80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm demiştim kimse selamımı almadı sağlık olsun.bugünkü menümü yazıyım kaçıcam,
SABAH&ÖĞLE:
ıspanaklı omlet,peynir.zeytin.domates.1 dilim ekmek

ARA:
1 muz,1elma,1 kase yoğurt,1 bardak neskaffe

ARA:
1 bardak neskafe daha ((tabi neskafeler sade ve şekersiz))yanında 3 diyet bisküvi

AKŞAM:
bezelye yemeği,az pilav

ARA:.
1 havuç,1 elma,1 türk kahvesi

canım çok tşk ederim kaydirigubbakcemile2ya ben pek inceleyemedim ama onlar başka arkadaşların ekledikleri ben daha ekleyemedim kendi makinemden de ondan pek ben yokum..başka masadaki arkadaşlar eklemişler genelde ve çıkanlarda da çok çirkinim zaten hiç beğenmedim kendimi..hele oynarken geriye bir kaykılmışım ki gıdı çıkmış 5 dönüm..bakmadım fazla:)herkes çok güzeldi o akşam zaten..
pelin çıtır daha güzelim benden 8 yaş küçük..opuyorumnanaktan

selam canim hosgeldin.ben görmedim selamini.buyrunnnnnnnnn

warmış canım kapıda ödeme, ücretini öderim de göndermezler diye mi düşündün bilmiyorumkismile

wooowww yakışır arkadaşımaa :lepi:
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Göndermezler diye değilde havaleyle uğraşmıyım diye benim kartım mail order a kapalı online alışveriş yapamıyorum. ondan yani :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Harikasınnn opuyorumnanaktan bende akşama gidicem bakalım kaydirigubbakcemile2

merhaba
bunu yazarken bile dökülüyorum
oglumda ben de cok hastayız
daha bu saat oldu 1 dılım ekmek zor yedım hem oglumla cebellesıyorum hem kendımle
bana bu hafta musade cuma bıldırım yaparım ama gelıp burya yazacagım bısylerım olacagını sanmıyorum
hepınıze guzel bı hafta dılıyorum

süpersin canimalkisalkisalkis ben daha okadar cok spor yapamiyorum.iki gündürki yapiyorum her yerim agriyor.acaba cokmu yüklendim.
suan kac kilosun?boshayallersmile

ben şu an 77.900 canım çizelgem var zaten 2 ay oldu 89la başlamıştım kaydirigubbakcemile2

hımmm o kadar küçük göstermiyor pelin ama hoş bir bayan opuyorumnanaktan

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Göndermezler diye değilde havaleyle uğraşmıyım diye benim kartım mail order a kapalı online alışveriş yapamıyorum. ondan yani :)

haaa anladım tatlım tamam
hadi bakem bol ter atmalar sana bu akşam
bir hoca filan yardımcı oluyor mu canım spor yaparken kafana göremi yapıyorsun aletlerle bilmiyorumkismile

cook gecmis olsun canim.Allah sifa versin.a.s.

geçmiş olsun canım ama mutlaka bişiyler yemeye çalış yoksa toparlanamassın...

selam arkadaslar
ben sabah 4 dilim tost ekmegi ve azicik sucuk yedim
öglende yogurtlu makarna ama tam doymadan biraktim. haa bide su altdaki kilo yazan seyi nasil yapiyoz bende yapam

haa bide sabah 1 saat yürüyüs yaptim kahvaltidan sonra. yarin misafirim gelcek ne yapcam yarin simdiden düsünmeye basladim. okadar yemek pisircem gelde yeme. artik hepsinin azar azar tadina bakarim.

ya toprağım hayret bişisin ha..şurda yeni başlamışım leslie ye tam seni yakalıcam hemen depar atıyorsun olmuyor ama..sempatiksalakcinni

Yemin ederim Nihal'in mesajını okurken bunu aklımdan geçirmediysem ne olayım,dedim kendi kendime amannnnn olmadı beyaz tayt giyerim ben de sonra eve gelince banyoya geçer hemen çıkarır atarım kirli sepetinin içine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar alemsiniz hee öldürdünüz gülmekten kaydirigubbakcemile3
adacım hangisi rahat olacaksa onu al tatlım çorap giymek iyi fikir bacakların sürtmezolumunekankayizsmile[/COLOR][/COLOR]

evet canım ciddi ciddi aklıma yatmaya başladı bu beyaz tayt ya da çorap olayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pamuklu beyaz tayt valla denedim süperdi..kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

hele sükür su cizelgeyi yaptim. ama benim kac kilo oldugum yazmiyo,
kac kilo vermek istedigim yaziyo amaan neyse iki saattir ugrastim olmuyo kalsin artik böyle. kilom 85,2 burdan duyrulur.

hele sükür su cizelgeyi yaptim. ama benim kac kilo oldugum yazmiyo,
kac kilo vermek istedigim yaziyo amaan neyse iki saattir ugrastim olmuyo kalsin artik böyle. kilom 85,2 burdan duyrulur.

kızlar asutaha nerede neden gelmiyor bilen varmı en son annemler bizde demişti ama bayaadr girmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…