ee artık bende kilo bildirimimi yapim dimi ama sositososito
başlangıç tarihim 19.12.2009 (bugün tam 2 ay oldu hihoyyyt )
başlangıç 89
geçen hafta 79.4:1rolleyes:
veeeeee bu haftaaaa 77.900 delikafadulden delikafadulden
kafayı yiycemmm çok mutluyummmm
allahhıımmm ne güzel bir mutluluk hamile kaldığım kiloma çok yaklaştım sonrada diğer fazlalıkları vericemm süprizzzzz :sm_cool:
helal olsun adacım :enbuyukkk: yememişsin ..düğündeki halini düşünyemiyorum dedim,yemedim,yemeyeceğim,of Allah'ım yememeliyimmmmmmm mafoldumben
biraz kaçamaklar vardı bu hafta ona rağmen iyi tebrik ederimHemencecik kilo bildirimi yapıyorum arkadaşlar,
bugün çook geç kaldım farkındayım:
4.Hafta
Başlangıç 84
Geçen Hafta 79,6
Bu hafta 77,9
Giden 1700 gram zemuszemus
Hemen çıkmam gerekiyor bu arada, o yüzden geçmişi okuyamıyorum. En kısa zamanda gelip hepsini okuyacağım tek tek...
Ama söylemek istediğim birkaç şey var:
Öncelikle kilo verenlerin hepsini tebrik ederim can-ı gönülden...alkisalkisalkis
Kilo verdiğim gün tam 84 kiloydum ve hedefimi 60kg olarak belirtmiştim şu an 78 kilo olduğumu varsayarsak başından beri koyduğum hedefin çeyreğini tamamlamışım. O yüzden kendime bugünü "yeme tatili" hediye ettim. 1 aydır canımın çektiği de yiyemediğim şeyleri yiyorum birbir, ayıptır söylemesi...:)cokacimcoook
Son olarak da 100.mesajım hayırlı olsun!
günaydınn herkese aaa kimsecikler gelmemiş
hemen hemen bildirim yapayım 3 gün spor ve diyeti sıkılaştırdım veridm kilolalrı
başlangıç: 89.9
şimdiki kilo::83.9
şubat sonu hedef 80
hosbuldukk
naber canim?
heycan dorukta mi :)
bende sözleniyorum yakinda :) cok heycanliyim.....eyvahedigeldismile
aileler tanisicak yakinda.... babam suskunlugunu bozsunda kaydirigubbakcemile
gecen haftaki tabloyu bulamadim kizlar, güncelleyin
Tahmin
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve sevdiği kızı tanıştırmak istediğini söyler. Ama, sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getirecektir. Annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir. Otururlar, bir süre sohbet ederler.
Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
"Tahmin ettin mi?"
Anne duraksamadan cevap verir:
"Ortadaki kızıl saçlı."
Oğlan hayretle annesine sorar:
"Inanılmaz, nasıl bildin?"
Anne cevap verir:
"Bir tek ondan hoşlanmadım...":roflol::roflol::roflol:
bende nihalle aynı fikirdeyim kadın biraz hayatını yaşayıp öyle evlenmeli çünkü sonrasında mutlaka kısıtlanıyorsun sorumluklar çoğalıyor mesela nihalcim ben 30 yaşındayım 14 yıllık evli 13 yaşında oğlum var bu bana çok ağır geldi tabi olduktan sonra rabbim acısını göstermesin hem çok güzel yanları var hemde çok büyük sorumlulukları gerçekten sana katılıyorum 30 yaşında ve 3 çocuk annesiyim inanki çok erken sorumluluk almak insanı çok yıpratır insan bir defa hayata geliyor bin defa değil sırf bu ağır sorumluluklardan ve sorunlardan sinir hastası oldum 24 yaşındayken 3 çocuk annesiydim sonuç 26 yaşında sinir hastası oldum off yaa yine dertlendim söz konusu kadınlar olunca çok hassasım kızlar kusura bakmayın aradaböyle hatırlıyorum illakiaman be canım bak şimdi ne duruma düştüm...opuyorumnanaktantutamıyorum ki kendimi hemen söylüyorum içimdekini işte..ben kıyamıyorum erken o kadar sorumluluk alınmasına ben 22 yaşında okulu bitirdiğimde hayat benim için yeni başlıyordu..O süreci dolu dolu yaşayıp sonra kendimi hazır hissedince evlendim..Ben onu demek istiyorum yoksa bak sen de ne kadar genç anne olmuşsun ne güzel ben 32 yaşındayım daha bebeğim yok bir süre de düşünmüyorum vs..Herkesin kendi dünyası var kendi istekleri ve beklentileri ..Benim annem 19 yaşında evlenmiş 20 yaşında benn olmuşum..Arkadaş gibiyiz çok mutluyum az yaş farkı olmasına..Çok da mutlu bir evliliği var..Hala babama aşık ve bakkala bile el ele giderler ama hep söyler keşke daha sonra evlenseydim o küçük yaşta o kadar sorumluluk,kayınvalide baskısı vs..daha az yaşardım daha bilinçli olurdum sizleri daha iyi yetiştirirdim vs der..Beni hep 25 inden önce seni asla evlendirmem diye yetiştirdi belki de ondandır böyle düşünmem..Ben de bazen düşünüyorum keşke eşim daha önce karşıma çıksaydı 26-27 de falan evlenseydik diye.Kimse söylediklerimden yanlış birşeyler çıkarmasın lütfen kimseyi yargılıyor değilim..Aman çok korkarım yanlış anlaşılmaktan..Ben fikrimi söyledim sadece o kadar ..dediğim gibi kıyamadığımdan...
