80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam, bende zayiflama gruplarina katilmak istiyorum, nasil yapcam blmiyom. ben bu sabah tatilmistim 85,2 kg geldim. 1.74 m boyundayim 26 yasindayim evliyim cocuk yok [malesef]. hangi guruba nasil gircem? ha bide yarin yürüyüse basliyom gine karlar eridi artik.

Slm kızlar bende yatmadan bi uğrayım diyenlerdenim..

menümü yazıyım unutuyorum hep..

sabah : tarçınlı,ballı,sirkeli ılık su

sucuklu yumurta ohaoldumsmile ,peynir,4 zeytin,yarım biber,1 dilim kepekli ekmek

öğlen : yarım kase yayla çorbası

ara yeşil çay

akşam : 1 kase çorba, tavuk şiş,salata

portakal suyu

2lt su veee 60+ 45 dakika yürüdüm bir de 150 mekik

Hoşgeldiniz kızlar aramızda olmanız için karar vermeniz ve paylaşımda bulunmanız yeterli..
cuma günleri tartı günümüz..

Süpppeeer o zaman. Bu akşam listemi gururla yazacağım. opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kıslar 3 te yattım 7 de kalktıp biri uyusa digeir uyumuyor benim sıpalrın selmacım sanada günaydın

melocum sobeee

kaptanım grubun iksiri ne yaa ben yenid uydummm
kızlar bıktım bu kabızlıktan ben yaaaa

tebrik ederim nihalcim..süpersin..böyle yapınca da inadına yedirmeye çalışırlar ya gıcık olurum..hakikaten sabahın köründe leslie ile yürümeyi başardı mı?

şekerim adet öncesi dönemde falan mısın?ne yaptın yaw?uçmuşsun?bari bol salata falan yemeye çalış miden dolsun ki iştahın kesilsin
hoşgeldin canım aynı duyguları bizde yaşadı ve bak hepimiz oldukça yol katettik.insan buraya dürüstçe yazacağını düşündükçe kendini frenliyor kolay gelsin

hoşgeldin canım.burdan bizimle paylaşımda bulunabilirsin
günaydın arkadaşlar artık uyumama kararı aldım sabahları saat 6 kalkıp yatmayacagım
ginaydın bebişim uyku kilo aldırıyor,iyi yapmışsın

günaydın canım ödem atıcı bir çay ben şöyle hatırlıyorum

1litre suya
1 elma
1kabuk tarçın
1kaşık tane karabiber
1 limon
kaynatılıp içilecekti
karanfilde vardı sanırım bunun gibi bişey :uhm:

günaydın mesajlara cevap yazdım..nasılsınız arkadaşlar

menümü yazayım
sabah
1kepek ekmek üstü labne
2kaşık domates sos

ara
portakal

öğle
6 kaşık etli nohut yemeği
bol yeşil salata

ara
yoğurt

ara
elma

akşam
közlenmiş patlıcan salatası

nasılsınız masum melocum bende alayım bu gün beşi bir yerde nasıl içeçegım melocum o cayı bılgı verebılırmısın

bende kahvaltımı yaptım şimdı yeşil cay içiyorum
KAHVALTIDA bır domates bır yumurta bır salatalık ıkı catal peynır yarım demete yakın maydanoz bır dılım ekmek bır tanede közlenmış kırmızı bıber

melocum senın kahvaltıyı okudum ve kendı kahvaltımdan utandım yaaaaa ne cok yemışım ben böyle cok ayıp

5 ayrı paket halinde satılıyor canım normalde 1 litre suya hepsinden 1 tatlı kaşığı sadece yeşilçaydan 2 kaşık demleyip her yemekten önce 1 bardak içiyorsun .
ama ben bekletmek ve soğuk içmeyi sevmiyorum.hepsini büyük bir kavanozda karıştırıyorum.
1bardağın üztüne çay süzgecini koyup içine de 1 tatlı kaşığı karışım ekleyip demliyorum.her yemekten önce.
ama bugün sanırım poşette satıanlarından alıcam öyle daha iyi olacak

ya uyku sersemi maydanoz yemeyi unuttum..oysaki ne güzel ayıklayıp saklama kabında koymuştum dolaba bilmiyorumkismile

melocum senın kahvaltıyı okudum ve kendı kahvaltımdan utandım yaaaaa ne cok yemışım ben böyle cok ayıp

sen benim dünkü kahvaltımı yeseydin bugün hiç kahvaltı etmezdin mafoldumben selmacım ben sana hatırlatayım,maşukiyenin kahaltısı meşhurdur
tereyeğlı fırında 2 eritme peynir
tereyağında fırında omlet
bunlar toprak kaplarda yapılıyor
2 dilimde kızarmış ekmek :kedi:

bende dün sapıtmıştım ona bakarsan lavaş ekmegi ve yumurta salatası yadım bır dılımde su böregı klava: eyvahedigeldismile:kedi: benım durumum daha vahım yanı o yüzden üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…