80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hehehe kız gece gece güldürdün beni bee kaydirigubbakcemile3 akşamda 1 dilim ye yoksa gece acıkır başka şeyler yersin eyvahedigeldismile

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tamam ccanım sen yeterki iste hatta başka yememi istediğin bişi varsa dede midem bayram etsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tebrikler canım .Hep böyle güzel devam edersin inş :lepi:

bende 1 ay kullandıktan sonra artık fayda etmiyor diye içmiyordum 2 haftadır.2gündür tekrar başladım şimdi daha iyi anladım faydasını .gündür çikolata şeker istemedi canım ,yediklerimde doyurucu geliyor sanki belkide psikolojiktir bilemiyorum bilmiyorumkismile Sende 1 hafta ara verip vucut bu karışımı unutunca tekrar başlasan belki benimle aynı etkiyi görürsün.

Menün ideal gibi duruyor aslında ama ekmeğin çok az.Ben 6 dilim yemişim bugün hiç açlık hissetmiyorumondan kaydirigubbakcemile3

akşam öğünlerine ekmek eklemeyi densen ccanım belki faydası olur.Bide akşamyemeklerinden sonra bitki çaylarını deneyebilirsin bilmiyorumkismile

Haklısın Butterfly, dediğin gibi sirkeye ara vermek iyi gelebilir bana da. Vücut çok alıştı galiba, bana mısın demiyor artık...

Bitki çaylarını da çok sevdiğimi söyleyemem ama içmek lazım değil mi?
Aslında almıştım ama hala duruyor limonlu form çaylarım. Onlara da alışmak lazım yavaştan, böyle sirkeyle sıcak suyla nereye kadar....

Sağolasın Butterflycım:)

Nihal ben de çok güldüm alemsin valla..:))
beni düğün gecemde kız arkadaşlarım soymuştu ,yani tarlatan falan düğüm olmuş onlar yardım etti ,gelinliğimi çıkarıp öyle gitmiştim ankara alemlerine sabaha kadar eğlenmiştik..ahh ahh ne gündü ayy adacım yaaa kıymetini bil bu günlerini,bu telaşının çok güzel telaşlar,koşuşturmacalar bunlar emin ol!

Kızlar tişörtlerim haftasonunda elimde olcak inşallah..face de görmüşsünüzdür belki durun hatta davet göndereyim sizlerede..
bakın bakalım nasıl olmuşlar,hatta beğendiklerinizi de belirtin ona göre ondan daha çok bastırayım,fikir verin bana ok?

bu arada markam darkolive! :)) izlemcim tanıdık geldimi? benim de küçük bir siyah zeytinim var da,hoşuma gitti isim arıyordum ,çaldım seninkini:))

selam kızlar topik kaynıyor yine negüzel sizlerle beraber olmak yediklerim
sabah yumurta çay
öğle tavuk salata
ara 7,8 adet kuruüzüm tatlı krizim oldu
akşam köfte 3 adet yoğurt
yine kuruüzüm yedim
çay içtim ve ilerleyen saatlerde bide misss gibi türk kahvesi içtim
50dk yürüğüş yaptım okadar yetmezmi aaaaa canım çıktı

aydacığım bu bizim davetiyemiz canım biraz daha renkli burda çok soluk insan figürlerinin olduğu yerlerde sarı yaldızlar var
bizz kendimiz seçtik ikimizde çocuk ruhlu olduğumuz için kaydirigubbakcemile3

büyük bir zarfa girecek şekilde 3e katlanıyor

Son düzenleme:

bu da bendennn!

3 ayrı resmi birleştirdim..
yukarı doğru çekince kesik yerler iç içe geçiyor ve alttaki kart çıkıyor..bu kesimi bulmak için ankarayı talan etmiştim tüm matbaacıları gezdim neredeyse ama buldumm:))

içindeki yazı ise ön yüzde " biz evet derken" yazıyor,içindeyse

Evet ,evet, evet..
Evet bu kelimeyi belki binlerce kez söyledik.En özelini de sizlerle paylaşmak istedik.

Bizi evlendirecek olanı söylerken sizlerin de duymasını istedik...
.

yazıyor..

