herkese selamlarrr canım arkadaşlarım sizleri nasıl özlemişim nasılsınız bakimmmm neler yaptınız ben yokken beni sorarsanız ben ehh kilo aldımm bugun tartı ancak alabildim yarın sabah aç karnına tartılıcam ve diyete başlıycam inşş tahminim 65 olmuşumdur neyse veririm benn allahın izniyle bakimm sizler ne kadar düştünüzzzz bi geçmişe göz atiıp geleyimm
hoşgeldın üzülme artı cıkarsan senın verecegıne emınım
herkese selamlarrr canım arkadaşlarım sizleri nasıl özlemişim nasılsınız bakimmmm neler yaptınız ben yokken beni sorarsanız ben ehh kilo aldımm bugun tartı ancak alabildim yarın sabah aç karnına tartılıcam ve diyete başlıycam inşş tahminim 65 olmuşumdur neyse veririm benn allahın izniyle bakimm sizler ne kadar düştünüzzzz bi geçmişe göz atiıp geleyimm
Hoş geldin serracım .. opuyorumnanaktan
üzerie daha fazla almadan hemen ver canım.Sorasında daha sıkıntılı oluyor olumunekankayizsmile
ay ben yine yemekteyizi izliyorum
dur bende acayım
neyse artık buralardayımm yanii kızlarrrr beni tekrar arnıza kabul ederseniz bu arada beni merak eden ve bana cevap yazzan arkadaşlara çokk teşekkür ederimm hepinizi çok seviyorum geçmişi hep okuyamadım ama sevdemer ve melocum süpersiniz kızlar aman dikkat edin verdik diye şımarmayın benim giibi birde herkese tavsiyem tartınızı evden eksik etmeyin benim tartı bozulunca oto kontrol bitti şimdi tekrar toparlanma zamanı cuma gününden itibaren başlıyorummmmmmm
neyse artık buralardayımm yanii kızlarrrr beni tekrar arnıza kabul ederseniz bu arada beni merak eden ve bana cevap yazzan arkadaşlara çokk teşekkür ederimm hepinizi çok seviyorum geçmişi hep okuyamadım ama sevdemer ve melocum süpersiniz kızlar aman dikkat edin verdik diye şımarmayın benim giibi birde herkese tavsiyem tartınızı evden eksik etmeyin benim tartı bozulunca oto kontrol bitti şimdi tekrar toparlanma zamanı cuma gününden itibaren başlıyorummmmmmm
Afiyet olsun şeker :))
Evet düzenli spor yapmak çok iyi oluyor gerçekten .hiç kaçırma devammm.
Hele bide ortamada alışınca gidiceğim günleri iple çekiyorum . biyandan yürüyüp bisiklet çeviriyoruz bi yandan dedi kodu yapıyoruz kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
sağol canım,sen ne zaman evlenmiştin?
...........Sen çok güzel bir yerdesin şu anda..Çok büyük yol aldın..Moralinin bozulup emeklerinin boşa gitmesini sen de istemezsin...Kendinden intikam alır gibi kaçamak falan yapayım deme sakın..Şu anda uzun zamandır kg vermediğin için stress altındasın bu da kilonu vermeye en büyük engel..Birkaç gün bu konudan uzaklaş derim..Üzerindeki baskıyı azalt ve verdiğimi bir dene canım..Bak gör vereceksin..
canım çok az değil mi menüdekiler,sonra dirençsiz kalıp hasta olmayasın,en azından kahvaltını biraz arttırsan daha iyi olur gibi geldi bana.
selam herkese ben geldim göz altı morlukları için krem aldım dedimya artık kendim için güzel şeyler yapacağım bir kahve bir sgr boş ver dünyayı şimdiye kadar eve takıntılı taşadım artık kendimize bakalım hep birlikte inşallah buyrun kahve içelim :içelim: adaer canım sanada mutlu bir yuva diliyorum
................
arada
2 kayısı
6 fındık
akşam
öğleden kalan patatesin devamı 4 5 kaşık kadar
1 dilim kepek ekmeğiin üzerine sürülmüş acuka eşim almış dayanamadım :))
2,5 lt su
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?