nihalimm dün resimlerine baktım çok tatlısı şekerim ama geçen günkü eğlence resimlerinde seni hiç göremedim neden amaaa :1no2:
bi pelin diye bir kz vardı o dikkatimi çekti saçlar yüzü filan çok hoşuma gitti ama seni aradım hep fotolarda ya((((((((((
selam canim hosgeldin.ben görmedim selamini.buyrunnnnnnnnnslm demiştim kimse selamımı almadı sağlık olsun.bugünkü menümü yazıyım kaçıcam,
SABAH&ÖĞLE:
ıspanaklı omlet,peynir.zeytin.domates.1 dilim ekmek
ARA:
1 muz,1elma,1 kase yoğurt,1 bardak neskaffe
ARA:
1 bardak neskafe daha ((tabi neskafeler sade ve şekersiz))yanında 3 diyet bisküvi
AKŞAM:
bezelye yemeği,az pilav
ARA:.
1 havuç,1 elma,1 türk kahvesi
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
warmış canım kapıda ödeme, ücretini öderim de göndermezler diye mi düşündün bilmiyorumkismile
wooowww yakışır arkadaşımaa :lepi:
adacım ben de gönderiğin fotoları göremiyorum ama ben bir çamaşır almıştım modeli klasik büstiyer altında jartiyer yerleri falan var..Altıma birşey almadım çünkü gerek yoktu altın toplanmasına bol geliyordu zaten..Anlatayım da gülün..bendeniz gittim jartiyeri de aldım aparatları şudur budur nasıl giyilir onu da öğrendim ..Sonra İzmire gidince (cuma akşamı gittim pazar evlendim) ya dedim alışmadık şeyde şey durmaz ..senin toton buna alışık değil..ya olur da düğünün ortasında falan düşerse naparsın Nihal..hem bacakların sürter pişik olursun rahat oynayamazsın da..Sonuç eşim için tam bir şok: Jartiyer beklerken anneme aldırdığım beyaz tayt la karşılaşmış ve gülme krizine girmiştik..Valla altıma çorap falan da giymedim İzmirin sıcağında..O pamuklu tayt da birgüzel terimi çekmiş çok işime yaramışdı..Bacağım da sürtmedi..Düşmediğim için kimse altımı görmedi de...Hala aklıma geldikçe çok gülüyoruım halime..Biri görse tam rezillik..:dance:
sporumu yaptım bugünü atlattım bakalım
30dk leslie 25dk aletle 250 mekik 200de yan yağları çalıştırma bu hafta hergün bunları yapıcam kaydirigubbakcemile2
1ay sonra kayınvalidemlere mersine gidicez egeyle ziyarete 1 beden daha küçülmeliyim hırs yaptım 72civarında olabiliriyim acaba yaa delikafadulden
süpersin canimalkisalkisalkis ben daha okadar cok spor yapamiyorum.iki gündürki yapiyorum her yerim agriyor.acaba cokmu yüklendim.
suan kac kilosun?boshayallersmile
canım çok tşk ederim kaydirigubbakcemile2ya ben pek inceleyemedim ama onlar başka arkadaşların ekledikleri ben daha ekleyemedim kendi makinemden de ondan pek ben yokum..başka masadaki arkadaşlar eklemişler genelde ve çıkanlarda da çok çirkinim zaten hiç beğenmedim kendimi..hele oynarken geriye bir kaykılmışım ki gıdı çıkmış 5 dönüm..bakmadım fazla:)herkes çok güzeldi o akşam zaten..
pelin çıtır daha güzelim benden 8 yaş küçük..opuyorumnanaktan
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
Göndermezler diye değilde havaleyle uğraşmıyım diye benim kartım mail order a kapalı online alışveriş yapamıyorum. ondan yani :)
merhaba
bunu yazarken bile dökülüyorum
oglumda ben de cok hastayız
daha bu saat oldu 1 dılım ekmek zor yedım hem oglumla cebellesıyorum hem kendımle
bana bu hafta musade cuma bıldırım yaparım ama gelıp burya yazacagım bısylerım olacagını sanmıyorum
hepınıze guzel bı hafta dılıyorum
merhaba
bunu yazarken bile dökülüyorum
oglumda ben de cok hastayız
daha bu saat oldu 1 dılım ekmek zor yedım hem oglumla cebellesıyorum hem kendımle
bana bu hafta musade cuma bıldırım yaparım ama gelıp burya yazacagım bısylerım olacagını sanmıyorum
hepınıze guzel bı hafta dılıyorum
ben şu an 77.900 canım çizelgem var zaten 2 ay oldu 89la başlamıştım kaydirigubbakcemile2
o zaman ben inaniyorum mersine gitmeye 72 olursun bence.2 ayda 12 kiloyu veren 5 kilo daha verir.kim tutar seni.
sporumu yaptım bugünü atlattım bakalım
30dk leslie 25dk aletle 250 mekik 200de yan yağları çalıştırma bu hafta hergün bunları yapıcam kaydirigubbakcemile2
1ay sonra kayınvalidemlere mersine gidicez egeyle ziyarete 1 beden daha küçülmeliyim hırs yaptım 72civarında olabiliriyim acaba yaa delikafadulden
ayyy adacım gerçekten berbat bişiy şuu zayıflama içini birazda ondan istiyorum ege nin talk pudralarını ben bitirdim yahuu :roflol: :roflol:
düşünmek bile istemiyorum bi gelinin başına gelmesini delikafadulden
ee sende pamuklu tayt giy şekerim düğün sonrası çıkarıverirsin kocişin görmeden aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ayyy kızlar alemsiniz hee öldürdünüz gülmekten kaydirigubbakcemile3
adacım hangisi rahat olacaksa onu al tatlım çorap giymek iyi fikir bacakların sürtmezolumunekankayizsmile[/COLOR][/COLOR]
Yemin ederim Nihal'in mesajını okurken bunu aklımdan geçirmediysem ne olayım,dedim kendi kendime amannnnn olmadı beyaz tayt giyerim ben de sonra eve gelince banyoya geçer hemen çıkarır atarım kirli sepetinin içine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım ciddi ciddi aklıma yatmaya başladı bu beyaz tayt ya da çorap olayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?