80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hiçbirinizin bir fikri yok mu şimdi soruma cevap verebilecek :sinifsinif:
canım bence 1 daha iyi gibi,ayrıca şu beyaz tayt meselesini ben de tuttum:icecream:
akşama bende yapıcam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]
bebişim topla kendini bak ne güzel şampiyon olmuştun gene olursun,ben 2 aydır aynı kilodayım ama burdaki arkadaşların desteğiyle devam
ben de 3 tane istedim
canım kolay değil belli şeyleri paylaşmışsın ama yeni duyduğun içindir,zamanla bu tür şeylere alışıyor insan

tatlım olur mu hiç?insan hastayken düşünemiyo bazena.s.
olursun olursun koptun gidiyosun bu aralar...
kızlar asutaha nerede neden gelmiyor bilen varmı en son annemler bizde demişti ama bayaadr girmedi
asu yok,çok bilmiş yok herkes bişeye alınıp gidiyor

NALCY arkadaşım sen sohbetlere neden katılmıyorsun sadece listeyi yazıp gidiyosun..ayrıca kilo çizelgeni de bekliyprum

bugün beşibiryerdeye tekrar başladığımı yazmıştım çok faydası var ya..yemekten önce içince iştahı iyi kapatıyor
tülaycım elma sirkesi demişsin onu zaten her sabah içiyorum

melocum hoşgeldin tatlım bugün hiç girmedin bütün gün spor yaptın sanırsam kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba ben de size katılmak istiyorum. Birilerinin de benimle aynı amaç uğruna çabaladıklarını görmek güzel:) kilom 85 yarından itibaren başlıyorum maratona inşallah herkese başarılarvereliniortak

melocum hoşgeldin tatlım bugün hiç girmedin bütün gün spor yaptın sanırsam kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım

kızlar bu aralar müthiş bi iştah patlaması yaşıyorum adet olcam herhalde :1shok:
çok atıştırdım çok :çok üzgünüm:
2 ceviz
4-5 kuru üzüm
4 hurma
yarım avuç kabak çekirdek
1 dilim kepek ekmek+lor

kendimi tanıyamıyorum yaaa :1no2:
beşi bir yerde kesti dedim akşam iştah patlaması yaşadım.ya sanırım insan hedefine yaklaştıkça kendini frenleyemiyor

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)

a.s pek misafirsever bir topic olduk biz bu ara :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ahh canım yaaa gerçekten bazen kıtlıktan çıkmışcasına girişiyoruz yiyeceklere gene sen iyisin benim yanımda adet öncesi sendromum da yok ki ben dün dağıtmıştım iyice bilirsin şimdi toparlama aşamasındayım ne yapalım en azından hata yaptığımızı biliyoruz telafi edebiliriz yeter ki umutsuzluğa düşmeyelim pes etmeyelimkaydirigubbakcemile5

tülayyy alperenim nihal aydam melomm nerdesinizz yahuu gelinde iki lafın belini kırak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

tülayyy alperenim nihal aydam melomm nerdesinizz yahuu gelinde iki lafın belini kırak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

beni çagırmmaışsın ama geldim bacım onların yerine
izlem cnm ya se nasıl verdin bu kiolalrı 2 ayda şok diyetle ryapmadın dimi aydaım 6 kiloya denk geliyorrr sanırsam degilmi bende 4 kilo veriyorum ayda iidir gheralde
ayrıca 5 kiloyuda veririsin cnm sne gidebne kadar merak ettme reismleirne baktım çok pozitifsin egecikte çok tatlı benimd evar egem kayra egeee benimkisi

nihal ve ada öldüm muhabbetinze gülmekten yahu bacak sürtünce çk acı oluyor bir kez olmuştu tamda toplantı var cnm yanıyo bagıracamm nerdeyse yaaaa

melocum cnm bazen bende kaçırıyorum özellikle bugün puding yeidm 2 kaşık 3 adet opetibör yeidm adet geliyy benimde
5 i biryerde bend eiçtim valla bi fayda saglamadı bende şimdi yeşil çay içiyorum eger iştahım açılmışsa hemen sıcak suu süper oluyor

yeni gelen arkk selamlar
benim hala bir çizelgem yok ya olmuyorrrrbilmiyorumkismile

bugün yeidkleirm

1 dilim ekmek
bol kıvırcıkla yumurta salatası
peynir
zeytin

öglen
çorba
tonbalıklı salata

ara elma

3 petibör:kedi:

akşam
pırasa yemegi 1 tabakk

darısı yarının başına bi elma yiycme şimdii bitti

spor yok su 2 lt

banucum (masum) wallahi verdim ama vermem gereken daha 15 kilom var :gitme:

verdiklerimi görünce bile bişiy başarmışım gibi gelmiyor kaydirigubbakcemile

Çok geçmiş olsun özlemcim..Bebişinede sanada opuyorumnanaktan

haaa anladım tatlım tamam
hadi bakem bol ter atmalar sana bu akşam
bir hoca filan yardımcı oluyor mu canım spor yaparken kafana göremi yapıyorsun aletlerle bilmiyorumkismile

Evet canım bi hoca var başımızda .ayda bir ölçüm yapıp ona göre çizelge hazırlıyor.oneyi nekadar yapın derse onu yapıyoruz bizde .

bugün beşibiryerdeye tekrar başladığımı yazmıştım çok faydası var ya..yemekten önce içince iştahı iyi kapatıyor
tülaycım elma sirkesi demişsin onu zaten her sabah içiyorum

Anladım canım.Ben 15 gün ara verdiğimde anladım sirkeli suyun yararını.Resmen şeker isteğimi köreltiyor.

Hoşgeldin aramıza doluny vereliniortak

İşte geldiim burdayııım zemuszemus

Abartılıda sayılmaz bence yaa üzme kendini bayanssulusmile
Herkes yeter daha verme diyip durur insanın diyet yapası varsa bile kçar sempatiksalakcinni

Bugünki yediklerim ..

Sabah
ılık elma sirkelisu
2 dilim kepekli ekmek
2dilim salam

öğlen
1 kase sebze çorbası
2 dilim k ekmeği
50 gr tavuk eti

arada 1 piko

Akşam
2 dilim kepekli ekmek
2 kırmızı köz kırmızı biber yoğurtlu
1kase çorba

ara 2 kivi

2 ,5lt su
spor 1 saat fitnees

menümü bildiriyim
sabah limonlu ılık su

1 yumurta 1domates 1 salatalık 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği

1kase keten tohumlu yoğurt
2kepekli grisini

akşam 5te yarım balık ve patates yağsız
1dilim kepek ekmeği

7de 1 kepçe etli nohut
eşime yapmıştım 1kepçe ucundan yedim :kedi:

3lt su 30dk leslie 25dk aletle 250 mekik 200 yan yağlar

şekersiz sütlü nescafe 1lokma çikolata ile

şimdi biraz daha spor yapıcam kesmedi benii akannehir

mersine gidene kadar 1 beden daha incelmeliyim tarzımı yeniliycem dee bayanssulusmile

Son düzenleme:

bu ney kız 6 dilim ekmek yemişin yaa akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…