80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu mekik aleti güzel bi şey kızlar karın kaslarım çok acıyooo ondan diyorum :)) 150 tane yaptım o bile kasları harekete geçirdi sanırım

Şu beşi bi yerdeyi içmek istiyorum yeniden ama korkuyorum halaaaa emiyor bizim abi olan sıpa :)) etkiler mi acep? küçükken öksürük falan yapmıştı bende bırakmıştım ama çok güzel zayıflatıyordu o çay yaaa..
bir de memeden kesmeyi düşünüyorum ama nasıll? önerisi olan varmı kızlar bütün gün yapışıyor hiç affetmiyor ee tabi yemek de yemiyor vs..

hazır içen birini bulmuşken sorayım..
ya kızlar be bu beşi biyerde çayını bulamadım. aktarlara falan sordum.. ama hiçbiri beşibiyerdeyi bilmiyor öyle bakıyorlar... adı markası falan var mı???? bilmiyorumkismile

Canım ben aktardan almıştım 5 ayrı paket halinde aldım tabi içindekileri sende ayrı ayrı al ..sanırım şimdi karışım olarak da satılıyormuş ama aktar bana hepsi karışınca dağılım oranları eşit olmaz ayrı ayrı koy demişti..ben büyük cola bardağına hepsinden 1 tatlı kaşığı koyup 5 dakika demliyordum..
şimdi poşet çayları da varmış sanırım ama denemedim..

Herkesi tebrik ederim ARKADAŞLAR a.s. .Bu haftayı sıkı tutun şubat sonu hedefleri boşaçıkmasın kaydirigubbakcemile3

Süpersin canım Tam gaz devam opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar,az önce melocum buradaydı ben geçmişi bitirene kadar o da çıktı yani şu an topic bana emanet :) hadi gelin sizde

butterfly canım mutluluk dileklerin için teşekkür ederim.

Gönülden İstediğim dileklerim canım.. opuyorumnanaktan

gelinliğin altına giyeceğim korse nasıl bir şey olmalı diye bakıyorum ben de internette

ben yeni incinin gögüsten basene kadar olanını almıştım .çokta rahttı .Bütünkorselerin içinde rahat edebilirmisin oda çok önemli canım .Üzerine denemeden alma derim :)

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Ben tüm yazdıklarını keyifle okudum canım .Hatta uzun yazmış diye sevindiğimide dile getirmiştim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Haklısın aslından Cuma günü şokunu akannehir atlattıktan sonra bende aynı sen gibi düşünmeye ve motivemi toplamaya başladım .Çok sağol sende önemli bi motive kaynağımsın :içelim:

Kim demiş İkizler sevilmez diye?

Tam bir Terazi olarak ben, ikizlere bayılırım.

Bende teraziyim hemde tammanasıyla :) Bizim anlaşmadığımız burç yoktur zaten daha doğrusu bizimle anlaşamayan yoktur gibi :)

Sağol canım harika gidiyorsun .Dediğin gibi darısı başımıza olumunekankayizsmile

bu arada 84 kilo
165 boyundayım tıpkı önceki gibi oysa 76 ya düşmüştüm neyse yine olur inş. hedef kilom 65

Hoşgeldin elayccım bidaha almamak üzere verirsin kilolarını inş..

benide aranıza kabul edermisiniz:kedi:

tabiki canım .. Tek yapman gereken düzenlipaylaşımda bulunmak ve cuma günü kilo bildirimiyapmak :)

ben uyuyom :dilcikar:

Allah rahatlık versin canım..

İzlemmm senin mesajlarını göremedimnerelerdesin bacımm bilmiyorumkismile

kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum canım mucizevi bir yer sırf hakkın ödenmez ama genede yardımım olsun siteye diye pro üye oldu kaydirigubbakcemile3

kuşuuuummmmmm benimmmm olumunekankayizsmile

Harikasın Darkolive,

Dahası nice 1500gr'lara olsun!!!:sm_cool:

aminn canımsın teşekkür ederim inşallah her hafta istikrarımı bozmam :kedi:

handerya asrın kim teo kim kaç çocuk var :uhm:

çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3

bravoo şekerimm sana bende buzdolabının üstüne mart 20de 72 kilo olacaksın yazdım gelip geçerken görüyorum eşimde bana gülüyor buzdolabını açiyor hiç bişiy almadan kapatıyor sanırım ona da faydası oldu kaydirigubbakcemile3

bütün gün sadece bunlarımı yedin bilmiyorumkismile ama bunlar çok azzzzz :umursamaz:

hoşgeldin iyi paylaşımlar diliyorum opuyorumnanaktan

kızlarrr spor aletini sonunda meydana çıkardım ve ilk sporumu yaptım..
30 dk bisiklet
5 dk twist
5 dk dumbıl
60 mekik..

