80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim öncelikle sakin ol..Şu an yaptıkların kesşnlikle boşa gitmiyor bunu bil..Sen 21 kg verdin az bir kg değil bu..Bunu kolay bir şekilde vermiş olabilirsin teklemeden ama vücudun şu anda direnç gösteriyor. Belki de yıllardır kaldığın kg ın altına inme aşamasına gelmişsindir.Örneğin ben de çoook uzun yıllarıdr 70 in üstündeyim ondan 70 de takılıp kalıırm diye düşünüyorum..Bir yakınım aynen senin gibi çok güzel kg veriyordu sonra birden durdu ...Ama o yılmadan 6 ay bir gram bile vermediği halde ne diyetini bozdu ne sporunu aksattı(biliyorum çok zor)sonra ne oldu biliyor musun kalan kilollar öyle böyle değil takır takır gitti..Ama işte o 6 ay çok zordu der herzaman...
Benim yıllar önce gittiğim diyetisyenim kg saplanıp kaldığında bana bir şok verirdi..Çok da şok sayılmaz aslında ama Vücudu şaşırtıyor derdi..Onu bir dene istersen onu ne zaman yapsam sonuç almıştım ben..
7 tane tavuk bageti haşlıyorsun...
Sabah normal kahvaltı ediyorsun..
1 dilim ekmek peynir şekersiz çayla..
O yedi bageti öğle ve akşama öleştiriyorsun ister 4 öğle 3 akşam gibi..
Bol salatayla yiyorsun ben salatanın içine tiftiyordum..salata yağsız olcak elbette..
Bunun dışında sadece su ve soda serbest..Başka hiçbirşey yok..Meyve,süt vs hiçbirşey..Sadece 2 gün yapıyorsun canım..Her denediğimde 1 kg vermiştim..
Sen çok güzel bir yerdesin şu anda..Çok büyük yol aldın..Moralinin bozulup emeklerinin boşa gitmesini sen de istemezsin...Kendinden intikam alır gibi kaçamak falan yapayım deme sakın..Şu anda uzun zamandır kg vermediğin için stress altındasın bu da kilonu vermeye en büyük engel..Birkaç gün bu konudan uzaklaş derim..Üzerindeki baskıyı azalt ve verdiğimi bir dene canım..Bak gör vereceksin..

kızlar bu sıcak karşılama için çok çok saolun gelemedim buraya 3 gündür ama yapıyorum diyetimi cuma günü görüşcezzz.handeryam canım rakibem,darkolive,butterfly ve diğer tüm cancağızlara çok mersi..elaycık 2 buçuk yaşında kocaman zilli bi hatun olma yolunda ilerliyo anasına çekmeyesice :) bende iyiyim işte döndüm kürkçü dükkanıma napıyım burası çok kalabalık motivasyon süper yaz gelince herkes gitmişti çok sevindim ..hadi hayırlısı diyerekten tekrar merhabalarrrrrrrrrr

face de davet istiyom kızlar benide ekleyin handerya kız beraber ekeriz ekinleri :) gulay büyükacar birsen diye arayın emi zemuszemus

herkese günaydın opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim Şeniz yeni gelen tüm arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum olumunekankayizsmile

MELOCUM canım arkadaşım belkide kas oranın arttı .kas oranı artınca baskülde pek kilo verdigin gözükmüyor çünkü kaslar çok daha fazla artı agırlıkta.istersen bi uzmana gidip bi kas yag kütleni ölçtür bakalım sonuç ne çıkacak.üstelik biz beşeriz insanız .duygularımız var sinir sistemimiz var sürekli aynı düzende yaşamamız mümkün değil.lütfen kaçamak yaptıgın için kendini suçlama.unutmaki moral bozukluguda vücudu kasıyor.belkide bir iki hafta diyet fikrinden uzaklaşmalısın canım

ben de Denize katılıyorum canım..Çok az şey yiyerek de çok fazla kaçamak yaptım deyip mutsuz oluyorsun..Birsüre zihnini serbest bırak bence de canım..
Bir uzmana şu aşamada görünmen en doğrusu..

günaydın kıssslaar iki gündür misafirim vardı görüşemedik şimdi kahvemi aldım arkadaşlar ne yapıyor bir bakayım dedim herkeşler iyi inşallah delikafadulden

yaa düşünüyorumda bir insan çikolatasız , abur cubursuz , etsiz ,tatsız ,tuzsuz nasıl bir ömür boyuu yaşar.bence bu disipline sahip olmak gerçekten dünyanın enzor şeylerinden biri.bana göre bunlarla yaşamayı ögrenmem gerek.evet ben bir insanım nefsim var benim canım çekiyor bişiyler .bende şunu yapmaya çalışıyorum canım çikolatamı istedi yiyorum ama 1 paket değil mesala 1-2 parça.bihter tarzı.nede olsa 1 parçadada 1 pakettede tat aynı tat.kendimi ondan mahrum etsem çok mutsuz oluyorum.sonra kendime soruyorum ben neden zayıflamak istiyorum daha mutlu olmak için .eee çikolata yemediğimde belki kalori almıyorum ama amacım olan mutluluga da sahip olmuyorum.buyüzden bende kendi beslenme tarzımı oluşturmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum.midemin sesini dinlemeyi ögrenmeye çalışıyorum beynimin değil.çünkü gerçekten aslında aç olan midelerimiz değil aç olan beyinlerimiz.

kızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu

insana kilolarla yaşamak daha zor geliyor bütün kimyamızı bozuyor hayattan nefret ettiriyor canım bunun için herşeyigöze aldım 65 olacam hazirana kadar

günaydın arkadaşlar evrel narın yagmurgözlü nasılsınız bakalım

Günaydın Selmacım,

Ben de zona geçirdim hem de birkaç kere. Strese bağlı olduğu doğrudur, ama ilaçlar etkisini çabuk gösterir eğer doktor birşeyler verdiyse. Geçmiş olsun canım...

canım lapa ve ayran detoksu diyet yöntemleri ve deneyimleriniz topiğinde yorumlarla birlikte var ikisinide incele istersen :1closedeyes:

şimdi pro üye olmuşum ona bile sevinemedim,parayı yatıralı 3-4 gün olmuştu bekliyordum

pembe kürkün ve kupan hayırlı olsun şekerim :lepi:

herkese günaydın opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim Şeniz yeni gelen tüm arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum olumunekankayizsmile

özlettin kendini tatlımm opuyorumnanaktan

neye stress oldun bu kadar canım benim yaa bi yerinde yara çıkıyor stresten vücut böyle alarm veriyor benimde eltimde olmuştu ordan biliyorum geçmiş olsun canım

hayatta hiç bir şeyi kafaya takmamak kimse ye değerinden fazla değer vermemek gerekiyor bir gün bir bakmışsın ömrünü verdiklerin sana stresten başka bir şey vermiyor senin geride bıraktığın yaşanmamış kendin için hiç birşey yapmadığın yılların kalıyor :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…