çok teşekkürler kızlar desteğiniz için
izlemcim sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum yokluğumu hissedip merak ettiğin için
en son geçmişi okumaya gidiyorum demişim ama malesef okuyamadım bu aralar iş yoğun evde yatılı misfirim var eemoralde bozuk biraz uzak kaldım sanırım bu durm bir müddet devam edecek
doktora gelince bakırköy devlet hastanesindebir kardiyoloji uzmanı tavsiye etti bir doktor arkadaş ama hala randevu alıp gidemedimönümüüzdeki hafta inşallah onuda halledeceğim
kaptancım bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım kilom çok oynak bu ara tartılmıyorum bir iki hafta sonra umarım tekrar listeye girebilirim arada uğrarım şimdilik hoşçakalınopuyorumnanaktan
ben pek sevmem canım ağır geliyor bana..senle buluştuğumuzda da konuşmuştuk boyozo orda da adı geçmiştiboshayallersmile
izlemcim sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum yokluğumu hissedip merak ettiğin için
en son geçmişi okumaya gidiyorum demişim ama malesef okuyamadım bu aralar iş yoğun evde yatılı misfirim var eemoralde bozuk biraz uzak kaldım sanırım bu durm bir müddet devam edecek
doktora gelince bakırköy devlet hastanesindebir kardiyoloji uzmanı tavsiye etti bir doktor arkadaş ama hala randevu alıp gidemedimönümüüzdeki hafta inşallah onuda halledeceğim
kaptancım bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım kilom çok oynak bu ara tartılmıyorum bir iki hafta sonra umarım tekrar listeye girebilirim arada uğrarım şimdilik hoşçakalınopuyorumnanaktan
hımmm boyoz,boyoz.....boyoz nereden duydum ben bunu derken... hımmm :uhm: tamammmm buldum dedim boyoz tabi ya ilk defa kavak yelleri'nde duymuştum adını,ama hiç tatmadım o bölümü izledikten sonra merak etmiştim.Anammmm kalkıpta gidemem ki boyoz için İzmir'e,ya balayına orayı mı seçsem ki kaydirigubbakcemile3 çok güzel bir tatmış öyle diyorlar.Siz de söyleyince bak şimdi daha çok merak ettim
kızlar bu mudur boyozzzzz
evet kızlar işte bu boyoz sabah canım çekmemişti ama her kim çekdiyse fotoyu süper yani pc ye saldırasım geldi valla alışmaya bağlı herşey ben yıllardır her sabah yediğimiçin ağır gelmiyor tabii yapandan yapanada fark vardır şimdi biri satıyo olsa diyet falan kalmaz alırdım boyozzzzzzzzzzzzzz
canım ben göndereyim sana yaa ama göndermiyorum yaaaaklinialirimsmile izmire gel ben seni götüreyüm yemeğe kaydirigubbakcemile3
kızlar bu mudur boyozzzzz
evet kızlar işte bu boyoz sabah canım çekmemişti ama her kim çekdiyse fotoyu süper yani pc ye saldırasım geldi valla alışmaya bağlı herşey ben yıllardır her sabah yediğimiçin ağır gelmiyor tabii yapandan yapanada fark vardır şimdi biri satıyo olsa diyet falan kalmaz alırdım boyozzzzzzzzzzzzzz
şşşiitttttttt kızlar kendinize gelin heeyyy:mymeka: bir resime dağıldınız tabi ben tadını bilmediğim için konuşuyom:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
şşşiitttttttt kızlar kendinize gelin heeyyy:mymeka: bir resime dağıldınız tabi ben tadını bilmediğim için konuşuyom:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
semacım wallahi çok severim yaa heralde şu anda önüme koysalar dönüp bakmam hazır 1.5 kilo vermişken aklinialirimsmile
yağlıdır ama yerken hiç hissetmesin nihalin dediği gibi yapan çok önemli bazen hiç yenmiyor cokacimcoook
semacım wallahi çok severim yaa heralde şu anda önüme koysalar dönüp bakmam hazır 1.5 kilo vermişken aklinialirimsmile
yağlıdır ama yerken hiç hissetmesin nihalin dediği gibi yapan çok önemli bazen hiç yenmiyor cokacimcoook
izmire yolum düşerse mutlaka yicem merak ettim yaaa aaa bakarsınız oğlum izmire asker gider bellimi olursositososito
bak gene çeneye daldım ne olcak benim bu halim pc başında
hemen silkeleniyorum ama siz görmüyorsunuz kaydirigubbakcemile3
ayran çorbamdan içtim şimdi yürüyüşe gidiyorum bebek arabasına koycam bu sefer sıpa çok ağırlaştı kaydirigubbakcemile2
jimlastik aletleri var 1km filan uzaklıkta bugünde o tarafa gidem bakim hava süperrr yalancı bahar geldii aklinialirimsmile daha çok zayıflamalıyımm yaz geliyorr kaydirigubbakcemile2
izmire yolum düşerse mutlaka yicem merak ettim yaaa aaa bakarsınız oğlum izmire asker gider bellimi olursositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?