mrb canlarım iyi pazarlar herkese opuyorumnanaktan
moralim çok kötü kızlar dünden bu yana dün yatak dolabımı bir açtımki
nemden yataklarım küflenmiş Allahtan çok aşırı değildi arada bir iki tanesi fazla olmuştu havada şansımdan iyiydi havalandırdım ama yinede yünlerinin açılıp yeniden dikilmesi lazım off off en nefret ettiğim iş dünden beri onlarla uğraşıyorum mahfoldum resmen 2 yıldır bu evde oturuyorum bu yıl oldu bu ikinci kezdir kontrol etmeme rağmen off off
bende katilmak istiyorum.6 ay önce dogum yaptim suan 80 kiloyum.20 kilo vermek istiyorum yaza.
ohh nedimle gezin bakalım ne güzel..biz bu haftasonunu evde geçirdik valla..ben regl oldum zaten pek dışarı çıkasım da gelmedi..bugün niyetliydik bir ikeaya gitmeye ama arkadaı maça çağırınca hadi sen git ben evde oyalanırım deyip saldım Mahmutu..:)
Siz napcaksınız öylesine gezme mi yoksa dğün hzrılıklarıyla mı ilgili??
adaer canım ikea iyikide gitmemişsin ben şimdi oradan geliyorum park sorunu vartı insanlar köşe kapmaca oynuyor resmen çok kalabalıktı
bugünki menümm
limonlu ılık suya başladım gene limon koymuyordum kaç zamandır
lorlu omlet
ekmek yok
ara yoğurt 3 kepekli grisini
akşam fırında yağsız balık
biraz fırında patates 2-3 dilim domates ve salatalık
ekmek yok
maden suyu
su:1.5 litre kadar((
spor leslie 30dk
Bu hafta herkes iyi gidiyor gibi hafta sonlarımız bile kaçaksız geçtiyse hafta içinden korkmayalım artıkMerhabalar Herkese...
Ben de diyet açısından güzel bir gün geçirdiğimi söyleyebilirim bu sefer. zemuszemus
Sabah:
Yumurta
Ara:
1 Muz
Öğle:
Kırmızı Lahana
Ayran
Ara:
Badem
Akşam:
3 Biber dolma
Yoğurt
Gece:
1 Portakal
1 Kivi
Su: Yeterli
Spor: Leslie 30dk
Görüşmek üzere!!!
iyi akşamlar selmacım
Kızlarr iyi akşamlaaarrr opuyorumnanaktanmasumcum leslı yle bır şekılde hareket yapıyorsun leslı bayanın adı olsa gerek
iyi akşamlar kıslar nasılsınız bakalım bugün yeidkleirm
sabah
2 yk mantarlı omlet
peynir 4 zeytin
şekersiz çay
ara
elma
öglen
2 kepçe ezo gelin çorba
küçük bir kase yogurt
1 parça haşlama but
ara
şekersiz nescafe
1 lokma bitter çikolata
akşam
6 yk pırasa yemegi
bol tere ve yogurt
gece elma
şimdiide yeşilçay içicem
eh fena degildi yani benimki bugün 1 lokmacık bitetr dışında
ya ben şimdi çatlıycam şu lesile yi birisi bana açıklasın ne olurrrr
melocum cnm ii menün neis fazla bende anlamadım süpersin cnm herzamanki gibi
herkese sevgiler
evrel selma sobe
ıyuı akşamlar buterful malesef benım hafta sonum berbat gectı cok üzgünüm cok
kızlar sizlere doyum olmaz ama benim sabah 06.20 de leslieyle randevum var..uyumam gerek yarın mesai var..öpüyorum sizleri..
