80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım zor iş gerçekten allah kolaylık versin bilmiyorumkismile

bende katilmak istiyorum.6 ay önce dogum yaptim suan 80 kiloyum.20 kilo vermek istiyorum yaza.

aramıza hoşgeldin canım düzenli paylaşımyaparsan burdan çok yarar görürsün demedi deme opuyorumnanaktan

Nihall bu ikea meydanavmnin ordakiyani benim tam karşımdaki ikeamı bilmiyorumkismile

gelince banada uğra yorsunluk kahvesiyapıyım sana :jeyyar:

adaer canım ikea iyikide gitmemişsin ben şimdi oradan geliyorum park sorunu vartı insanlar köşe kapmaca oynuyor resmen çok kalabalıktı

hangi ikea bu yaa gerçi 2 tane var zaten istanbulda biri ümraniye diğeri beylikdüzü bilmiyorumkismile

ohhh sen budiyete iyiyiden iyiye sardın canım güzelmenü :lepi:

Bu hafta herkes iyi gidiyor gibi hafta sonlarımız bile kaçaksız geçtiyse hafta içinden korkmayalım artık

iyi akşamlar selmacım

masumcum leslı yle bır şekılde hareket yapıyorsun leslı bayanın adı olsa gerek
Kızlarr iyi akşamlaaarrr opuyorumnanaktan

masummm menün süper canım tebrikler..valla leslie hareketleri yaptıran hatunun adı bunu yağmurgözlüden duymuştum şlk sonra da izlem sayesinde pc ye yüklemiş ama ne zamandır yapmaya üşeniyordum..bugün denedim ilk defa..yerinde adım atıyorsun,sağa,sola hareket ediyorsun ...kollarını da hareket ettiriyorsun ..3 bölüm haline nette var 2 mil,5 mil diye devam ediyor ben 2 mil yaptım..2 mil yürüyüş yapmış gibi oluyorsun mantığı bu..2 mil de 3.2 km demek..yarım saat sürüyor ve güzel terletiyor..linkleri var ama ben bir türlü o linklerden indirememiştim..youtubedan indirdim ama inidrmeden de bulabilirsin canım..handerya,evrel de yapıyor bilidğiğm kadarıyla..

slm kızlar bu hafta kaçamak yapmadım menümü hemen yazıyım:
SABAH:
1haşlama yumurta,peynir zeytin,domates,1 dilim ekmek
ARA:
1elma,1 muz
AKŞAM:
ızgara tavuk,salata
ARA:
1 TÜRK KAHVESı, VE SÜT

Yediklerim
Sabah
2 dilimk.ekmeği
2dilimsalam
2 dilimpastırma
3kaşık patatesli yumurta
1 ince dilim kaşar peyniri

Akşam
2 kanat
1 dilim ekmek

2 litre su

kahvaltım geç vakte kaldığıiçin biraz doyurucu oldu .sonra aralarda bişiyemedim .akşamıda az yedim :)

Bugün kayınvalideme koltuk bakmaya gittik modokoya .3 saat dolan allah dolan .ıyi oldu sabah yediklerimi yaktım :)

Bide onlar açıkıp bi ccafede hamburger yediler ben yemedim 1 light kola içtim sadece zemuszemus

kızlar sizlere doyum olmaz ama benim sabah 06.20 de leslieyle randevum var..uyumam gerek yarın mesai var..öpüyorum sizleri..
bu arada sabah işyerinde kahvaltı organizasyonu var herkes kekler börekler yaptı valla ben diyetteyim yapamam dedim oyunboznlık yapma sen de yapacaksın dedi takım liderim 2 tepsi kurabiye yaptım ben de onu götürcem ama ben klasik çok tahıllı sandviçimi götürüp onu yicem merak etmeyin kaçak yapmıcam sözzzzzzzz

Evet yapabilirsin alıcan kalorileri düşün motiven düşerse .kaydirigubbakcemile5

İyi geceler canım

nihalcim aydınlarttıgın için tşk ederim bi sorayım sabah kıslaraaa bakalaım gönderebilirlermi

iyi geceler kıslar yatayımm ben

şimdidien herkese kalorisiz haftalar diliyorum

iyi geceler kızlar ben bugün bir türlü frene basmayı beceremedim resmen bittiğimin resmidirmafoldumben işte yalayıp yuttuklarım
1 yemek tabağı kadar patates kız., peynir az
3 şekerpare 1 etipuf 2 parmak kadar sütlü çikolata
çeyrek ekmek 1 tabak mercimek yemeği 1 avuç kabak çekirdeği
kibrit büy. pastırmalı ekmek ,çay,zeytin 5-6 tane günün yüz karası benim anlaşıldığı üzere ama yarın tam gaz diyete devamkaydirigubbakcemile5

iyi geceler hoş geldin canım

En en kötüsü kızartma olmuş bide 1 yemektabağı akannehir ohaoldumsmile

Sen bugün gazı tam almışsın canım .1 hafta yeter bunlarsana bayanssulusmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis buyrunnnnnnnnn

owww sen iyice motive oldun biraz bene spor yapayım da nihal bana yetişemesinnn laelaelaelaelae

nihal beni yakalayamazzz naniknanik

nihalcim aydınlarttıgın için tşk ederim bi sorayım sabah kıslaraaa bakalaım gönderebilirlermi

iyi geceler kıslar yatayımm ben

şimdidien herkese kalorisiz haftalar diliyorum

faceden ekleyen sensin dimi canım ikizi olan başka birini tanımıyorum çünkü :sm_confused: bilmiyorumkismile

akannehir akannehir akannehir akannehir

öykü amanın naptın bacı sen yaaaa bilmiyorumkismile
hay allah neyse en azındna hatanı biliyosunboshayallersmile
hafta içi sıkı tutar denglersin

darkolive evet cnm benim facedeki yorgun ikiz annesikafamçokkarıştı

yatayım deidm ama zıpırlar uyandıı kalkmışken bakem kim var dedimmmhihoyyyt

Merhaba yaklaşık 1 yıldır forumları dönem dönem deli gibi okuyan ben nihayet katılmaya karar verdim.
O kadar sıklıdım ki bu kilolardan 30 yaşındayım artık. Giderek daha zorlaşıyor bazı şeyler. Şu anda 83 kgyum. 18 yaşında iken 48 kg'dum. Üniversite, stres derken 83e kadar çıktım. En kötüsü de denemediğim şey kalmadı. Diyetisyen, reductil, xenical, akupunktur... böyle uzayıp giden bir liste işte. Sorun ise tiroid problemim ve tartıda 2-3 kg düşüş görünce deli gibi yemeye başlamam. sanki içimde başka biri kg vermemi istemiyor gibi. Az önce yediğim 3 paket cips sonrası tekrar karar verdim bu sefer olacak diye. Yardımlarınızı motive edici cevaplarınızı bekliyorum.

Bu sefer olacak
Yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler hoş geldin canım

En en kötüsü kızartma olmuş bide 1 yemektabağı akannehir ohaoldumsmile

Sen bugün gazı tam almışsın canım .1 hafta yeter bunlarsana bayanssulusmile
evet canım bu hafta açıııım beni ancak bu paklarklava:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…