80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay inanmiyorum delikafadulden muhtesem yaaa
2 aydaaa 11kilo?
muhtesem gercektennnn
2 ayda 89 dan 77 ye indiysen bravo gercekten,,,

kiskandim seni mafoldumben

bende yaparimmmmmmmmmmmmmm
yapicammmmmmmmmm

söz kiyafetimde cok asil durmaliyim........

yapicammmmmmmm :gitme:

Son düzenleme:
bende gecen sene burdayken

24 nisan - 30 haziran tam 9,5 kilo vermistim
92 den 82,7 mi neydim.....

ah kafam ahhhhhh
geri aldim hepsini _((((((

izlemmmm alkisalkisalkis

izlemmmm alkisalkisalkis

izlemmmm alkisalkisalkis

tempo tuttum sana şekerim opuyorumnanaktan

izlemmmmmmmmmmm kuşum bak farkettin mi, ben de ikizlerim kaydirigubbakcemile3

aaaa süpersin kuşumm yaa ikizler bi başka olur yaa
egede ikizler teyzesi
ben 1 haziran ege 2 haziran

geçen sene doğum günüm hastanede geçti ege yüzünden kaydirigubbakcemile3

ama bu sene törenlerle kutluycam anasını satayımm kaydirigubbakcemile3

canım senin adına çok sevindim bende o günleri görebilsem alıştım ama bu hafta diyete yani biraz kaçamak yaptım ama genede ilk hafta gibi stres olmadım ben eskiden ne çok yiyomıuşum dün sabah pastanedeki çocuk gördü beni abla bişey mi oldu artık sabah almıyorsunuz bişey dedi alışkın tabi her sabah boyoz falan almama yok dedim midem rahatsız biraz boyoz dokunuyo bu ara peksimetleride ondan almıyorum bilhassa dillere düşmeyelim diyet yapıyo diye geçecek bu günlerde ama yok artık boyoz valla onla konuşurken kokular geliyodu mis gibi içerden ama canım bile çekmedi

canım kutlarım senivereliniortak:hooray::hooray: yakında mezun olursun az kaldı hedefine..... herkes mezun olup giderde ben topiğin demirbaşı olarak kalırım burda senağlamasenağlamakaçamağım yok ama sporsuz gitmiyor anacım bu hafta hiç yürümedim....

bugün yediklerimide yazayım hemen
sabah : 2 dilim peksimet + peynir + 1 bardak sütlü nescafe
ara : 1 portakal
öglen : 1 kepçe ezogelin çorba + 1 tabak kuru fasülye + 2 kaşık pilav üstüne 1 dilim döner parçacığı
akşamüstü : kuru üzüm 5 tane 1 bardakta türk kahvesi içmeyi planladım
akşam : ev gezmesine gidicem orda ne yaptıysa çok az az yemeği düşünüyorum sabah yazarım onu

didooooooooooooooo kız bana boyoz deme bayılırımmm eyvahedigeldismile yanında sıcacık yumurtaa :umursamaz:

yeminimi bozdurmayın uleeeyyynnnn alsanaalsanasmile

didooooooooooooooo kız bana boyoz deme bayılırımmm eyvahedigeldismile yanında sıcacık yumurtaa :umursamaz:

yeminimi bozdurmayın uleeeyyynnnn alsanaalsanasmile

ay sakın bozma kendini şeker bak ne güzel vermişin kiloları 11 kg ne demek nasıl bir azim bu mezun olunca burda yaz kendine bi başarı öyküsü görsün herkez azim nasıl olurmuş ben çektim 81 kilo fotolarımı onların yanına 61 kiloları koyucam yazın

izlemmmmmmmmmmm süpersin toprağım...ne diyim sana idolümsün diyom kabul etmiyon..enrji istiyom enerji ele al gülüm beni..ben yerimde sayıyom yaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 oooo ikizler bayağı çok zaten,bir de bizi sevmezler,iki yönlü diye ama bizsiz de yapamazlar kaydirigubbakcemile3 kutla vallahi tören yap kız hem de ne tören ama geçen senenin acısını çıkart :)

hımmm boyoz,boyoz.....boyoz nereden duydum ben bunu derken... hımmm :uhm: tamammmm buldum dedim boyoz tabi ya ilk defa kavak yelleri'nde duymuştum adını,ama hiç tatmadım o bölümü izledikten sonra merak etmiştim.Anammmm kalkıpta gidemem ki boyoz için İzmir'e,ya balayına orayı mı seçsem ki kaydirigubbakcemile3 çok güzel bir tatmış öyle diyorlar.Siz de söyleyince bak şimdi daha çok merak ettim

bence sen başaracaksın çnkü aa kilo alıyorum nasılsa diye akışına bırakmak yerine üstüne gidiyorsun olayların bu azim ve kararlılıkla herşyin üsüesinden gelirsin bence
kolay gelsin

canım yaa ewet diyetten önce bu durumu çözmen lazım minecim yaa gerçekten dualarım seninlee tatlımmm en kısa zamanda üstesinden gelirsin inşallah :Saruboceq:

çok teşekkürler kızlar desteğiniz için
izlemcim sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum yokluğumu hissedip merak ettiğin için
en son geçmişi okumaya gidiyorum demişim ama malesef okuyamadım bu aralar iş yoğun evde yatılı misfirim var eemoralde bozuk biraz uzak kaldım sanırım bu durm bir müddet devam edecek
doktora gelince bakırköy devlet hastanesindebir kardiyoloji uzmanı tavsiye etti bir doktor arkadaş ama hala randevu alıp gidemedimönümüüzdeki hafta inşallah onuda halledeceğim
kaptancım bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım kilom çok oynak bu ara tartılmıyorum bir iki hafta sonra umarım tekrar listeye girebilirim arada uğrarım şimdilik hoşçakalınopuyorumnanaktan

ben pek sevmem canım ağır geliyor bana..senle buluştuğumuzda da konuşmuştuk boyozo orda da adı geçmiştiboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…