tebrik ederim nihalcim..süpersin..böyle yapınca da inadına yedirmeye çalışırlar ya gıcık olurum..hakikaten sabahın köründe leslie ile yürümeyi başardı mı?kızlar sizlere doyum olmaz ama benim sabah 06.20 de leslieyle randevum var..uyumam gerek yarın mesai var..öpüyorum sizleri..
bu arada sabah işyerinde kahvaltı organizasyonu var herkes kekler börekler yaptı valla ben diyetteyim yapamam dedim oyunboznlık yapma sen de yapacaksın dedi takım liderim 2 tepsi kurabiye yaptım ben de onu götürcem ama ben klasik çok tahıllı sandviçimi götürüp onu yicem merak etmeyin kaçak yapmıcam sözzzzzzzz
şekerim adet öncesi dönemde falan mısın?ne yaptın yaw?uçmuşsun?bari bol salata falan yemeye çalış miden dolsun ki iştahın kesilsiniyi geceler kızlar ben bugün bir türlü frene basmayı beceremedim resmen bittiğimin resmidirmafoldumben işte yalayıp yuttuklarım
1 yemek tabağı kadar patates kız., peynir az
3 şekerpare 1 etipuf 2 parmak kadar sütlü çikolata
çeyrek ekmek 1 tabak mercimek yemeği 1 avuç kabak çekirdeği
kibrit büy. pastırmalı ekmek ,çay,zeytin 5-6 tane günün yüz karası benim anlaşıldığı üzere ama yarın tam gaz diyete devamkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım aynı duyguları bizde yaşadı ve bak hepimiz oldukça yol katettik.insan buraya dürüstçe yazacağını düşündükçe kendini frenliyor kolay gelsinMerhaba yaklaşık 1 yıldır forumları dönem dönem deli gibi okuyan ben nihayet katılmaya karar verdim.
O kadar sıklıdım ki bu kilolardan 30 yaşındayım artık. Giderek daha zorlaşıyor bazı şeyler. Şu anda 83 kgyum. 18 yaşında iken 48 kg'dum. Üniversite, stres derken 83e kadar çıktım. En kötüsü de denemediğim şey kalmadı. Diyetisyen, reductil, xenical, akupunktur... böyle uzayıp giden bir liste işte. Sorun ise tiroid problemim ve tartıda 2-3 kg düşüş görünce deli gibi yemeye başlamam. sanki içimde başka biri kg vermemi istemiyor gibi. Az önce yediğim 3 paket cips sonrası tekrar karar verdim bu sefer olacak diye. Yardımlarınızı motive edici cevaplarınızı bekliyorum.
Bu sefer olacak
Yapacağım.
hoşgeldin canım.burdan bizimle paylaşımda bulunabilirsinselam, bende zayiflama gruplarina katilmak istiyorum, nasil yapcam blmiyom. ben bu sabah tatilmistim 85,2 kg geldim. 1.74 m boyundayim 26 yasindayim evliyim cocuk yok [malesef]. hangi guruba nasil gircem? ha bide yarin yürüyüse basliyom gine karlar eridi artik.
ginaydın bebişim uyku kilo aldırıyor,iyi yapmışsıngünaydın arkadaşlar artık uyumama kararı aldım sabahları saat 6 kalkıp yatmayacagım
günaydın kıslar 3 te yattım 7 de kalktıp biri uyusa digeir uyumuyor benim sıpalrın selmacım sanada günaydın
melocum sobeee
kaptanım grubun iksiri ne yaa ben yenid uydummm
kızlar bıktım bu kabızlıktan ben yaaaa
bende kahvaltımı yaptım şimdı yeşil cay içiyorum
KAHVALTIDA bır domates bır yumurta bır salatalık ıkı catal peynır yarım demete yakın maydanoz bır dılım ekmek bır tanede közlenmış kırmızı bıber
melocum senın kahvaltıyı okudum ve kendı kahvaltımdan utandım yaaaaa ne cok yemışım ben böyle cok ayıp
ya uyku sersemi maydanoz yemeyi unuttum..oysaki ne güzel ayıklayıp saklama kabında koymuştum dolaba bilmiyorumkismile
sen benim dünkü kahvaltımı yeseydin bugün hiç kahvaltı etmezdin mafoldumben selmacım ben sana hatırlatayım,maşukiyenin kahaltısı meşhurdur
tereyeğlı fırında 2 eritme peynir
tereyağında fırında omlet
bunlar toprak kaplarda yapılıyor
2 dilimde kızarmış ekmek :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?