- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
gunaydınlar arkadaslar kaptancım elerıne saglık artık bende bırıncı olmak ıstıyorum ya boyle 500 gr olmuyor valla
guldal, selma12 nabersiniz şekerler? eee melocum bak yine yoksun bilmiyorumkismile
gelinliğin altına giyeceğim korse nasıl bir şey olmalı diye bakıyorum ben de internette
hoşgeldin canım,evet bazen topiğimiz de yoğunluk oluyor arada kaynayabiliyor bazı mesajlarımız olsun ama burası olmasa ben şimdiki kararlılığımda yürüyemezdim iyiki var burası :enbuyukkk:
aaaa kızlar nerelerdesiniz yoksa hepiniz artıda mısınız da yazmıyorsunuz? kaydirigubbakcemile3
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta : 78.5
bu hafta : 78 = fakirin tavuğu yine bana düştü bu hafta da gram gram gitti :)
şubat hedef : 74= nasıl olacaksa bu tavuklarla kaydirigubbakcemile3
hedef : 65 = rüyalarda buluşuruz sanırsam :)
Adaercim, tebrik ediyorum!!!
Hiç öyle düşünme ayrıca, 500 gramın da az buz birşey değil.
Günlük su içtiğimiz petlerin içinde senin verdiğin basen yağlarının olduğunu düşün. İşte tam o kadar yağdan kurtulmuşsun çok şükür.
Bir hafta öncesine kadar, senin vücudundalardı ve şimdi bir daha geri dönmemecesine gittiler!!!
Hem böyle her hafta 500gram vererek gitsen, düğün gününe kadar toplam da 4kg vermiş olacaksın, 83'den 74e 9 kilo ve neredeyse 1 beden fark var. Ya hiç başlamasaydın...?
Canım hiç moral bozma o yüzden, 74'den çok daha azını göreceksin baskülde inanıyorum ki...
canım benim sıkma canını ben de sabitim ben de yüzkarasıyım da mesela bu haftalık değil bende genel bir karamsarlık var regl olcam onun etkisi mi bilmiyorum ama kendimi dobiş,çirkin ve zayıflaması çok zor biri olarak görüyorum..her akşam söz veriyorum kendime sabah daha azimli kalkıcam diye ama pek bir faydasını göremedim..moral da bozmak istemiyorum burda da neden böyleyim..neden birşeye başlayıp devamını getiremiyorum bilmiyorum yaaa..:umursamaz:kızgın ve kırgınım kendime..
Of offff..ya ben neden gram gram veriyorum yaa.Hafta boyu tek kaçamağım yok.+ 4 gün spor +2 gündürde lapa diyeti boshayallersmile gide gide100 grm gitmiş mafoldumben mafoldumben
başlangıç 90,5 ohaoldumsmile
geçen hafta 81 ,4
bu hafta 81,3 aman ne kadar güzel :mymeka:
şubat hedefim 79,9 zor gibi biraz ama :sinifsinif:
ya izlem yaa off çok canım sıkıldı bütün hırssım gitti yaa mafoldumben
ee artık bende kilo bildirimimi yapim dimi ama sositososito
başlangıç tarihim 19.12.2009 (bugün tam 2 ay oldu hihoyyyt )
başlangıç 89
geçen hafta 79.4:1rolleyes:
veeeeee bu haftaaaa 77.900 delikafadulden delikafadulden
kafayı yiycemmm çok mutluyummmm
allahhıımmm ne güzel bir mutluluk hamile kaldığım kiloma çok yaklaştım sonrada diğer fazlalıkları vericemm süprizzzzz :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?