cevap ver nolur bile demiştim ama görmedi,olabiliyor böyle şeyler alınmayın lütfen,selma cım sen de canım,tamam mı.Yaaaaa lütfen ya beni gelin edeceksiniz daha böyle kırgın falan konuşmayın benneyaptımki
hosbuldukk
naber canim?
heycan dorukta mi :)
bende sözleniyorum yakinda :) cok heycanliyim.....eyvahedigeldismile
aileler tanisicak yakinda.... babam suskunlugunu bozsunda kaydirigubbakcemile
gecen haftaki tabloyu bulamadim kizlar, güncelleyin
merhaba kızlar moralim 0 kaptanım yaz haftanın yüzkarası+400 gr
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,1
bu hafta...108,5
giden yok gelen 400 gr:mymeka:
söz ve nisan süresi zaten TANIMA süresi...
ben babama laf getirmek istemem, sözleneyimki millet gördügünde aaaa aylinin sevgilisi var diye konusmasinlar, SÖZLÜ desinler.
anlatabiliyormuyum...
babama laf gelirse canim yanar kendimi affetmem
nihalcim bu arada bayanların yaşı sorulmaz ama sn kaç yaşındasın??bilmiyorumkismile
Of offff..
ya ben neden gram gram veriyorum yaa.Hafta boyu tek kaçamağım yok.+ 4 gün spor +2 gündürde lapa diyeti boshayallersmile gide gide100 grm gitmiş mafoldumben mafoldumben
başlangıç 90,5 ohaoldumsmile
geçen hafta 81 ,4
bu hafta 81,3 aman ne kadar güzel :mymeka:
şubat hedefim 79,9 zor gibi biraz ama :sinifsinif:
Göğüs 91
bel 79
basen 110
gunaydın lar arkadaslar nasılsınız bakalım ben kılo bıldırımını aksama yapacagım
cunku doktor tartıyor benı opuldunuz
eger tek bı mesaja cevap yazmak ıstıyorsan mesajın alt kısmında alıntı yap butonunu tıklaman yeterlı ama bır cok mesaja cevap yazmak ıstıyorsan alıntı yap butonunun hemen yanında NQ tıklamasın,itediğin mesajların bu NQ butonuna tıkladıktan sonra en son mesajın alıntı yap butonuna tıklarsan sırayla yanıtlarsın
umarım anlatabılmısımdır
Aylincim seni anlıyorum canım sen bana bakma..Ben kendi çevrem,kendi düşünce tarzım ve yaşama tarzıma göre erken dedim...Çevremde hiç 20 yaşında evlenen olmadı belki de ondan bilmiyorumkismileSen kendini hazır hissediyorsan ,ben böyle mutlu olcam diyorsan bana da sadece sana mutluluklar dilemek kalır canım..Hakkında hayırlısı olsun..Kırılma bana seni kızkardeşim gibi gördüğüm için öyle dedim..
bizde acele ettik sevdik bir kere sevmenin yaşı yok 18 yaşında nişanlandım.19 yaşında evlendim.20 yaşında hamile kaldım ve 21 yaşında anne oldum..
ne kadar aceleciyim demi yuh bana insan gençliğini yaşar değilmi.???
aylincim sen üzülme.
nihal abla senin iyiliğini düşündüğü için öyle dedi.
bende olsam ilk başta gençliğini yaşa derdeim.
ama aşk söz dinlemiyor işte...
genç yaşta eve tıkadı bizi....kaydirigubbakcemile
biliyormusun ben 21 yaşındayım ama akıl yaşım 30..
her şeyi o kadar düşünürüm ki .yani 21 ya şında olduğuma inanmazsınız yani çocuk akıllı değilim..
kısa zaman sanki hemen büyüttü beni..
