80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldın üzülme artı cıkarsan senın verecegıne emınım

Hoş geldin serracım .. opuyorumnanaktan
üzerie daha fazla almadan hemen ver canım.Sorasında daha sıkıntılı oluyor olumunekankayizsmile

neyse artık buralardayımm yanii kızlarrrr beni tekrar arnıza kabul ederseniz bu arada beni merak eden ve bana cevap yazzan arkadaşlara çokk teşekkür ederimm hepinizi çok seviyorum geçmişi hep okuyamadım ama sevdemer ve melocum süpersiniz kızlar aman dikkat edin verdik diye şımarmayın benim giibi birde herkese tavsiyem tartınızı evden eksik etmeyin benim tartı bozulunca oto kontrol bitti şimdi tekrar toparlanma zamanı cuma gününden itibaren başlıyorummmmmmm

ay ben yine yemekteyizi izliyorum

dur bende acayım

Kızlar açıkıyorum ben onu izleyince yaa size olmuyormu bilmiyorumkismile 2 aydır izlemedim hiç diyetteyim diye kaydirigubbakcemile3

Ne demek canım burası bizden çok senin mekanın :)) opuyorumnanaktan

selam kızlar diyetisyene giden arkadaşlardan bir ricam olucak diyetisyene sorarmısınız benim kilom 79 ve kaç kalorili bir diyet uygulamam lazım

canım tekrar aramıza hoşgeldin bidaha kabolma tamammı tatlım opuyorumnanaktan

ewet canım iyi olur gibi geldi bana da yarı bi gidem bakim kaydirigubbakcemile2

bişiyden de geri kalmayayım kaydirigubbakcemile3

serradeniz hoşgeldin canım seni hep cuma tablomuzda mezunlarımız kısmında geçiyor ismin tebrik ederim başarı hikeyen varmı bi okuyayım

iyi geceler kıslar geçmişi okuamıyorum işler beni bekler bugün çarşıya çıktımm
kenime iki bluz aldım zayfılıyorum diyede 1 beden küçük aldımmboshayallersmile

herkes iidir umarım herkese sevgiler benden

slm kızlar bugünkü menüm:
SABAH:
1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek
ARA:
2 elma, 2 neskafe
ÖĞLE
az pilav,bezelye yemeği
ARA:
2 neskafe
AKŞAM:
bol salata,haşlama tavuk
ARA:
1 armut,1 elma,1 havuç

hepinize iyi akşamlar kızlar yemekteyizi izliyordum sinir oldum ara verdim hepsi bir tuhaf bu haftakilerin alsanaalsanasmile

bugünkü menüm
limonlu ılık su
lorlu 2 yumurtalı omlet

ara portakal

ara 1dilim börek 1kurabiye 3 şekersiz çay

akşam 1 kepçe etli nohut yanında 1 baş soğan(ödem atıyormuş kaydirigubbakcemile3 )

2lt su spor yok
yarın spora bağucam kendimii kaydirigubbakcemile2

Ne kadar güzel yazmışsın Elimphiacım. Bu satırları kimin için yazdığını hatırlayamıyorum ama, bana ve benim şu anki ruh halime de uyduğunu söyleyebilirim. Bu yüzdendir ki birkaç kere üstüste okudum yazdıklarımı. İnşallah en kısa zamanda şu "tuhaf" psikolojiden sıyrılabilirim. Birşey değil, diyetim mahvolacak ondan korkuyorum...

canım çok az değil mi menüdekiler,sonra dirençsiz kalıp hasta olmayasın,en azından kahvaltını biraz arttırsan daha iyi olur gibi geldi bana.

Adaercim, o kadar haklısın ki. Şu an kendimi berbat, yorgun, bitkin, tükenmiş, ve aşırı aç hissediyorum. Bugün de ne yediğimi anlamadım pek. Beynim durmuş gibi, sadece yiyecekleri düşünebiliyorum. Allah'ım ne zor ya: Açlık, buna dayanmaya zorunlu olmak, yiyememek...

Ortanca, aldığın kremi öğrenebilir miyim? Ben de uzun bir süredir krem arıyordum da, bunu okuyunca sana bir sorayım dedim...

Acuka ne canım, pek merak ettim de...

iyi aksamlar arkadaslar.
benim bugüngü menüm.
sabah iki kasik peynir iki kasik yumurta salatasi cay
öglen iki cigköfte bir lahmacun 3 kasik kremali padades üstündede peynir
1 kase kücük ama sütlac

simdi acim aslinda ama yemicem

:çok üzgünüm: yok ya tamam vazgectım artık bu cızelge ısınden. kaç defa denedık olmuyo lınki yapıstırıyorum uygun formatta deıl dıyor. sıte yonetımınede yazdım ılgılenmedıler. en ıyısı kalsın. ben burdan yazarım kılo gıdişatımıÇok üzgünüm çoook

Merhaba arkadaşlar,

Moralman çökmüş vaziyetteyim. ıçimden;

"benden bu kadar, hoşçakalın!" diye yazmak geliyor.

Ama korkuyorum, biliyorum ki bunu yazışım benim için bu yolun sonu ve eski hayatımın getireceği hüsranın başlangıcı olur.
Yine de içimden gelen dışarı çıkmasa da, beynimde bir anafor halinde dönüyor ve bana hatırlattığı tek şey var:

Birşeyler Yemek..!

Sabahtan beri aklıma getirip de yememek için kendimi durdurduğum, yada markete üşendiğim için erişemediğim o kadar fazla şey var ki... Baştaki direncimi ve sabrımı yitirdim, hala kilo vermek istiyorum, hala artık başladığım bu işi nihayetlendirmek istiyorum. Ancak zihnimi yırtan o sesleri ve midemdeki açlık hissini bastırmakta artık o kadar başarılı olamadığımdan teklemeye başladım.

Sırf birşeyler yiyeyim de acıkmayayım, halsiz düşmeyeyim diye yedim ne yediysem. Ne bir tat aldım, ne de doyduğumu hissettim. Sanki midemde bir delik var ve yediklerim ben anlamadan boşluğa karışıyor. Niye böyle olduğumu, nerede yanlış yaptığımı da bilmiyorum. Bildiğim tek şey bu işe devam etme isteğim: "her ne pahasına olursa olsun."

Şu an, okuyup çalışmam gereken bir konu olsa, hayatta aklıma girmez, yada yetiştirmem gereken bir iş olsa, mümkün değil parmağımı oynatamam. 3 saat temizlik yaptım diye bayıldım resmen. ıçimden hiçbirşey gelmiyor.

Gönlüm isterdi ki, buraya böyle baştan sona, umut dolu ifadeler koyayım, inançlarıma dair güzel sözlerle süsleyeyim. Ama böylesi "gerçekdışı" bir durumu burayla paylaştığım an, kendi kendime dürüst olma kuralını da çiğnemiş ve yolumdan sapmış olurum.
Varsın böyle kelimeler dökülsün, elimden gelen bundan fazlası değil inanın ve beni bu seferlik mazur görün. ınşallah bu son olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…