ee artık bende kilo bildirimimi yapim dimi ama sositososito
başlangıç tarihim 19.12.2009 (bugün tam 2 ay oldu hihoyyyt )
başlangıç 89
geçen hafta 79.4:1rolleyes:
veeeeee bu haftaaaa 77.900 delikafadulden delikafadulden
kafayı yiycemmm çok mutluyummmm
allahhıımmm ne güzel bir mutluluk hamile kaldığım kiloma çok yaklaştım sonrada diğer fazlalıkları vericemm süprizzzzz :sm_cool:
izlemmmm alkisalkisalkis
izlemmmm alkisalkisalkis
izlemmmm alkisalkisalkis
tempo tuttum sana şekerim opuyorumnanaktan
teşekkür ederimmm gül reçelimmm a.s.
darısı başına kızz :teytey: :teytey: :teytey:
izlemmmm alkisalkisalkis
izlemmmm alkisalkisalkis
izlemmmm alkisalkisalkis
tempo tuttum sana şekerim opuyorumnanaktan
izlemmmmmmmmmmm kuşum bak farkettin mi, ben de ikizlerim kaydirigubbakcemile3
başlangıç 89
allahhıımmm ne güzel bir mutluluk hamile kaldığım kiloma çok yaklaştım sonrada diğer fazlalıkları vericemm süprizzzzz :sm_cool:
başlangıç 89
didooooooooooooooo kız bana boyoz deme bayılırımmm eyvahedigeldismile yanında sıcacık yumurtaa :umursamaz:
yeminimi bozdurmayın uleeeyyynnnn alsanaalsanasmile
bunalım takılıyorum Tuğba Özerk gidesim geldi dinliyorum çekip gidesim var yalan dünyadan ...
aaaa süpersin kuşumm yaa ikizler bi başka olur yaa
egede ikizler teyzesi
ben 1 haziran ege 2 haziran
geçen sene doğum günüm hastanede geçti ege yüzünden kaydirigubbakcemile3
ama bu sene törenlerle kutluycam anasını satayımm kaydirigubbakcemile3
canım senin adına çok sevindim bende o günleri görebilsem alıştım ama bu hafta diyete yani biraz kaçamak yaptım ama genede ilk hafta gibi stres olmadım ben eskiden ne çok yiyomıuşum dün sabah pastanedeki çocuk gördü beni abla bişey mi oldu artık sabah almıyorsunuz bişey dedi alışkın tabi her sabah boyoz falan almama yok dedim midem rahatsız biraz boyoz dokunuyo bu ara peksimetleride ondan almıyorum bilhassa dillere düşmeyelim diyet yapıyo diye geçecek bu günlerde ama yok artık boyoz valla onla konuşurken kokular geliyodu mis gibi içerden ama canım bile çekmedi
bence sen başaracaksın çnkü aa kilo alıyorum nasılsa diye akışına bırakmak yerine üstüne gidiyorsun olayların bu azim ve kararlılıkla herşyin üsüesinden gelirsin bence
kolay gelsin
canım yaa ewet diyetten önce bu durumu çözmen lazım minecim yaa gerçekten dualarım seninlee tatlımmm en kısa zamanda üstesinden gelirsin inşallah :Saruboceq:
canım ben yeni başladım şunu farkettim tatlı isteğini azaltıyor yerimseniben
minecim hoşgeldin canım inş çaresini bulursun bende aynı dertten muzdaribim biliyorsun sen bir git bakalım memnun kalırsan bende giderim olumunekankayizsmile
ben teraziyimyerimsenibenyerimsenibenne alaka dimi:dilcikar:
Bende teraziyim bende kaydirigubbakcemile5 zemuszemus zemuszemus
off spor yapmak daha hafif gelir bu ev işlerinin yanında kaydirigubbakcemile3
bana lapa detoxu daha kolay geliyor yaa ben bu ayranlı olanı yapamadım bilmiyorumkismile
Sıkma canını güzelim .Önce sağlık tabiki .İlk şu probremini çöz sonra bak nasıl veriyorsun kiloları.
sıkıntı yaptıkça daha kötü oluyor insan .İnş önemli bişey değildir çabucak gider şu ödemler :) a.s.
neler oluyor sana bana neler oluyor. kaydirigubbakcemile3
kızlar bırakın şu rehaveti .Kuşlar ,ağaçlar,böcekler bayanssulusmile etrafı inceleyin beyniniz boşalsın azcık :teselli:
Hoşgeldin güldalcım bizde seni özledik umarım buralara uğramadığında rejimide aksatmamışsındır. kaydirigubbakcemile5
hımmm boyoz,boyoz.....boyoz nereden duydum ben bunu derken... hımmm :uhm: tamammmm buldum dedim boyoz tabi ya ilk defa kavak yelleri'nde duymuştum adını,ama hiç tatmadım o bölümü izledikten sonra merak etmiştim.Anammmm kalkıpta gidemem ki boyoz için İzmir'e,ya balayına orayı mı seçsem ki kaydirigubbakcemile3 çok güzel bir tatmış öyle diyorlar.Siz de söyleyince bak şimdi daha çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?