80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizkadınlar çocuktu evdi eşti derken kendimize bakmayı unutuyoruz kendi adıma artık böyle olmayacak aslında bunları yapmak marifet değilmiş asıl marifet kendine bakmakmış onları mutlu edeyim derken biz çöküyoruz bundan sonra önce kendim aslında erkekler in evmiş işmiş umrunda değil çevreme bakıyorum kadının tek yaptığı süslenmek onlar daha değerli kızlar komşu kahveye çağırdı daha sonra görüşürüz

Son düzenleme:

canım çok az değil mi menüdekiler,sonra dirençsiz kalıp hasta olmayasın,en azından kahvaltını biraz arttırsan daha iyi olur gibi geldi bana.

öyle değil mi ya,güzel telaşlar bunlar değil mi kızlar,tek istediğim bu günlerimi gülümseyerek hatırlayabilmek

tatlım güzel bir menü olmuş,ayrıca yürüyüş yapmış olman da süper.Aaaaa yeter canım yeter ne demek kaydirigubbakcemile3

canım,davetiyeni beğendim ama beni asıl etkileyen ne oldu biliyor musun.Vedat Dalokay Nikah Salonu yazısı,geçirdiğim bir 5 yıl Ankara günleri,o parkın önünden geçişlerim falan....nice yaşanan anılar.Bana bu anıları hatırlattığın için sana teşekkür ederim

canım benim arkadaşların da söylediği gibi vücudun şu an kendini bir kontrol altına almış durumda ve seninle inatlaşıyor,ama senin azmin ve direncin onu yenecek.Arada yaptığın kaçamakları unut ve vücudunun kontrolü ele almasına izin verme.Sen gerçekten de çok ama çok güzel bir yol katettin.Bak bizler senin geçtiğin yolun başındayız.Daha sonra senin bulunduğun yere biz gelince sen bu yaşadığın zorluğu nasıl atlattığını bize örnek gösterecek ve bizi hırslandıracaksın ben buna eminim.

herkese günaydın opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim Şeniz yeni gelen tüm arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum olumunekankayizsmile

kaçakkkkk nerelerdesin bakayım,hoşgeldin ya vallahi sen de kendini özlettin

kızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu

geçmiş olsun,kendini daha fazla strese sokma çünkü en büyük sebebinin stres olduğunu biliyorum canım,Allah'ım acil şifalar versin

günaydın kıssslaar iki gündür misafirim vardı görüşemedik şimdi kahvemi aldım arkadaşlar ne yapıyor bir bakayım dedim herkeşler iyi inşallah delikafadulden

canım hoşgeldin,ohhh ne güzel keyif yapmışsın ben de az önce 1 türk kahvesi içtim ara niyetine :kedi:

ızlemmmm davetiyen çok hoşmuş canım,umarım kendinize ayırmışsınızdır.Çünkü çoğu kişi unutuyor kendisine hiç ayırmıyor

Son düzenleme:

malesef ınsanın huyu neyse öyle geliiiiiiiip öyle gıdıyor ben sonradan degışılecegıne pek ınanmıyorum biiiz neysek oyuz galiiiiiiiiba ben bıraz kendı içnde herşeyi yaşayan ve elimde olmadan olaylara bır türlü iiyi gözle bakamayan bıriiiyiim pozitiiiiiiiiiiiiiiiiif degılım malesef oda bana ve cocuklarım eşime ıster ıstemez yansıyor cok aşırı sinrlıyım ama bır türlü kendımı düzeltemıyorum cok nadiir yüzüm gülüyor aslında hiç bır sorun yok ama ufacık şeyler bıle enım içn içnden cıkılmaz oluyor cok güçlü bır insan degılım örnegin cocugun yazılısının kötü gecmesi bıle ben içn hayatın sonu öyle aptalca düşücelerım var işte

bende çok özledim sizi . Şeniz harika gidiyorsun izlemcim yaza çıtır olacaksın inşallah

ahh canım yaramı deşmee 3 gündür aynı kilodayım ödem filan mı yaptı vücut acaba kaçamak filanda yapmadım bugünden sonra akşam yemeklerini biraz daha erkene çekicem :sinifsinif:

lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

aydacığım bende davetiyemi eklemiştims enin için ama göremedin sanırım tatlışkomm mafoldumben

melocum hangi kilo çizelgesi şu aşağıdakimi,,ya ben bir türlü yapamadım onu....sohbetede katılıyorum canım ya bazen zamanım olmuyor ya bebişim daha küçük hep ağlıyor o yüzden hemen çıkmak zorunda kalıyorum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bebeğin ne kadarlık,ayy ben onu yerim ya.Belki de daha önce söyledin ama ben kaçırmış ya da hatırlamıyor olabilirim özürrrr

elimphia, adaer+, alperenim, BuTTeRfLy86, dido_7777, NALCY, narin_nazenin, seylul
bir de kaçak misafirimiz var ..gel canım sen de katıl..
topik şenlendi kızlar da ben 15 dk sonra yemeğe çıkıyorum...

bendede bu sorun var.evim eşim çocugum işim arkadaşlarım ben listede bile yokum.ne bulursam üzerime geçir işe git.magazaya girip aman ne yapacam alıp da diye çıkarım bi bakarımki eşimle kızım için alış veriş yapıp dönmüşüm.kendime çok kızıyorum.dur şu zaman dur bu zaman derken aslında o zaman hiç gelmiyor.inşallah bende kendimi değiştirmeye çalışmaya başladım.sanırım en zoru bu insanın kendini değiştirmesi ama imkansızda değil

selmacım hayata genel olarak pozitif bakabilmek çok önemli..Sen herşeye sinirli, öfkeli yaklaşıyorsan demek ki çok güzel bir tablonun üzerindeki minicik siyah bir noktaya odaklanıp geriye kalan güzelliği yadsıyorsun..Bu en başta seni yıpratır -ki en önemli kısmı bu zaten-sonra da çevrendekileri..O geniş resimdeki güzelliği görebilmek de bazen o kadar kolay olmuyor..Belki de bir uzmandan faydalanabilirsin canım..

selam kızlar hafta sonundan beri biraz kafam bozuktu bugün daha iyiyim diyet falan hakgetire valla bu hafta aynı kiloda kalayım yeter bana bide bu sabah regli oldum zaten canım hiç bişey istemiyordu abur cubur dışında ama bu sabah rahatladım stres bitti

nıhal çok çok haklısın canım artık cıddı cıddı bır düşüneyım bu dr işiiiiiniiii cüki giiiiiiiiiiiiiiiittkce kötüye giiiiidıyorum cok farklı korkularım oluşmaya başladı örnegın telefon caldıgı zaman bakmaya korkuyorum ya bırıne bırşey olduysa dıye bır türlü o telefonu acamıyorum özelliikle akşam calan telefonlardan cok korkuyorum ve cocuklara actırıyorum ben acamıyorum malesef böyle buna benzer bir sürü korktugum şeyler var sacma sapan hepsını söylesem cok şaşırırsınız nasıl yani dıye

ben de reglim canım kırklarımız karışcaksempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…