kıslar sıze bır konu daha acayım
DIYELIM Kİ HEDEFLEDIGINIZ KILOYA ULASTINIZ..ILK YAPACAGINIZ SEY NEDIR..
konuyu ben actıgım ıcın ılk ben cevaplayayım..tamam formumumu koruyacagım ama..bır gunlugune gıdıp fastfood bır cafede patlayana kadar yıyecegım ıcım rahat rahat daha sonrada ıstedıgım zevk te bır kot pantolon alma rahatlıgı yasıyacagım..daha sonra denıze gıttıgım zaman mayo yerıne bıkını gıycemm..oo baya yapcak seyım varmıs..
ya sızın
nidam034 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kıslar sıze bır konu daha acayım
DIYELIM Kı HEDEFLEDIGINIZ KILOYA ULASTINIZ..ILK YAPACAGINIZ SEY NEDIR..
konuyu ben actıgım ıcın ılk ben cevaplayayım..tamam formumumu koruyacagım ama..bır gunlugune gıdıp fastfood bır cafede patlayana kadar yıyecegım ıcım rahat rahat daha sonrada ıstedıgım zevk te bır kot pantolon alma rahatlıgı yasıyacagım..daha sonra denıze gıttıgım zaman mayo yerıne bıkını gıycemm..oo baya yapcak seyım varmıs..
ya sızın
maşallah arkadaşlar hemen hemen hepiniz burdasınız ne güzel hoşgeldiniz
ahhh ahhh ne yok ki eski kargo pantolonlarımı, oramın buramın taşmasını dert etmeden kotlarımın üzerine sadece beyaz tişört giyicem ve tabii ki 2. bebeğime hamile kalıcam
ay yerim ben onu:)
insallah canim yaa...
bende bebek istiooom
ama bebek icin 60 incem kararliyim:) ona cok zaman var daha okul bitsin yüksek lisans bitsin insallah:) 3 yila olur:)
3 yılda 50 ye bile inersin canım merak etme oğluşuma hamile kaldığmda bende 6o tım nerde o eski günler
ya dun bır konu okumustum ona ekte bulundum kıslar kusura bakmayın...yarın tartılcaz..ayy ınsallah vermısızdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?