80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar artık uyumama kararı aldım sabahları saat 6 kalkıp yatmayacagım

bravooo kız alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu arada ne kadar tiksinmiş olsam da beşi bir yerdeye tekrar başladım iştahı çok iyi kapatıyor

tok tutmasından ziyade tuvalet problemi olmuyor pekk :lepi:

nihalciğim sen 6da kalkıp spor yapıcan diye bende gece 1de leslie yaptım 20dk da aletle gözüm kapana kapana spor yaptım kaydirigubbakcemile3

bide beni yakalarsın diyee laelaelaelaelae

hadi canım hoş sohbetlerini bekliyoruzz :gitme:

herkeze selaaaam kiiiiiiiizzzzzlarrrrrr.haftaniz kilo atarak gecer insallah.alkisalkisalkis

amiinnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: emeklerini boşa götürme canım sakın bir anlık sinirle :1no2:

selam elimphia.kusura bakma gec yazdim sabah sporumu yapiyodum.sositososito

wooowww ben niye oturuyorum yaa bende yapim azıcıkk kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim canımmm iyiki varsın tatlım inş bu hafta toparlayacağım olumunekankayizsmilekorse konusunu bana sorarsan 1 numara derim canım

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: emeklerini boşa götürme canım sakın bir anlık sinirle :1no2:

toparladım canım sağolun kızlar iyiki varsınızolumunekankayizsmile

wooowww ben niye oturuyorum yaa bende yapim azıcıkk kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]
akşama bende yapıcam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sabah tartildim 82 kiloyum.mafoldumben ama dün basladim spora ve diyete.bakalim cumaya ne kadar vericem.:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım . opuyorumnanaktan

sagol canim hosbulduk.aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum.:sm_cool:birlikten kuvvet dogar düsüncesiyle katildim araniza tabi bide bu sohbetlere bayiliyorum.kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin aramızaa :lepi:

adacım benimki 2 . modeldendi çokta rahattım içinde .hemde daha hoş duruyor sempatiksalakcinni

Geçmiş olsun canım .Artık aramızda olduğuna göre kilo vermeye devaaam

herkese iyi haftalar diliyorum hanımlarrr opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sanada güzelim.Cuma hepimizin yüzü gülsün inşdelikafadulden alkisalkisalkis

Alsammı karar veremedim valla boshayallersmile bakınıyım yine kararımı veriem olumunekankayizsmile

slm kızlar bugün canım sıkkın biraz hafta sonu eski eşimin nişanlandığını ögrendim böyle nasıl anlatayım bilemedim ama içim burkuldu sanki kıskanmak değil zaten biz ayrılalı 5 yıl oldu da benim dışımda bir ailesi olacağı fikri burdu beni işte kızımızdan dolayı hep görüşürüz hepte bana kur yapar gene beraber olalım falan diye ben istemiyorum ama genede kendimi sanırım hep onun ailesi gibi hissetmişim hafta sonu kafama balyoz vurdu yani bu olay biz artık evli değiliz kızımızdan dolayı hala hafta sonlarını beraber geçirdiğimiz için ben anlamamışım sanırım bu kadar net neyse gelelim diyete hafta sonu bozuktum çok bişey yicek durumum yoktu zaten ama ne yedim derseniz ıvır zıvır şeyler toplarım bu hafta öpüyorum hepinizi

adacım göremiyorum ben modelleri yine şirketteyim ya canım
hayırlısı olsun çok sevindim gelinlik işine..canım ben büstiyer gibi olanlardan almıştım markası da neydi ya hatırlamaya çalışıyorum markasını da gelinlikçim önermişti..

adacım benimki 2 . modeldendi çokta rahattım içinde .hemde daha hoş duruyor sempatiksalakcinni

canım ben 1. modelin daha rahat olacağını düşünmüştüm ama senin de kullandığını ve rahat edip hoş ta durduğunu öğrenince 2. model mi olsa acaba dedim şimdi kendime.Acaba bu senin de kullandığın model nasıl dı yani bayağı sıkıp toparlayan bir şey mi,kalçaya kadar iniyor mu?

ya kızlar ben şimdi yemekten geldim ama bişi yiyemedim tam çoırbamı içiyordum yan masadaki adamın boğazına bişey kaçtı adam mosmor oldu klimse bişey yapamıyor falan nefes borusuna kaçmış sanırım ay bir panikledik adam nefes alaıyorum hareketi yapıyor suratını gördüm falan neyse adamın biri koştu da şu kalsik hareketle adamı kurtardı ama benim tansiyonum yükseldi korkudan kulaklarım zonk zonk hakketen adam ölcek sandım..hiçbişi yiyemedim hala da elim ayağım titriyor ya..

gecmis olsun canim.kötü bir olay ama elinden birsey gelmezki.böylesi daha hayirliymis dersin.üzülme canim gecer bugünlerde.a.s.

yazik adama desene ucuz atlatmis.Allah korumus.panik olman normal canim.sende ac geldin.olsun kilo vermen yardimci olur diye düsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…