- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Kızlar bugün koşu bandıyla ilk denememi yaptım yarım saat 5. seviyede yürüdüm 150 cal yaktım sanırım akşama bi kez daha yürürüm şimdi Asrın izin vermez..
bir de şu mekik aleti sanırım işe yarıycak dün tv karşısında 5-10 dak yaptım şimdi mide ve karın kaslarım acıyor tam da istediğim yerler..
inşallah faydası olur yaaa..
selam kızlar nasılsınız kımsecık ler yok
geçen kış sonu burasıydı benim topiğim sayesinde 8 kilo verdim ,ayrıldım yaz girince topikten farkında olmadan kilo vermeyide bırakmışım ..şöyle bi baktımda handeryamm burda hala tatlım selam nasılsın teo nasıl ?
beni yine katın listeye bu defa çileden çıktım eşimle papaz oluyoruz kilo yüzüden bu geceden itibaren başladım hadi hayırlısı opuyorumnanaktan
bu arada başta zilan ,izlem ve evrel olmak üzere kg veren herkesi tebrik ediyorum kızlar...süpersiniz..az önce eşimle şu benim muhlebi gününden kalan ve kullanmadığım ütü odasında pinekleyen zayıflama aletini sonunda çalışma odasına tv nin karşısına taşıdık..gerçi yağlanması lazım ama bu haliyle de kullanmaya başlıcam bu akşam tv arşısında cnbc e dizilerimi izlerken...kimsecikler yok ben de kendime örnek menüler yazıp alışveriş listemi hazırlayım bari..
ortanca kilo çizelgene yardım edebilirim canım başlangıç ,şimdiki ve hedef kilonu yazarsan
canım ben uzun zamandır hiiç spor yamıyordum yavaştan başladım o nedenle..Ama sanırım aynı aletten bahsetmiyoruz seninki merdiven çıkmak gibi olan sanırım benimki tekerlek gibi dönüyorsun bel çevresi için..o yüzden çok fazla yapmadım..merhaba kızlar nasılsınızz ben ii degilim sebebi ise basit bi kıskançlıkeşimin eski kız arkadaşını facede gödüm ve iki gündür çkk sinirliyim eşimede çokk kzıgınımm saçma belki ama ne bileyim işte 4 yıl çıkmışlar çok şey yaşamışlar ama olmaış öle işte
bugün yeidkleşrmi yazayım bari
sabah 1 krep yeidm kızlarbilmiyorumkismile
peynir ve bol tere
öglen akşam bir
bol balık yanında salata
2 bardak yeşil çay
1 saat spor
elimiha twist sendedmi var 5 dk mı yapıyorsun ben 15 dk sabah 15 dk akşam kullanıyorum
bu arada ii syaılırım işte
herkese selma
ben hala yapamıyorum çizelgemi ya
elimphacım ya ne bileyim insan sinir oluyor ster istemz
birde evlliligin eşiginden dönmüşler 4 yıl birliktelik ne demek
insna sinir oluyor
oysaki 6 yıl odu biz evleneli iki tane çocugumuz oldu
ama nebilem öle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?