80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İzlem keten tohumun nasıl cnm çekirdeki gibi olandan dimi ben komşuma aldırdım oda çekilmişinden dgeild eöle almışş bagırsakları çalışştırıyormuş ölemi varmı bir etkisi

birde aletle degidigin hangi aleit kullanıyorsun
yan yaglar degdiignde yanlara dogru egiliyorsun dimi
gece spor yapıyosun valla ne güsel ben bugün yapamadım spor akşamd avalla hiççç kalkasım yok sabah erken kakıp yaparım artıkınnnopuyorumnanaktan

1 saattir kaş topiğine bakıyorum yaa, nasıl bir kaş var insanlarda şeklini değiştirmk istiyorum da bıraktım almıyorum az önce badem yağına buladım kaydirigubbakcemile3

canım ben çekilmiş olanından aldırmıştım bi kere eşime yoğurdun içine koydum midemi çok bulandırdı hiç yiyemedim işkence gibi

tohum gibi olan daha iyi oluyor yutuyorum az çiğneyip daha iyi oluyor her zaman yemiyorum 2-3 güne bir yiyorum işte yoğurtlaa bana fayda sağlıyor aklinialirimsmile

alet dediğimde ellerinle ileri geri itip çekip ayaklarını hareket ettiriyosun tam adını bilmiyorum bilmiyorumkismile

ooo ben dün saat 1de yaptım ne zaman fırsat bulursam yapıyorum bence yarına atma aç şimdi geç karşısına hemen bitiyor zaten leslie ablayla beraber yap kaydirigubbakcemile2

ha lesile ablayı nasıl bulurum bi anlat bakem bana
nerde yaşar ne yaprr
bende sizden olim leisle yapimkaydirigubbakcemile5

tülayyy alperenim nihal aydam melomm nerdesinizz yahuu gelinde iki lafın belini kırak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

geldim balim geldim anacim gecmisi okuyayim dedim

yine de super saglikli bir menu olmus yahu :)

mersine gidene kadar 1 beden daha incelmeliyim tarzımı yeniliycem dee bayanssulusmile

ne yapican sekerim tarzinin neyini degistireceksin?

hakkaten sen deyince farkettim çokolmuşyaa .İnsan yerken çok gelmiyor kaydirigubbakcemile3
yarın 1 er dilim yerim dengeler ohaoldumsmile

hatta sabah yerimsonra hiçyemem :)

hehehe kız gece gece güldürdün beni bee kaydirigubbakcemile3 akşamda 1 dilim ye yoksa gece acıkır başka şeyler yersin eyvahedigeldismile

ha lesile ablayı nasıl bulurum bi anlat bakem bana
nerde yaşar ne yaprr
bende sizden olim leisle yapimkaydirigubbakcemile5

youtube yaz canım leslie sansone diye çıkar karşına videoları kaydirigubbakcemile2

geldim balim geldim anacim gecmisi okuyayim dedim

yine de super saglikli bir menu olmus yahu :)

ne yapican sekerim tarzinin neyini degistireceksin?

resim eklerim buraya tam 1 ay sonra değiştirince görürsün :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ama 42ye inemessem :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

ayda kız ben sana bizim davetiyeyi göstericektim ama resim yükleme sitesi hata veriyor

sen sabah nerden yükledin bakemm bilmiyorumkismile

selammmmmm

arkadaslar acaıp ıyı hısssedıyorum kendımı bugun tam rejımde 4. haftam 27. gunde verdıgım toplam kılom 5 :)
84.2 ıle cıktıgım tartım su anda benı 79.4 gosterıyor. maalesef hala bır cızlege yapmayı beceremedıgımden ve yardımcı olacak kımseyı bulamadıgımdan, bole yazmak durumunda kalıyorum.
opuyorum hepınıızı

Selamlar Herkese,

Bir Ezel gecesinden sonra, ayağımın tozuyla geldim, geçmişi okudum, okudum, okudum ve başlıyorum yazmaya...

Bu hafta herkes iyi gidiyor gibi hafta sonlarımız bile kaçaksız geçtiyse hafta içinden korkmayalım artık

İnşallah Cuma'ya kadar hatta diğer Cuma'ya kadar böyle gider de kendime karşı mahcup olmam. Boşuna mı dedim Mart ayındaki ilk kilo bildiriminde 76kg çıkmayı hedefliyorum diye? Hem benim haftasonum çok da kaçamaksız değildi Butterflycım, ahh ahh...