Son düzenleme:
ızlem sizinki de çok güzelmiş,benim kankamınki de siznkindendi hatta çerçeveletip evlerinin girişine asmışlar:))

bende seviyorum form çaylarını ama içinde tarçın tadına dayanamıyorum yaa boğuyor midemi bulandırıyor bim de satılan karışık bitki çayı favorim hep ondan alıyorum şekersiz tatlandırıcız içiyorum severek

yaaaaaaaaaaaaaaa isim hakkımı isterim vallahii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sana komik bişiy anlatayım da güll yaa facede bakıyorum tshortlare üzerinde darkolive yazıyor allah allah diyorum bu kız her gireni nasıl anlıyorda üzerinde onun ismi yazıyorr

aa dur bi dakika burası kk değil ki face diyorum acaba bizim nicklerimizi mi etiketledi diyorum bayaa bir cebelleştim sana sorucaktım bak unuttum bir anlam verememiştik allahım yaa kaydirigubbakcemile3

sana bu isim şans getirsin o zaman şekerim opuyorumnanaktan
İzlem sizinki de çok güzelmiş,benim kankamınki de siznkindendi hatta çerçeveletip evlerinin girişine asmışlar:))

öylemii çocuk ruhlu insanların seçebileceği bir model koca katalogdan en içimize sinen bu oldu çok severek dağıttık kaydirigubbakcemile3

seninkide çok özel bişiy canım ben öle çok uğraşmadım karşıma çıktı hemen
kaydirigubbakcemile3

deryacım face de resimlerine bakarken teo nun üzerinde yanlış hatırlamıyorsam kravat ve yelek baskılı bir tshort vardı özel baskımı başka bir mağazadan mı aldın eşimde takmış durumda bu işe şu anda

Ay alemsin izlem çok güldüm sana,her bakana ayrı yazı hıkaydirigubbakcemile3

ay inşallah canım yaa umarım herşey düşlediğim gibi olur,çok istiyorum evde oturmak bana göre değil ama bi yere girip çalışasım da yok aklım oğlumda böyle olursa arada bir çıkarım (pazarlamak için) yada fuarlara falan katılırım bilemiyorum şimdilik.. sizde etrafınızda ne kadar hamile varsa önerin ,yayın kızlar müşteri lazım :))

Canım teonun üzerindeki boğazlı body..waikikiden almıştım geçen sene arkası da çok güzel yani devamı arkada da var..şimdi hala varmıdır bilmiyorum..

yoktur canım sanırım arada bir bakınıyorum ama bende o tarz baskılı tshortleri çok seviyorum güle güle giysin abimiz kaydirigubbakcemile3

iyi geceler hanımlar gene saat 2 oldu ben hiç 2den önce yatamıycakmıyım yaaa :gitme:

sabah ilk gelene bunları hediye ediyorum a.s.

iyi geceler hanımlar gene saat 2 oldu ben hiç 2den önce yatamıycakmıyım yaaa :gitme:

sabah ilk gelene bunları hediye ediyorum a.s.

Çiçekleri alan benim zannımca.kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldinlerinize çok teşekkür ederim.

Listemi hemen yazıyorum

Sabah: 2 adet tost. beyaz ekmek, krem peynir ve domatesle
Ara: Çilek
Öğle: Peynirli salata yağsız sossuz
Ara: Çilek
Akşam: Yaaaa bu akşam bi yemek vardı. ben orda biftekleri götürdüm, soslu salatayla

Ne olur yarınım daha güzel olsun noooluuur:Saruboceq:

Çok mutlu günler hepinize

günaydın
moralim çok bozk
3 haftadır düzenli yürüyüş ve spor yapıyorum 2 aydır kilo değiştirememe etki etmedi

yetmedi kilo veremiyor olmak motivasyonumu da bozdu ve kaçamaklara başladım.

sabah tartıldım 68 kiloyum.
şu an kendimi tutmasam ağlayacağım
o kadar emek nereye gidiyor anlamıyorum
arın ayran ya da lapa diyetine başlayacağım metabolizmam belki şaşar.6 aydır tıkır tıkır verdiğim kilolar artık gitmiyor.gitmemesi de motivasyoumu tamamen bozdu..
nasılsa veremiyorum-çaresizliğindeyim ve bu bilinç altıma yerleşti sanırım kaçamaklarım sıklaştı

moralim çok bozuk çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum ilk kez diyetimi yönlendirecek bir diyetisyene ihtiyaç duyuyorum

bu arada ayran ve lapa diyetini ayrıntılarıyla yazarsanız sevinirim varsa aldığınız sonuçla birlikte.yarın başlamayı düşünüyorum
desteğinize,önerilerinize çok ihtiyacı var direncim kırıldı,sizleri seviyorum
yürüyüşe çıkıyorum ordan okula gidicem akşama görüşürüz

günaydın kızlar..
dünkü menüm:
kalkınca 2 kuru kayısı+3 ceviz
sabah:çok tahıllı ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket eti form
öğle:yarım kase çorba (malum nedenden yiyememiştim)
ara:1 paket etiform
ara:1 elma
1 portakal
akşam:z.yağlı barbunya yemeği, 2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kase yoğurt
gece:1 bardak süt

Bu sabah da 06.20 de kalkıp yarım saat Leslie ablayla 2 mil yapıp geldim..
sabah kalkınca:2 kuru kayısı+3 ceviz
sabah kahvaltısı:çok tahıllı ekmekten sandviç+şekersiz çay
geçmişi okuyup geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…