Of offff..
ya ben neden gram gram veriyorum yaa.Hafta boyu tek kaçamağım yok.+ 4 gün spor +2 gündürde lapa diyeti boshayallersmile gide gide100 grm gitmiş mafoldumben mafoldumben
başlangıç 90,5 ohaoldumsmile
geçen hafta 81 ,4
bu hafta 81,3 aman ne kadar güzel :mymeka:
şubat hedefim 79,9 zor gibi biraz ama :sinifsinif:
Göğüs 91
bel 79
basen 110
canlarım size tasarladığım davetiyeyi ekleyeyim,tasarımı benden basımı aşkımdan :)
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlarr iyi akşamlar iyi haftasonları hepinizi öptümmmm
Hemencecik kilo bildirimi yapıyorum arkadaşlar,
bugün çook geç kaldım farkındayım:
4.Hafta
Başlangıç 84
Geçen Hafta 79,6
Bu hafta 77,9
Giden 1700 gram zemuszemus
canım ben 2 aydır aynı kilodayım sen haline şükret
Slmmmm kızlar güzel bir cumaaaa,hava süperrr,bahar kapıda...
amaaaaa ben bu hafta yüzkarasıyım yaaaa.. misafir faturası diyorum buna da..
haftaya artık ciddi ciddi gitsin istiyorum..
izlemcim harikasın gerçekten..evettt resim isterizzz gaza gelmemiz lazım!
evrelcim sende öyle süper gidiyorsun..
ben bu hafta +400 almışım 78.8 oldum yine başındaki şu 78 bi küçülemedi aylardır..
neyse artık bu hafta bahanem kalmadı şubat hedefi yalan olmasın..
ölçüler
göğüs 102cm
göbek 93cm
kalça 109cm offff süperim yaaaa
selamlar ben doktora gıttım geldım 500 gr yagdan gıtmıs yanı gecen hafta
81 500 bu hafta 81 operım hepınızı
vavv 2,5 kilo harikaaaa :lepi:mrb kızlar geçmişe bakamadım dizi izliyorum:)kilomu söyliyim bide bügünkü menümü vereyim sonra vaktim olursa geçmişi okurum:)
başlangıç:80
geçen hafta:75.5
bu hafta:73
bügün yediklerim
sabah:2 bardak sıcak su yarım saat yürüyüş ve sonrasında bir havuç yedim
öğlen:200 gr limonlu ton balığı
ara:çay şekersiz
akşam:1 tabak haşlanmış limonlu karnıbahar 200 gr tavuk göğsü bir tabak yeşil salata
gün boyunca 3 litre su
filmim başladı kızlar şimdilik bye öptüm
sıkma canını gülüm bazen böyle oluyor yaa opuyorumnanaktan
ıyı geceler bende kg bıldırımımımı yapayım
gecen hafta 86500
bu hafta 86
mrb kızlar geçmişe bakamadım dizi izliyorum:)kilomu söyliyim bide bügünkü menümü vereyim sonra vaktim olursa geçmişi okurum:)
başlangıç:80
geçen hafta:75.5
bu hafta:73
bügün yediklerim
sabah:2 bardak sıcak su yarım saat yürüyüş ve sonrasında bir havuç yedim
öğlen:200 gr limonlu ton balığı
ara:çay şekersiz
akşam:1 tabak haşlanmış limonlu karnıbahar 200 gr tavuk göğsü bir tabak yeşil salata
gün boyunca 3 litre su
filmim başladı kızlar şimdilik bye öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?