menümü bildiriyim
sabah limonlu ılık su
1 yumurta 1domates 1 salatalık 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği
1kase keten tohumlu yoğurt
2kepekli grisini
akşam 5te yarım balık ve patates yağsız
1dilim kepek ekmeği
7de 1 kepçe etli nohut
eşime yapmıştım 1kepçe ucundan yedim :kedi:
3lt su 30dk leslie 25dk aletle 250 mekik 200 yan yağlar
şekersiz sütlü nescafe 1lokma çikolata ile
şimdi biraz daha spor yapıcam kesmedi benii akannehir
mersine gidene kadar 1 beden daha incelmeliyim tarzımı yeniliycem sırnaşık şey
İzlem keten tohumun nasıl cnm çekirdeki gibi olandan dimi ben komşuma aldırdım oda çekilmişinden dgeild eöle almışş bagırsakları çalışştırıyormuş ölemi varmı bir etkisi
birde aletle degidigin hangi aleit kullanıyorsun
yan yaglar degdiignde yanlara dogru egiliyorsun dimi
gece spor yapıyosun valla ne güsel ben bugün yapamadım spor akşamd avalla hiççç kalkasım yok sabah erken kakıp yaparım artıkınnnopuyorumnanaktan
bu ney kız 6 dilim ekmek yemişin yaa akannehir
canım ben çekilmiş olanından aldırmıştım bi kere eşime yoğurdun içine koydum midemi çok bulandırdı hiç yiyemedim işkence gibi
tohum gibi olan daha iyi oluyor yutuyorum az çiğneyip daha iyi oluyor her zaman yemiyorum 2-3 güne bir yiyorum işte yoğurtlaa bana fayda sağlıyor aklinialirimsmile
alet dediğimde ellerinle ileri geri itip çekip ayaklarını hareket ettiriyosun tam adını bilmiyorum bilmiyorumkismile
ooo ben dün saat 1de yaptım ne zaman fırsat bulursam yapıyorum bence yarına atma aç şimdi geç karşısına hemen bitiyor zaten leslie ablayla beraber yap kaydirigubbakcemile2
tülayyy alperenim nihal aydam melomm nerdesinizz yahuu gelinde iki lafın belini kırak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
nihal ve ada öldüm muhabbetinze gülmekten yahu bacak sürtünce çk acı oluyor bir kez olmuştu tamda toplantı var cnm yanıyo bagıracamm nerdeyse yaaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet oglen konusurken ben de cok guldum canim
melocum cnm bazen bende kaçırıyorum özellikle bugün puding yeidm 2 kaşık 3 adet opetibör yeidm adet geliyy benimde
5 i biryerde bend eiçtim valla bi fayda saglamadı bende şimdi yeşil çay içiyorum eger iştahım açılmışsa hemen sıcak suu süper oluyor
yeni gelen arkk selamlar
benim hala bir çizelgem yok ya olmuyorrrrbilmiyorumkismile
bugün yeidkleirm
1 dilim ekmek
bol kıvırcıkla yumurta salatası
peynir
zeytin
öglen
çorba
tonbalıklı salata
ara elma
3 petibör:kedi:
akşam
pırasa yemegi 1 tabakk
darısı yarının başına bi elma yiycme şimdii bitti
spor yok su 2 lt
mersine gidene kadar 1 beden daha incelmeliyim tarzımı yeniliycem dee bayanssulusmile
hakkaten sen deyince farkettim çokolmuşyaa .İnsan yerken çok gelmiyor kaydirigubbakcemile3
yarın 1 er dilim yerim dengeler ohaoldumsmile
hatta sabah yerimsonra hiçyemem :)
ha lesile ablayı nasıl bulurum bi anlat bakem bana
nerde yaşar ne yaprr
bende sizden olim leisle yapimkaydirigubbakcemile5
geldim balim geldim anacim gecmisi okuyayim dedim
yine de super saglikli bir menu olmus yahu :)
ne yapican sekerim tarzinin neyini degistireceksin?
Bu hafta herkes iyi gidiyor gibi hafta sonlarımız bile kaçaksız geçtiyse hafta içinden korkmayalım artık
..........2 mil de 3.2 km demek..yarım saat sürüyor ve güzel terletiyor..linkleri var ama ben bir türlü o linklerden indirememiştim..youtubedan indirdim ama inidrmeden de bulabilirsin canım..handerya,evrel de yapıyor bilidğiğm kadarıyla..
bu arada ne kadar tiksinmiş olsam da beşi bir yerdeye tekrar başladım iştahı çok iyi kapatıyor
sporumu yaptım bugünü atlattım bakalım
30dk leslie 25dk aletle 250 mekik 200de yan yağları çalıştırma bu hafta hergün bunları yapıcam kaydirigubbakcemile2
1ay sonra kayınvalidemlere mersine gidicez egeyle ziyarete 1 beden daha küçülmeliyim hırs yaptım 72civarında olabiliriyim acaba yaa delikafadulden
kızlar bu aralar müthiş bi iştah patlaması yaşıyorum adet olcam herhalde :1shok:
çok atıştırdım çok :çok üzgünüm:
2 ceviz
4-5 kuru üzüm
...
kumrucum zaten kilo bildirimini hergün değil her cuma yapıyoruz
ilk kilo hedef şimdiki kilo ve boyu yaz ben yardımcı olayım
ayda kız ben sana bizim davetiyeyi göstericektim ama resim yükleme sitesi hata veriyor
sen sabah nerden yükledin bakemm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?