Doygunluk hissimi bir yerlerde unuttum sanırım, sirkeli ballı su da kesmiyor artık. Ne yapacağım bilmiyorum, şimdilik idare ediyorum yalnız baya bir zorlandığımı söyleyebilirim... :1no2:

Elimphiacım doğru söylemiş, ben de müptelasıyım Leslie'nin. Şu süreçte benim için,

Leslie=Spor oldu desem yeridir. Hoş, istediğim kadar yapamıyorum ki haftada 3 gün yapmak yeterliymiş o bile olmuyor bazen -utanıyorum-. Ama başarılı bence, tavsiye ederim Masumcum...a.s

bu arada ne kadar tiksinmiş olsam da beşi bir yerdeye tekrar başladım iştahı çok iyi kapatıyor

Ben de mi başlasam acaba?

Sirkeli su içiyorum ben de her sabah, başlarda iyiydi ama bana mısın demiyor... Nasıl bir can çekmesidir, nasıl bir mide kazınmasıdır anlatamam.

Bugün Migros'un çikolata reyonundan kendimi çıkarabilmek için ne telkinler yaptım Allah biliyor...

Sonuçta başarılı oldum mu evet ama, o halleylere bakışımı farkedenlerin yüzlerinde beliren "acıma" duygusuna da gözlerimle şahit oldum. :1closedeyes:

Olursun canım ben pek güveniyorum sana bu konuda.

Sen bu hırsını, azmini ve heyecanını kaybetmezsen, martta 72 kilo olup Mersine, daha sonra da tez zamanda 60 olup Çeşme'ye gidersin. Demedi deme... :1rolleyes:

kızlar bu aralar müthiş bi iştah patlaması yaşıyorum adet olcam herhalde :1shok:
çok atıştırdım çok :çok üzgünüm:
2 ceviz
4-5 kuru üzüm
...

Canım kafana takıp büyütme bu iştah açılmasını. Aynı durum bende de söz konusu ve ne zaman bunu düşünmeye başlasam kendimi buzdolabının yamacında buluyorum.

Artık midemle iletişime geçmeye başladım, anladım ki "açıııım" diye bağırıyor, bulabildiğim en kalorisi düşük ve sağlıklı yiyeceği veriyorum kendisine. Bu bazen bir badem oluyor, bazen bir ekmek arası peynir, bazen de bir bardak ayran...

Eğer kendimi sıkarsam ve yediklerimi gözümde büyütürsem, yarın 3 paket cips, 1 kalıp çikolata ile tv'nin karşısında bulurum kendimi, biliyorum.Diyeceğim sen de düşünmemeye çalış canımcım, "sabah çok yedim akşam bunu dengelemek için ne yapacağım?" diye düşünmek yerine, hedefine ulaştığında insanlar seni gördüklerinde nasıl tepki verecekler onları düşünmeye çalış. Ayrıca önünde uzun, upuzuuuun haftalar var, bu hafta veremezsen diğer hafta illaki vereceksin, sıkma canını Melocumcum! :dance:

kumrucum zaten kilo bildirimini hergün değil her cuma yapıyoruz

ilk kilo hedef şimdiki kilo ve boyu yaz ben yardımcı olayım

kumrucum zaten kilo bildirimini hergün değil her cuma yapıyoruz

ilk kilo hedef şimdiki kilo ve boyu yaz ben yardımcı olayım

canım bılıyorum ama su cızelgeyı hazırlayıp yapıstırınca formata uygun deıl dıye bı mesaj alıyorum ve sınır oluyorum:uhm:

yazayım ıns. olur. ilk kılo 84.2
hedef 65
su an 79.4

boy :1.63

tesekkur ettımalkisalkisalkis

Bugün güne güzel bir başlangıç yaptım ve ulvi bir amaç güderek kendimi Beşiktaş'a verdim. Sözümona, Emirgana kadar otobüsle gideceğim, sonra Ortaköy'e doğru yürüyebildiğim kadar yürüyüp sonra tekrar otobüsle başladığım yere döneceğim. Hava güzel mi güzel, trafik açık mı açık, herşey benim gibi yıllardır yürümemiş bir insanın yürümesi için düşünülmüş ve ayarlanmış gibi...

