- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Şu beşi bi yerdeyi içmek istiyorum yeniden ama korkuyorum halaaaa emiyor bizim abi olan sıpa :)) etkiler mi acep? küçükken öksürük falan yapmıştı bende bırakmıştım ama çok güzel zayıflatıyordu o çay yaaa..
bir de memeden kesmeyi düşünüyorum ama nasıll? önerisi olan varmı kızlar bütün gün yapışıyor hiç affetmiyor ee tabi yemek de yemiyor vs..
Herkesi tebrik ederim ARKADAŞLAR
günydın hanmlar ben bugün erkenciym.eee çocuklar erkenden kalkınca bi bakim dedim herkes nasıl kilolar vermş diye.kilo veren herkesi kutlarım.özellklede rakibemi maaşallh kızzz 77 leride gördün.darısı haftaya benm başı ma.tabiii bu hafta ki iraden ve yürüyüşlerinin mükafatını almşsın cnm.dün erken bi saatte karşıya gitmem gerekiyordu bu yüzden pc açamadım.eve dönüşte gece 12 yi geçmşti.bugün bildirim yapıyorum.
geçen hafta:79,3
bu hafta:78,5
giden:800 gr
herkese güzel haftasonları diliyorum....
günaydın arkadaşlar,az önce melocum buradaydı ben geçmişi bitirene kadar o da çıktı yani şu an topic bana emanet :) hadi gelin sizde
butterfly canım mutluluk dileklerin için teşekkür ederim.
gelinliğin altına giyeceğim korse nasıl bir şey olmalı diye bakıyorum ben de internette
Günaydıııııın!!!!
Mutlu Haftasonları Herkese!!!
Geçmişi okuyamadım ya dün; onu geçtim iki satır yazıp kaçtım ya, içime dert oldu resmen.
Anladım ki, hayatımda büyük ve önemli bir yer kaplıyor burası. Senelerdir çözemediğim kronikleşmiş problemlerime ilaç olması bir yana, aynı hedefe odaklanmış bu kadar insanla aynı inanç ve bazen de aynı sıkıntılarla "ilerleyebilmek" bana ne kadar iyi geldi anlatamam.
Her neyse lafı fazla uzatmayayım. Mesajlarımı yazmaya gidiyorum.
"Offf, EvreL yine çok uzun yazmış, okuyamayacağım şimdi 40 saat" deyip geçilmiştir.
Gayet olası ve anlaşılır birşey. Benim kimseden tersini yapmasını ister bir beklentim olamaz. Ben yazacaklarımı yazdım mı, sonra yayınladım mı, "ohhh bitti!!!"
..
90.5 - 81.3 = 9.2 kg !!!
Öncelikle ne olur "kilo veremiyorum" gibi peşin yargılarda bulunma. Yukarıda da anlaşıldığı gibi, gayet de "kilo verebiliyorsun".
Ayrıca diğer haftalara baktım, 1300gr veya 900gr gibi çok güzel kilolar vermişsin. Bu hafta vücudun, "dur biraz Butterfly, dengemi toplayayım" diyor olabilir...
Spor yaptığını söylemişsin, vücudun kas üretimine geçmişse böylesi bir yapım aşamasında da vücut mevcut besinleri tüketmek yerine kas üretmek için depolar diye biliyorum. Ki bu da, sonrasında çok daha fazla kilolar vereceğinin habercisi oluyor.
Kolay gelsin, inan bana, çok güzel gidiyorsun arkadaşım!!!
Bende teraziyim hemde tammanasıyla :) Bizim anlaşmadığımız burç yoktur zaten daha doğrusu bizimle anlaşamayan yoktur gibi :)Kim demiş İkizler sevilmez diye?
Tam bir Terazi olarak ben, ikizlere bayılırım.
Sağol canım harika gidiyorsun .Dediğin gibi darısı başımıza olumunekankayizsmileöncelikle kilo veren bütün arkadaşları alkışlıyorum alkisalkisalkis ve tebrik ediyorum bir hafta için iki buçuk kilo belki çok ama ben sıkı diyet yapınca kullandığım ilaçtanda olsa gerek oldukça güzel kilo veriyorum diğer güzel tarafı verdiğimi geri almıyorum biraz dikkat ederek ha bu arada bilmeyen arkadaşlara söyliyim kullandığım ilaç zayıflama ilacı değil:) tbrk edenlerede ayrıca tşkler inşlh şubat sonunda hedef kilom olan 68 ulaşırım biraz zor ama bakalım çok ama çok mutluyum zemuszemus kızlarrrrr bunuda demeden geçemiycem darısı hepinizin başına :Saruboceq:
bu arada 84 kilo
165 boyundayım tıpkı önceki gibi oysa 76 ya düşmüştümneyse yine olur inş. hedef kilom 65
benide aranıza kabul edermisiniz:kedi:
ben uyuyom :dilcikar:
Günaydıııııın!!!!
Mutlu Haftasonları Herkese!!!
Geçmişi okuyamadım ya dün; onu geçtim iki satır yazıp kaçtım ya, içime dert oldu resmen.
Anladım ki, hayatımda büyük ve önemli bir yer kaplıyor burası. Senelerdir çözemediğim kronikleşmiş problemlerime ilaç olması bir yana, aynı hedefe odaklanmış bu kadar insanla aynı inanç ve bazen de aynı sıkıntılarla "ilerleyebilmek" bana ne kadar iyi geldi anlatamam.