aman be canım bak şimdi ne duruma düştüm...opuyorumnanaktantutamıyorum ki kendimi hemen söylüyorum içimdekini işte..ben kıyamıyorum erken o kadar sorumluluk alınmasına ben 22 yaşında okulu bitirdiğimde hayat benim için yeni başlıyordu..O süreci dolu dolu yaşayıp sonra kendimi hazır hissedince evlendim..Ben onu demek istiyorum yoksa bak sen de ne kadar genç anne olmuşsun ne güzel ben 32 yaşındayım daha bebeğim yok bir süre de düşünmüyorum vs..Herkesin kendi dünyası var kendi istekleri ve beklentileri ..Benim annem 19 yaşında evlenmiş 20 yaşında benn olmuşum..Arkadaş gibiyiz çok mutluyum az yaş farkı olmasına..Çok da mutlu bir evliliği var..Hala babama aşık ve bakkala bile el ele giderler ama hep söyler keşke daha sonra evlenseydim o küçük yaşta o kadar sorumluluk,kayınvalide baskısı vs..daha az yaşardım daha bilinçli olurdum sizleri daha iyi yetiştirirdim vs der..Beni hep 25 inden önce seni asla evlendirmem diye yetiştirdi belki de ondandır böyle düşünmem..Ben de bazen düşünüyorum keşke eşim daha önce karşıma çıksaydı 26-27 de falan evlenseydik diye.Kimse söylediklerimden yanlış birşeyler çıkarmasın lütfen kimseyi yargılıyor değilim..Aman çok korkarım yanlış anlaşılmaktan..Ben fikrimi söyledim sadece o kadar ..dediğim gibi kıyamadığımdan...
canım ben seni yanlış anlamadım zaten.aslında senin dediklerin çok doğru.şu anki aklım olsaydı bende geç evlenirdim.gençliğimi yaşamadan evlendim.şimdide eve hapis oldum.4 aydır hiçbir yere çıkamıyorum.aman bebek üşümesin hastalanmasın diye..benim yaşıtlarım ise her gün bir yerlerde gezmelerde, okullarda vs..
tabikide zorla olmadı kendi isteğimle evlendim..işte yani içimde bir keşke kaldı sadece...........
canım nihal doğru söylüyor bencede ama tabikis enin tercihin evlenince istediğin herşeyi yapamıyorsun hayatını doyasıya yaşamıyorsun eşinin bişiy demesinden değil evli olduğun için adımlarını ona göre atma ihtiyacı hissediyorsun ama sen ben hayatımı yaşadım hazırım diyorsan sen bilirsin mutluluk dileriz biz yerimseniben
aminn tsk ederimm herseyin hayirlisi olsunn
veeeeee bu haftaaaa 77.900 delikafadulden delikafadulden
oooo vallahi dediğiniz gibi topik şenlenmiş :)
aylin canım hayırlısı olsun ne diyelim siz kararınızı verdikten sonra mutluluklar dilemek kalıyor bizlere.
bana gelince 81 doğumluyum yani 2010 haziranın da 29 dan gün mü almış olacağım.Olsun ben hala 28 diyorum kaydirigubbakcemile3 30 um da da doğurursam( çünkü bizimkisi pek bekliyeceğe benzemiyor) koca bir yarı ömür olacak çocuğumla aramda işte sırf bu açıdan erken evlilik güzel olurdu yaş farkı az olması için ama diğer türlü de ohhh sefam olsun diyorum,üniversiteyi başka bir şehirde okudum,gezdim,arkadaşlarımla başka şehirlere seyahete çıktım,ailemden ayrı tatile de gittim,akşam 9 da arkadaşlarımla sinemaya gideceğiz deyip,arabanın anahtarını ve ruhsatını alıp,babamın yanağına bir öpücük kondurup,iyi eğlenceler dileğiyle dışarıya da çıktım vs...... bunlar da işte madalyonun diğer yüzü,tercih meselesi hepsi bu kaydirigubbakcemile3 erken ya da geç,evlenecek olanlara ya da evlilere herkese mutluluklar diliyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?