herkese merhaba hepinizi çok özledim inşallah hepinizin keyfi yerindedir.ben yerimde sayıyorum şimdilik. şubat hedefi hayal oldu.işyerinde işler çok yogun kendi işim biter bitmez kalite_kontrol departmanınada yardıma geçiyorum.bisüre daha sizlerden ayrı kalacagım.kendinize iyi bakın şekerler öptüm sizi opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar naıslsınız bakalım..hepinize iyi haftalar diliyorum..ben zımba gibiyim sabah 06.20 de kaldırdım totomu ve leslie yle 2 mil yaptım(yarım saat)duşumu aldım işe geldim..sabha işyerindeki kekler börekler pastalara bakmadan çok tahıllı ekmek +peynir+domates ve maydonoz+şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim..
çok mutluyumm çokkkkkkkk
Süpppeeer o zaman. Bu akşam listemi gururla yazacağım. opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar artık uyumama kararı aldım sabahları saat 6 kalkıp yatmayacagım
bu arada ne kadar tiksinmiş olsam da beşi bir yerdeye tekrar başladım iştahı çok iyi kapatıyor
ya uyku sersemi maydanoz yemeyi unuttum..oysaki ne güzel ayıklayıp saklama kabında koymuştum dolaba bilmiyorumkismile
sen benim dünkü kahvaltımı yeseydin bugün hiç kahvaltı etmezdin mafoldumben selmacım ben sana hatırlatayım,maşukiyenin kahaltısı meşhurdur
tereyeğlı fırında 2 eritme peynir
tereyağında fırında omlet
bunlar toprak kaplarda yapılıyor
2 dilimde kızarmış ekmek :kedi:
günaydın fıstıklar naıslsınız bakalım..hepinize iyi haftalar diliyorum..ben zımba gibiyim sabah 06.20 de kaldırdım totomu ve leslie yle 2 mil yaptım(yarım saat)duşumu aldım işe geldim..sabha işyerindeki kekler börekler pastalara bakmadan çok tahıllı ekmek +peynir+domates ve maydonoz+şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim..
çok mutluyumm çokkkkkkkk
herkese merhaba hepinizi çok özledim inşallah hepinizin keyfi yerindedir.ben yerimde sayıyorum şimdilik. şubat hedefi hayal oldu.işyerinde işler çok yogun kendi işim biter bitmez kalite_kontrol departmanınada yardıma geçiyorum.bisüre daha sizlerden ayrı kalacagım.kendinize iyi bakın şekerler öptüm sizi opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız buterful nıhal yagmurgözlü
nihalcim seni toparlanmış görmek beni çok mutlu etti inş sıra bende bu haftada toparlanıp kg veremessem listede yer kaplamaya yüzüm olmayacak :gitme::gitme::gitme:günaydın fıstıklar naıslsınız bakalım..hepinize iyi haftalar diliyorum..ben zımba gibiyim sabah 06.20 de kaldırdım totomu ve leslie yle 2 mil yaptım(yarım saat)duşumu aldım işe geldim..sabha işyerindeki kekler börekler pastalara bakmadan çok tahıllı ekmek +peynir+domates ve maydonoz+şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim..
çok mutluyumm çokkkkkkkk
süperim selmacım sen nasılsın..enerji doluyum valla dans edesim falan var sabah sabah..:)
sen neden dr a gidiyorsun hayırdır geçmiş olsun canım kaşıntım var demiştin stressli bir dönemde misin??
herkeze selaaaam kiiiiiiiizzzzzlarrrrrr.haftaniz kilo atarak gecer insallah.alkisalkisalkis
bılmıyorum nıhalcım cıldıyeye gıdecegım cok kötü bütün vucudum kabarmış durumda sıtresı sorarsan ben hiç hatırlamıyorum sıtressız oldugumu bıraz felaket telalıyımda ama bende bu gün süperım yürüyüş yapamadım ama temızlık yaptım şu ana kadar gelınce yapsaacam yürüyüşümüde gercı artı cıktım ama olsun
selam canım hoş geldın aramıza opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?