Her neyse lafı fazla uzatmayayım. Mesajlarımı yazmaya gidiyorum.
işte tam da ! bu sebepten dolayı burayı seviyorum,
bu olumlu geri dönüşlerden dolayı bu topic çok ta bunaldığım bir anda beni yeniden gülümsetti ve hala gülümsetiyor,
tam da bu sebeplerden dolayı kendime olan güvenim arttı.
Ne de güzel yazmışsın sevgili arkadaşım,bu destekleyici tavrın için sana ve ilk geldiğim günden beri güzel bir gelin olacağıma beni inandıran buradaki bütün dostlara teşekkür ederim.
Dedim ya tam da bu sebepten dolayı burası ve sizler benim için de çok önemlisiniz.İyiki varsınız,siz olmasaydınız karamsar bir gelin adayı olarak umutsuz,kırgın ve yorgun olarak geçirecektim bu dönemi.Sağolun kızlar,sağolun arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan
Harikasın Darkolive,
Dahası nice 1500gr'lara olsun!!!:sm_cool:
handerya asrın kim teo kim kaç çocuk var :uhm:
bu arada başta zilan ,izlem ve evrel olmak üzere kg veren herkesi tebrik ediyorum kızlar...süpersiniz..az önce eşimle şu benim muhlebi gününden kalan ve kullanmadığım ütü odasında pinekleyen zayıflama aletini sonunda çalışma odasına tv nin karşısına taşıdık..gerçi yağlanması lazım ama bu haliyle de kullanmaya başlıcam bu akşam tv arşısında cnbc e dizilerimi izlerken...kimsecikler yok ben de kendime örnek menüler yazıp alışveriş listemi hazırlayım bari..
Herkese Merhaba
Ben forumda yeniyim.Böyle bir başlık bence çok yararlı.Teşekkür ederim.
Ben 86 kiloyum ve Boyum 1.71 Öncelikli hedefim 70
Geçen pazartesi diyet yapmaya başladım bugün 6. günüm.Dün biraz fazla kaçırdım.mafoldumben
Sabah(11:00):Tam tahıl Ekmeği-domates söğüş-peynir
Saat 17 de:140 gr light yoğurt
19:30 da da bir kase çorba,bol salata,Tam tahıl ekmeği
,
geçen kış sonu burasıydı benim topiğim sayesinde 8 kilo verdim ,ayrıldım yaz girince topikten farkında olmadan kilo vermeyide bırakmışım ..şöyle bi baktımda handeryamm burda hala tatlım selam nasılsın teo nasıl ?
beni yine katın listeye bu defa çileden çıktım eşimle papaz oluyoruz kilo yüzüden bu geceden itibaren başladım hadi hayırlısı opuyorumnanaktan
kızlarrr spor aletini sonunda meydana çıkardım ve ilk sporumu yaptım..
30 dk bisiklet
5 dk twist
5 dk dumbıl
60 mekik..
Günlük tarla ekim saatim :)) onunla uğraşıyordum
Şu beşi bi yerdeyi içmek istiyorum yeniden ama korkuyorum halaaaa emiyor bizim abi olan sıpa :)) etkiler mi acep? küçükken öksürük falan yapmıştı bende bırakmıştım ama çok güzel zayıflatıyordu o çay yaaa..
bir de memeden kesmeyi düşünüyorum ama nasıll? önerisi olan varmı kızlar bütün gün yapışıyor hiç affetmiyor ee tabi yemek de yemiyor vs..
Canım ben aktardan almıştım 5 ayrı paket halinde aldım tabi içindekileri sende ayrı ayrı al ..sanırım şimdi karışım olarak da satılıyormuş ama aktar bana hepsi karışınca dağılım oranları eşit olmaz ayrı ayrı koy demişti..ben büyük cola bardağına hepsinden 1 tatlı kaşığı koyup 5 dakika demliyordum..
şimdi poşet çayları da varmış sanırım ama denemedim..
tülayım dostum süpersin yaa nerelerde var kız indirim
yarın ibo evde eğer yağmur yağmassa mangoya gidip biraz ağzımın suyunu akıtmak istiyorum yaa :sm_cool:
tüm markalarda canım yaa :) malumsezon sonu yaa heryer etiket yarısı olmuş.zara,garrize ,aker falan süperler yaa ama bi kaçparça bişi aldım abartmadım zayıflıyınca alıcam ödül olarak oğluşuma aldım bücürük ve gap tan çok güzel şeyler var yaa aklım mağazalarda kaldı :)
gap ta üper şeyler oluyor gerçekten ama abartılı pahalı buluyorum ben orayı acıyorum resmen verilen paralara çünkü 2-3 ay haftada 1 giyecek oda sıra gelirse çok çabuk küçülüyor gerçi seninki abi oldu artık ama onada çabuk küçülür yaa bilmiyorumkismile
geçende wenice den bi tane slopet aldım 34tl bayıldım bebek arabasında uyuyordu denemedim ewe geldim giydirdim küçük geldi :bbo: bi ara gidip değiştiricez artık :gitme:
artık yatma vaktim geldi gözlerim kapanıyor .Kocaman öpücük hepinize İyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?