80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kılasik kahvaltı
öğlen
kücük bir tabak yoğurtlu bırokoli
ara 2çilek
akşam
3kaşık pilav 3kaşık mantar yemeği salata
2litre su

nidamcım canım açtığın konuya bende yorum yapayım dün fazla vaktim yoktu onda yazmadım şimdi yazayım tabiki bende bütün takım arkadaşlarım gibi en güzel kıyafetleri alıp giymek şöyle salına salına gezmek ayy düşündükçe çok mutlu oluyorum ve daha rahat oturup kalmak hareketler ne kadarada olsa ekisinden daha kısıtlı tabiki daha hafif olmak müthiş olur heralde ve yemek yemeğii pek aklıma getirmedim açıkçası çünkü ben zaten yiyorum diyette değilim yani değiliz demi amaaaa böyle düşünüyorum hele fasfood hiç sevmem ben tatlı hastasıyım yaaa çikolatalı pasta vaz geçilmezimdir neyse belki ondan yerim bir dilim haaa nedersiniz

serra aynı dertten muzdaribiz ben de genel olarak sağlıklı besleniyorum sebze yemeğimiz hiç eksik olmuyo ailece seviyoruz gel gelelim çikolata ve tatlı, çikolatalı kekler işte onlara bayılıyorum birde pazar kahvaltiları börekler krepler beni onlar yaktı

ben zaten hiç spor yapmıyom devamlı evdeyim işde akşamları yemesem verecemde olmuyor işde insan kendine hakim olamıyor canım ya

bende genelde hep aksamlari yerim be ablaaa.... neyse basarcaz insallah

bugün yediklerim

sabah: /
öglen: bir tabak melemen ekmeksiz, yanina 1 kk peynir, bir bardak elma suyu
ara: bir kagse dondurma (hava cokkk güzel ve sicakti, canim cok cekti napiyim )
3 saat carsida yürüdüm
aksam: 1 tabak tavuklu salata (dönercide)
1 bardak köpüklü ayran

UMARIM ARTIK AGZIMA BIRSEY ATMAM!!!!!

2 hafta izinliyimmm, ve geceleri cok gec yattigim icin, tv basinda insanin birsey yiyesi geliyor, agzimi tutmaya calisiyorummmmm en son 1 saat önce yedim ve artik agzima birsey atmam diye düsünüyorum, karnim acikirsa 1 elma yerim...

ama yarin tartida hic ümidim yok hic olmazsa 1 kilocuk gitseydi ya........ valla 88 gösterirse bile sevinicem.... spor da yapamadim, cogunlukla yürüyüs....

hadi hayirlisi... herkese yarin sabah KIYAFETSIZ AC KARNI iyi tartilmalar dilerim :)
ve yeni haftaya IYI baslamak üzere...

benbugün çok ama çok halsizim kızlar.yürüyüş yoruyo biraz beni.yediklerim;
sabah
sirkeli ballı su,2 dilim kepekli ekmek,1kk peynir,5 zeytin,haşlnmş yumurta,dom,salatalık
ara
yarım elma,1portakal
öğle
2 kepçe şehriye çorbası,2kaşık yoğurt,1dilim kepekli ekmk,yeşillik
komşudaki ara
1buçuk kaşık kısır
akşam
1kepçe şehriye çorbası,5tane etli yaprak sarma, yoğurtlu kabak salatası(mayonezsiz)
kızlar akşam biraz kaçtı gibi ama çok kötü olmuştum yürüyüşten geldim.elim ayağım titriyodu.eşim zorla yedirdi.zaten kızıp duruyo.ne acelen var bu kadar çabuk kilo vermeye diyo.o bişey yerken ben yemezsem boğazından geçmez saolsun.ama kızlar komşuda öyle pastalar geldi kiiii hiçbirini yemedim.senağlamaneyse pişman değilim.dikkat ederseniz bişeyi tadınca daha çok yiyesi geliyo insanın.en iyisi tadına falan bakmamak.ben su 2ltyi bile tamamlayamadım.yarım saat tempolu yürüyüş yaptım.evin içinde de koştur dur zaten.iş bitmiyo evim çok büyük.o da çok yoruyo beni.kızlar ben yarından ümitliyim.gerçekten farkı hissediyorum.

kizlar naber yaa..valla herkes dagitmis gibi gorunuyo,hayirdir...
basinizdan sopayi eksik ettim ondan galiba heee...

evet canım ortalığı boş bıraktın millet salıvermiş kendini.ben pek o kadar sayılmam ama yeni başladığımdan olsa gerek.hevesim geçerse ben de öyle mi olucam acaba??bu 2. haftam.

canım neden bu kadar üzüldün anlamadım.bi tabak yemedin heralde.sonuçta yağ yok,şeker yok,un yok.bulgur yani.çok mu kalorili ki??ben pek öyle zannetmiyorum ama.mesela öğle menünde 3-4 tane yediysen bişey olmaz.

bulgur kurufasulye patates, bunlari iyi saymiyorlöar, sisiriyo... mercimek de sisiriyo...

aylin hoşgeldin canım

hosbulduk ablam

ayy bugün bi alisverisler yaptim sormayin :)
arkadasimin annesi gördü beni, zayifladinmi dedi ayyy mesttt oldum :) bide güzellesmisin dedi tam göbek attim moral geldi yemiyorum simdi hehe
2 kilocukdan ne belli olduysa :)

yaaaaaaaaa biri kontrol etsin bizi yaa ben saliveriyorum böle yaaa.....
valla agzima birsey atmicam bu gece, yengem de gelicek sanirim , annem irmik tatlisi yaptiii... 1-2 catalcik yesem birsey olmaz sanirim, tadimlik :)

bulgur kurufasulye patates, bunlari iyi saymiyorlöar, sisiriyo... mercimek de sisiriyo...

canım bunların hepsinden ölçülü olmak şartıyla yememiz lazım.besleyici değerleri yüksek gıdalar bunlar.saadece akşam öğününde fazla tüketmemek gerekiyo.ki zaten bulgur en masum olanı benim bildiğim.

valla abla birsey dicem, HERSEYDEN AZ YEMEK LAZIM, TV de dinliom o diyo bu yanlis o diyo bunu yemeyin o diyo yiyin, hangisine inaniyim yaaa

valla abla birsey dicem, HERSEYDEN AZ YEMEK LAZIM, TV de dinliom o diyo bu yanlis o diyo bunu yemeyin o diyo yiyin, hangisine inaniyim yaaa

Oncelikle Hayirli geceler canlarim..

Aylincim Bence kendine inan.
Mesela ben yiyeceklerin hep kalori miktarina bakiyorum. Ondan sonra hesapliyorum gunluk kac kalori aldigimi. 1000-1500 arasi almaya calisyorum.
Kac kalorilik hakkim vasra okadar tuketiyorum hihoyyyt
Hee yalniz dikkat edin cok ciddi matamatik problemleri olusa biliyor naniknanik

burada dikkat edileccek noktalar :
- 100gr. da nekadar kalori varsa onu gosteriyo genellikle .. butun paket icerigi icin degil yani ..
- Kalorinin yani sira yag oranina da dikka ederseniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…