80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın :) kızlar büyük güne bir gün kaldı, ben de hiç kaçamak yapmadım ama 2 kilo veremedim, yarın yine 76'yı görücem. Bakalım hayırlısı. Dün eski mesajlarımıza şöyle bir baktım da yahu ne güzel işte kilo vermişiz, 80lerden bahsediyorduk şimdi hepimizde 3-7 kilo arası fark var kızlar. Hepimizi tebrik ediyorum, tam gaz devam!
bugünkü menümü yazayım ben de, akşama giremeyebilirim.
sabah: 2 ince dilim kepek ekmeği arası 2 dilim salam
ara: 1 bardak ayran
öğle: 2 dilim kepek ekmeği, 1kk peynir, 4 yeşil zeytin, domates, salatalık. kahvaltı gibi yapıcam bugün.
akşam: 1 kase ezogelin çorbası, bir kase susuz cacık.
3lt. suyumu içicem, yeşil çayımı da.
Akşam da çilek yerim :)
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar.

nidam bitanem bende kacirmisim maulum giremiorum bu aralar

selmam canim günaydin hosgeldin
oh negüzel olduuu

serram hayatim bu aralar hepimizi bahar carpti galiba:) alisalim bahara, güzel gececek yeni saglikli yasam tarzimiz:)
yaza az kaldiiii

ben buldum :)

lavita bende herhalde kıyafet alırım şöyle güzel güzel asla giydigimi bile hayal etmedigim şeyler mesela cok güzel bir elbise bu yıl cok modaydı ama bana hic biri olmadı

ben ulastimda ilk 38 beden shortumu giycem ve o güzel duyguyla rahat rahat yürüycem,
daha sonra bana verilen sözlerin hepsini teker teker yerine getircem, (bitanem gardrobumu bastan asaga yenilcek:))
saclarimda uzar o zaman,fön cektircem gözülümü takcam kampüste oturcam:)

ben fastfood olayini söle cözdüm her 10 kiloda bi kere yemek hakkim var oda saat 13-15 arasinda...
cünkü benim vermem gereken kilo cok oldu icin dayanamaya bilirim gecen bi vaktinde patlayip yemektense
10 kilo verince bi kere yicem:)
3,9 kilo kadi :))))))

dönelim neler yapcam,ya gögüslerim kücüklmese onlarida kücültürüm herhalde:)))))
ya söle cok güzel bi bikini veya mayokini aliirm,
mayokiniyi sevdimden degil ama olsun zayiflayinca belki güzel durur:)))

merhaba canlar...umarim hersey yolundadir.

bugun disarda onemli islerim var...fazla yazamayacagim.aksama uzun uzun gorusmek uzere...girmemis olmak istemedim.opuyorum hepinizi

ve tabiki koruycam kilomu cünkü 22,9 kiloyu verene kadar iyice alismis olurum dengeli ve saglikli beslenmeye, verdikten sonra bir kac ay korumak icin epey bi caba sarfetcem galiba ama artik o kilo oturdum rahatlarim

ahhh ahhh ne yok ki eski kargo pantolonlarımı, oramın buramın taşmasını dert etmeden kotlarımın üzerine sadece beyaz tişört giyicem ve tabii ki 2. bebeğime hamile kalıcam

ahhh ahhh ne yok ki eski kargo pantolonlarımı, oramın buramın taşmasını dert etmeden kotlarımın üzerine sadece beyaz tişört giyicem ve tabii ki 2. bebeğime hamile kalıcam

ay yerim ben onu:)
insallah canim yaa...
bende bebek istiooom
ama bebek icin 60 incem kararliyim:) ona cok zaman var daha okul bitsin yüksek lisans bitsin insallah:) 3 yila olur:)

ha ben bide buraya geldinde bana cekdirdiklerini ötecem görümceme...
neymis patates kizartmasi yiyelim, fastfood yiyelim,hep disarda olalim kahve dünyasina gidelim...
zayiflayim o görcek...cok üzdü beni...

ay yerim ben onu:)
insallah canim yaa...
bende bebek istiooom
ama bebek icin 60 incem kararliyim:) ona cok zaman var daha okul bitsin yüksek lisans bitsin insallah:) 3 yila olur:)

3 yılda 50 ye bile inersin canım merak etme oğluşuma hamile kaldığmda bende 6o tım nerde o eski günler

3 yılda 50 ye bile inersin canım merak etme oğluşuma hamile kaldığmda bende 6o tım nerde o eski günler

tabiki hic bir fikrim yok ama 60 la hamile kalsam, 13 kilo alsam birazi dogumda gitse 65 yine fazla kalmio:)
tabiki hamiliyekn de spor önemli:)

ay oglusunu allah bagislasin, hayirli evlat olur insallah
kac yasinda

ya dun bır konu okumustum ona ekte bulundum kıslar kusura bakmayın...yarın tartılcaz..ayy ınsallah vermısızdır..

günaydın kızlar...ben geldim sonunda...ne çok kaynatmışsınız oku oku bitiremedim...şimdi pazara gidiyorum gelince yazıcam hepinizi öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…