80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar naıslsınız bakalım..hepinize iyi haftalar diliyorum..ben zımba gibiyim sabah 06.20 de kaldırdım totomu ve leslie yle 2 mil yaptım(yarım saat)duşumu aldım işe geldim..sabha işyerindeki kekler börekler pastalara bakmadan çok tahıllı ekmek +peynir+domates ve maydonoz+şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim..
çok mutluyumm çokkkkkkkk

herkese merhaba hepinizi çok özledim inşallah hepinizin keyfi yerindedir.ben yerimde sayıyorum şimdilik. şubat hedefi hayal oldu.işyerinde işler çok yogun kendi işim biter bitmez kalite_kontrol departmanınada yardıma geçiyorum.bisüre daha sizlerden ayrı kalacagım.kendinize iyi bakın şekerler öptüm sizi opuyorumnanaktan

biz de seni özledik Denizcim..kolay gelsin işlerin..

nihal bende kendımı cok ıyı hıssedıyorum cüki bu gün kalktım ve tekrardan yatmadım ve artık yatmıyacagım becerebılırsem tabıkı

Süpppeeer o zaman. Bu akşam listemi gururla yazacağım. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza canım opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar artık uyumama kararı aldım sabahları saat 6 kalkıp yatmayacagım

günde 8 saatten az uymakta kilo vermeye engelmiş canım .vucut dinlenmediği için metabolizma az çalışıomuş .8 saat uyuyacak kadar ayarla istersen uyku düzenini

bu arada ne kadar tiksinmiş olsam da beşi bir yerdeye tekrar başladım iştahı çok iyi kapatıyor

Bende sirkeli su içiyorum canım..Tatlı isteğimi yok ediyo bayanssulusmile opuyorumnanaktan

akannehir akannehir biraz fazla kaçmış gerçekten sempatiksalakcinni

harikasınnn :lepi: :lepi: :lepi:

özletme kendini canım fırsat buldukça uğra canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız buterful nıhal yagmurgözlü

selam canım teşekkürler iiyim sen nasılsın... kaçamak dolu bir haftasonu geçirdim...en yakın arkadaşımın doğumgünüydü pastaya dayanamadım...çok ince 1 dilim yedim...berbat durumdayım bazı özel nedenlerden dolayı moralimde çok bozuk acısını yemekten çıkardım diyebilirim... şimdi pişmanlığını yaşıyorum:gitme:::mymeka:

süperim selmacım sen nasılsın..enerji doluyum valla dans edesim falan var sabah sabah..:)
sen neden dr a gidiyorsun hayırdır geçmiş olsun canım kaşıntım var demiştin stressli bir dönemde misin??

nihalcim seni toparlanmış görmek beni çok mutlu etti inş sıra bende bu haftada toparlanıp kg veremessem listede yer kaplamaya yüzüm olmayacak :gitme::gitme::gitme:

canım özledik seni bende aynıyım yerimde saymaya başladım hatta artıya bile geçtim yalnız değilsin tatlım üzülme kolay gelsin...olumunekankayizsmile

süperim selmacım sen nasılsın..enerji doluyum valla dans edesim falan var sabah sabah..:)
sen neden dr a gidiyorsun hayırdır geçmiş olsun canım kaşıntım var demiştin stressli bir dönemde misin??

bılmıyorum nıhalcım cıldıyeye gıdecegım cok kötü bütün vucudum kabarmış durumda sıtresı sorarsan ben hiç hatırlamıyorum sıtressız oldugumu bıraz felaket telalıyımda ama bende bu gün süperım yürüyüş yapamadım ama temızlık yaptım şu ana kadar gelınce yapsaacam yürüyüşümüde gercı artı cıktım ama olsun

selmacım çok geçmiş olsun..işallah önemli birşey çıkmaz..herlşşeyin başı stress biliyorsun..açık havada yürüyüş aslında en güzeli fırsatın varsa yap elbette ama şu leslie yi de mutlaka dene derim..ben sevmem spor yapmayı ama bununla çook eğlenerek yaptım ve hiç sıkkılmadım..güzel de ter attırıyor..sporsuz baktım olmuyor biraz zor olcak ama zorlucam kendimiiiiii.başk yolu yok...
yağmurgözlüm canım benim ben de çok mutluyum toparlandığıma sen de toparlanırsın canım..bak cuma yedim içtim dağıttım kendime fırsat verdim yenilendim kendime geldim..
işallah balon gibi sönmem bu seferbilmiyorumkismile

kızlar hepinize kocaman bir merhaba.Şimdi biliyorsunuz en son gelinliğin g si yoktu ya hani artık g si var :) anlaştık moda evini ayarladık.Modelim buraya eklediğim o modellerin içinde ki ilk model olacak.Orada ki bayan cumartesi günü provaya gelirken gelinliğin içine böyle sıkacak,toparlayacak ama tam bel de kalmayacak bir büstiyer ya da korse al dedi.Ben de yeni inci de 2 model buldum şimdi bir akıl verin arkadaşlar hangisi gelinlik altına uygun olur bunlardan

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

bu arada Nihalllllll azminin farkındayım tebrikler arkadaşım
ve aramıza yeni katılmaya karar veren bütün arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum

merhabalar arkadaşlar daha önce demiştim bilgisayar servise gidecek diye nihayet geldi ve bende geri geldim inşallah cumaya kadar biraz daha kilo verebilirim bi aksilik olmasza çünkü geçtigimiz 2hafta boyunca faranjitle boguştum durdum gerçi halen tam geçmedi ama gene geçti sayılır iyi kilo vermeler arkadaşlar

yagmurgozlu özel demişsin canım seni yemeğe iten şeyin nedeni olarak,umarım bu hafta toparlarsın kendini,negatif her şeyi kendinden uzak kalmış düşün biraz daha rahatlamış olduğunu farkedeceksin.Bak Nihal'e ne de güzel toparladı o yerinden kalkmak istemeyen kız sabahın 6:00 da kalkıp leslie yapıyor artık.Dönem dönem hepimiz de bu yaşadığın oluyor.Ama fazla uzatmamak önemli.Ben senin direncine,gücüne ve iradene zaten çok güveniyorum.Her şeyden önemlisi kullandığın ilaçları,onu bunu bahane edip amannnn zaten olmuyor ki deyip kendini kandırmıyorsun.ışte şimdi de bunu söyleme zamanı o özel olan ve seni umutsuzluğa,iradesizliğe iten sebepleri it bakalım şöyle elini tersiyle hadi canım.Senin kıymetini bir tek yine sen bilebilirsin.Bunu kendin için yapacaksın tamam mı.Öpüyorum çok canım seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…