80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KAHVALTI
sabah 2 adet kaysı 2 bardak sıcak su
2 dilim k ekmegi biraz lor peyniri 2 domates marul vede yeşil sogan
bundan sonra herşeyi harfiyen yazacagım

kızlaar komşuya gitmem lazım birazdan inşallah tutarım kendimi.akşam yazacaklarımdan belli olur zaten.bazen sıkılıyorum diyetten...:bbo:

kizlar ben dün cok kacamak yaptim ilk kez
sporada gidemiyom, hava cok güzelll.... hic yapasim yok...
bunalima girdim ben 2 gündür, hayirdir insallah...
yarin tarti 88 gösterirse sevincem hakketen, eger fazla gösterirse kafayi yerim
kizacaksiniz biliom... bu aksam birsey yemicem elmadan baskaa veya yagsiz yogurt...

bugün tek 1 tabak melemen ve bi kac peynir yedim...
ve bi kase dondurma

Son düzenleme:
slm kızlar ya ben nezemandır fazla giremiyom.diyeti bir ara bırakır gibi oldum ya 81 de kalmışım hala of ya kendime hakim olamıyom son 2 haftadır hiç dikkat etmiyom.nedendir bi,lmiyom ama içimde acayip yeme isdeyi var :sm_confused:

aynen bende 3 gündür öyleyimm abla
aksamlari cok kacamak yaptim üüfffffff
havada güzel insanin spor yapasi gelmiyoo
ama yürücemmm cikacam birazdan disarii
yedigim dondurmayi eritiyimmm

kızlar yardım edin sizce ne yapmalıymda iki hafta öncesinde oldugum gibi kendime hakim olmalıyım şimdi olamıyom bir türlü kendime hakim ya devamlı bişeler yemek isdeyi geliyor aklımdan devamlı yemek geçiyor ensonunda yarın denerim diyip atışdırıryom sonra pişman oluyom tabi iş işden geçmiş oluyor yoksa diyete başladıgım günki gibi devam etseydim şimdi 78 lerde olacakdım ya offfffffffffffff yardım edin bana tafsiyelerinizi bekliyom:a015:

aynen bende 3 gündür öyleyimm abla
aksamlari cok kacamak yaptim üüfffffff
havada güzel insanin spor yapasi gelmiyoo
ama yürücemmm cikacam birazdan disarii
yedigim dondurmayi eritiyimmm

ben zaten hiç spor yapmıyom devamlı evdeyim işde akşamları yemesem verecemde olmuyor işde insan kendine hakim olamıyor canım ya

sevilay canım kendini toparla insan yedikce yiyesi geliyor yemeğin sonu gelmiyor ve dahacok kilo alıyoruz ve tabiki mutsuz oluyoruz oyüzden biran önce zayıflayıf mutlu olalımhihoyyyt

zayıflamak istememin o kadar çok sebebi var ki..hangisini yazsam..aslında hepimizin sebepleri birbirini aynı..güzel olmak,giydiğimizin yakışması,dışarı çıktığımızda göbeğimizi içimize çekerek değilde salına salına yürümek..bunun gibi daha birçok sebep işte...ama ben en çok rahmetli babama söz verdiğimiçin zayıflamak istiyorum hastayken bana zayıflamamı beni böyle görünce çok üzüldüğünü söylemişti..sağlığımın bozulacağından endişe ediyordu.o hayatteyken bu isteğini yerine getiremedim ama şimdi zayıflarsam onunda mutlu olacağını hissediyorum...işte benim zayıflama sebebimde bu kızlar..

kıslar ben bugun cıg kofte yedım evet yedım..sıze soylemeyecektım ama sucluluk duydugum ıcın soyluyorum bagırın kızın bana hadı..bıdaha yapma deyın...olmek ıstıyorum allahım..ama kızlar canım cok cektı saat 2 de yedım ve baska bısey yemedım.soz aksama bısey yemıycem cok az yıycem

KAHVALTI
lor peyniri marul beş altı yaprak birtana yeşil sogan 2 dilim k ekmegi 2 tane domates kücüklerdi

ARA
5 tane gırisini
ÖGLEN
bir kase yogurtyarım havuc icine rendeledim 2 dilim kekmegi 3 ince dilim salam
ARA
yarım fincan leblebi 5 tane kaysı 2 tane incir 3 ceviz 2 tene gırisini
AKŞAM
bir kase pirinc corbası
BOL SU VE CAY YEŞıL VE SıYAH CAY

Merhaba arkadaslar..

Bende bu sabah birz fazla kacirdim galiba tam arife gun olacak sey degilidi ama.. :) napalim oldu bikere
sabah okula gittim aceleden yanima bisey alamdim .. okulda 1 sandevic yedim ( kasar , salatalik) yogurtlu bi icecek ictim.
Oglen 1 dilim ekmek 1 kucuk salatalik
Aksam corba bir dlm ekmek

kızlar selamlar şükür bu gün kaçırmadım yarını iple çekiyorum tartıda kaç çıkıcam çok merak ediyorum yaaa of inş vermişimdir bide selmacım ara baya bir kalabalık olmuş canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…