80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

minecim sakın kendini bırakma...önce bir dr a git bakalım ne diyecek..kendine iyi bak canım..yokluğun hissediliyor çabuk dön aramıza:gitme:

bizde bizde bizde merak ettik ama geçmişi okumadın ya ondan görmedin sanırım neyse,çabuk dön sen yinede,bir an önce şu sorunu hallet inşallah,arada dediğin gibi uğra haberdar et kendinden canım

canım ben göndereyim sana yaa ama göndermiyorum yaaaaklinialirimsmile izmire gel ben seni götüreyüm yemeğe kaydirigubbakcemile3

ayyy ben bayılırı kız ama yağlı her katı ayrı ayrı yağlanır hem çıtır çıtırdır hemde yumuşacıkkk mmmmmm kaydirigubbakcemile3 yanında sıcacık haşlanmış yumurta süper gider

bizim internet cafemiz vardı gece 12de kapatırdık gece boyozcuları vardır izmirde sıcak sıcak gece getirirler çok yemezdim ama genede 1tane hüpletirdim gece gece kaydirigubbakcemile3

değişik izmire özel bişiy işte tatlımm sen gel ben seni kralına götürürüm bee opuyorumnanaktan

minecim merak etmezmiyim hiç hemen hissettim yokluğunu inşallah halledersin canım yaa hiç misafir filan deme o haftadan bu haftaya atma sakın 1gün önce 1 gün öncedir hemen gereğini yap canım normal değil çünkü opuyorumnanaktan

canım ben göndereyim sana yaa ama göndermiyorum yaaaaklinialirimsmile izmire gel ben seni götüreyüm yemeğe kaydirigubbakcemile3

kısmet vallahi hiç belli olmaz şekerim bir bakmışsın izlemmmmm ben izmir de internet cafedeyim gel beni al diye mesaj bırakmışım sana kaydirigubbakcemile3

tülayyyyy

alperenimm
nerdesinizzz ayolll güzel rakibelerim

gelin hele şöle yamacımaa kaydirigubbakcemile3

ya ada olucak işmi canım diyetliler topiğinde aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 zaten kilo veremedim kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı olsun tatlım özletme kendini uğra böyle arada opuyorumnanaktan

Aylin hayırlı olsun canım bende 21 dim evlendiğimde sempatiksalakcinni nihalin dediklerinekatılmamak elde değil ne kadar sevsende evlilik başka bi sorululukmuş canım :)

vaybee ben şimdi 24 yaşıdayım hee yalaaan boshayallersmile

izlemm mafoldumben halaçok kıskanıyorum seni bu hafta sizi bıktıra bilirim kızlar çok mutsuz oldum boshayallersmile

bak gene çeneye daldım ne olcak benim bu halim pc başında

hemen silkeleniyorum ama siz görmüyorsunuz kaydirigubbakcemile3

ayran çorbamdan içtim şimdi yürüyüşe gidiyorum bebek arabasına koycam bu sefer sıpa çok ağırlaştı kaydirigubbakcemile2

jimlastik aletleri var 1km filan uzaklıkta bugünde o tarafa gidem bakim hava süperrr yalancı bahar geldii aklinialirimsmile daha çok zayıflamalıyımm yaz geliyorr kaydirigubbakcemile2

ben yürüdüm geldim canım sıra sende

bak bide nisbet yapıo yaa ohaoldumsmile mafoldumben :çok üzgünüm:

selam kızlar bugün pek mi keyifisizm aslında 1.3 gr verdim 3 günde yani tartı öle diyo ben degilde

nasıl oldu anlamadımm

kahvaltıda ark vardı ama ben ınırlıydım yine
ekmek
peynir domates ve salatalık yedim
öglende
çorba
barbunya salatası yedim

aylincimbende 21 de evlendim 25 anne oldum iki çocuk anneisym kndimde inanamıyorum ark anlatmak istedigi evliklik farklı gerçektende ama güsel allah tamamına eridrisn inşş

melocum havucun kalorisine baktım 100 gr 35 kalori diyor çok degil gibi geldi bana
darkolivee süperisn valla bacım kim tutar seni yahuu tebrikler

izmire yolum düşerse mutlaka yicem merak ettim yaaa aaa bakarsınız oğlum izmire asker gider bellimi olursositososito

umarım dilediğin kilona düşene kadar yolun düşmez izmire sempatiksalakcinni aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

masumcum tebrikler canım.Negüzel vermişsin bu zamanlarını iyi değerlendir sonra benim gibi vucud kilo vermeye direnince üzülürsün tatlım boshayallersmile

ben sporumu yaptımm aaaa ben gittiğimden beri azcık kişi gelmiş yaaa çok kızdımm bak şimdi

ihmal etmeyin burayı bakimm :mymeka:

ben hep burdayım be izlemcim ama melocumun başarı öyküsünü okuyordum..bir de bu akşam iş çıkışında bizim iş yemeği var aynalı meyhanede herkes bir yandan makyaj yapıyor bir yandan saç yapıyor görmeniz lazım..herkes giymiş mini mini etekleri elbiseleri cici cici bendeniz de pantollarla gidiyorum...ühühühühüühühüh..neyse bu akşam dağıtcam kızlar tutmayın beni..

yahu sen bebek arabasıyla nasıl yuruyorsun hele bı anlat bacum bana hemen alam bebeyı yuruyem bende zaten deli oluyom yuruyemıyorum dıye ( napıyon bı anlat lutfen nasıl gıydırıyon arabadan ındırmıyonmu hıc nasıl bı tempoda yuruyorsun bır de nekadar yuruyosun
valla sabırsızlıkla beklıyorum cevabını

kızlarrrrrr acil alarmmmm durumu veriyorum şu anda,ofiste bir arkadaşın doğum günü varmış pasta kesildi ve masama
tam da böyle bir pasta getirip bırakıldı,size nasıl anlatayım bilmiyorum ama kokusu bir geliyor burnuma öffff beeee yapılır mı bu dedim.Hemen google abime yazdım 1 dilim pasta kaç kalori diye........ 420 çıkmasın mı,yuh dedim yani.Bir de bu kaloriyi harcamak için 2 saat yürümek gerektiğini öğrenince amannnn kalsın dedim de kızlar pasta hala masamda,nasıl güzel bakıyor o köşeden bana size anlatamam mafoldumben

ama.......ama.......ama......ama.....
1 dilim çikolatalı pastanın kalorisi 420 kcal.

20 dakika yürüyerek -orta hızda- harcadığınız kalori ise yaklaşık 72 kalori.

adalet mi bu yaaaaaaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…