inşallah canım.dilerim istediğin kiloya saglıklı ve mutlu birşekilde ulaşırsın
özlettin kendini tatlımm opuyorumnanaktan
Rica etsem hakkında bir iki yorum yazar mısınız?
Bugün yediklerimden inanın hiçbir şey anlamadım, doymadım da...
Dedim ki, "akşam kızlara da sorayım bakayım onlar ne diyecek?"[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Sabah:
1 Yumurta
Ara:
15 Badem
Öğle:
1 Kepekli Lavaş
Kaşar Pey.
Akşam:
Marul Salatası
2 Etli Biber Dol.
Gece:
1 Kivi
1 Yeşil Elma Spor yok, Su eh işte..
Nihal ben de çok güldüm alemsin valla..:))
beni düğün gecemde kız arkadaşlarım soymuştu ,yani tarlatan falan düğüm olmuş onlar yardım etti ,gelinliğimi çıkarıp öyle gitmiştim ankara alemlerine sabaha kadar eğlenmiştik..ahh ahh ne gündü ayy adacım yaaa kıymetini bil bu günlerini,bu telaşının çok güzel telaşlar,koşuşturmacalar bunlar emin ol!
selam kızlar topik kaynıyor yine negüzel sizlerle beraber olmak yediklerim
sabah yumurta çay
öğle tavuk salata
ara 7,8 adet kuruüzüm tatlı krizim oldu
akşam köfte 3 adet yoğurt
yine kuruüzüm yedim
çay içtim ve ilerleyen saatlerde bide misss gibi türk kahvesi içtim
50dk yürüğüş yaptım okadar yetmezmi aaaaa canım çıktı
3 ayrı resmi birleştirdim..
yukarı doğru çekince kesik yerler iç içe geçiyor ve alttaki kart çıkıyor..bu kesimi bulmak için ankarayı talan etmiştim tüm matbaacıları gezdim neredeyse ama buldumm:))
içindeki yazı ise ön yüzde " biz evet derken" yazıyor,içindeyse
Evet ,evet, evet..Evet bu kelimeyi belki binlerce kez söyledik.En özelini de sizlerle paylaşmak istedik.Bizi evlendirecek olanı söylerken sizlerin de duymasını istedik....[/I][/B]yazıyor..[/COLOR]
günaydın
moralim çok bozk
3 haftadır düzenli yürüyüş ve spor yapıyorum 2 aydır kilo değiştirememe etki etmedi
yetmedi kilo veremiyor olmak motivasyonumu da bozdu ve kaçamaklara başladım.
sabah tartıldım 68 kiloyum.
şu an kendimi tutmasam ağlayacağım
herkese günaydın opuyorumnanaktan hepinizi çok özledim Şeniz yeni gelen tüm arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum olumunekankayizsmile
kızlar doktora gıttım ve zona hastalıgı olmuş bende bıraz moralım bozuldu
günaydın kıssslaar iki gündür misafirim vardı görüşemedik şimdi kahvemi aldım arkadaşlar ne yapıyor bir bakayım dedim herkeşler iyi inşallah delikafadulden
bizkadınlar çocuktu evdi eşti derken kendimize bakmayı unutuyoruz kendi adıma artık böyle olmayacak aslında bunları yapmak marifet değilmiş asıl marifet kendine bakmakmış onları mutlu edeyim derken biz çöküyoruz bundan sonra önce kendim aslında erkekler in evmiş işmiş umrunda değil çevreme bakıyorum kadının tek yaptığı süslenmek onlar daha değerli kızlar komşu kahveye çağırdı daha sonra görüşürüz
bende çok özledim sizi . Şeniz harika gidiyorsun izlemcim yaza çıtır olacaksın inşallah
malesef ınsanın huyu neyse öyle geliiiiiiiip öyle gıdıyor ben sonradan degışılecegıne pek ınanmıyorum biiiz neysek oyuz galiiiiiiiiba ben bıraz kendı içnde herşeyi yaşayan ve elimde olmadan olaylara bır türlü iiyi gözle bakamayan bıriiiyiim pozitiiiiiiiiiiiiiiiiif degılım malesef oda bana ve cocuklarım eşime ıster ıstemez yansıyor cok aşırı sinrlıyım ama bır türlü kendımı düzeltemıyorum cok nadiir yüzüm gülüyor aslında hiç bır sorun yok ama ufacık şeyler bıle enım içn içnden cıkılmaz oluyor cok güçlü bır insan degılım örnegin cocugun yazılısının kötü gecmesi bıle ben içn hayatın sonu öyle aptalca düşücelerım var işte
aydacığım bende davetiyemi eklemiştims enin için ama göremedin sanırım tatlışkomm mafoldumben
melocum hangi kilo çizelgesi şu aşağıdakimi,,ya ben bir türlü yapamadım onu....sohbetede katılıyorum canım ya bazen zamanım olmuyor ya bebişim daha küçük hep ağlıyor o yüzden hemen çıkmak zorunda kalıyorum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bizkadınlar çocuktu evdi eşti derken kendimize bakmayı unutuyoruz kendi adıma artık böyle olmayacak aslında bunları yapmak marifet değilmiş asıl marifet kendine bakmakmış onları mutlu edeyim derken biz çöküyoruz bundan sonra önce kendim aslında erkekler in evmiş işmiş umrunda değil çevreme bakıyorum kadının tek yaptığı süslenmek onlar daha değerli kızlar komşu kahveye çağırdı daha sonra görüşürüz
selmacım hayata genel olarak pozitif bakabilmek çok önemli..Sen herşeye sinirli, öfkeli yaklaşıyorsan demek ki çok güzel bir tablonun üzerindeki minicik siyah bir noktaya odaklanıp geriye kalan güzelliği yadsıyorsun..Bu en başta seni yıpratır -ki en önemli kısmı bu zaten-sonra da çevrendekileri..O geniş resimdeki güzelliği görebilmek de bazen o kadar kolay olmuyor..Belki de bir uzmandan faydalanabilirsin canım..
selam kızlar hafta sonundan beri biraz kafam bozuktu bugün daha iyiyim diyet falan hakgetire valla bu hafta aynı kiloda kalayım yeter bana bide bu sabah regli oldum zaten canım hiç bişey istemiyordu abur cubur dışında ama bu sabah rahatladım stres bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?