80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar,

Görmemişin biri "6" kilo vermiş, tutmuş iki gün boyunca ne bulursa yemiş...

Ben çok şımardım bu aralar. Hadi dün ödül dedik geçtik de, bugün ne alaka?

Oysa herşey güzel başlamıştı:

Sabah:
1 Dil. Kep.Ek
Beyaz Peynir
Ara:
Haş.Patates
Kaşar

Dün, eve çikolata cips alma gafletine düştüm maalesef. Hiç onlar evde çekmece içinde durur mu, hele ki regl öncesi sendromu yaşarken... Tabii ki de hayır!!!

Ahh ahh, burada saymayayım şimdi. Yalnız şöyle söyleyebilirim üşenmedim topladım, yaklaşık 800kcal lik çikolata ve cips yemişim. Sonradan pişmanlık içerisinde Leslie yaptım ama nafile...

Hepsi bu kadar(cık) yediklerimin. Diyet açısından kötü birgün geçirdim farkındayım inşallah bundan sonraki günler hafta boyunca telafi edebilirim. Hafta içinde hava güzel olursa yürüyüşlere başlayacağım bakalım....

Su:
Bol
Spor:
30 dk Leslie

Görüşürüz kızlar, ben yandım sizler yanmayın. ıki dakikalık çikolata zevkiniz için iki ay basenlerinizde kalacak yağ hücrelerini vücudunuza davet etmeyin. Pişmanım...mafoldumben

EvreL, handerya, masumm, oryeku, rukiye_38 ...sobe..

merhaba canım geçmişi okuyordum ki sobelenmişim nasılsınız keyifler nasıl ben bugün gezmedeydim kızlar irademe sahip olup doğru düzgün bişey yemedim ama doğruyu söylemek gerekirse:jeyyar: canım istemedi iştahsızdım gündüz hayret ettim valla ben ve iştahsızlık ama şimdide açlıktan kıvranıyorumcokacimcoook ama bu seferde ben zorluyorum kendimi

elimphia, EvreL, mistikmor

selam kıslar misafirlikte 4 tane yaprak sarması yedim 3 saat önce ara gibi oldu :tomato:

selam canım iyiyim ya nolsun ..eşimin dediği gibi sende ortası yok zaten diyor..bildiğin mesai harcadım valla şu zayıflama meselesinezemuszemusönce çalışma odasını düzenledim zayıflama aletini taşıdık eşimle..bugün ilk sporumu yaptım içim çok rahat...sonra temmuz sonuna dek zaman dilimindeki tüm cumalardan bir çizelge hazırladım sola hedefi yazdım sağı boş bıraktım hafta hafta doldurcam..bozdolabının üstüne astım..yanına da şişko fotomu koydum..şiddetle tavsiye ediyorum herkese bu çizelgeyi ..aşağıya doğru gittikçe azaln rakamları görmek inanılmaz gaza getiriyor adamı:jeyyar:başka ne yaptım ben hımmm şu elmalı iksirden hazırladım ve 2 bardak içtim..şimdi de sebze menümü hazırlıyorum ...hemen bugünkü menümü de yazayım:
geç kalktım 11 e doğru kahvaltım:
2 dilim bol tahıllı ekmek
çökelekli omlet
2 çatal patates kızartması(normalde hiç yemem acayip canım çekti)
şekersiz çay

ara:4 tane eti form limonlu

saat 17.30 da öğle akşam karışımı gibi bir öğün oldu mecburen:
z.yağlı barbunya
2 dilim bol tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

ara:1 paket eti form limonlu
ara:1 elma
ara :1 bardak süt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2güzel bir gündü vesselam..

elimphia, EvreL, mistikmor

selam kıslar misafirlikte 4 tane yaprak sarması yedim 3 saat önce ara gibi oldu :tomato:

selam tatlım..bugün facedeki fotolarına baktım sonunda fırsat bulabildim..çok hoşsun canım..gözlerinin içi gülen insanlara bayılırımopuyorumnanaktan zayıflayınca da fıstık gibi olmuşsun..ya melocum ben senin menülerine bakayım diye topikte bayağı geçmişe gittim başlangıç tarihin 23 ağustos diye 1445 e dek geldimm hiç sendne yazı göremedim ya..Hangi tarhlere bakmalıyım söylersen sevinirim canım..

