masumcum bir haftada 6 kilomu verdin sen kafamçokkarıştı imkansız gibi geldi bana
canım yaaaa ben kıskançlığımdan çatladım ortadan ikiye nazardeymesin daim olsun hep bu şekilde ver bizde verelim offf yaaaa:mymeka: bizim neden olmuyor:mymeka: nerde yanlış yapıyorum canım sen bu hafta yine protein diyetimi yaptın offfff yaaayaaaaboshayallersmile ağlıyacağım banane
kızlarrrrrr acil alarmmmm durumu veriyorum şu anda,ofiste bir arkadaşın doğum günü varmış pasta kesildi ve masamatam da böyle bir pasta getirip bırakıldı,size nasıl anlatayım bilmiyorum ama kokusu bir geliyor burnuma öffff beeee yapılır mı bu dedim.Hemen google abime yazdım 1 dilim pasta kaç kalori diye........ 420 çıkmasın mı,yuh dedim yani.Bir de bu kaloriyi harcamak için 2 saat yürümek gerektiğini öğrenince amannnn kalsın dedim de kızlar pasta hala masamda,nasıl güzel bakıyor o köşeden bana size anlatamam mafoldumben
ama.......ama.......ama......ama.....
1 dilim çikolatalı pastanın kalorisi 420 kcal.
20 dakika yürüyerek -orta hızda- harcadığınız kalori ise yaklaşık 72 kalori.
adalet mi bu yaaaaaaaa mafoldumben
Bende ya bende mafoldumben mafoldumben
hayır önümüzdeki hafta dikkat edicem desem bu haftada çok klas bi diyet yaptım ama olmayonca olmuyor işte boshayallersmile
Ayrıyeten bugün spor hocamla konuştum fitnees a yeni başlayanlarda yağlar kasa dönüştüğü için bu tür duraklamalar normalmiş fitneesta direk tümkaslar çalıştırılıyormuş çünki
şimdi benimkafamkarıştı acaba bu fitneestan vazgeçip yüzmeyemi yazılsam ne dersiniz kızlar bilmiyorumkismile
aynen şekerim ne yaparsan yap istersen çatla ikiye yarıl vicut vermek istemeyince vermiyor ben 1 kilo verdim diyelim o kilomda sabitkalmıyorumki hemen geri o kilo yerine geliyor busefer aldığımı vermeğe çalışıyorum belki üzerine 100 veya 200 gr daha fazla verirsem karım azıcık bişey oluyor bende aslında bu hafta 1.800gr verdim ama geçen hafta içinden aldığım için verdiğim belli olmuyor yerimde sayıyorum ve varya resmen yiyeceklere hasret kaldım açççımm
Sen benden dertliymişsin bacım yaa nolcak bizim halimiz
ben düzenli veriyordumher hafta amabu hafta veremedim çok şükür verdiğimide almıyorum
Sende ödem problemi falan olmasın niloş yaa yoksa hemen nasıl geri alınırki diyete devemettikten sonra
yediklerim sabah yumurta çay
öğleyin dr gittim küçük kızım hasta o yüzden yiyemedim
ara 2 ince dilim salam 2 bardak çay
akşam tavuk ve 1 litreye yakın ayran içtim çok susadım ve canım istedi
50dk yürüğüş
ahhhhh canım bi anlasam dr gitsem yokder eminim o yüzdende gitmiyorum sanırım metebolizmam yavaş çalışıyor onun tahlillerinide kaç sefer yaptırdım normal diyor normal ama yavaş çalışana yakın normal ama valla çok sıkıldım çok istemesem zayıf olmayı bırakırım helebide tartılıpta fazla çıkınca resmen dünyam kararıyor morayim 0 iniyor çabala sonuç 0 napalım debelenip duruyorum arkadaşım
ıyı geceler kızlar buterful kumru ne haber nasılsınız
ben 500 gr vermışım canım bu hafta ayrıca teşekküre gerek yok bılgılerımızı paylaşıyoruz bu arada süper vermışsın tebrık ederım ayran hazırmıydı yoksa kendınmı yaptın
tuz koydunmu içine ve bırde bol su içtiiinmiiii ben bunlar yamamıştım ve cok az kg vermışim o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?