woooowwww alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hakettin :lepi:

Günlük tarla ekim saatim :)) onunla uğraşıyordum

ayyyy sende mi oynuyoorsun şu farm ville yi facebookda istek gönderip yayınlıyorlar birde sinir oluyorum bütün sayfa bu farm ville mesajlarıyla doluyor
eşimde oynuyordu sonra bıraktı kaydirigubbakcemile3

canım biliyorsundur zaten de anne bebek bölümünde bunun iiçin bir topik var çok ilginç denemeler var aklinialirimsmile benim ege emmiyor artık senin maşallah ne güzel emmmiş :gitme:

ben karışık bitki çaylarını bim den alıyorum onun tadını çok seviyorum greenwood diye bişiy sanırım markası bana faydası çok oluyor yerimseniben

oohhhhhhhhhhhhhh be bittiii kaydirigubbakcemile3

Bugün ablamla alışverişe gittik her yer indirimde süper valla :)
bide şu kilolardan kurtulup standart bedene girersem çok daha süper olucak

yediklerim

Sabah

ılık sirkeli su
az peynirle yaptığım 2 yumurta

dışarıda olduğumiçin öğlenkaynadı

ama saat 4 de son yemeğimi yedim
2 kepçe köfteli çorba ..
50 grm kadar haşlama et
3 kaşık bamya yemeği
3 dilim çavdar ekmeği

ara 1 piko 1 avuçleblebi

2 lt su 3 4 saat alışveriş :)

bugün günüm vardı arkadaşlar sabah eşim götürdü ewden erken çıktım haber verme şansım olmadı kimse merak etmemiş zaten de haber verem dedim gene de :1closedeyes:

ooffff şu ablama çok kızıyorum yaa
beni seviyor diye her gittiğimde dumanı üstünde ıspanaklı börek yapıyor tam istediğim gibi bol malzemeli kaçırıyorum her defasında :mymeka:

bugünki menüm
ılık su
sabah aceleyle 3 kuru kayısı
11de 2 portakal
4gibi 3-4 porsiyon ıspanaklı peynirli börek klava:
akşamda ezogelin çorba 3-4 kaşıkda taze börülce yemeği
şekersiz çay

spor yok
su 1buçuk lt anca

bugün ektiklerimi sanırım biçmeye başladım yeni evlendiğimde aldığım pontolonuma girebildim sonunda 44 beden bu da demek oluyor 1beden kadar inceldim
basen olduğu için eteklerde 42 oluyor süprizzzzz

ama şımarmak yok 38-40 bedene düşene kadar durmak yok yola devam

Son düzenleme:
tülayım dostum süpersin yaa nerelerde var kız indirim

yarın ibo evde eğer yağmur yağmassa mangoya gidip biraz ağzımın suyunu akıtmak istiyorum yaa :sm_cool:

tülayım dostum süpersin yaa nerelerde var kız indirim

yarın ibo evde eğer yağmur yağmassa mangoya gidip biraz ağzımın suyunu akıtmak istiyorum yaa :sm_cool:

tüm markalarda canım yaa :) malumsezon sonu yaa heryer etiket yarısı olmuş.zara,garrize ,aker falan süperler yaa ama bi kaçparça bişi aldım abartmadım zayıflıyınca alıcam ödül olarak oğluşuma aldım bücürük ve gap tan çok güzel şeyler var yaa aklım mağazalarda kaldı :)

gap ta üper şeyler oluyor gerçekten ama abartılı pahalı buluyorum ben orayı acıyorum resmen verilen paralara çünkü 2-3 ay haftada 1 giyecek oda sıra gelirse çok çabuk küçülüyor gerçi seninki abi oldu artık ama onada çabuk küçülür yaa bilmiyorumkismile

geçende wenice den bi tane slopet aldım 34tl bayıldım bebek arabasında uyuyordu denemedim ewe geldim giydirdim küçük geldi :bbo: bi ara gidip değiştiricez artık :gitme:

Evet canım aynen katılıyorum ama baktım indirime girmiş dayanamadım .Sweet aldım 2 tane birine 41 diğerinede 37 verdim yazında giyebileceği şeyler diye.
poloristede ayakkabılar indirimde bu arada oğlusuma aldımçok güzeller var hemde çokuygunlar .26 ya aldım ben .bücürüktede indirimde ayakkabılar bu bebişi olanlara duyrulur :)

owww saat 3 olmuş bugün kk ya giremedim hiç acısını çıkardım bayaa zemuszemus

yarın ilk gelene bunlar bendennnn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…