bu arada sabah işyerinde kahvaltı organizasyonu var herkes kekler börekler yaptı valla ben diyetteyim yapamam dedim oyunboznlık yapma sen de yapacaksın dedi takım liderim 2 tepsi kurabiye yaptım ben de onu götürcem ama ben klasik çok tahıllı sandviçimi götürüp onu yicem merak etmeyin kaçak yapmıcam sözzzzzzzz
Üzülme canım cumaya çok var telafi edersin hafta içi opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlar ben bugün bir türlü frene basmayı beceremedim resmen bittiğimin resmidirmafoldumben işte yalayıp yuttuklarım
1 yemek tabağı kadar patates kız., peynir az
3 şekerpare 1 etipuf 2 parmak kadar sütlü çikolata
çeyrek ekmek 1 tabak mercimek yemeği 1 avuç kabak çekirdeği
kibrit büy. pastırmalı ekmek ,çay,zeytin 5-6 tane günün yüz karası benim anlaşıldığı üzere ama yarın tam gaz diyete devamkaydirigubbakcemile5
Yediklerim
Sabah
2 dilimk.ekmeği
2dilimsalam
2 dilimpastırma
3kaşık patatesli yumurta
1 ince dilim kaşar peyniri
Akşam
2 kanat
1 dilim ekmek
2 litre su
kahvaltım geç vakte kaldığıiçin biraz doyurucu oldu .sonra aralarda bişiyemedim .akşamıda az yedim :)
Bugün kayınvalideme koltuk bakmaya gittik modokoya .3 saat dolan allah dolan .İyi oldu sabah yediklerimi yaktım :)
Bide onlar açıkıp bi ccafede hamburger yediler ben yemedim 1 light kola içtim sadece zemuszemus
kızlar sizlere doyum olmaz ama benim sabah 06.20 de leslieyle randevum var..uyumam gerek yarın mesai var..öpüyorum sizleri..
bu arada sabah işyerinde kahvaltı organizasyonu var herkes kekler börekler yaptı valla ben diyetteyim yapamam dedim oyunboznlık yapma sen de yapacaksın dedi takım liderim 2 tepsi kurabiye yaptım ben de onu götürcem ama ben klasik çok tahıllı sandviçimi götürüp onu yicem merak etmeyin kaçak yapmıcam sözzzzzzzz
nihalcim aydınlarttıgın için tşk ederim bi sorayım sabah kıslaraaa bakalaım gönderebilirlermi
iyi geceler kıslar yatayımm ben
şimdidien herkese kalorisiz haftalar diliyorum
iyi geceler kızlar ben bugün bir türlü frene basmayı beceremedim resmen bittiğimin resmidirmafoldumben işte yalayıp yuttuklarım
kibrit büy. pastırmalı ekmek ,çay,zeytin 5-6 tane günün yüz karası benim anlaşıldığı üzere ama yarın tam gaz diyete devamkaydirigubbakcemile5
evet canım bu hafta açıııım beni ancak bu paklariyi geceler hoş geldin canım
En en kötüsü kızartma olmuş bide 1 yemektabağı akannehir ohaoldumsmile
Sen bugün gazı tam almışsın canım .1 hafta yeter bunlarsana bayanssulusmile
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:alsanaalsanasmilealkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis buyrunnnnnnnnn
owww sen iyice motive oldun biraz bene spor yapayım da nihal bana yetişemesinnn laelaelaelaelae
nihal beni yakalayamazzz naniknanik
faceden ekleyen sensin dimi canım ikizi olan başka birini tanımıyorum çünkü :sm_confused: bilmiyorumkismile
akannehir akannehir akannehir akannehir
öykü amanın naptın bacı sen yaaaa bilmiyorumkismile
hay allah neyse en azındna hatanı biliyosunboshayallersmile
hafta içi sıkı tutar denglersin
evet canım haddimi aştım farkındayım bugün diyet miyet görmadi gözüm tırlattım heral accıksempatiksalakcinni:mymeka:
darkolive evet cnm benim facedeki yorgun ikiz annesikafamçokkarıştı
yatayım deidm ama zıpırlar uyandıı kalkmışken bakem kim var dedimmmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?