selam canım..iradeni ayakta alkışlıyorum öyle ortamlarda kendini tutmak çok zor oluyor..ben de elma yedim ya hemen içimi kıyar ben de inanılmaz açım aslında..yatarım nasılsa birazdan..dayanıyorum..

ii geceler kıslar melocum bende bakıcam sayfana en kısa zmanda
elimpha bende seni faceye eklemek istiyorum sana özelmsj atayım
benim kıskançlık krizim devam ediyor kıslar nasıl aşıcma bu durumu bilemiyorummm
çok salakça yaa

Benİm adım adım İlerleyİŞİm var orda nİhalcİm

masummm ekledim canım seni..iyi geceler takma kafanaaaaaaa...
melocum canım çok tşk ederim de orda sadece kilolların var ..ben gün gün menü görmek istiyorum gerçi az çok biliyorum da işte insan psikolojisisempatiksalakcinniben ilk listeyi inceledim de benim diyetsiyenimin verdiği liste daha kalorili liste mesela öğlenleri hem sebze hem salata hem orba hem de 3 köfte kadar et hem de 2 dilim ekmek ve yoğurt veriyor..akşamları da sebze salata yoğurt bir dilim ekmek..aralarımda da daha çok..çok değil mi bunlar dediğimde de 90 a yakın kilonuz var bunları yemeniz gerek demişti..bu perşembe gidicem ne zamandır gitmedim konuşayım birkez daha bakalım...
canım ya sana bişi daha sorcam akşamları sebze çorbası demiş ya kabak ya da lahana özellikle vermiş..sen onu uyguladın mı??çok spor yapmadım demişsin o konuda da bilgi almak istiyoru..sarkma olmadı mı??

Aaaaa Elaycım eski rakibem yuvaya dönmüşşşş !
hoşgeldin canım aldın kiloları tilki döndü, dolaştı ,geldi dimi :))
olsun hepsi verilir geçen sene nasıl vermiştik şimdide veririz,ben de gördüğün üzere halaa o verdiğimle kaldım tık yokkk ama olcak bu haftadan itibaren inşallah..
Elay nasıl büyümüştür bızdık..biz de büyüdük artık bebek falan değiliz abi olduk

Nihalcim yaaaa ne güzel planlar falan.. valla insan okuyunca gaza geliyo,bu işe odaklanmak ,ciddiye almak lazım yoksa olmuyo sanırım..ben kaç aydır yerimde sayıyorum işte (gerçi burda olmasam kilo alırdım kesin )
ne güzel dün felekten bi gece çalmışsın arada insan bi offf günü istiyo çok iyi yapmışsın canım,moral olmuştur bak bugün nasıl zımba gibi başlamışsın herşeye,devamı gelecektir inanıyorum..

Hoşgeldin canım..
paylaşımların sürekli olur umarım,yaza beraber fit bi şekilde gireriz..

Saol canım bugün 30+45 dakika 5. seviyede yürüdüm çok gzel yoruyor gerçekten,dışarıda bu kadar yorulmuyordum ama tek derdim alt kata ses gidiyormudur acep? zaten sorunluyuz oğluştan dolayı habire duvara vurup duruyor anlayışsız insan,ses giderse iyice papaz oluruz..

ben daha önceden yürüyüş yapılırken ilk yarım saat vücut yağları ısınıyor ve sonraki yarım saat yağlar yanmaya başlıyor diye biliyorum o yüzzden takıntı oldu 1 saat yürümezsem eksik olcakmış gibi.. siz en fazla ne kadar duruyorsunuz bandın üzerinde eşim 45 dakikayı geçme falan dedi de?

handerya asrın kim teo kim kaç çocuk var :uhm:

Melocummmm çok güldüm ama haklısın!sırnaşık şey
benim aşkitom Teoman Asrın ve bende alışsın diye her iki ismini de kullanıyorum o yüzden bi karışıklık olmuş teyzesi..nihalcim açıklamış gerçi!

Olmaz mı 20 kiloya rağmen 1 beden küçüldüm ama 15 gündür sporla 38 bedene düştüm.anca sıkılaştım.sebze yemeği ve her türlü çorbadan birini yaptım akşamları

Yaaa beni de ekleyin facede..
face linkini mesaj at eklerim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…