Şu beşi bi yerdeyi içmek istiyorum yeniden ama korkuyorum halaaaa emiyor bizim abi olan sıpa :)) etkiler mi acep? küçükken öksürük falan yapmıştı bende bırakmıştım ama çok güzel zayıflatıyordu o çay yaaa..
bir de memeden kesmeyi düşünüyorum ama nasıll? önerisi olan varmı kızlar bütün gün yapışıyor hiç affetmiyor ee tabi yemek de yemiyor vs..
mrb canlarım iyi pazarlar herkese opuyorumnanaktan
moralim çok kötü kızlar dünden bu yana dün yatak dolabımı bir açtımki
nemden yataklarım küflenmiş Allahtan çok aşırı değildi arada bir iki tanesi fazla olmuştu havada şansımdan iyiydi havalandırdım ama yinede yünlerinin açılıp yeniden dikilmesi lazım off off en nefret ettiğim iş dünden beri onlarla uğraşıyorum mahfoldum resmen 2 yıldır bu evde oturuyorum bu yıl oldu bu ikinci kezdir kontrol etmeme rağmen off off
mrb canlarım iyi pazarlar herkese opuyorumnanaktan
moralim çok kötü kızlar dünden bu yana dün yatak dolabımı bir açtımki
nemden yataklarım küflenmiş Allahtan çok aşırı değildi arada bir iki tanesi fazla olmuştu havada şansımdan iyiydi havalandırdım ama yinede yünlerinin açılıp yeniden dikilmesi lazım off off en nefret ettiğim iş dünden beri onlarla uğraşıyorum mahfoldum resmen 2 yıldır bu evde oturuyorum bu yıl oldu bu ikinci kezdir kontrol etmeme rağmen off off[/Q
zilan kolay gelsin ne zor işti yahu o iş
oldum olası etmişimdir çocukken annem yapardı 1 hafta sürerdi ama kolay gelsin sanada en kısa zamnada biter inşşş
deryalim hoş geldin cnm bebegini güle güle büyüt
kilolarını çabucak ve rinşş
darkolive slm cnm bugün pek bi boş burası pazar ya ondan sanırımbilmiyorumkismile
ohh nedimle gezin bakalım ne güzel..biz bu haftasonunu evde geçirdik valla..ben regl oldum zaten pek dışarı çıkasım da gelmedi..bugün niyetliydik bir ikeaya gitmeye ama arkadaı maça çağırınca hadi sen git ben evde oyalanırım deyip saldım Mahmutu..:)
Siz napcaksınız öylesine gezme mi yoksa dğün hzrılıklarıyla mı ilgili??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?