sabah kılasik kahvaltı
öğlen
kücük bir tabak yoğurtlu bırokoli
ara 2çilek
akşam
3kaşık pilav 3kaşık mantar yemeği salata
2litre su
kizlar naber yaa..valla herkes dagitmis gibi gorunuyo,hayirdir...
basinizdan sopayi eksik ettim ondan galiba heee...
kızlar yarın büyük gün benim hiç umudum yok
ben zaten hiç spor yapmıyom devamlı evdeyim işde akşamları yemesem verecemde olmuyor işde insan kendine hakim olamıyor canım ya
kizlar naber yaa..valla herkes dagitmis gibi gorunuyo,hayirdir...
basinizdan sopayi eksik ettim ondan galiba heee...
kıslar ben bugun cıg kofte yedım evet yedım..sıze soylemeyecektım ama sucluluk duydugum ıcın soyluyorum bagırın kızın bana hadı..bıdaha yapma deyın...olmek ıstıyorum allahım..ama kızlar canım cok cektı saat 2 de yedım ve baska bısey yemedım.soz aksama bısey yemıycem cok az yıycem
canım neden bu kadar üzüldün anlamadım.bi tabak yemedin heralde.sonuçta yağ yok,şeker yok,un yok.bulgur yani.çok mu kalorili ki??ben pek öyle zannetmiyorum ama.mesela öğle menünde 3-4 tane yediysen bişey olmaz.
aylin hoşgeldin canım
bulgur kurufasulye patates, bunlari iyi saymiyorlöar, sisiriyo... mercimek de sisiriyo...
canım bunların hepsinden ölçülü olmak şartıyla yememiz lazım.besleyici değerleri yüksek gıdalar bunlar.saadece akşam öğününde fazla tüketmemek gerekiyo.ki zaten bulgur en masum olanı benim bildiğim.
valla abla birsey dicem, HERSEYDEN AZ YEMEK LAZIM, TV de dinliom o diyo bu yanlis o diyo bunu yemeyin o diyo yiyin, hangisine inaniyim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?