yazik adama desene ucuz atlatmis.Allah korumus.panik olman normal canim.sende ac geldin.olsun kilo vermen yardimci olur diye düsün.
canım ben 1. modelin daha rahat olacağını düşünmüştüm ama senin de kullandığını ve rahat edip hoş ta durduğunu öğrenince 2. model mi olsa acaba dedim şimdi kendime.Acaba bu senin de kullandığın model nasıl dı yani bayağı sıkıp toparlayan bir şey mi,kalçaya kadar iniyor mu?
slm kızlar bugün canım sıkkın biraz hafta sonu eski eşimin nişanlandığını ögrendim böyle nasıl anlatayım bilemedim ama içim burkuldu sanki kıskanmak değil zaten biz ayrılalı 5 yıl oldu da benim dışımda bir ailesi olacağı fikri burdu beni işte kızımızdan dolayı hep görüşürüz hepte bana kur yapar gene beraber olalım falan diye ben istemiyorum ama genede kendimi sanırım hep onun ailesi gibi hissetmişim hafta sonu kafama balyoz vurdu yani bu olay biz artık evli değiliz kızımızdan dolayı hala hafta sonlarını beraber geçirdiğimiz için ben anlamamışım sanırım bu kadar net neyse gelelim diyete hafta sonu bozuktum çok bişey yicek durumum yoktu zaten ama ne yedim derseniz ıvır zıvır şeyler toplarım bu hafta öpüyorum hepinizi
canım bilirim o duyguyu zamanla geçiyor fazla düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle meşgul et sürekli onu düşünürsen acı verir tecrübeyle sabitsengözlerimebaksanabbenimki nişanlansa yine iyi başkasıyla evli olan 2 de çocuğu olan bir kadını almış getirmiş kendi çocuğunu arayıp sormaz onlara babalık yapıyormuş birde kendi evi olsaaa anne babasının yanında yaşıyor hayırlısı olsun de her olanda bir hayır vardır canım üzülmeslm kızlar bugün canım sıkkın biraz hafta sonu eski eşimin nişanlandığını ögrendim böyle nasıl anlatayım bilemedim ama içim burkuldu sanki kıskanmak değil zaten biz ayrılalı 5 yıl oldu da benim dışımda bir ailesi olacağı fikri burdu beni işte kızımızdan dolayı hep görüşürüz hepte bana kur yapar gene beraber olalım falan diye ben istemiyorum ama genede kendimi sanırım hep onun ailesi gibi hissetmişim hafta sonu kafama balyoz vurdu yani bu olay biz artık evli değiliz kızımızdan dolayı hala hafta sonlarını beraber geçirdiğimiz için ben anlamamışım sanırım bu kadar net neyse gelelim diyete hafta sonu bozuktum çok bişey yicek durumum yoktu zaten ama ne yedim derseniz ıvır zıvır şeyler toplarım bu hafta öpüyorum hepinizi
canım yazık yaa geçmiş olsun adama ben çok panik olurum o durumda elim ayağım dolaşır yardımda edemem :1no2:ya kızlar ben şimdi yemekten geldim ama bişi yiyemedim tam çoırbamı içiyordum yan masadaki adamın boğazına bişey kaçtı adam mosmor oldu klimse bişey yapamıyor falan nefes borusuna kaçmış sanırım ay bir panikledik adam nefes alaıyorum hareketi yapıyor suratını gördüm falan neyse adamın biri koştu da şu kalsik hareketle adamı kurtardı ama benim tansiyonum yükseldi korkudan kulaklarım zonk zonk hakketen adam ölcek sandım..hiçbişi yiyemedim hala da elim ayağım titriyor ya..
herkese iyi haftalar diliyorum hanımlarrr opuyorumnanaktan
benimkide yeni inciydi.ben 68 kiloydumgelinlik giydim .çok kilom yoktu yani.
şimdi bu kilomla hangini tercih ederdim bilmiyorum tabi.Denemek lazım. git dene hangiisi rahatsa onu alırsın .netten alıncak şey değil bu bence .korse nihayetinde bedeninden 1 numara küçük veriyorlar .
bide 2 .model aynı gösterdiği gibi basende bitiyor Alt çamaşırının öyle toplama sıkılaştırma gibi bi özelliği yok benimkinin yoktu en azından.
