80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazik adama desene ucuz atlatmis.Allah korumus.panik olman normal canim.sende ac geldin.olsun kilo vermen yardimci olur diye düsün.

ay canım sorma benim iştahımı normalde bişi kesemez de boğazımdan bir lokma geçmedi tıkandım kaldım cacık içeyim bari dedim yok içemedim onu da..Hayatımız pamuk ipliğine bağlı işte..

benimkide yeni inciydi.ben 68 kiloydumgelinlik giydim .çok kilom yoktu yani.
şimdi bu kilomla hangini tercih ederdim bilmiyorum tabi.Denemek lazım. git dene hangiisi rahatsa onu alırsın .netten alıncak şey değil bu bence .korse nihayetinde bedeninden 1 numara küçük veriyorlar .
bide 2 .model aynı gösterdiği gibi basende bitiyor Alt çamaşırının öyle toplama sıkılaştırma gibi bi özelliği yok benimkinin yoktu en azından.
Hoş durduğu konusu denendionaylandı canım hiçşüphen olmasın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

neler hissettiğini tam anlayamam ama az çok tahmin edebiliyorum canım..herşey değişecek ve hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.ve hayatımızda değişen her yeni durum bizleri huzursuz eder..O nedenle bunları hissediyorsun..herşeyi zaman bırak derim...zamanla rayına oturur herşey..hakkınızda hayırlısı olsun..

canım bilirim o duyguyu zamanla geçiyor fazla düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle meşgul et sürekli onu düşünürsen acı verir tecrübeyle sabitsengözlerimebaksanabbenimki nişanlansa yine iyi başkasıyla evli olan 2 de çocuğu olan bir kadını almış getirmiş kendi çocuğunu arayıp sormaz onlara babalık yapıyormuş birde kendi evi olsaaa anne babasının yanında yaşıyor hayırlısı olsun de her olanda bir hayır vardır canım üzülme
canım yazık yaa geçmiş olsun adama ben çok panik olurum o durumda elim ayağım dolaşır yardımda edemem :1no2:

Son düzenleme:
herkese iyi haftalar diliyorum hanımlarrr opuyorumnanaktan

Teşekkürlerrr izlmeciğimmm bakalım bu hafta kaç kilo vericez zaten normali bir birbuçuk daha fazlaya da gerek yok bu kadarını versek yeter bayanssulusmileleslie nin 5 mil yürüyüşünün indirdim ona da başlıcam sana söylemiştim kızlarda duysun bayanssulusmilediye söyledim hepimizi için bolll zayıf bir hafta olsun....metabolizma hızlandıran çayın faydası oluyor bana hadi bakalım hayırlısı........................:dance:

adacım ben de gönderiğin fotoları göremiyorum ama ben bir çamaşır almıştım modeli klasik büstiyer altında jartiyer yerleri falan var..Altıma birşey almadım çünkü gerek yoktu altın toplanmasına bol geliyordu zaten..Anlatayım da gülün..bendeniz gittim jartiyeri de aldım aparatları şudur budur nasıl giyilir onu da öğrendim ..Sonra İzmire gidince (cuma akşamı gittim pazar evlendim) ya dedim alışmadık şeyde şey durmaz ..senin toton buna alışık değil..ya olur da düğünün ortasında falan düşerse naparsın Nihal..hem bacakların sürter pişik olursun rahat oynayamazsın da..Sonuç eşim için tam bir şok: Jartiyer beklerken anneme aldırdığım beyaz tayt la karşılaşmış ve gülme krizine girmiştik..Valla altıma çorap falan da giymedim İzmirin sıcağında..O pamuklu tayt da birgüzel terimi çekmiş çok işime yaramışdı..Bacağım da sürtmedi..Düşmediğim için kimse altımı görmedi de...Hala aklıma geldikçe çok gülüyoruım halime..Biri görse tam rezillik..:dance:

ay alemsin Nihalim ya kaydirigubbakcemile3 güldürdün kız beni ben de işte 1. model dediğimi alıp altına da ince çorap giyeyim en iyisi bacaklarım da sürtmez hem,ayyy yoksa o ne biçim bir acı olur bacak sürtünce

