80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanım ben o çatı 2 ay içtim ama yine 5 kilo verdşm yan çok bi fyada saglamadı bende

memeden kesme olayına gelince yavaş yavaş unutturmalısın mesela benimkilerde çok dğşkğndğr ben gğndğz 1 kez baen 2 geced 1 kez olmak üzere 2 veya 3 kez emziriyorum benimkiler 18 aylık olcajklar iki yaşında kesicem artıkın bende
ilaçları filan varmış zor oluyor çünkü benim şimdi bile acıyo çok gelince kolay gelsin sanada

mrb canlarım iyi pazarlar herkese opuyorumnanaktan
moralim çok kötü kızlar dünden bu yana dün yatak dolabımı bir açtımki
nemden yataklarım küflenmiş Allahtan çok aşırı değildi arada bir iki tanesi fazla olmuştu havada şansımdan iyiydi havalandırdım ama yinede yünlerinin açılıp yeniden dikilmesi lazım off off en nefret ettiğim iş dünden beri onlarla uğraşıyorum mahfoldum resmen 2 yıldır bu evde oturuyorum bu yıl oldu bu ikinci kezdir kontrol etmeme rağmen off off

ayyy canım yaaa allah kolaylık versin :umursamaz:

zor işler bunlar :gitme:

kolay gelsin canım benimde en nefret ettiğim iş şu havası alınan hurçlar var ya ondan al havalandır söylemesi kolay diyeceksin ama nemli ortamların nemini almak için küçük tabletler satılıyor çok faydası oluyor yardımcı olur belki

Nihallll canim naber? Gecmisi okudum ben de tam bitirip cikacaktim baktim sen buradasin,slm vereyim dedim.Nedim gelecek birazdan bize yani 10 dk. sonra evde olur ben de onu bekliyorum

Son düzenleme:
selam tatlım iyiyim sen nasılsın..hatta süperim ben bende bir gaz bir gaz sorma canım...tekrar eski moduma girdim süper hissediyorum..
ben de geçmişi okuyordum..
kociş arkadaşına gitti maç var diye ben de ev işlerini toparlıyordum canım sıkıldı bir bakim dedim kızlar napıyor??

ohh nedimle gezin bakalım ne güzel..biz bu haftasonunu evde geçirdik valla..ben regl oldum zaten pek dışarı çıkasım da gelmedi..bugün niyetliydik bir ikeaya gitmeye ama arkadaı maça çağırınca hadi sen git ben evde oyalanırım deyip saldım Mahmutu..:)
Siz napcaksınız öylesine gezme mi yoksa dğün hzrılıklarıyla mı ilgili??

iyi yapmissin canim,evet farkettim zaten mesajini okuyunca dedim bu kiza sihirli degnek degmis gibi olmus ne guzel gaza gelmis :) canim cikacagim ben Nedim gelecek dedim ya opuyorum seni,cok fazla yorma kendini gorusuruz

eve geliyor ya disari cikmayacagiz,dun o arkadaslariyla takildi aksam bugunde iste butun gun evde dinlendi simdi de benim yanima geliyor,yagmur var disarida cikmayiz bir yere

ooo kizlar gelmis :) Nihal yalniz kalmayacaksin hadi bakalim.
melocum derya_lim hosgeldiniz ama ben kacar cunku nisanlim az sonra bizde olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…