80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerimi derli toplu bi yazayım

sabah
2 közlenmiş kırmızı biber(içi lorlu)
1 ekmek

ara
doga müsli gofret(tavsiye ederim çok hoş-realden aldım)

öğle
4 kaşık tavuk eti-didiklenmiş
2 kaşık pilav
4 kaşık nohut
bol salata

ara
sütlü neskafe üçü bir arada :dance: (bu aralar hastasıyım)

ara
elma-2 ceviz

akşam
tarhana çorbası
bolll salata

evrel melocum selam kızlar..nasılsınız...?geçmişi okuyordum ki baktım burdasınız..
Evrelcim öncelikle tşk ederim canım yazdıkların için senin de belirttiğin gibi o karamsar halim tamamen reglden kaynaklıymış..dün akşam inanılmaz eğlendik aynalı meyhanede öyle böyle oynamamışım popom ve basenlerim et kesmiş kıvırmaktan:)valla yedim,içtim,dans ettim..içimdeki tüm negati enerjiyi oraya gömdüm ve sabah çok mutlu şekilde uyandım..uzun zamandır elimin ermediği çalışma odasını toparladım fazlalıkları atmak öyle güzel bir duygu ki bunu yaparken "bak şimdi sadece odadaki fazlalıkları atmak bile seni ne kadar mutlu ediyor..Bir de vücudundaki fazla 20 kg yu attığında neler hissedeceksin Nihal ?" diye sordum kendime ve yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı..Ben derdimi biliyorum aslında ...Ben zaman kısıtlamasına pek gelemiyorum..Şimdi kafama Haziran-Temmuz gibi hamile kalma planını koydum ya beni umutsuzluğa taşıyan da o oldu bence..Aynen düğün öncesi stress gibi birşey bu...Saçmalama dedim kendime ..Toparlan kendine gel..Önce hedefine ulaş sonra bebişi düşünürsün..Ne yapalım istediğinden geç olur belki ama en azından sağlıklı bir hamilelik geçirebilirsin.Daha yazacak çok şey var aslında da sizler kaçmadan göndereyim şu yazdıklarımı....).

bu arada başta zilan ,izlem ve evrel olmak üzere kg veren herkesi tebrik ediyorum kızlar...süpersiniz..az önce eşimle şu benim muhlebi gününden kalan ve kullanmadığım ütü odasında pinekleyen zayıflama aletini sonunda çalışma odasına tv nin karşısına taşıdık..gerçi yağlanması lazım ama bu haliyle de kullanmaya başlıcam bu akşam tv arşısında cnbc e dizilerimi izlerken...kimsecikler yok ben de kendime örnek menüler yazıp alışveriş listemi hazırlayım bari..

cnm hayırlı olsun güle güle kullan.emin ol ki çok faydası olur.bende koşu bandı kullanıyorum bizim gibi bebegi olanlar için en ideali bu.spor salonuna giden arkadaşım hızlı kullanıldıgında yagların eritilecegini söyledi.yani 6_ 6,5_7 hızla.başlangıçta hızlı gelıyor ama sonra alışılıyor.yarım saat yapsan yeterli bu hızla koşu degilde hızlı yürüyüş yap cnm.opuyorumnanaktan

Herkese Merhaba

Ben forumda yeniyim.Böyle bir başlık bence çok yararlı.Teşekkür ederim.

Ben 86 kiloyum ve Boyum 1.71 Öncelikli hedefim 70

Geçen pazartesi diyet yapmaya başladım bugün 6. günüm.Dün biraz fazla kaçırdım.mafoldumben

Sabah(11:00):Tam tahıl Ekmeği-domates söğüş-peynir
Saat 17 de:140 gr light yoğurt
19:30 da da bir kase çorba,bol salata,Tam tahıl ekmeği
,

geçen kış sonu burasıydı benim topiğim sayesinde 8 kilo verdim ,ayrıldım yaz girince topikten farkında olmadan kilo vermeyide bırakmışım ..şöyle bi baktımda handeryamm burda hala tatlım selam nasılsın teo nasıl ?

beni yine katın listeye bu defa çileden çıktım eşimle papaz oluyoruz kilo yüzüden bu geceden itibaren başladım hadi hayırlısı opuyorumnanaktan

bu arada 84 kilo
165 boyundayım tıpkı önceki gibi oysa 76 ya düşmüştüm neyse yine olur inş. hedef kilom 65

hoşgeldin elay..ben nihal..

canım bende sana özendim bisikletimi oturma odasına getireceğim kalabalık etmesin diye evin en ücra köşeşine atmıştım alkisalkisalkis

merhaba kızlar nasılsınızz ben ii degilim sebebi ise basit bi kıskançlıkeşimin eski kız arkadaşını facede gödüm ve iki gündür çkk sinirliyim eşimede çokk kzıgınımm saçma belki ama ne bileyim işte 4 yıl çıkmışlar çok şey yaşamışlar ama olmaış öle işte

bugün yeidkleşrmi yazayım bari
sabah 1 krep yeidm kızlarbilmiyorumkismile
peynir ve bol tere

öglen akşam bir
bol balık yanında salata

2 bardak yeşil çay
1 saat spor

elimiha twist sendedmi var 5 dk mı yapıyorsun ben 15 dk sabah 15 dk akşam kullanıyorum
bu arada ii syaılırım işte
herkese selma

ben hala yapamıyorum çizelgemi ya

canım ben uzun zamandır hiiç spor yamıyordum yavaştan başladım o nedenle..Ama sanırım aynı aletten bahsetmiyoruz seninki merdiven çıkmak gibi olan sanırım benimki tekerlek gibi dönüyorsun bel çevresi için..o yüzden çok fazla yapmadım..
kıskançlık konusunda da şunu söyeleyimm benim eşimin eski sevgilisi de faceinde ekli..hiç umrumda bile olmadı ...sadece merakten girip kızın fotolarına baktım o kadar.:sm_cool:.ben mutluluğuma bakarım..görüşmüyorlar onu da biliyorum sen de canını sıkma lütfen..

elimphacım ya ne bileyim insan sinir oluyor ster istemz
birde evlliligin eşiginden dönmüşler 4 yıl birliktelik ne demek
insna sinir oluyor
oysaki 6 yıl odu biz evleneli iki tane çocugumuz oldu
ama nebilem öle işte

aman canımm mutlaka öyledir de bak eşin onu değil de seni tercih etmiş ve şimdi de ne güzel iki yavrunuz var..sen mutlu yuvana odaklan..fazla kıskançlık erkekleri boğar aman ha..ben de akşam bir gaza geldim ki sorma kendime kilo çizelgesi hazırladım temmuz sonuna dek her cuma gününün tarihine göre bir liste ..hedef kiloları yazdım haftada bir kg olarak 70 de 2 hafta sabitledim ve herşey yolunda iderse temmuz sonunda 65 kg ı görmüş olcam..bakalım uymak için elimdne geleni yapcam şimdi de önüzdeki haftanın yemek ve alışveriş istesini hazırlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…