Aldım gitti kapıda ödeme olmasa almazdım ama lmaz: sempatiksalakcinni

warmış canım kapıda ödeme, ücretini öderim de göndermezler diye mi düşündün bilmiyorumkismile

canım hala sana görüştüğünüzde kur yapıyorsa belki snei kıskandırmak için plan yapmıştır olabilir yanii :sm_confused:

bencede 2. model güzel ama bi üzerine giy de dene derim canım bu işin birde düğün sonrasını düşün :jeyyar:

ayrilmayi düsünmüyorum.15 kilo versem yeter bana ama 20 kilo versemde sikayet etmem.bayanssulusmile

bende 20 kilo versem şikayet etmem şekerim :jeyyar:

wooowww yakışır arkadaşımaa :lepi:

bende akşama 5mil olanı indiricem canım taze kan herzaman için iyidir bayanssulusmile

alemsin kızzz bi an eşinin yüz ifadesi gözümün önüne geldi de kaydirigubbakcemile3

ayyy aydacım gerçekten berbat bişiy şuu zayıflama içini birazda ondan istiyorum ege nin talk pudralarını ben bitirdim yahuu :roflol: :roflol:

düşünmek bile istemiyorum bi gelinin başına gelmesini delikafadulden

ee sende pamuklu tayt giy şekerim düğün sonrası çıkarıverirsin kocişin görmeden aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar alemsiniz hee öldürdünüz gülmekten kaydirigubbakcemile3
nihalcim en iyisini yapmısın ya o taytı giymeseydin ne olurdu halin ? ne acı verir o bacak sürtmesiakannehir
jartiyeri sonradan giyiverseydin kıs içinde kalmasınkaydirigubbakcemile3
aydacım hangisi rahat olacaksa onu al tatlım çorap giymek iyi fikir bacakların sürtmezolumunekankayizsmile

Allahtan ben de giyistim dügünümde.ama bir kac defa dügüne giderken giymemistim elbise altindan iki gün agrisini cektim yara oldu.dügünde oynuyamamistim.

ya normalde göstermeden çıkarabilirdim elbette de geyik yaptım kocama al bak dedim iyi günde kötü günde diye söz verdik..bak dedim yaşlanınca bunlarla uyucam şimdiden göstereyim ilk gündne deim de gülmüştük..
adacım sen öçorap giyebilirisn tabi tatlım nisan ayında evleneceksin zaten..Ben ızmirin sıcağında evlendim. Gerçi Haziran başıydı ama kapalı salondı ondna giymedim..Dediğin gibi sen çorap giyersin..

haaaaaa bu arada dr gittim ama ben salak bırısı olduguma kesın ınandım tescılli salak bır baktım nüfus cüzdanım yok malesef bakmadılar cok gıcık oldum ve bulamıyorum nüfus cüzdanım cok sınırlendım

nihalimm dün resimlerine baktım çok tatlısı şekerim ama geçen günkü eğlence resimlerinde seni hiç göremedim neden amaaa :1no2:

bi pelin diye bir kz vardı o dikkatimi çekti saçlar yüzü filan çok hoşuma gitti ama seni aradım hep fotolarda ya ((((((((((

Son düzenleme:
sporumu yaptım bugünü atlattım bakalım
30dk leslie 25dk aletle 250 mekik 200de yan yağları çalıştırma bu hafta hergün bunları yapıcam kaydirigubbakcemile2

1ay sonra kayınvalidemlere mersine gidicez egeyle ziyarete 1 beden daha küçülmeliyim hırs yaptım 72civarında olabiliriyim acaba yaa delikafadulden

iyi yapmissin,bak simdi anlatabildigin güzel bir anin var canimkaydirigubbakcemile5

süpersin canimalkisalkisalkis ben daha okadar cok spor yapamiyorum.iki gündürki yapiyorum her yerim agriyor.acaba cokmu yüklendim.
suan kac kilosun?boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…