80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhh sefan olsun benım yerımede dagıt lutfennnnnnn
aksam esımle bırer kadeh sarap içtik sonradan kalorı hesabına başladım aklinialirimsmile bugun dr.aradım hangı içki de ne kalorı var dıye işte sonuç
30 gr alkol = 200 kalori = 3 dilim ekmek

1 duble rakı
2 kadeh şarap
2 bira
1 duble viski

ayyy canım yaaaaa lutfen yemeeee
kendıne kötülük etmeeeee
zamanında yediklerimiz degılmı bızı bu hale getıren
içindeki ses senı kandırıyor zayıf dusurmeye calısıyor ama sen guclusun
bı yola gırdın ve sonuna kadar gıdecegım de

adaaaa benim de tam arkamdaki masada pasta kesildi ama ben de yemedim gülüm...yemeeeeeeeee

kızlarrrr :lepi: yemedim,bizim ofiste yerleri süpüren bir amca var ona verdim.Mutfaktakiler sadece idari kadro bölümündekilere dağıtmış pastadan,ayyy adam bir sevindi ki o 1 dilim pasta için yani hoşuna gitti.Ama bilmiyor ki en büyük iyiliği kendime yaptım kaydirigubbakcemile3 ohhh sefam olsun hem ben mutlu oldum hem de pastayı alan amca kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

özlemcim çok sağol ben de bu akşam şirket yemeğine gidiyorum 2 duble rakı içcem 6 dilim ekmek eder bugün öğle 2 akşam da 2 dilim ekmeğim vardı..öğlen yemedim akşam da yemem..yarın öğlen de yemedim mi yırrtım demektirsempatiksalakcinni

aferin canım sana süpersin aynen devam:lepi:

ayyy ne güzel sende yap kız bişiyler değişik ol kendini iyi hissedersin şekerim dağıt bugün şöle bi kurtlarını dök bakem aklinialirimsmile

bana mı soruyorsun caımm bilmiyorumkismile
vallahi izmir çok güzel 4 gündür bebeğime hırka giydiriyorum şapkasını takıyorum emzik ve çıngırak alıyorum arabasına başlanıyor yere düşmüyor asansörle indiriyorum 1 saat filan gel git yapıyoruz sitenin etrafında yürüyorum veya aşağıda bi park var oraya indiriyorum bazende kanguruyu takıyorum önüme koyuyorum içinee etrafı seyrede seyrede yürüyoruz ama çok yoruyor 10kg :umursamaz:

yemiyorum dedim,yemedim,yemeyeceğim,of Allah'ım yememeliyimmmmmmm mafoldumben

ayyyyyyyy bayılırımm yumuşak yumuşak ama 72kiloya bi düşeyim 1dilim çikolatalı pasta yiycem vallahi aklinialirimsmile

afferin kız sevindirmişsin adamcağızı ben de çok severim sevindirmeyi bayanssulusmile

kızlarr iyi akşamlar iyi haftasonları hepinizi öptümmmm
nihalcim iyi eğlenceler tatlım yerimsenibenbenim yerimede eğlen uzun zamandır çıkmadım biyere çok sıkıldım çokkkkkk:gitme:

ohh ne guzelll valla anason kokusu burnuma gelıyorr evde kalamar vardı artık onla idare edem ya da balık isteyem kocişten bızde bugun keyıf yapak kıskandummm
zatı kılomuda vermısım bı ödülü hak ettimmmmmmm

bana mı soruyorsun caımm bilmiyorumkismile
vallahi izmir çok güzel 4 gündür bebeğime hırka giydiriyorum şapkasını takıyorum emzik ve çıngırak alıyorum arabasına başlanıyor yere düşmüyor asansörle indiriyorum 1 saat filan gel git yapıyoruz sitenin etrafında yürüyorum veya aşağıda bi park var oraya indiriyorum bazende kanguruyu takıyorum önüme koyuyorum içinee etrafı seyrede seyrede yürüyoruz ama çok yoruyor 10kg :umursamaz:

kaç aylık canım senın kuzun valla benı coşturdun pazartesı alıp cocugu yurumessem bana da ozlem demesınler aklinialirimsmile

kızlarrrrr yarın evde temızlık var ben gelemem pazarda kociş evde ona hizmet sporu yapıyorum opuyorumnanaktan e artıkın pazartesı gorusuruzzz

opuyorum hepınızıııı :lepi:

sana da ıyı aksamlar yagmurgozlu
adercim şimdiden tebrık ederım canım mutlulugunuz daim olsun

iyi akşamlar yağmurgözlüm sana da iyi haftasonları çok tşk ederim eğlenmeye benimd e çok ihtiyacımm var valla tüm kurtlarımı dökmeyi planlıyorum..
adacım ben göremiyorum canım mailime atsana..
özlemcim senin yerine de eğlencem söz..
ben de kaçar kızlar..kendinize dikkat edin..iyi haftasonları..

Hemencecik kilo bildirimi yapıyorum arkadaşlar,

bugün çook geç kaldım farkındayım:

4.Hafta
Başlangıç 84
Geçen Hafta 79,6
Bu hafta 77,9

Giden 1700 gram zemuszemus

Hemen çıkmam gerekiyor bu arada, o yüzden geçmişi okuyamıyorum. En kısa zamanda gelip hepsini okuyacağım tek tek...

Ama söylemek istediğim birkaç şey var:

Öncelikle kilo verenlerin hepsini tebrik ederim can-ı gönülden...alkisalkisalkis

Kilo verdiğim gün tam 84 kiloydum ve hedefimi 60kg olarak belirtmiştim şu an 78 kilo olduğumu varsayarsak başından beri koyduğum hedefin çeyreğini tamamlamışım. O yüzden kendime bugünü "yeme tatili" hediye ettim. 1 aydır canımın çektiği de yiyemediğim şeyleri yiyorum birbir, ayıptır söylemesi...:)cokacimcoook

Son olarak da 100.mesajım hayırlı olsun!

canım çok oluyor öyle ama sonuçta kimse kasıtlı yapıyor bunlara takılmayalım sanırım senin mesajlarına oldukça özen gösterdim

hadi iyisin :lepi: sonuçları bekliyoruz

inşallah canım senin başarı öykünü okuyacağıma yürekten inanıyorum

SELAM bende 1,70 boyunda 87 kilo dayım bende kendime bir kilo cetveli yapmak istiyorumm yardımcı olursanız sevinirim olumunekankayizsmile
ben yardımcı olurum

canım ben 2 aydır aynı kilodayım sen haline şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…