ben hep burdayım be izlemcim ama melocumun başarı öyküsünü okuyordum..bir de bu akşam iş çıkışında bizim iş yemeği var aynalı meyhanede herkes bir yandan makyaj yapıyor bir yandan saç yapıyor görmeniz lazım..herkes giymiş mini mini etekleri elbiseleri cici cici bendeniz de pantollarla gidiyorum...ühühühühüühühüh..neyse bu akşam dağıtcam kızlar tutmayın beni..
yemiyorum dedim,yemedim,yemeyeceğim,of Allah'ım yememeliyimmmmmmm mafoldumben
adaaaa benim de tam arkamdaki masada pasta kesildi ama ben de yemedim gülüm...yemeeeeeeeee
ayyy canım yaaaaa lutfen yemeeee
kendıne kötülük etmeeeee
zamanında yediklerimiz degılmı bızı bu hale getıren
içindeki ses senı kandırıyor zayıf dusurmeye calısıyor ama sen guclusun
bı yola gırdın ve sonuna kadar gıdecegım de
ohhh sefan olsun benım yerımede dagıt lutfennnnnnn
aksam esımle bırer kadeh sarap içtik sonradan kalorı hesabına başladım aklinialirimsmile bugun dr.aradım hangı içki de ne kalorı var dıye işte sonuç
30 gr alkol = 200 kalori = 3 dilim ekmek
1 duble rakı
2 kadeh şarap
2 bira
1 duble viski
kızlarrrr :lepi: yemedim,bizim ofiste yerleri süpüren bir amca var ona verdim.Mutfaktakiler sadece idari kadro bölümündekilere dağıtmış pastadan,ayyy adam bir sevindi ki o 1 dilim pasta için yani hoşuna gitti.Ama bilmiyor ki en büyük iyiliği kendime yaptım kaydirigubbakcemile3 ohhh sefam olsun hem ben mutlu oldum hem de pastayı alan amca kaydirigubbakcemile3
ben hep burdayım be izlemcim ama melocumun başarı öyküsünü okuyordum..bir de bu akşam iş çıkışında bizim iş yemeği var aynalı meyhanede herkes bir yandan makyaj yapıyor bir yandan saç yapıyor görmeniz lazım..herkes giymiş mini mini etekleri elbiseleri cici cici bendeniz de pantollarla gidiyorum...ühühühühüühühüh..neyse bu akşam dağıtcam kızlar tutmayın beni..
yahu sen bebek arabasıyla nasıl yuruyorsun hele bı anlat bacum bana hemen alam bebeyı yuruyem bende zaten deli oluyom yuruyemıyorum dıye( napıyon bı anlat lutfen nasıl gıydırıyon arabadan ındırmıyonmu hıc nasıl bı tempoda yuruyorsun bır de nekadar yuruyosun
valla sabırsızlıkla beklıyorum cevabını
yemiyorum dedim,yemedim,yemeyeceğim,of Allah'ım yememeliyimmmmmmm mafoldumben
kızlarrrr :lepi: yemedim,bizim ofiste yerleri süpüren bir amca var ona verdim.Mutfaktakiler sadece idari kadro bölümündekilere dağıtmış pastadan,ayyy adam bir sevindi ki o 1 dilim pasta için yani hoşuna gitti.Ama bilmiyor ki en büyük iyiliği kendime yaptım kaydirigubbakcemile3 ohhh sefam olsun hem ben mutlu oldum hem de pastayı alan amca kaydirigubbakcemile3
özlemcim çok sağol ben de bu akşam şirket yemeğine gidiyorum 2 duble rakı içcem 6 dilim ekmek eder bugün öğle 2 akşam da 2 dilim ekmeğim vardı..öğlen yemedim akşam da yemem..yarın öğlen de yemedim mi yırrtım demektirsempatiksalakcinni
sana da ıyı aksamlar yagmurgozlu
adaercim şimdiden tebrık ederım canım mutlulugunuz daim olsun
kızlarr iyi akşamlar iyi haftasonları hepinizi öptümmmm
nihalcim iyi eğlenceler tatlım yerimsenibenbenim yerimede eğlen uzun zamandır çıkmadım biyere çok sıkıldım çokkkkkk:gitme:
canım çok oluyor öyle ama sonuçta kimse kasıtlı yapıyor bunlara takılmayalım sanırım senin mesajlarına oldukça özen gösterdimben yaklaşık 2 haftadır takip eidyorum siteyi bir dosluk oluşmuş çok güsel ama yazıyorum hep havaya gidiyorr ya sayfalar çok ilerleidig için diye olanilir diye düşünüyorum ama insan biraz sıkılıyor e böle oluncada neyse bizide gören olur inşşş kafamçokkarıştı
hadi iyisin :lepi: sonuçları bekliyoruzslmmmm millet
kızlar bugün kargo geldi veeeee bi baktım eşim bana gecikmeli sevgililer günü sürprizi yapıp kaç zamandır çok istediğim ama maddi durum düzelsin azcık diye beklettiğim koşu bandını almışşşşşş..
çok mutlu oldum görünce adamlarda şaşırdı halime..:))
yanına şu mekik çekme aletinden de hediyesi varmış rocketlerden..
yaniiii bundan sonra bahanem falan kalmadı kızlar bu kilolar hala bu bedende kalırsa yuh banaaaa..
ama sanırım yarın artıda çıkacam
inşallah canım senin başarı öykünü okuyacağıma yürekten inanıyorumkaptanım melocuğumuzun diyet başarı öyküsünü okumuşsundur heralde
gurur duydum vallahi :teytey:
ondan sonra ilk ben yazmak istiyorum başarı hikayemiii :hooray:
var mı meydan okuyan bakemmm :dilcikar: :smiley-cool:
yarın bide artı çıkıyormuşum ayran çorbası diyetindeyim şu anda davul gibi şişim iner inşallah
ben yardımcı olurumSELAM bende 1,70 boyunda 87 kilo dayım bende kendime bir kilo cetveli yapmak istiyorumm yardımcı olursanız sevinirim olumunekankayizsmile
Of offff..
ya ben neden gram gram veriyorum yaa.Hafta boyu tek kaçamağım yok.+ 4 gün spor +2 gündürde lapa diyeti boshayallersmile gide gide100 grm gitmiş mafoldumben mafoldumben
başlangıç 90,5 ohaoldumsmile
geçen hafta 81 ,4
bu hafta 81,3 aman ne kadar güzel :mymeka:
şubat hedefim 79,9 zor gibi biraz ama :sinifsinif:
Göğüs 91
bel 79
basen 110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?