selam derya..
kızlar hiçbirinizin bir fikri yok mu şimdi soruma cevap verebilecek :sinifsinif:
günaydın arkadaşlar artık uyumama kararı aldım sabahları saat 6 kalkıp yatmayacagım
bu arada ne kadar tiksinmiş olsam da beşi bir yerdeye tekrar başladım iştahı çok iyi kapatıyor
günaydın fıstıklar naıslsınız bakalım..hepinize iyi haftalar diliyorum..ben zımba gibiyim sabah 06.20 de kaldırdım totomu ve leslie yle 2 mil yaptım(yarım saat)duşumu aldım işe geldim..sabha işyerindeki kekler börekler pastalara bakmadan çok tahıllı ekmek +peynir+domates ve maydonoz+şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim..
çok mutluyumm çokkkkkkkk
herkese merhaba hepinizi çok özledim inşallah hepinizin keyfi yerindedir.ben yerimde sayıyorum şimdilik. şubat hedefi hayal oldu.işyerinde işler çok yogun kendi işim biter bitmez kalite_kontrol departmanınada yardıma geçiyorum.bisüre daha sizlerden ayrı kalacagım.kendinize iyi bakın şekerler öptüm sizi opuyorumnanaktan
herkeze selaaaam kiiiiiiiizzzzzlarrrrrr.haftaniz kilo atarak gecer insallah.alkisalkisalkis
selam canım teşekkürler iiyim sen nasılsın... kaçamak dolu bir haftasonu geçirdim...en yakın arkadaşımın doğumgünüydü pastaya dayanamadım...çok ince 1 dilim yedim...berbat durumdayım bazı özel nedenlerden dolayı moralimde çok bozuk acısını yemekten çıkardım diyebilirim... şimdi pişmanlığını yaşıyorum:gitme:::mymeka:
selam elimphia.kusura bakma gec yazdim sabah sporumu yapiyodum.sositososito
yagmurgozlu özel demişsin canım seni yemeğe iten şeyin nedeni olarak,umarım bu hafta toparlarsın kendini,negatif her şeyi kendinden uzak kalmış düşün biraz daha rahatlamış olduğunu farkedeceksin.Bak Nihal'e ne de güzel toparladı o yerinden kalkmak istemeyen kız sabahın 6:00 da kalkıp leslie yapıyor artık.Dönem dönem hepimiz de bu yaşadığın oluyor.Ama fazla uzatmamak önemli.Ben senin direncine,gücüne ve iradene zaten çok güveniyorum.Her şeyden önemlisi kullandığın ilaçları,onu bunu bahane edip amannnn zaten olmuyor ki deyip kendini kandırmıyorsun.İşte şimdi de bunu söyleme zamanı o özel olan ve seni umutsuzluğa,iradesizliğe iten sebepleri it bakalım şöyle elini tersiyle hadi canım.Senin kıymetini bir tek yine sen bilebilirsin.Bunu kendin için yapacaksın tamam mı.Öpüyorum çok canım seni opuyorumnanaktan
bılmıyorum nıhalcım cıldıyeye gıdecegım cok kötü bütün vucudum kabarmış durumda sıtresı sorarsan ben hiç hatırlamıyorum sıtressız oldugumu bıraz felaket telalıyımda ama bende bu gün süperım yürüyüş yapamadım ama temızlık yaptım şu ana kadar gelınce yapsaacam yürüyüşümüde gercı artı cıktım ama olsun
sagol canim hosbulduk.aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum.:sm_cool:birlikten kuvvet dogar düsüncesiyle katildim araniza tabi bide bu sohbetlere bayiliyorum.kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize kocaman bir merhaba.Şimdi biliyorsunuz en son gelinliğin g si yoktu ya hani artık g si var :) anlaştık moda evini ayarladık.Modelim buraya eklediğim o modellerin içinde ki ilk model olacak.Orada ki bayan cumartesi günü provaya gelirken gelinliğin içine böyle sıkacak,toparlayacak ama tam bel de kalmayacak bir büstiyer ya da korse al dedi.Ben de yeni inci de 2 model buldum şimdi bir akıl verin arkadaşlar hangisi gelinlik altına uygun olur bunlardan
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
bu arada Nihalllllll azminin farkındayım tebrikler arkadaşım
ve aramıza yeni katılmaya karar veren bütün arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum
merhabalar arkadaşlar daha önce demiştim bilgisayar servise gidecek diye nihayet geldi ve bende geri geldim inşallah cumaya kadar biraz daha kilo verebilirim bi aksilik olmasza çünkü geçtigimiz 2hafta boyunca faranjitle boguştum durdum gerçi halen tam geçmedi ama gene geçti sayılır iyi kilo vermeler arkadaşlar
herkese iyi haftalar diliyorum hanımlarrr opuyorumnanaktan
Kürklü Anahtarlık İçin Destek... - Sayfa 77 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar 3-4 tane eksikleri kalmış sanırım sonrasında hemen hazırlatıcaklar almak isteyen varsa kadnlar kulubu hatırası opuyorumnanaktan çok kokoş bir anahtarlık bende alıyorum :)
sabah tartildim 82 kiloyum.mafoldumben ama dün basladim spora ve diyete.bakalim cumaya ne kadar vericem.:Saruboceq:
Kürklü Anahtarlık İçin Destek... - Sayfa 77 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar 3-4 tane eksikleri kalmış sanırım sonrasında hemen hazırlatıcaklar almak isteyen varsa kadnlar kulubu hatırası opuyorumnanaktan çok kokoş bir anahtarlık bende alıyorum :)
adacım benimki 2 . modeldendi çokta rahattım içinde .hemde daha hoş duruyor sempatiksalakcinni
üzülme arkadaşım ben 2 aydır diyetteyim anca 80lerin başını gördüm.Sende verirsin yeterki bizden ayrılma sempatiksalakcinni
slm kızlar bugün canım sıkkın biraz hafta sonu eski eşimin nişanlandığını ögrendim böyle nasıl anlatayım bilemedim ama içim burkuldu sanki kıskanmak değil zaten biz ayrılalı 5 yıl oldu da benim dışımda bir ailesi olacağı fikri burdu beni işte kızımızdan dolayı hep görüşürüz hepte bana kur yapar gene beraber olalım falan diye ben istemiyorum ama genede kendimi sanırım hep onun ailesi gibi hissetmişim hafta sonu kafama balyoz vurdu yani bu olay biz artık evli değiliz kızımızdan dolayı hala hafta sonlarını beraber geçirdiğimiz için ben anlamamışım sanırım bu kadar net neyse gelelim diyete hafta sonu bozuktum çok bişey yicek durumum yoktu zaten ama ne yedim derseniz ıvır zıvır şeyler toplarım bu hafta öpüyorum hepinizi
ya kızlar ben şimdi yemekten geldim ama bişi yiyemedim tam çoırbamı içiyordum yan masadaki adamın boğazına bişey kaçtı adam mosmor oldu klimse bişey yapamıyor falan nefes borusuna kaçmış sanırım ay bir panikledik adam nefes alaıyorum hareketi yapıyor suratını gördüm falan neyse adamın biri koştu da şu kalsik hareketle adamı kurtardı ama benim tansiyonum yükseldi korkudan kulaklarım zonk zonk hakketen adam ölcek sandım..hiçbişi yiyemedim hala da elim ayağım titriyor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?