80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zilancım tebrik ederim şekerim bu haftanın birincisi tartışmasız sensin sanırım opuyorumnanaktan

devamını bekliyoruzzz aklinialirimsmile

Bugün yediklerim

Sabah kalkıncan ılık sirkeli su
3 grisini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 5 zeytin

Öğlen

8 kaşık yağsız yaptığım taze fasulye
2 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek

Arada

1 dilim armut

Akşam

öğlenin aynı

arada

1 nar 1 portakal

1saat oğlusumla yürüyüş 1buçuk saat fetnees
3 lt su

masumcum bir haftada 6 kilomu verdin sen kafamçokkarıştı imkansız gibi geldi bana

yok cnm 1 hafta olurmu 1.5 aydır idyetteyim bende salı günleir normal tartı günüm ama baktım hepiiz cum tartılıyorsunuz bend e dedim bozmayım kuralı insan gaza geliyor o nendele yazöadım geçen haftaki kilomu

melocumm cnm tşk ederim evet sen cvp veriyosun hep sorlarıma
zaten bend ebelirttim sayfalar çok çabuk ilerliyor ve çogu zman bakma zamanımız olmuyorr
diyeee kaydirigubbakcemile5

Bende ya bende mafoldumben mafoldumben

hayır önümüzdeki hafta dikkat edicem desem bu haftada çok klas bi diyet yaptım ama olmayonca olmuyor işte boshayallersmile

Ayrıyeten bugün spor hocamla konuştum fitnees a yeni başlayanlarda yağlar kasa dönüştüğü için bu tür duraklamalar normalmiş fitneesta direk tümkaslar çalıştırılıyormuş çünki
şimdi benimkafamkarıştı acaba bu fitneestan vazgeçip yüzmeyemi yazılsam ne dersiniz kızlar bilmiyorumkismile

aman allahım o negüzelakannehir görüntü öyleakannehir yerim bensenilmaz:, canım tebrik edrim seni hem yemediğin için hemde amcayı sevindirdiğin için belki adamcağız hayatında hiç pasta yememiştir yememekle ikinizde karlı çıktınız:lepi:

aynen şekerim ne yaparsan yap istersen çatla ikiye yarıl vicut vermek istemeyince vermiyor ben 1 kilo verdim diyelim o kilomda sabitkalmıyorumki hemen geri o kilo yerine geliyor busefer aldığımı vermeğe çalışıyorum belki üzerine 100 veya 200 gr daha fazla verirsem karım azıcık bişey oluyor bende aslında bu hafta 1.800gr verdim ama geçen hafta içinden aldığım için verdiğim belli olmuyor yerimde sayıyorum ve varya resmen yiyeceklere hasret kaldım açççımm

Sen benden dertliymişsin bacım yaa nolcak bizim halimiz
ben düzenli veriyordumher hafta amabu hafta veremedim çok şükür verdiğimide almıyorum
Sende ödem problemi falan olmasın niloş yaa yoksa hemen nasıl geri alınırki diyete devemettikten sonra

yediklerim sabah yumurta çay
öğleyin dr gittim küçük kızım hasta o yüzden yiyemedim
ara 2 ince dilim salam 2 bardak çay
akşam tavuk ve 1 litreye yakın ayran içtim çok susadım ve canım istedi
50dk yürüğüş

ahhhhh canım bi anlasam dr gitsem yokder eminim o yüzdende gitmiyorum sanırım metebolizmam yavaş çalışıyor onun tahlillerinide kaç sefer yaptırdım normal diyor normal ama yavaş çalışana yakın normal ama valla çok sıkıldım çok istemesem zayıf olmayı bırakırım helebide tartılıpta fazla çıkınca resmen dünyam kararıyor morayim 0 iniyor çabala sonuç 0 napalım debelenip duruyorum arkadaşım

çok yetersiz bu yediklerin yaa bilmiyorumkismile

Bence gitmelisin en azından bi kaç kere diyetisyene gidip nedenini öğrenebilirsin canım.Bu şekilde psikolojisi perişan olur insanın yaa bence ihmal etme git bi diyetisyene tahlillerini yaptır kendine göre liste al o listeyle verip veremediğini doktor çözer zaten en azından sende yanlışlarını doğrularını öğrenirsin

ben 500 gr vermışım canım bu hafta ayrıca teşekküre gerek yok bılgılerımızı paylaşıyoruz bu arada süper vermışsın tebrık ederım ayran hazırmıydı yoksa kendınmı yaptın

tuz koydunmu içine ve bırde bol su içtiiinmiiii ben bunlar yamamıştım ve cok az kg vermışim o yüzden soruyorum

umarım resim düzgün eklenmiştir,imageshack iptal olmuş!

buyrun kızlar haftanın tablosu..bi kaç iradesiz dışında güzel kilolar verilmiş..
ee biz tembeller haftaya kaldırsın totoları dimi..

zilancım kocamannnnn alkış tatlım çok güzel gidiyosunnn..:hooray:

günydın hanmlar ben bugün erkenciym.eee çocuklar erkenden kalkınca bi bakim dedim herkes nasıl kilolar vermş diye.kilo veren herkesi kutlarım.özellklede rakibemi maaşallh kızzz 77 leride gördün.darısı haftaya benm başı ma.tabiii bu hafta ki iraden ve yürüyüşlerinin mükafatını almşsın cnm.dün erken bi saatte karşıya gitmem gerekiyordu bu yüzden pc açamadım.eve dönüşte gece 12 yi geçmşti.bugün bildirim yapıyorum.
geçen hafta:79,3
bu hafta:78,5
giden:800 gr

herkese güzel haftasonları diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…