Neyse otobüse bindim, gittim gittim gittim... (Aşk-ı Memnu yalısını da gördüm nihayet) Manzaradan kendimi alamadım, yerim de öyle güzeldi ki hiç inesim gelmedi de otobüs neredeyse Karadenizden çıkacaktı, sonunda Sarıyer'in taaaa en ucunda inebildim. Hala ulvi amacımı gerçekleştirmekte kararlıydım: "Yürüyeceğim".

Kendimi İstinye Park'da buldum!:1no2:

Cık... Valla ben de anlamadım.
Yürüyesim gitti, ne bileyim İstinye'de acayip cazip göründü gözüme.
Bir bakıp çıkarım diye düşündüm.

Nerdeee? 2 saat oyalanmışımdır en az.
Ama hala ısrarla övüneceğim noktalar var:

Birincisi indirime ve 3 al 2 öde kampanyalarına kanmayarak eve "bir demet marul ve 1 kg washington portakalı" ile dönebildim.
İkincisi ise dışarıda yemek yemedim bu sefer....

Bugünkü "acayip" listemi de yazayım.
Rica etsem hakkında bir iki yorum yazar mısınız?
Bugün yediklerimden inanın hiçbir şey anlamadım, doymadım da...

Dedim ki, "akşam kızlara da sorayım bakayım onlar ne diyecek?"

Sabah:
1 Yumurta

Ara:
15 Badem

Öğle:
1 Kepekli Lavaş
Kaşar Pey.

Akşam:
Marul Salatası
2 Etli Biber Dol.

Gece:
1 Kivi
1 Yeşil Elma

Spor yok, Su eh işte..

Son düzenleme:
Evrelcim beşi bi yerdeye başla canım kesinlikle iştah kesiyor,tok tutuyor vs..
bende 1 yıl sonra ilk defa bugün içtim (artık dokunmaz heralde kuşuma) ama ben tadını çok seviyorum hatta geçen sene bırakmak bile istememiştim arada canım ister olmuştu..

adacım bende davetiyemizi göstermek isterim sana eğer yaptırmadıysanız fikir olur ..ben kendim tasarlamıştım çok ilginç ve özeldi,istersen eklerim..

Son olarak da, bugün yaşadığım "bir tecrübe"yi paylaşmak istiyorum sizinle.

Ben peynir-kolik bir insan sayılırım. Peynir olsun benim olsun mantığıyla, süzmeymiş, labneymiş, ezineymiş, kaşarmış hiç aramam. Hani şu kilo derdim olmasa, sabah kalkıp hepsinden potpori yapacağım, o kadar!

Bugün de şarküteri reyonunda gezinirken, gözüme okunuşuyla "maskarpon" peyniri ilişti. Tiramisu tariflerinden duymuş olabilirsiniz belki.
Şöyle bir evirdim çevirdim sonra sepete attım.
"İyi, yerim sabahları" diye düşünerekten...

Eve geldim böyle binbir iştah, aldım yanıma lavaşla bıçağı da. Sürüp sürüp yiyeceğim, amacım bu. Ama yok, çok çok az yiyebildim, o da meraktan...

Çok yağlı ve lezzetsiz birşey. Tiramisuda hoş olabilir belki, denemek lazım. Ama böyle sabah aç karnına afiyetle yenebilecek birşey değil. Tereyağını çok andırıyor, belki marmelatla birlikte iyi gidiyordur, ama onu da yapacak lüksüm yok şu an... Sonraki haftalarda kendisinden tiramisu yapıp akrabalara götürme düşüncesindeyim ama ne kadar başarılı olurum Allah bilir. Bir kriz anında oturup hepsini kaşıklamayayım da...fisfisfis

bugünkü yediklerim

sabah beşi bir yerde,2 ceviz
patatesli omlet (oğlumdan arda kalanları yedim ),peynir,domates,4 zeytin,biber,1 dilim kepekli ekmek

ara piko tarzında bişey

öğlen : ayran detoksu 1 kase (ama hazır ayranla yaptım )

akşam 1 kase ayran detoksu

1,5 lt su,15+30 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…