kızlar asutaha nerede neden gelmiyor bilen varmı en son annemler bizde demişti ama bayaadr girmedi
merhabalar arkadaşlar daha önce demiştim bilgisayar servise gidecek diye nihayet geldi ve bende geri geldim inşallah cumaya kadar biraz daha kilo verebilirim bi aksilik olmasza çünkü geçtigimiz 2hafta boyunca faranjitle boguştum durdum gerçi halen tam geçmedi ama gene geçti sayılır iyi kilo vermeler arkadaşlar
canım bence 1 daha iyi gibi,ayrıca şu beyaz tayt meselesini ben de tuttum:icecream:kızlar hiçbirinizin bir fikri yok mu şimdi soruma cevap verebilecek :sinifsinif:
akşama bende yapıcam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: emeklerini boşa götürme canım sakın bir anlık sinirle :1no2:
toparladım canım sağolun kızlar iyiki varsınızolumunekankayizsmile
wooowww ben niye oturuyorum yaa bende yapim azıcıkk kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ben de 3 tane istedimKürklü Anahtarlık İçin Destek... - Sayfa 77 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar 3-4 tane eksikleri kalmış sanırım sonrasında hemen hazırlatıcaklar almak isteyen varsa kadnlar kulubu hatırası opuyorumnanaktan çok kokoş bir anahtarlık bende alıyorum :)
canım kolay değil belli şeyleri paylaşmışsın ama yeni duyduğun içindir,zamanla bu tür şeylere alışıyor insanslm kızlar bugün canım sıkkın biraz hafta sonu eski eşimin nişanlandığını ögrendim böyle nasıl anlatayım bilemedim ama içim burkuldu sanki kıskanmak değil zaten biz ayrılalı 5 yıl oldu da benim dışımda bir ailesi olacağı fikri burdu beni işte kızımızdan dolayı hep görüşürüz hepte bana kur yapar gene beraber olalım falan diye ben istemiyorum ama genede kendimi sanırım hep onun ailesi gibi hissetmişim hafta sonu kafama balyoz vurdu yani bu olay biz artık evli değiliz kızımızdan dolayı hala hafta sonlarını beraber geçirdiğimiz için ben anlamamışım sanırım bu kadar net neyse gelelim diyete hafta sonu bozuktum çok bişey yicek durumum yoktu zaten ama ne yedim derseniz ıvır zıvır şeyler toplarım bu hafta öpüyorum hepinizi
tatlım olur mu hiç?insan hastayken düşünemiyo bazena.s.haaaaaa bu arada dr gittim ama ben salak bırısı olduguma kesın ınandım tescılli salak bır baktım nüfus cüzdanım yok malesef bakmadılar cok gıcık oldum ve bulamıyorum nüfus cüzdanım cok sınırlendım
olursun olursun koptun gidiyosun bu aralar...sporumu yaptım bugünü atlattım bakalım
30dk leslie 25dk aletle 250 mekik 200de yan yağları çalıştırma bu hafta hergün bunları yapıcam kaydirigubbakcemile2
1ay sonra kayınvalidemlere mersine gidicez egeyle ziyarete 1 beden daha küçülmeliyim hırs yaptım 72civarında olabiliriyim acaba yaa delikafadulden
asu yok,çok bilmiş yok herkes bişeye alınıp gidiyorkızlar asutaha nerede neden gelmiyor bilen varmı en son annemler bizde demişti ama bayaadr girmedi
melocum hoşgeldin tatlım bugün hiç girmedin bütün gün spor yaptın sanırsam kaydirigubbakcemile2
melocum hoşgeldin tatlım bugün hiç girmedin bütün gün spor yaptın sanırsam kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar merhaba ben de size katılmak istiyorum. Birilerinin de benimle aynı amaç uğruna çabaladıklarını görmek güzel:) kilom 85 yarından itibaren başlıyorum maratona inşallah herkese başarılarvereliniortak
kızlar bu aralar müthiş bi iştah patlaması yaşıyorum adet olcam herhalde :1shok:
çok atıştırdım çok :çok üzgünüm:
2 ceviz
4-5 kuru üzüm
4 hurma
yarım avuç kabak çekirdek
1 dilim kepek ekmek+lor
kendimi tanıyamıyorum yaaa :1no2:
beşi bir yerde kesti dedim akşam iştah patlaması yaşadım.ya sanırım insan hedefine yaklaştıkça kendini frenleyemiyor
ben şu an 77.900 canım çizelgem var zaten 2 ay oldu 89la başlamıştım kaydirigubbakcemile2
o zaman ben inaniyorum mersine gitmeye 72 olursun bence.2 ayda 12 kiloyu veren 5 kilo daha verir.kim tutar seni.
ger gazııı sırnaşık şey inşallah canım yaa yepyeni bir imajla gitmek istiyorum delikafadulden
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
a.s pek misafirsever bir topic olduk biz bu ara :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım bugün yine evden okula kadar yürüdüm.
balkonuma katlanır cam yaptırcam onun görüşmelerine gittim onunla geçti vakit
aaa bizim apartmanda da yaptırdılar kimi memnun kimi lanet olsun nerden yaptırdım diyor ama çok şık durduğu kesin canım :1rolleyes:
tülayyy alperenim nihal aydam melomm nerdesinizz yahuu gelinde iki lafın belini kırak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
merhaba
bunu yazarken bile dökülüyorum
oglumda ben de cok hastayız
daha bu saat oldu 1 dılım ekmek zor yedım hem oglumla cebellesıyorum hem kendımle
bana bu hafta musade cuma bıldırım yaparım ama gelıp burya yazacagım bısylerım olacagını sanmıyorum
hepınıze guzel bı hafta dılıyorum
haaa anladım tatlım tamam
hadi bakem bol ter atmalar sana bu akşam
bir hoca filan yardımcı oluyor mu canım spor yaparken kafana göremi yapıyorsun aletlerle bilmiyorumkismile
bugün beşibiryerdeye tekrar başladığımı yazmıştım çok faydası var ya..yemekten önce içince iştahı iyi kapatıyor
tülaycım elma sirkesi demişsin onu zaten her sabah içiyorum
arkadaşlar merhaba ben de size katılmak istiyorum. Birilerinin de benimle aynı amaç uğruna çabaladıklarını görmek güzel:) kilom 85 yarından itibaren başlıyorum maratona inşallah herkese başarılarvereliniortak
tülayyy alperenim nihal aydam melomm nerdesinizz yahuu gelinde iki lafın belini kırak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
kızlar bu aralar müthiş bi iştah patlaması yaşıyorum adet olcam herhalde :1shok:
çok atıştırdım çok :çok üzgünüm:
2 ceviz
4-5 kuru üzüm
4 hurma
yarım avuç kabak çekirdek
1 dilim kepek ekmek+lor
kendimi tanıyamıyorum yaaa :1no2:
beşi bir yerde kesti dedim akşam iştah patlaması yaşadım.ya sanırım insan hedefine yaklaştıkça kendini frenleyemiyor
Bugünki yediklerim ..
Sabah
ılık elma sirkelisu
2 dilim kepekli ekmek
2dilim salam
öğlen
1 kase sebze çorbası
2 dilim k ekmeği
50 gr tavuk eti
arada 1 piko
Akşam
2 dilim kepekli ekmek
2 kırmızı köz kırmızı biber yoğurtlu
1kase çorba
ara 2 kivi
2 ,5lt su
spor 1 saat fitnees
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?