Hoş durduğu konusu denendionaylandı canım hiçşüphen olmasın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Aldım gittikapıda ödeme olmasa almazdım ama lmaz: sempatiksalakcinni
slm kızlar bugün canım sıkkın biraz hafta sonu eski eşimin nişanlandığını ögrendim böyle nasıl anlatayım bilemedim ama içim burkuldu sanki kıskanmak değil zaten biz ayrılalı 5 yıl oldu da benim dışımda bir ailesi olacağı fikri burdu beni işte kızımızdan dolayı hep görüşürüz hepte bana kur yapar gene beraber olalım falan diye ben istemiyorum ama genede kendimi sanırım hep onun ailesi gibi hissetmişim hafta sonu kafama balyoz vurdu yani bu olay biz artık evli değiliz kızımızdan dolayı hala hafta sonlarını beraber geçirdiğimiz için ben anlamamışım sanırım bu kadar net neyse gelelim diyete hafta sonu bozuktum çok bişey yicek durumum yoktu zaten ama ne yedim derseniz ıvır zıvır şeyler toplarım bu hafta öpüyorum hepinizi
canım ben 1. modelin daha rahat olacağını düşünmüştüm ama senin de kullandığını ve rahat edip hoş ta durduğunu öğrenince 2. model mi olsa acaba dedim şimdi kendime.Acaba bu senin de kullandığın model nasıl dı yani bayağı sıkıp toparlayan bir şey mi,kalçaya kadar iniyor mu?
ayrilmayi düsünmüyorum.15 kilo versem yeter bana ama 20 kilo versemde sikayet etmem.bayanssulusmile
benimkide yeni inciydi.ben 68 kiloydumgelinlik giydim .çok kilom yoktu yani.
şimdi bu kilomla hangini tercih ederdim bilmiyorum tabi.Denemek lazım. git dene hangiisi rahatsa onu alırsın .netten alıncak şey değil bu bence .korse nihayetinde bedeninden 1 numara küçük veriyorlar .
bide 2 .model aynı gösterdiği gibi basende bitiyor Alt çamaşırının öyle toplama sıkılaştırma gibi bi özelliği yok benimkinin yoktu en azından.
Hoş durduğu konusu denendionaylandı canım hiçşüphen olmasın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Teşekkürlerrr izlmeciğimmm bakalım bu hafta kaç kilo vericez zaten normali bir birbuçuk daha fazlaya da gerek yok bu kadarını versek yeter bayanssulusmileleslie nin 5 mil yürüyüşünün indirdim ona da başlıcam sana söylemiştim kızlarda duysun bayanssulusmilediye söyledim hepimizi için bolll zayıf bir hafta olsun....metabolizma hızlandıran çayın faydası oluyor banahadi bakalım hayırlısı........................:dance:
adacım ben de gönderiğin fotoları göremiyorum ama ben bir çamaşır almıştım modeli klasik büstiyer altında jartiyer yerleri falan var..Altıma birşey almadım çünkü gerek yoktu altın toplanmasına bol geliyordu zaten..Anlatayım da gülün..bendeniz gittim jartiyeri de aldım aparatları şudur budur nasıl giyilir onu da öğrendim ..Sonra İzmire gidince (cuma akşamı gittim pazar evlendim) ya dedim alışmadık şeyde şey durmaz ..senin toton buna alışık değil..ya olur da düğünün ortasında falan düşerse naparsın Nihal..hem bacakların sürter pişik olursun rahat oynayamazsın da..Sonuç eşim için tam bir şok: Jartiyer beklerken anneme aldırdığım beyaz tayt la karşılaşmış ve gülme krizine girmiştik..Valla altıma çorap falan da giymedim İzmirin sıcağında..O pamuklu tayt da birgüzel terimi çekmiş çok işime yaramışdı..Bacağım da sürtmedi..Düşmediğim için kimse altımı görmedi de...Hala aklıma geldikçe çok gülüyoruım halime..Biri görse tam rezillik..:dance:
ay alemsin Nihalim ya kaydirigubbakcemile3 güldürdün kız beni ben de işte 1. model dediğimi alıp altına da ince çorap giyeyim en iyisi bacaklarım da sürtmez hem,ayyy yoksa o ne biçim bir acı olur bacak sürtünce
ya normalde göstermeden çıkarabilirdim elbette de geyik yaptım kocama al bak dedim iyi günde kötü günde diye söz verdik..bak dedim yaşlanınca bunlarla uyucam şimdiden göstereyim ilk gündne deim de gülmüştük..
adacım sen öçorap giyebilirisn tabi tatlım nisan ayında evleneceksin zaten..Ben İzmirin sıcağında evlendim. Gerçi Haziran başıydı ama kapalı salondı ondna giymedim..Dediğin gibi sen çorap giyersin..
sporumu yaptım bugünü atlattım bakalım
30dk leslie 25dk aletle 250 mekik 200de yan yağları çalıştırma bu hafta hergün bunları yapıcam kaydirigubbakcemile2
1ay sonra kayınvalidemlere mersine gidicez egeyle ziyarete 1 beden daha küçülmeliyim hırs yaptım 72civarında olabiliriyim acaba yaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?