- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
hehehe kız gece gece güldürdün beni bee kaydirigubbakcemile3 akşamda 1 dilim ye yoksa gece acıkır başka şeyler yersin eyvahedigeldismile
selammmmmm
arkadaslar acaıp ıyı hısssedıyorum kendımı bugun tam rejımde 4. haftam 27. gunde verdıgım toplam kılom 5 :)
84.2 ıle cıktıgım tartım su anda benı 79.4 gosterıyor. maalesef hala bır cızlege yapmayı beceremedıgımden ve yardımcı olacak kımseyı bulamadıgımdan, bole yazmak durumunda kalıyorum.
opuyorum hepınıızı
Selamlar Herkese,
İnşallah Cuma'ya kadar hatta diğer Cuma'ya kadar böyle gider de kendime karşı mahcup olmam. Boşuna mı dedim Mart ayındaki ilk kilo bildiriminde 76kg çıkmayı hedefliyorum diye? Hem benim haftasonum çok da kaçamaksız değildi Butterflycım, ahh ahh...
Doygunluk hissimi bir yerlerde unuttum sanırım, sirkeli ballı su da kesmiyor artık. Ne yapacağım bilmiyorum, şimdilik idare ediyorum yalnız baya bir zorlandığımı söyleyebilirim... :1no2:
:dance:
Bugünkü "acayip" listemi de yazayım.
Rica etsem hakkında bir iki yorum yazar mısınız?
Bugün yediklerimden inanın hiçbir şey anlamadım, doymadım da...
Dedim ki, "akşam kızlara da sorayım bakayım onlar ne diyecek?"
Sabah:
1 Yumurta
Ara:
15 Badem
Öğle:
1 Kepekli Lavaş
Kaşar Pey.
Akşam:
Marul Salatası
2 Etli Biber Dol.
Gece:
1 Kivi
1 Yeşil Elma
Spor yok, Su eh işte..
ıyı geceler kızlar
gecegece herkes burdaaa...:))
slm güzeller!
bende 1 ay kullandıktan sonra artık fayda etmiyor diye içmiyordum 2 haftadır.2gündür tekrar başladım şimdi daha iyi anladım faydasını .gündür çikolata şeker istemedi canım ,yediklerimde doyurucu geliyor sanki belkide psikolojiktir bilemiyorum bilmiyorumkismile Sende 1 hafta ara verip vucut bu karışımı unutunca tekrar başlasan belki benimle aynı etkiyi görürsün.
Menün ideal gibi duruyor aslında ama ekmeğin çok az.Ben 6 dilim yemişim bugün hiç açlık hissetmiyorumondan kaydirigubbakcemile3
akşam öğünlerine ekmek eklemeyi densen ccanım belki faydası olur.Bide akşamyemeklerinden sonra bitki çaylarını deneyebilirsin bilmiyorumkismile
Evrelcim beşi bi yerdeye başla canım kesinlikle iştah kesiyor,tok tutuyor vs..
bende 1 yıl sonra ilk defa bugün içtim (artık dokunmaz heralde kuşuma) ama ben tadını çok seviyorum hatta geçen sene bırakmak bile istememiştim arada canım ister olmuştu..
Kızlar tişörtlerim haftasonunda elimde olcak inşallah..face de görmüşsünüzdür belki durun hatta davet göndereyim sizlerede..
bakın bakalım nasıl olmuşlar,hatta beğendiklerinizi de belirtin ona göre ondan daha çok bastırayım,fikir verin bana ok?
bu arada markam darkolive! :)) izlemcim tanıdık geldimi? benim de küçük bir siyah zeytinim var da,hoşuma gitti isim arıyordum ,çaldım seninkini:))
İzlem sizinki de çok güzelmiş,benim kankamınki de siznkindendi hatta çerçeveletip evlerinin girişine asmışlar:))
Ay alemsin izlem çok güldüm sana,her bakana ayrı yazı hıkaydirigubbakcemile3
ay inşallah canım yaa umarım herşey düşlediğim gibi olur,çok istiyorum evde oturmak bana göre değil ama bi yere girip çalışasım da yok aklım oğlumda böyle olursa arada bir çıkarım (pazarlamak için) yada fuarlara falan katılırım bilemiyorum şimdilik.. sizde etrafınızda ne kadar hamile varsa önerin ,yayın kızlar müşteri lazım :))
Canım teonun üzerindeki boğazlı body..waikikiden almıştım geçen sene arkası da çok güzel yani devamı arkada da var..şimdi hala varmıdır bilmiyorum..
iyi geceler hanımlar gene saat 2 oldu ben hiç 2den önce yatamıycakmıyım yaaa :gitme:
sabah ilk gelene bunları hediye ediyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?