EvreL, handerya, masumm, oryeku, rukiye_38 ...sobe..
EvreL, handerya, masumm, oryeku, rukiye_38 ...sobe..
=)
Nasılsın Elimphiacım?
Okudum moralini düzeltmişsin biraz, çok sevindim. Hatta "örnek menüler hazırlayıp alışveriş listesi hazırlayacağım" demişsin ya, çok hoşuma gitti. Ben de yapacağım öyle...
elimphia, EvreL, mistikmor
selam kıslar misafirlikte 4 tane yaprak sarması yedim 3 saat önce ara gibi oldu :tomato:
merhaba canım geçmişi okuyordum ki sobelenmişim nasılsınız keyifler nasıl ben bugün gezmedeydim kızlar irademe sahip olup doğru düzgün bişey yemedim ama doğruyu söylemek gerekirse:jeyyar: canım istemedi iştahsızdım gündüz hayret ettim valla ben ve iştahsızlık ama şimdide açlıktan kıvranıyorumcokacimcoook ama bu seferde ben zorluyorum kendimi
canım ben sana linkimi vereyim buraya gelişim daha geç oldu esas aşagıda başlamıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/kilit...diyetisyen-tavsiyeli-listem-deneyimlerim.html
ii geceler kıslar melocum bende bakıcam sayfana en kısa zmanda
elimpha bende seni faceye eklemek istiyorum sana özelmsj atayım
benim kıskançlık krizim devam ediyor kıslar nasıl aşıcma bu durumu bilemiyorummm
çok salakça yaa
Benİm adım adım İlerleyİŞİm var orda nİhalcİm
Aaaaa Elaycım eski rakibem yuvaya dönmüşşşş !geçen kış sonu burasıydı benim topiğim sayesinde 8 kilo verdim ,ayrıldım yaz girince topikten farkında olmadan kilo vermeyide bırakmışım ..şöyle bi baktımda handeryamm burda hala tatlım selam nasılsın teo nasıl ?
beni yine katın listeye bu defa çileden çıktım eşimle papaz oluyoruz kilo yüzüden bu geceden itibaren başladım hadi hayırlısı opuyorumnanaktan
Nihalcim yaaaa ne güzel planlar falan.. valla insan okuyunca gaza geliyo,bu işe odaklanmak ,ciddiye almak lazım yoksa olmuyo sanırım..ben kaç aydır yerimde sayıyorum işte (gerçi burda olmasam kilo alırdım kesin )aman canımm mutlaka öyledir de bak eşin onu değil de seni tercih etmiş ve şimdi de ne güzel iki yavrunuz var..sen mutlu yuvana odaklan..fazla kıskançlık erkekleri boğar aman ha..ben de akşam bir gaza geldim ki sorma kendime kilo çizelgesi hazırladım temmuz sonuna dek her cuma gününün tarihine göre bir liste ..hedef kiloları yazdım haftada bir kg olarak 70 de 2 hafta sabitledim ve herşey yolunda iderse temmuz sonunda 65 kg ı görmüş olcam..bakalım uymak için elimdne geleni yapcam şimdi de önüzdeki haftanın yemek ve alışveriş istesini hazırlıyorum..
Hoşgeldin canım..Herkese Merhaba
Ben forumda yeniyim.Böyle bir başlık bence çok yararlı.Teşekkür ederim.
Ben 86 kiloyum ve Boyum 1.71 Öncelikli hedefim 70
Geçen pazartesi diyet yapmaya başladım bugün 6. günüm.Dün biraz fazla kaçırdım.mafoldumben
Sabah(11:00):Tam tahıl Ekmeği-domates söğüş-peynir
Saat 17 de:140 gr light yoğurt
19:30 da da bir kase çorba,bol salata,Tam tahıl ekmeği
,
Saol canım bugün 30+45 dakika 5. seviyede yürüdüm çok gzel yoruyor gerçekten,dışarıda bu kadar yorulmuyordum ama tek derdim alt kata ses gidiyormudur acep? zaten sorunluyuz oğluştan dolayı habire duvara vurup duruyor anlayışsız insan,ses giderse iyice papaz oluruz..cnm hayırlı olsun güle güle kullan.emin ol ki çok faydası olur.bende koşu bandı kullanıyorum bizim gibi bebegi olanlar için en ideali bu.spor salonuna giden arkadaşım hızlı kullanıldıgında yagların eritilecegini söyledi.yani 6_ 6,5_7 hızla.başlangıçta hızlı gelıyor ama sonra alışılıyor.yarım saat yapsan yeterli bu hızla koşu degilde hızlı yürüyüş yap cnm.opuyorumnanaktan
handerya asrın kim teo kim kaç çocuk var :uhm:
Olmaz mı 20 kiloya rağmen 1 beden küçüldüm ama 15 gündür sporla 38 bedene düştüm.anca sıkılaştım.sebze yemeği ve her türlü çorbadan birini yaptım akşamlarımasummm ekledim canım seni..iyi geceler takma kafanaaaaaaa...
melocum canım çok tşk ederim de orda sadece kilolların var ..ben gün gün menü görmek istiyorum gerçi az çok biliyorum da işte insan psikolojisisempatiksalakcinniben ilk listeyi inceledim de benim diyetsiyenimin verdiği liste daha kalorili liste mesela öğlenleri hem sebze hem salata hem orba hem de 3 köfte kadar et hem de 2 dilim ekmek ve yoğurt veriyor..akşamları da sebze salata yoğurt bir dilim ekmek..aralarımda da daha çok..çok değil mi bunlar dediğimde de 90 a yakın kilonuz var bunları yemeniz gerek demişti..bu perşembe gidicem ne zamandır gitmedim konuşayım birkez daha bakalım...
canım ya sana bişi daha sorcam akşamları sebze çorbası demiş ya kabak ya da lahana özellikle vermiş..sen onu uyguladın mı??çok spor yapmadım demişsin o konuda da bilgi almak istiyoru..sarkma olmadı mı??
face linkini mesaj at eklerim seniYaaa beni de ekleyin facede..
benide aranıza kabul edermisiniz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?